szabot Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 A BC-m beszerelésénél az összes izzót tartalmazó cumót kiszereltem a kocsiból, szal ez alapján bárki tud izzót cserélni. A képek a szerelésről: http://keptar.dbregio.hu. Ezen belül a SzaboT és a BC. A leírás még csak félkész, ha kész lesz, akkor azt is belinkelem ide.
FPepe Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 A BC-m beszerelésénél az összes izzót tartalmazó cumót kiszereltem a kocsiból, szal ez alapján bárki tud izzót cserélni. A képek a szerelésről: http://keptar.dbregio.hu. Ezen belül a SzaboT és a BC. A leírás még csak félkész, ha kész lesz, akkor azt is belinkelem ide. Köszi szépen! :unsure:
szabot Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 A BC-m beszerelésénél az összes izzót tartalmazó cumót kiszereltem a kocsiból, szal ez alapján bárki tud izzót cserélni. A képek a szerelésről: http://keptar.dbregio.hu. Ezen belül a SzaboT és a BC. A leírás még csak félkész, ha kész lesz, akkor azt is belinkelem ide. És itt a leírás eleje: SzaboT és a BC. Ezt fogom folytatni és a képekhez leírást írni. A képekhez fűzött leírás a képtárba is fel fog kerülni, csak időm lenne rá... :unsure: Ja, a képek közül hiányzik az, ami megmutatja, hogy miként kell a bowdeneket kiszedni, mert itt nem volt rá szükség, de azokról is van képem (amikor a LED-esítéssel próbálkoztam), felgórom azokat is a képtárba.
szabot Elküldve December14, 2006 Elküldve December14, 2006 A hétvégére nálam lesznek a fűthető elektromos tükrök. Természetesen maganak fogom beszerelni. Valakinek valami tapasztalat ebben a témában? Adottak a tükrök és a Rigó Tomitól kapott tükörkapcsoló. Mi kell még (a vezetékeken kívül)? Számítsak valami nehézségre? Mivel nincs meg a gyári kábelköteg tudja valaki a tükörkapcsoló bekötését? Relézzem a tükröket vagy a kapcsoló bírja?
mackosajt Elküldve December14, 2006 Elküldve December14, 2006 Nincs elektromos rajzod róla? Nem ártana. Ami még bizti nehezebb lesz, az a csatlakoztatás. Ám mivel te ügyi szaki vagy, szerintem meg tudod oldani. Vagyis bízok benne. Vagy kérdezzek rá a csatira? hátha?
rtomi Elküldve December14, 2006 Elküldve December14, 2006 Nem nézted? Nincs rajta a csati az ajtókábelen? Mert akkor elég csak rádugni.
szabot Elküldve December14, 2006 Elküldve December14, 2006 Nem nézted? Nincs rajta a csati az ajtókábelen? Mert akkor elég csak rádugni. Néztem, nincs rajta. Mindjárt utánanézek az Autodata WD-ben, hogy írnak-e róla valamit. Ha nem, akkor jön a méricske. :lol: Benne van! :)
J0hnny Elküldve December14, 2006 Elküldve December14, 2006 Időzítő relével kell megcsinálni,nekem is az van bent!
szabot Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 Időzítő relével kell megcsinálni,nekem is az van bent! És neked mennyi ideig fűt? Rigó Tomi, a kapcsoló milyen autóból van? Az Autodata egy 9 pólusú csatit vár tőlem, a tőled kapott kapcsolónak meg 8 érintkezője van.
J0hnny Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 És neked mennyi ideig fűt? A gyári relé 15-20percig fűt,de én átlakítottam,így kb 4 percig megy! K35-ös relé: A relé belső rajza: Az RC tag kiválasztása a megfelelő időhöz:
szabot Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 Köszi a gyors választ! Ez a K35-ös relé, ez általános vagy csak Opel szervizben kapok? A rajzok honnan vannak? A fűtést nyomógomb vagy kapcsoló indítja?
mackosajt Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 nyomógomb... utána az időzítés oldja ki. Mikor szerelsz? :lol:
szabot Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 nyomógomb... utána az időzítés oldja ki. Mikor szerelsz? :lol: Akkor kimérem Tomi kapcsolóját és azt használom a motorokhoz, egy cuki kis kapcsolót egy LED-el meg befabrikálok a tükör takaró műanyagába. Ma beszélek haverral, hogy mikor ér rá. Van fűthető garázsa... :)
J0hnny Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 Köszi a gyors választ! Ez a K35-ös relé, ez általános vagy csak Opel szervizben kapok? A rajzok honnan vannak? A fűtést nyomógomb vagy kapcsoló indítja? Maga a relé belső kapcsolása általános,de a K35-ös 4 lábú relé elég sok opelben megtalálható!Szerintem bontóban lehet kapni! A rajzokat a KOMA müszakisa,Udi adta! :lol:
rtomi Elküldve December16, 2006 Elküldve December16, 2006 És neked mennyi ideig fűt? Rigó Tomi, a kapcsoló milyen autóból van? Az Autodata egy 9 pólusú csatit vár tőlem, a tőled kapott kapcsolónak meg 8 érintkezője van. Azért van egyel kevesebb mert ebben nincs benne a kis (sárga)visszajelző led a tükörfűtésnek mint az OPEL kapcsolókon.. Egyébként Wagon R és Ignis kapcsoló. :lol:
szabot Elküldve December17, 2006 Elküldve December17, 2006 Egyébként Wagon R és Ignis kapcsoló. :) :lol: Véletlenül nem tudsz belső kapcsolási rajzot intézni hozzá?
mackosajt Elküldve December17, 2006 Elküldve December17, 2006 :lol: Véletlenül nem tudsz belső kapcsolási rajzot intézni hozzá? nem ugynaz véletlen, mint az astra F, astra G, vectra B? véletlen? mert akkor tudok én is segíteni! :)
szabot Elküldve December17, 2006 Elküldve December17, 2006 nem ugynaz véletlen, mint az astra F, astra G, vectra B? véletlen? mert akkor tudok én is segíteni! :) Nem. Már végignéztem az Autodata WD-t. :lol:
rtomi Elküldve December17, 2006 Elküldve December17, 2006 :) Véletlenül nem tudsz belső kapcsolási rajzot intézni hozzá? Sajnos nem . :) Idén már nem is megyek dolgozni. :lol:
szabot Elküldve December20, 2006 Elküldve December20, 2006 Sajnos nem . :) Idén már nem is megyek dolgozni. :lol: Semmi gond. Szétszedtem, lefényképeztem. Amint lesz egy kis időm visszafejtem és már használom is fel! :)
Katika Elküldve Június7, 2007 Elküldve Június7, 2007 Sziasztok! Láttatok már ilyet? Nekem még új! :rolleyes: http://www.corsa-passion.com/corsaB.htm
warwolf Elküldve Június7, 2007 Elküldve Június7, 2007 Sziasztok! Láttatok már ilyet? Nekem még új! <_< http://www.corsa-passion.com/corsaB.htm Szia! Ha a Vauxhall ill. a Chevrolet Corsák sokszínű modell palettájára gondolsz, akkor igen. Nálunk nem akart az Opel versenytársakat az Astrának..... :rolleyes: De Caravan Corsát olykor látni az utakon.Itt Kméten is van belőle 3, ill. tudok 1t, ami egy ker.ben áll.
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Elküldve Június7, 2007 Nekem a pick-up, meg a cabrio jön be a legjobban.
Dórea Elküldve Június12, 2007 Elküldve Június12, 2007 Sziasztok ! Sajnálom, hogy csak akkor írok, ha valami nyavajám van....... <_< De ha majd minden tutti lesz a kis kocsimon, akkor nem csak kérdéseket fogok fel tenni, hanem minden mást. Szóval, az volna a kérdésem a tisztelt tagokhoz, hogy utólag tudnám-e szervósítani az én kis édibédi :rolleyes: 1.2-es Corsámat ? Van valahol egy rajz vagy ilyesmi a fut.műről ? Bármi féle megoldást, ötletet szivesen fogadok ! köszi, Dórea !
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Elküldve Június12, 2007 Sziasztok ! Sajnálom, hogy csak akkor írok, ha valami nyavajám van....... <_< De ha majd minden tutti lesz a kis kocsimon, akkor nem csak kérdéseket fogok fel tenni, hanem minden mást. Szóval, az volna a kérdésem a tisztelt tagokhoz, hogy utólag tudnám-e szervósítani az én kis édibédi :rolleyes: 1.2-es Corsámat ? Van valahol egy rajz vagy ilyesmi a fut.műről ? Bármi féle megoldást, ötletet szivesen fogadok ! köszi, Dórea ! Szerintem igen.Kell egy komplett szervós kormánymű,szervószivattyú,csövek stb és mehet a project.Na és persze egy hozzáértő ügyes szerelő! Az alakatrészek összes ára bontóban kb 40-50E,munkaköltséget majd mond a szerelő!
Recommended Posts