hakapeszimaki Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Ezeket hová kell rögzíteni? A talpas gömbfejhez meg a hossztartóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Valaki tud segíteni milyen kipufogóra cseréljem a kilyukadt gyárimat? X14SZ motorkód. szeretnék egy kicsit nagyobb átmérőjűt. ja a hátsó dobról lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! B Corsa 1.2 Z12XE motorkód mennyi olaj kell bele? Ha veszek egy 4 literest az elég? És Milyen olajat használtok bele? Én Castrol magnatec-et tennék bele 10W 40-et! Vagy elég bele a sima GM olaj? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! B Corsa 1.2 Z12XE motorkód mennyi olaj kell bele? Ha veszek egy 4 literest az elég? És Milyen olajat használtok bele? Én Castrol magnatec-et tennék bele 10W 40-et! Vagy elég bele a sima GM olaj? Köszi Asszem 3,5L való bele. GM-et motorolajat senki nem ajánlja. Beleöntesz 3L-t, majd teszteled a nívó pálcán, s ha nem is tudod így biztosan nem rontasz el semmit. Nekem 3,5L való bele. (Nívó pálcán látod, ha még kell bele, a Castrol dobozon meg látod a mennyiséget) Viszont azért várj vele, meg majd járasd miután beleraktad, s aztán ellenőrizd, mert nem fog lefolyni rögtön.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Asszem 3,5L való bele. GM-et motorolajat senki nem ajánlja. Beleöntesz 3L-t, majd teszteled a nívó pálcán, s ha nem is tudod így biztosan nem rontasz el semmit. Nekem 3,5L való bele. (Nívó pálcán látod, ha még kell bele, a Castrol dobozon meg látod a mennyiséget) Viszont azért várj vele, meg majd járasd miután beleraktad, s aztán ellenőrizd, mert nem fog lefolyni rögtön.. :) Köszönöm, B Vectrán már cseréltem csak most a barátnőmnek kéne a Corsán és ott nem tudtam, hogy hogy van! De, hogy miért szerelték ezt 2 fajta olajszűrővel az azért érdekes! :icon11: Köszönöm a gyors segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Asszem 3,5L való bele. GM-et motorolajat senki nem ajánlja. Beleöntesz 3L-t, majd teszteled a nívó pálcán, s ha nem is tudod így biztosan nem rontasz el semmit. Nekem 3,5L való bele. (Nívó pálcán látod, ha még kell bele, a Castrol dobozon meg látod a mennyiséget) Viszont azért várj vele, meg majd járasd miután beleraktad, s aztán ellenőrizd, mert nem fog lefolyni rögtön.. :) Ez a "GM olajat nem ajánlják" egy baromság, a 1.2 Corsa 2 csere óta 5 literes kiszereléses GM olajjal fut és soha semmi gond nem volt vele, nem eszi az olajat, nincs semmi rossz hangja, tehát ez olyan dolog hogy egy ember kifogta a szart, vagy gyilkos motorja volt aztán elkezdte mondogatni hogy így szar meg úgy szar! Nekem soha nem volt gondom vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Ezeket hová kell rögzíteni? A talpas gömbfejhez meg a hossztartóhoz? Hátsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! B Corsa 1.2 Z12XE motorkód mennyi olaj kell bele? Ha veszek egy 4 literest az elég? És Milyen olajat használtok bele? Én Castrol magnatec-et tennék bele 10W 40-et! Vagy elég bele a sima GM olaj? Köszi mi mi ??? B corsa és z12xe valahogy nem illik össze.. vagy motort cseréltetek benne... :) ha tényleg Z-s akkor GM Dexos 2 5W30.. ,ha X12XE akkor mehet bele a 10W40 ... vagy akár 5W30 csak figyelni kell hogy nem- e eszi.. nekem sincs bajom a GM olajokkal.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 az mitől lehet hogy reggelente 'sivít' (éles hangot ad ki)a motor, illetve amikor hangosabban hallgatom a zenét akkor néha rákezd? Lehet hogy az ékszíj vagy a generátorom szíja csúszik? Olajjal kapcsolatban vhol enged a moci, mert amikor hosszabb időt áll 1helyben a verda akkor megjelennek a foltok alatta :( ellenőrizni mindig szoktam de nem fogy, szerencsére. Majd csinálok képet hátha vki egyből megmondaná melyik tömítést kellene cserélni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Sziasztok! Sikerült levadászni a váltó adatait! :D 1994 C12NZ 5 ajtós, F13 C374. Amennyiben a vásárolni kívánt C14NZ váltója más végáttételű úgy megveszem azt is a motor mellé. Remélhetőleg F13 W418 (három ajtós Swingben van) Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Kössz hogy ilyen sokan válaszoltatok már a második kérdésemre is. Úgy érzem, hogy én is befejeztem ennek a fórumnak a látogatását. Azt hittem, hogy itt talán kapok segítséget, de ez van. Úgy látszik, hogy az oldal régi külsejével eltüntek a hozzáértő emberek is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 az mitől lehet hogy reggelente 'sivít' (éles hangot ad ki)a motor, illetve amikor hangosabban hallgatom a zenét akkor néha rákezd? Lehet hogy az ékszíj vagy a generátorom szíja csúszik? Olajjal kapcsolatban vhol enged a moci, mert amikor hosszabb időt áll 1helyben a verda akkor megjelennek a foltok alatta :( ellenőrizni mindig szoktam de nem fogy, szerencsére. Majd csinálok képet hátha vki egyből megmondaná melyik tömítést kellene cserélni.. Vagy csúszik a generátorodon a szíj, vagy csapágyas a generátor, ugyanis amikor hangosabban hallgatod a zenét eleve több áram kell a rendszernek ami terheli a generátort, azért jön olyankor elő, egyszer próbálj meg utána feszíteni a szíjnak, de csak érzéssel a túl feszes megint nem jó, ha csapágyas, akkor vagy cseréled a generátort vagy csapágyat cseréltetsz, ezt már korábban kitárgyaltuk! Olajjal kapcsolatban, ha a blokkon nem látsz olajnyomokat, akkor valószínű hogy az olajteknő tömítése enged, egy szimpla cserével lehet orvosolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Ez a "GM olajat nem ajánlják" egy baromság, a 1.2 Corsa 2 csere óta 5 literes kiszereléses GM olajjal fut és soha semmi gond nem volt vele, nem eszi az olajat, nincs semmi rossz hangja, tehát ez olyan dolog hogy egy ember kifogta a szart, vagy gyilkos motorja volt aztán elkezdte mondogatni hogy így szar meg úgy szar! Nekem soha nem volt gondom vele! Akkor rosszul fogalmaztam, mert azt írtam, h senki nem ajánlja. Legtöbben akivel beszéltem erről, nem ajánlották. Másnak lehet más véleménye tapasztalata, mint pl. Neked. Pl. Van aki szídja a Castrolt, nekem különösebben nincs vele bajom, max annyi, h lehetne hígabb is, mert ha sokat állok(napokat) és hideg van akkor kell másfélperc, h a motor hangja halkabb legyen. Állítolag a Castrol előtt GM volt benne, azzal alapon csattogosabb volt, hamarabb csendesedett, de valahogy nem tetszett. Következő olaj cserénél biztos mást rakok bele, hogy teszteljem a többit is. Elf/Total/ Esetleg a GM Dexos.../Valvoline... Hajdú Gábornak üzenem, h engem is érdekelne a kérdése a válasz, de ez szubjektív vélemény, h kinek mi tetszik. Szerintem le sincs írva nagyon sehova, mert mindenki mást mond. Én pl. vagy élőben, vagy Youtube-on hallgatom másokét. Így van alapom. Nekem a C Corsa GSI kipufogó tetszik a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Vagy csúszik a generátorodon a szíj, vagy csapágyas a generátor, ugyanis amikor hangosabban hallgatod a zenét eleve több áram kell a rendszernek ami terheli a generátort, azért jön olyankor elő, egyszer próbálj meg utána feszíteni a szíjnak, de csak érzéssel a túl feszes megint nem jó, ha csapágyas, akkor vagy cseréled a generátort vagy csapágyat cseréltetsz, ezt már korábban kitárgyaltuk! Olajjal kapcsolatban, ha a blokkon nem látsz olajnyomokat, akkor valószínű hogy az olajteknő tömítése enged, egy szimpla cserével lehet orvosolni! sajna nem csak a teknőn van olaj hanem feljebb is. Kb a gyertyák alatti résznél engedhet ha jól láttam. A generátor szíjat meglesem, valószinű az lesz a ludas :) tavaly év elején lett felujítva, mikor vissza lett téve valószinű nem lett rendesen belőve a szíj. Bár ha tömítés csere lesz, akkor úgyis szét kell kapni az egészet Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Kössz hogy ilyen sokan válaszoltatok már a második kérdésemre is. Úgy érzem, hogy én is befejeztem ennek a fórumnak a látogatását. Azt hittem, hogy itt talán kapok segítséget, de ez van. Úgy látszik, hogy az oldal régi külsejével eltüntek a hozzáértő emberek is.... Ja-ja másik fórumokon adnak másikat meg ki is cserélik és 1 percen belül válaszolnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Sziasztok! Sikerült levadászni a váltó adatait! :D 1994 C12NZ 5 ajtós, F13 C374. Amennyiben a vásárolni kívánt C14NZ váltója más végáttételű úgy megveszem azt is a motor mellé. Remélhetőleg F13 W418 (három ajtós Swingben van) Gyuri Tök felesleges,szvsz. wr-cr között annyi a különbség nagyjából,hogy a harmadik 120ig vagy 130ig tart és az ötödikben azonos sebességnél 200/min többet pörög az egyik,mint a másik. Mind fogyasztásban,mind gyorsulásban szóra sem érdemes a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 sajna nem csak a teknőn van olaj hanem feljebb is. Kb a gyertyák alatti résznél engedhet ha jól láttam. A generátor szíjat meglesem, valószinű az lesz a ludas :) tavaly év elején lett felujítva, mikor vissza lett téve valószinű nem lett rendesen belőve a szíj. Bár ha tömítés csere lesz, akkor úgyis szét kell kapni az egészet Akkor viszont hengerfejtömítésnél lehet gond, vized nem fogy? Nem nagyon habos az olajbeöntőnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Ja-ja másik fórumokon adnak másikat meg ki is cserélik és 1 percen belül válaszolnak. Szerintem, ne kezdjétek el egymást megint "ölni", mert megint ott leszünk, hogy 3 oldalon keresztül csak a vita megy, és rohadtul nem a témánál leszünk! Tiszta vicc! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Akkor viszont hengerfejtömítésnél lehet gond, vized nem fogy? Nem nagyon habos az olajbeöntőnél? Ez tényleg távgyógyítás. :D Az a baj, h látni kellene.:) Sok helyről lehet.. Ahonnan csigi írja, vagy az olajteknő repedt, vagy a tömítése halott, vagy feljebbről szimmering, vagy akárhonnan. Ha látod a foltot akkor feküdj alá nézd honnan jött és keresd a forrást. Mindenképp, mert nem vicces, ha repedt a teknő, menetközben elpattan, elhagyod az olajad és aztán lőttek a motornak... Én pl. biztos rögtön megnézném, úgyh mindenképp feküdj alá, mert ha csöpög az már nem jó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Akkor viszont hengerfejtömítésnél lehet gond, vized nem fogy? Nem nagyon habos az olajbeöntőnél? habot nem fedeztem még fel, vizem se fogy. Remélem nem lesz hengerfejes, kb annyiba kerülne megcsináltatni mint kicserélni a mocit. Azt meg nem szeretném :P műszaki előtt most rendbe kéne hozni. Amúgy ez a csöpögés se állandó, nem mindig hagy foltot. Az lesz a tuti ha megnézetem vmi szakival, csak általában jó ha ad vki valami útmutatást hogy milyen eshetőségekre lehet készülni :) köszönöm a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Kössz hogy ilyen sokan válaszoltatok már a második kérdésemre is. Úgy érzem, hogy én is befejeztem ennek a fórumnak a látogatását. Azt hittem, hogy itt talán kapok segítséget, de ez van. Úgy látszik, hogy az oldal régi külsejével eltüntek a hozzáértő emberek is.... Ne haragudj, hogy nem válaszoltunk rögtön a kérdésedre, ezer bocsánat! :) Majd a másik fórumon segítenek, mert ugye nehéz megnyitni a bárdi webshopját és megnézni mennyibe is kerül a Bosal dob... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Tök felesleges,szvsz. wr-cr között annyi a különbség nagyjából,hogy a harmadik 120ig vagy 130ig tart és az ötödikben azonos sebességnél 200/min többet pörög az egyik,mint a másik. Mind fogyasztásban,mind gyorsulásban szóra sem érdemes a különbség. C12NZ esetében nem oszt-nem szoroz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Ne haragudj, hogy nem válaszoltunk rögtön a kérdésedre, ezer bocsánat! :) Majd a másik fórumon segítenek, mert ugye nehéz megnyitni a bárdi webshopját és megnézni mennyibe is kerül a Bosal dob... Engem nem az érdekel mennyibe kerül. Azt bárki meg tudja nézni. Azt kérdeztem melyiket ajánlanátok. Nem vártam rögtön a választ, de kb 1 hete is feltettem egy kérdést, de még csak annyit sem kaptam, hogy bocs, de ötletem sincs. Ha azt szeretném hogy senki se válaszoljon a wordbe kezdek irkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 C12NZ esetében nem oszt-nem szoroz! :) Szerintem nagyobb motornál sem. Ez éppen c14nz lesz. f13 w418 vagy f13 c3.74 abban sem vagyok biztos,hogy van-e egyáltalán különbség. A difi annyival rövidebb,mint amennyivel a fokozatok hosszabbak kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 habot nem fedeztem még fel, vizem se fogy. Remélem nem lesz hengerfejes, kb annyiba kerülne megcsináltatni mint kicserélni a mocit. Azt meg nem szeretném :P műszaki előtt most rendbe kéne hozni. Amúgy ez a csöpögés se állandó, nem mindig hagy foltot. Az lesz a tuti ha megnézetem vmi szakival, csak általában jó ha ad vki valami útmutatást hogy milyen eshetőségekre lehet készülni :) köszönöm a válaszokat Nálam is hengerfejtömítést kellett cserélni bár nekem a vizem fogyott, és az hagyott foltot, hát nem könnyű annyit mondhatok, le kell bontani az egész motort szinte, injektor, szívósor, leömlő, vezérlés, stb. magyarul csak a főtengely a dugattyúkkal marad bent illetve a motor alsó része, nekem 15.000 ft-ba fájt, plusz kb 3500-4000 ft a tömítés szett, de abban a hf tömítés, szívó, leömlő sortömítés, és a szelepfedél is benne volt, és ezek mind cserélve lettek, ez szerintem egy nagyon jó ár volt ahhoz képest, hogy majdnem az egész motor szét lett bontva, persze, ha hf tömítés csere van akkor már érdemes síkba köszörültetni, stb, stb, vannak erre cégek, kb olyan 20 ezerért csinálják meg Corsa-ra cserélnek szelepszár szimeringeket, szelepet ha szar, stb. persze ha már szelepcsere van akkor más az ár, sajnos nekem erre nem volt keretem akkor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts