szabot Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 A BC-m beszerelésénél az összes izzót tartalmazó cumót kiszereltem a kocsiból, szal ez alapján bárki tud izzót cserélni. A képek a szerelésről: http://keptar.dbregio.hu. Ezen belül a SzaboT és a BC. A leírás még csak félkész, ha kész lesz, akkor azt is belinkelem ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 A BC-m beszerelésénél az összes izzót tartalmazó cumót kiszereltem a kocsiból, szal ez alapján bárki tud izzót cserélni. A képek a szerelésről: http://keptar.dbregio.hu. Ezen belül a SzaboT és a BC. A leírás még csak félkész, ha kész lesz, akkor azt is belinkelem ide. Köszi szépen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 A BC-m beszerelésénél az összes izzót tartalmazó cumót kiszereltem a kocsiból, szal ez alapján bárki tud izzót cserélni. A képek a szerelésről: http://keptar.dbregio.hu. Ezen belül a SzaboT és a BC. A leírás még csak félkész, ha kész lesz, akkor azt is belinkelem ide. És itt a leírás eleje: SzaboT és a BC. Ezt fogom folytatni és a képekhez leírást írni. A képekhez fűzött leírás a képtárba is fel fog kerülni, csak időm lenne rá... :unsure: Ja, a képek közül hiányzik az, ami megmutatja, hogy miként kell a bowdeneket kiszedni, mert itt nem volt rá szükség, de azokról is van képem (amikor a LED-esítéssel próbálkoztam), felgórom azokat is a képtárba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 A hétvégére nálam lesznek a fűthető elektromos tükrök. Természetesen maganak fogom beszerelni. Valakinek valami tapasztalat ebben a témában? Adottak a tükrök és a Rigó Tomitól kapott tükörkapcsoló. Mi kell még (a vezetékeken kívül)? Számítsak valami nehézségre? Mivel nincs meg a gyári kábelköteg tudja valaki a tükörkapcsoló bekötését? Relézzem a tükröket vagy a kapcsoló bírja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Nincs elektromos rajzod róla? Nem ártana. Ami még bizti nehezebb lesz, az a csatlakoztatás. Ám mivel te ügyi szaki vagy, szerintem meg tudod oldani. Vagyis bízok benne. Vagy kérdezzek rá a csatira? hátha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Nem nézted? Nincs rajta a csati az ajtókábelen? Mert akkor elég csak rádugni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Nem nézted? Nincs rajta a csati az ajtókábelen? Mert akkor elég csak rádugni. Néztem, nincs rajta. Mindjárt utánanézek az Autodata WD-ben, hogy írnak-e róla valamit. Ha nem, akkor jön a méricske. :lol: Benne van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Időzítő relével kell megcsinálni,nekem is az van bent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Időzítő relével kell megcsinálni,nekem is az van bent! És neked mennyi ideig fűt? Rigó Tomi, a kapcsoló milyen autóból van? Az Autodata egy 9 pólusú csatit vár tőlem, a tőled kapott kapcsolónak meg 8 érintkezője van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 És neked mennyi ideig fűt? A gyári relé 15-20percig fűt,de én átlakítottam,így kb 4 percig megy! K35-ös relé: A relé belső rajza: Az RC tag kiválasztása a megfelelő időhöz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Köszi a gyors választ! Ez a K35-ös relé, ez általános vagy csak Opel szervizben kapok? A rajzok honnan vannak? A fűtést nyomógomb vagy kapcsoló indítja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 nyomógomb... utána az időzítés oldja ki. Mikor szerelsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 nyomógomb... utána az időzítés oldja ki. Mikor szerelsz? :lol: Akkor kimérem Tomi kapcsolóját és azt használom a motorokhoz, egy cuki kis kapcsolót egy LED-el meg befabrikálok a tükör takaró műanyagába. Ma beszélek haverral, hogy mikor ér rá. Van fűthető garázsa... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Köszi a gyors választ! Ez a K35-ös relé, ez általános vagy csak Opel szervizben kapok? A rajzok honnan vannak? A fűtést nyomógomb vagy kapcsoló indítja? Maga a relé belső kapcsolása általános,de a K35-ös 4 lábú relé elég sok opelben megtalálható!Szerintem bontóban lehet kapni! A rajzokat a KOMA müszakisa,Udi adta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 És neked mennyi ideig fűt? Rigó Tomi, a kapcsoló milyen autóból van? Az Autodata egy 9 pólusú csatit vár tőlem, a tőled kapott kapcsolónak meg 8 érintkezője van. Azért van egyel kevesebb mert ebben nincs benne a kis (sárga)visszajelző led a tükörfűtésnek mint az OPEL kapcsolókon.. Egyébként Wagon R és Ignis kapcsoló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Egyébként Wagon R és Ignis kapcsoló. :) :lol: Véletlenül nem tudsz belső kapcsolási rajzot intézni hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 :lol: Véletlenül nem tudsz belső kapcsolási rajzot intézni hozzá? nem ugynaz véletlen, mint az astra F, astra G, vectra B? véletlen? mert akkor tudok én is segíteni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 nem ugynaz véletlen, mint az astra F, astra G, vectra B? véletlen? mert akkor tudok én is segíteni! :) Nem. Már végignéztem az Autodata WD-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 :) Véletlenül nem tudsz belső kapcsolási rajzot intézni hozzá? Sajnos nem . :) Idén már nem is megyek dolgozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Sajnos nem . :) Idén már nem is megyek dolgozni. :lol: Semmi gond. Szétszedtem, lefényképeztem. Amint lesz egy kis időm visszafejtem és már használom is fel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Katika Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Sziasztok! Láttatok már ilyet? Nekem még új! :rolleyes: http://www.corsa-passion.com/corsaB.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Sziasztok! Láttatok már ilyet? Nekem még új! <_< http://www.corsa-passion.com/corsaB.htm Szia! Ha a Vauxhall ill. a Chevrolet Corsák sokszínű modell palettájára gondolsz, akkor igen. Nálunk nem akart az Opel versenytársakat az Astrának..... :rolleyes: De Caravan Corsát olykor látni az utakon.Itt Kméten is van belőle 3, ill. tudok 1t, ami egy ker.ben áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nekem a pick-up, meg a cabrio jön be a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dórea Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Sziasztok ! Sajnálom, hogy csak akkor írok, ha valami nyavajám van....... <_< De ha majd minden tutti lesz a kis kocsimon, akkor nem csak kérdéseket fogok fel tenni, hanem minden mást. Szóval, az volna a kérdésem a tisztelt tagokhoz, hogy utólag tudnám-e szervósítani az én kis édibédi :rolleyes: 1.2-es Corsámat ? Van valahol egy rajz vagy ilyesmi a fut.műről ? Bármi féle megoldást, ötletet szivesen fogadok ! köszi, Dórea ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Sziasztok ! Sajnálom, hogy csak akkor írok, ha valami nyavajám van....... <_< De ha majd minden tutti lesz a kis kocsimon, akkor nem csak kérdéseket fogok fel tenni, hanem minden mást. Szóval, az volna a kérdésem a tisztelt tagokhoz, hogy utólag tudnám-e szervósítani az én kis édibédi :rolleyes: 1.2-es Corsámat ? Van valahol egy rajz vagy ilyesmi a fut.műről ? Bármi féle megoldást, ötletet szivesen fogadok ! köszi, Dórea ! Szerintem igen.Kell egy komplett szervós kormánymű,szervószivattyú,csövek stb és mehet a project.Na és persze egy hozzáértő ügyes szerelő! Az alakatrészek összes ára bontóban kb 40-50E,munkaköltséget majd mond a szerelő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts