J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Tényleg nem kötözködés képpen, de kocsit a lovak elé fognak... :rolleyes: Legyen inkább gépsas, verda, autó...de ne kocsi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Lovat fogják a kocsi elé. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Lovat fogják a kocsi elé. :lol: ...és tényleg. :huh: :lol: :lol: Mekkora baromságot írtam! Látszik, hogy hosszú volt a nap... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 ...és tényleg. :huh: :lol: :lol: Mekkora baromságot írtam! Látszik, hogy hosszú volt a nap... :rolleyes: ------> kifogasok.hu XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 ------> kifogasok.hu XD nyasgem.hu :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 nyasgem.hu :huh: Na tudok ennél egy jobbat. De most nem. Még legalább 8db pollenszűrő cikk vár. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Én nekem gyárilag piros joy cseréltem. :huh: Egész jó lett. :lol: Ez a GSI feeling sokkal kellemesebb. :lol: http://www.kephost.com/images4/2012/1/16/8...32692cwb7t9.jpg Ráadásul szerintem a régi átlag kocsik közül a corsának van a legszebb műszerfala én szerintem. Pl II-III golf, seat ibiza, polo... calibra.. vectra.. astra. Szerintem mindet veri.. Neharagudj, de a Tiéd nem ATLANTA??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Neharagudj, de a Tiéd nem ATLANTA??? :rolleyes: Atlanta. De attól még kicserélhettem a belsejét GSIre nem? XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Atlanta. De attól még kicserélhettem a belsejét GSIre nem? XD Én nekem gyárilag piros joy cseréltem. :rolleyes: Egész jó lett. :huh: Ez a GSI feeling sokkal kellemesebb. :lol: XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 XD Atlanta-Joy csak 10db ilyet gyártottak! XD Gyárilag 18as felnivel jött ki meg endzsölájzal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergő91 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Sziasztok a Corsamban kicseréltük a gyári c12nz-t x14xe-re de csak a fő kábelköteg lett új a biztosítéktábla,obd,műszerfal kábelei a régi igy most nem jó az obd csatlakozó és a szintén utólag beépített fordulatszámmérős km óra sem működik ha valakinek van ötlete hogyan lehetne megoldani a jelenlegi kábelekkel bár ezt kétlem hogy meg lehet inkább a hozzá való kábelekre lessz szükség tehát ha van valakinek felesleges szóljon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Sziasztok a Corsamban kicseréltük a gyári c12nz-t x14xe-re de csak a fő kábelköteg lett új a biztosítéktábla,obd,műszerfal kábelei a régi igy most nem jó az obd csatlakozó és a szintén utólag beépített fordulatszámmérős km óra sem működik ha valakinek van ötlete hogyan lehetne megoldani a jelenlegi kábelekkel bár ezt kétlem hogy meg lehet inkább a hozzá való kábelekre lessz szükség tehát ha van valakinek felesleges szóljon! :rolleyes: A fordulatszámmérőhöz elég ha húzol be neki 1 szálat az ECU-tól! Vagy elektromos óra lett a spirálos helyett? Mert az mókás lesz és nem olcsó. A többi kábel meg aranyáron lesz ha nem találsz valami vidéki vagy magának bontós szakit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 mennyi a reális eladási ára egy használt kormány légzsáknak (dudánál szakadt) indítónak, illetve egy komplett klímának (1,2 16v)? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 mennyi a reális eladási ára egy használt kormány légzsáknak (dudánál szakadt) indítónak, illetve egy komplett klímának (1,2 16v)? köszi Mivel szakadt nem sok a kormány értéke max 5E. Az indító 3-5 ezer, a klíma 30-50 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Mivel szakadt nem sok a kormány értéke max 5E. Az indító 3-5 ezer, a klíma 30-50 ezer. 5 ezerért már lehet találni "jó állapotban" lévő kormányt ami nem szakadt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 5 ezerért már lehet találni "jó állapotban" lévő kormányt ami nem szakadt! Légzsákos. Bár annyiért is ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Légzsákos. Bár annyiért is ja. Arra gondoltam :rolleyes: pl vaterán nézegettem múltkor! Hamár így előjött a szó a kormányokról, csak kíváncsiságképp, a légzsákos kormányt fel lehet szerelni a hagyományos, két küllös helyére agy csere nélkül? Az oké, hogy a légzsák ilyenkor csak "dísz" mivel ahhoz kellene a vezeték meg az aktiváló egység, szenzorok stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 mennyi a reális eladási ára egy használt kormány légzsáknak (dudánál szakadt) indítónak, illetve egy komplett klímának (1,2 16v)? köszi A komplett klíma pontosan mit takar? A hűtőkörön kívül ilyenek is benne vannak, hogy: generátor (klímásban erősebb van), vízhűtő, a hűtőventilátorok, azok komplett vezérlése kábelköteggel, motortéri relédoboz, komplett klímás fűtésbox, kezelőfelület a tekerőkkel, utastéri relék, burkolatok, amennyiben azok is eltérnek stb? Nem olyan egyszerű dolog ez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Sziasztok a Corsamban kicseréltük a gyári c12nz-t x14xe-re de csak a fő kábelköteg lett új a biztosítéktábla,obd,műszerfal kábelei a régi igy most nem jó az obd csatlakozó és a szintén utólag beépített fordulatszámmérős km óra sem működik ha valakinek van ötlete hogyan lehetne megoldani a jelenlegi kábelekkel bár ezt kétlem hogy meg lehet inkább a hozzá való kábelekre lessz szükség tehát ha van valakinek felesleges szóljon! :rolleyes: A fordszámmárőnek sebességjel kell, az ECU-tól megoldható. Milyen X14XE került bele? Mi volt a donor autó? 12-es OBD-1 esetén a G láb a diag, 16-os OBD-2 esetén a 8-as láb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 A fordszámmárőnek sebességjel kell, az ECU-tól megoldható.. Nem inkább fordulatszámjel? :rolleyes: 12-es OBD-1 esetén a G láb a diag, 16-os OBD-2 esetén a 8-as láb. 10-es OBD van, meg 16-os. 12-es nincs. http://electronics-planet.blogspot.com/201...tor-pinout.html Egyébként meg nem a 8-as, hanem a 7-es pin a motor diagnosztika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 A komplett klíma pontosan mit takar? A hűtőkörön kívül ilyenek is benne vannak, hogy: generátor (klímásban erősebb van), vízhűtő, a hűtőventilátorok, azok komplett vezérlése kábelköteggel, motortéri relédoboz, komplett klímás fűtésbox, kezelőfelület a tekerőkkel, utastéri relék, burkolatok, amennyiben azok is eltérnek stb? Nem olyan egyszerű dolog ez :rolleyes: minden ami kell, hogy egy nem klímás, klímás legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Arra gondoltam :rolleyes: pl vaterán nézegettem múltkor! Hamár így előjött a szó a kormányokról, csak kíváncsiságképp, a légzsákos kormányt fel lehet szerelni a hagyományos, két küllös helyére agy csere nélkül? Az oké, hogy a légzsák ilyenkor csak "dísz" mivel ahhoz kellene a vezeték meg az aktiváló egység, szenzorok stb. Fel lehet de az átvezető miatt kormányoszlopot kéne cserélni. Vagy nincs index visszaugrás meg duda. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 A komplett klíma pontosan mit takar? A hűtőkörön kívül ilyenek is benne vannak, hogy: generátor (klímásban erősebb van), vízhűtő, a hűtőventilátorok, azok komplett vezérlése kábelköteggel, motortéri relédoboz, komplett klímás fűtésbox, kezelőfelület a tekerőkkel, utastéri relék, burkolatok, amennyiben azok is eltérnek stb? Nem olyan egyszerű dolog ez :rolleyes: Megsúgom, hogy a motortartóbak is teljesen más :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nem inkább fordulatszámjel? :huh: 10-es OBD van, meg 16-os. 12-es nincs. http://electronics-planet.blogspot.com/201...tor-pinout.html Egyébként meg nem a 8-as, hanem a 7-es pin a motor diagnosztika. Ha ennyire tudod, miért nem te írtad le neki? :lol: Egyébként a MID-es leírásban nekem 8-ast írnak a németek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ha ennyire tudod, miért nem te írtad le neki? :lol: Egyébként a MID-es leírásban nekem 8-ast írnak a németek... :rolleyes: Hülyeséget beszélsz! XDDD :huh: Meg a németek is. haha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts