Adam1 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Valóban a gyújtás mivel rotoros, össze-vissza volt tekergetve. Sok próbálkozással sikerült egy kis erőt vinni a motorba, mert eddig még ennyi sem volt benne. A családban van egy azt hiszem C16SZ 55kW-os 1998-as Astra, azzal is több napig jártam ugyan azon az útvonalon dolgozni, mint a Corsával, deegész más volt, hogy van erőtartalék. Na persze a 70Le-höz 1020 kg párosul, a nyomatékát most nem tudom. Na de a "puding próbája az evés", majd ha bent lesz megtudom milyen! Egy motorcsere azért nem egy rutinmunka, hogyha nem jó majd teszünk bele egy másikat címszóval :) Ha már belefogsz, akkor egy C14SE-vel, vagy C16NZ-vel kellene próbálkozni szerintem. Kb ugyanazt tudja a két motor, az SE picit pörgősebb :) Ezek elmennek az F13-as váltóval. A C14SE-hez elvileg rövidebb váltó a jó, (mint a C12NZ-hez való), mert szeret pörögni ez a motor. Ne adj isten egy C16SE, amivel már tényleg állat lenne a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hejjhó. Mostanában én is azt vettem észre, hogy nagyon gyengus a kocsi, nehezen indul meg és akkor se igazán megy. Lehet, hogy hideg van és attól megy ilyen nehezen? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hejjhó. Mostanában én is azt vettem észre, hogy nagyon gyengus a kocsi, nehezen indul meg és akkor se igazán megy. Lehet, hogy hideg van és attól megy ilyen nehezen? :( A légszűrőháznál lévő zsalu megfelelően működik, mivel az felel a motor hideg meleg levegőjének szabályzásáért, ha az rosszul működik, magyarul hideg időben nem zár és továbbra is hideg levegőt kap a motor veszíthet az erejéből, illetve jót sem tesz neki! Két módszer van a tesztelésre, korábban már írtam (elvileg 1 oldallal ezelőtt), hogy járó motornál a zsalut mozgató szerkezetről lehúzod a vákuumcsővet és ha hallasz egy cuppanó hangot (olyasmi mintha egy borosüveget nyitnál csak halkabb) akkor valószínűleg jó, de biztosabb ha vákuum mérővel rámérsz, állandó értéket kell mérned, nem ugrálhat a mutató és olyan 0,6 körül értéknek kell lennie! Első lépésben ezt kellene megnézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 A légszűrőháznál lévő zsalu megfelelően működik, mivel az felel a motor hideg meleg levegőjének szabályzásáért, ha az rosszul működik, magyarul hideg időben nem zár és továbbra is hideg levegőt kap a motor veszíthet az erejéből, illetve jót sem tesz neki! Két módszer van a tesztelésre, korábban már írtam (elvileg 1 oldallal ezelőtt), hogy járó motornál a zsalut mozgató szerkezetről lehúzod a vákuumcsővet és ha hallasz egy cuppanó hangot (olyasmi mintha egy borosüveget nyitnál csak halkabb) akkor valószínűleg jó, de biztosabb ha vákuum mérővel rámérsz, állandó értéket kell mérned, nem ugrálhat a mutató és olyan 0,6 körül értéknek kell lennie! Első lépésben ezt kellene megnézni! :icon1: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Múltkor eső után (nem poros a levegő) kipróbáltam,hogy milyen lenne ha csökkenteném a szívó oldali fojtást 0-ra mivel annál akármilyen szűrő csak többet fog. Szóval a légszűrőházról leszedtem a szívócsövet így állandó hideg levegőt szívott fojtás nélkül. 2-3000 fordulat között gyengébb lett és felül sem lett erősebb.De ettől még nem lett sokkal-sokkal rosszabb és erőtlen. Szerintem az a csappantyú csak a bemelegedés fázisában játszik szerepet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Múltkor eső után (nem poros a levegő) kipróbáltam,hogy milyen lenne ha csökkenteném a szívó oldali fojtást 0-ra mivel annál akármilyen szűrő csak többet fog. Szóval a légszűrőházról leszedtem a szívócsövet így állandó hideg levegőt szívott fojtás nélkül. 2-3000 fordulat között gyengébb lett és felül sem lett erősebb.De ettől még nem lett sokkal-sokkal rosszabb és erőtlen. Szerintem az a csappantyú csak a bemelegedés fázisában játszik szerepet. Hát igen, mivel az egész vákuum rendszer úgy működik, hogy hidegen a vákuum érték magas, és ahogy melegszik a motor egyre jobban csökken, én legutóbb nyáron mértem 90 fok feletti (tehát "üzemmeleg") motornál akkor volt rajt 0,6-os érték, de az úgy mintha a mutatót odaragasztották volna :D előtte amíg sz@r volt a vákuum rendszerem (tankszellőztető, stb.) akkor nagyon ugrált, sőt mérni sem lehetett! Szerintem az a rész télen-nyáron ugyan úgy viselkedik, bár ezt biztosra akkor mondanám ha most hidegbe megmérném! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Nem tudtok most BP-n véletlen olyat, ahol ingyen átnézik a futóművet? Szoktak ilyen helyek, akciók lenni, vagy esetleg akkor olcsón. Jah s van gépi meg kézi átvizsgálás, a gépi az sokkal drágább, az ennyivel jobb is? No meg, Első lengéscsillapítókat elfogadható árban? Most ezekből a boltokban nincs valami nagy akció.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hátsó stabrúd installed. Sokkal stabilabb lett ,körforgalmakban kettes padló, aztán eldobja a hátulját. :icon10: Közben az ívbelsőről szépen fogy a gumi. :D A kormányt meg sokkal könnyebb tekerni ,gondolom nem csavarodik annyit a kasztni. Az elejére is próbáltam a másodikat,de nem volt elég időm összelegózni szóval még nem került fel,de azért vannak kétségeim a hasznosságát illetően. A gsi 21mm-énél lehet nem szabad merevebbel kínálni,mert akkor meg már csúnyán orrtolós lesz,mivel az ív belsőt elemeli és nem hagyja betapadni. Igaz billenni semmit nem fog,de valamit azért hagyni kell neki. Nem egyszerű jó futóművet csinálni mivel kényes egyensúlyokon alapszik az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hátsó stabrúd installed. Sokkal stabilabb lett ,körforgalmakban kettes padló, aztán eldobja a hátulját. :icon10: Közben az ívbelsőről szépen fogy a gumi. :D A kormányt meg sokkal könnyebb tekerni ,gondolom nem csavarodik annyit a kasztni. Az elejére is próbáltam a másodikat,de nem volt elég időm összelegózni szóval még nem került fel,de azért vannak kétségeim a hasznosságát illetően. A gsi 21mm-énél lehet nem szabad merevebbel kínálni,mert akkor meg már csúnyán orrtolós lesz,mivel az ív belsőt elemeli és nem hagyja betapadni. Igaz billenni semmit nem fog,de valamit azért hagyni kell neki. Nem egyszerű jó futóművet csinálni mivel kényes egyensúlyokon alapszik az egész. haka .. képeket lökhetnél fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 A légszűrőháznál lévő zsalu megfelelően működik, mivel az felel a motor hideg meleg levegőjének szabályzásáért, ha az rosszul működik, magyarul hideg időben nem zár és továbbra is hideg levegőt kap a motor veszíthet az erejéből, illetve jót sem tesz neki! Két módszer van a tesztelésre, korábban már írtam (elvileg 1 oldallal ezelőtt), hogy járó motornál a zsalut mozgató szerkezetről lehúzod a vákuumcsővet és ha hallasz egy cuppanó hangot (olyasmi mintha egy borosüveget nyitnál csak halkabb) akkor valószínűleg jó, de biztosabb ha vákuum mérővel rámérsz, állandó értéket kell mérned, nem ugrálhat a mutató és olyan 0,6 körül értéknek kell lennie! Első lépésben ezt kellene megnézni! Nem bizti, hogy emlékszel, de az enyém az a corsa amiből ez az egész rész hiányzik :( úgyhogy sajnos ez a hibaforrás tuti :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hátsó stabrúd installed. Sokkal stabilabb lett ,körforgalmakban kettes padló, aztán eldobja a hátulját. :icon10: Közben az ívbelsőről szépen fogy a gumi. :D A kormányt meg sokkal könnyebb tekerni ,gondolom nem csavarodik annyit a kasztni. Az elejére is próbáltam a másodikat,de nem volt elég időm összelegózni szóval még nem került fel,de azért vannak kétségeim a hasznosságát illetően. A gsi 21mm-énél lehet nem szabad merevebbel kínálni,mert akkor meg már csúnyán orrtolós lesz,mivel az ív belsőt elemeli és nem hagyja betapadni. Igaz billenni semmit nem fog,de valamit azért hagyni kell neki. Nem egyszerű jó futóművet csinálni mivel kényes egyensúlyokon alapszik az egész. Azon törtem a fejem, hogy tavasszal kap egy szélesebb gumit és egy f@sza felnit, hogy stabilabb legyen a kicsi. Szerintetek fog segíteni valamit ezen az ingadozáson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hátsó stabrúd installed. Sokkal stabilabb lett ,körforgalmakban kettes padló, aztán eldobja a hátulját. :icon10: Közben az ívbelsőről szépen fogy a gumi. :D A kormányt meg sokkal könnyebb tekerni ,gondolom nem csavarodik annyit a kasztni. Az elejére is próbáltam a másodikat,de nem volt elég időm összelegózni szóval még nem került fel,de azért vannak kétségeim a hasznosságát illetően. A gsi 21mm-énél lehet nem szabad merevebbel kínálni,mert akkor meg már csúnyán orrtolós lesz,mivel az ív belsőt elemeli és nem hagyja betapadni. Igaz billenni semmit nem fog,de valamit azért hagyni kell neki. Nem egyszerű jó futóművet csinálni mivel kényes egyensúlyokon alapszik az egész. Na ugye hogy ugye... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Azon törtem a fejem, hogy tavasszal kap egy szélesebb gumit és egy f@sza felnit, hogy stabilabb legyen a kicsi. Szerintetek fog segíteni valamit ezen az ingadozáson? Nem sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Nekem elöl hátul Eibach stabilizátorok vannak. Elöl 27mm vastag, hátul 22. GSi 24 és 18. 80-90-es kanyarokban mókás amikor az ember halad, elveszi a gázt, megindul a segge, aztán padlót neki és végig halad keresztben mintha hátsókerekes lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Azon törtem a fejem, hogy tavasszal kap egy szélesebb gumit és egy f@sza felnit, hogy stabilabb legyen a kicsi. Szerintetek fog segíteni valamit ezen az ingadozáson? Mivel neked sincsen gyárilag sem elől sem hátul stabrúd,így szerintem kezd azzal. Két darab vas szó szerint,de nagyon sokat jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Nekem elöl hátul Eibach stabilizátorok vannak. Elöl 27mm vastag, hátul 22. GSi 24 és 18. 80-90-es kanyarokban mókás amikor az ember halad, elveszi a gázt, megindul a segge, aztán padlót neki és végig halad keresztben mintha hátsókerekes lenne. És mit szólsz az ötlethez,hogy két darab 17-es elöl? Vagy 18mm nem emlékszem mennyi az alapverzió.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Nekem elöl hátul Eibach stabilizátorok vannak. Elöl 27mm vastag, hátul 22. GSi 24 és 18. 80-90-es kanyarokban mókás amikor az ember halad, elveszi a gázt, megindul a segge, aztán padlót neki és végig halad keresztben mintha hátsókerekes lenne. Azt mond meg, hogy az mitől van: néha furcsa érzés a kormányon, mintha nem tapadna az eleje...túl sok lenne a csücs hátul? Pedig csak 30-as Irmscher rugók vannak bent...vagy túl kemény a hátulja az elejéhez képest és elemelkedik kanyarban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Nem bizti, hogy emlékszel, de az enyém az a corsa amiből ez az egész rész hiányzik :( úgyhogy sajnos ez a hibaforrás tuti :( De emlékszem rá, de csak a beömlő műanyag "cső" hiányzott neked, nem az egész légszűrőház, és a zsalu amiről beszéltem magán a házon van, tehát független attól ami neked hiányzik Ezen a képen látod a légszűrőház oldalán van és egy piros vákuumcső megy rá, elvileg nálad is piros Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 csigi ez a Te motortered?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Tisztázzunk pár dolgot: A hideg levegőtől jobban megy bármelyik motor, mivel a hideg, párás levegőben több az oldott oxigén, ergo jobb az égés hatásfoka blablabla... Másrészt a szívó oldal megváltoztatása (értsd: komplett szívórész eltávolítása) elég mélyen befolyásolja a motor dinamikáját és paramétereit. Kicsit tessék utánaolvasni: hangolt szívósorok stb. Már egy légszűrőház kiiktatása is befolyásolja a dinamika "képet". Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Tisztázzunk pár dolgot: A hideg levegőtől jobban megy bármelyik motor, mivel a hideg, párás levegőben több az oldott oxigén, ergo jobb az égés hatásfoka blablabla... Másrészt a szívó oldal megváltoztatása (értsd: komplett szívórész eltávolítása) elég mélyen befolyásolja a motor dinamikáját és paramétereit. Kivéve amikor még melegszik a motor,mert akkor a hidegebb levegőtől rosszabbul jár. Szerintem gázadásra nem megy akkor lambda,map,gyújtás,üzemanyag-ellátás irányon kell elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Kb 5EFt egy Valeo készlet hozzá, soha nem szoktam méregetni, kuka és csere. ;) Igaz nem mostani komment, de hol van ez a gyújtókábel? Mivel neked sincsen gyárilag sem elől sem hátul stabrúd,így szerintem kezd azzal. Két darab vas szó szerint,de nagyon sokat jelent. Követtem a stabrúdas témád, esetleg van hozzá pontos méreted a dimenzióiról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 De emlékszem rá, de csak a beömlő műanyag "cső" hiányzott neked, nem az egész légszűrőház, és a zsalu amiről beszéltem magán a házon van, tehát független attól ami neked hiányzik Ezen a képen látod a légszűrőház oldalán van és egy piros vákuumcső megy rá, elvileg nálad is piros Igen, gondolom melyik piros cső lehet az, köszönöm :) hakapeszimaki: hogyan tudok ilyen stab rúdat beszerezni és hogyan lehet ezt beszerelni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Követtem a stabrúdas témád, esetleg van hozzá pontos méreted a dimenzióiról? Elöl 18mm, hátul talán 16mm,neked is ilyenek vannak benne elvileg. Tomtech meg leírta,hogy a gsi-é 24 és 18. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Elöl 18mm, hátul talán 16mm,neked is ilyenek vannak benne elvileg. Tomtech meg leírta,hogy a gsi-é 24 és 18. Hosszra mekkora a hátsó? Az valamint arra nem emlékszem J0hnny képe alapján, h az 2 rúd volt, vagy 1?! :icon11: szerk.:Közben megnéztem a képet, végig megy, 1 rúd, de a hossza, meg az érdekelne, h becsúsztatod, s hova rögzited? Nekem is lenne hátul? Nem csak elől van? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts