Sakesz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok!! 1996-os benzines Opel Corsa B-hez milyen motorolajat érdemes venni? 15W 40 vagy 10W 40 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beci05 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok!! 1996-os benzines Opel Corsa B-hez milyen motorolajat érdemes venni? 15W 40 vagy 10W 40 ? 10w 40 vagy 5w 40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Olyasmit akarok csinalni hogy fordulat meros orat tennigyarit) a regi fordulatmerotlen hejebe,honnan kell jelet huzonm a fordulatmeronek?valaki kotott meg be ilyent?c14nz a motor es spiralos a regi ora nem elektromos jeles... Tehát most nem foris órád van de azt akarsz?! Ha igen a következő a teendő ,be húzol 1 szál vezetéket az ecu és az óracsoport közé. Az órába a 9-es lábhoz kell bekötni. Az ecu-nál a c1-hez futó kábelbe kötöd bele (zöld színű kábel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 A kilóméterórához lehet elektromos jeladót venni amit a váltóra kell szerelni a fordulatszámmérő pedig a trafóról kapja a jelet! ha segitesz legalább jol :D levan irva ha vissza olvasol hogy mit lényeg ha minden jo ecubol jön ki 1 zöld szál ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Tehát most nem foris órád van de azt akarsz?! Ha igen a következő a teendő ,be húzol 1 szál vezetéket az ecu és az óracsoport közé. Az órába a 9-es lábhoz kell bekötni. Az ecu-nál a c1-hez futó kábelbe kötöd bele (zöld színű kábel) :D :) 1 korrekt válasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D :) 1 korrekt válasz :D Köszi,működik az EPC? Na meg az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Köszi,működik az EPC? Na meg az autó? most minden über jo kapott ma uj gyujtáskábelt tegnap meg hengerfejet is megcsináltuk porszáraz a motor :D már csak 1 gsi szárny kéne.... ja találtam 1 helyet csinál kábelt full jo anyagbol töredék áron Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 most minden über jo kapott ma uj gyujtáskábelt tegnap meg hengerfejet is megcsináltuk porszáraz a motor :D már csak 1 gsi szárny kéne.... ja találtam 1 helyet csinál kábelt full jo anyagbol töredék áron Arra gondolsz ami a csomagtér ajtón van? (1719683) Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Arra gondolsz ami a csomagtér ajtón van? (1719683) jaja csomi ajtora Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 jaja csomi ajtora ja nekem nem megy az a nyomorult progi mert win7 nem tetszik neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ja nekem nem megy az a nyomorult progi mert win7 nem tetszik neki :D és még 1 fontos dolog az olajlecsapato is szépen müködik termel bele szart de jo hir csak párát olaj nincs benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ja nekem nem megy az a nyomorult progi mert win7 nem tetszik neki :D Ha nincs a gépeden internet explorer akkor szerintem nem mükszik, nekem is csak az alatt fut. Firefox-al nem kompatibilis.Legalábbis nálam így van. nézd meg ezt: http://www.vatera.hu/b_corsa_tetoszarny_154528923.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ha nincs a gépeden internet explorer akkor szerintem nem mükszik, nekem is csak az alatt fut. Firefox-al nem kompatibilis.Legalábbis nálam így van. nézd meg ezt: http://www.vatera.hu/b_corsa_tetoszarny_154528923.html :D nemnemnem gyári kell nem vagyok 16éves gyerek :) semmi gagyizás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 :D nemnemnem gyári kell nem vagyok 16éves gyerek :) semmi gagyizás :D Oké Akkor ez: http://www.vatera.hu/opel_corsa_b_hatso_lampa_155115124.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Oké Akkor ez: http://www.vatera.hu/opel_corsa_b_hatso_lampa_155115124.html sztem vele beszéltem ma probálok 1et pesten vadászni Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 sztem vele beszéltem ma probálok 1et pesten vadászni újba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 újba Jól néz ki. Írtam a vaterán hogy eladja a szárnyat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hi all! Sajnos idő hijján nem tudtam foglakozni a fordaltszmmérő jel beköttés dologgal, de ma sort keritettem erre is, de sajnos elakadtam, az ECU hoz közvetlenül nem tudok hozzáférni mivel a műanyag takaró boritást tartó egyetlen csavar 15 évnyi pihenés után nem hajlandó meg se mozdulni, de oly annyira hogy eltörte az eggyik legjobb csavarhúzóm (a legbulibb, nem is saját darab ), viszont rájöttem nem is kell nekem megbontani ha valaki elárulja hogy hol is van ez a csatlakozó: "ECU-n 2 csatlakozó van. A nagyobb csatlakozó kell nekünk. Ebből jön ki egy rakat vezeték te zöld vezetéket keress. Arra figyelni kell, h. több ilyen színű vezeték is lehet. Neked az kell, ami a felső sorban jobbról a második a csatlakozón. Ezek után követed a vezeték útját. Ez a zöld cucc egy kis csatlakozóba kapcsolódik bele" Mert így megspotolnék egy csomó időt és energiát. A téma adott aki tudja hol is van ez a csatlakozó az kap tólem egy nagy piros pontot vagy ha egyszer a környéken jár a vendégem egy sörre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hi all! Sajnos idő hijján nem tudtam foglakozni a fordaltszmmérő jel beköttés dologgal, de ma sort keritettem erre is, de sajnos elakadtam, az ECU hoz közvetlenül nem tudok hozzáférni mivel a műanyag takaró boritást tartó egyetlen csavar 15 évnyi pihenés után nem hajlandó meg se mozdulni, de oly annyira hogy eltörte az eggyik legjobb csavarhúzóm (a legbulibb, nem is saját darab ), viszont rájöttem nem is kell nekem megbontani ha valaki elárulja hogy hol is van ez a csatlakozó: "ECU-n 2 csatlakozó van. A nagyobb csatlakozó kell nekünk. Ebből jön ki egy rakat vezeték te zöld vezetéket keress. Arra figyelni kell, h. több ilyen színű vezeték is lehet. Neked az kell, ami a felső sorban jobbról a második a csatlakozón. Ezek után követed a vezeték útját. Ez a zöld cucc egy kis csatlakozóba kapcsolódik bele" Mert így megspotolnék egy csomó időt és energiát. A téma adott aki tudja hol is van ez a csatlakozó az kap tólem egy nagy piros pontot vagy ha egyszer a környéken jár a vendégem egy sörre :D Hali!!! Kérjél kölcsön egy erősebb csavarhúzót, mert a burkolatot le kell szedni. Mert az a bizonyos csatlakozó az ECU-t rögzítő műanyag pántra van pattintva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hali!!! Kérjél kölcsön egy erősebb csavarhúzót, mert a burkolatot le kell szedni. Mert az a bizonyos csatlakozó az ECU-t rögzítő műanyag pántra van pattintva. Kössz a gyors választ, nem örülök, de megoldom akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! Észrevettem a kis Corsamon, hogy kicsit ferdén áll. Ha hátulról nézem, akkor kicsit mintha jobbra dőlne. Mi lehet a probléma oka? Esetleg teleszkóp, vagy rugó? Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Én mindenképp alánéznék annak a futóműnek, az ilyesmit okozhatja eltört rugó, beszakadt rugótányér, de én már láttam olyat is ahol a lengéscsillapító felső bekötési pontja volt átszakadva, a teló vége ott figyelt a csomagtartóban... de először ellenőrizd hogy tuti vízszintes helyen állsz-e, és esetleg nem maradt-e véletlenül egy zsák cement a hátsó ülés vagy a csomagtartó jobb oldalán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Okés! :D Köszönöm szépen! Hétvégén majd alánézek! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Újra szalad a szekér :D Nem kívánok senkinek vezérműszíj szakadást....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Újra szalad a szekér :D Nem kívánok senkinek vezérműszíj szakadást....... :D Remek! Miket kellett cserélni benne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts