mr.Drummer Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Másik legjobb mikor megyek dolgozni hajnalban és a munkahelyen veszem észre, hogy a QR..a , a fekete autód lökhárítóján egy vastag fehér csík.. Ezért jó társasházban lakni, ahol máshova sem lehet parkolni, max. ha van egy jó helyed akkor az ablak alá és pont rá látsz az autódra... Én is társasházban élek.. kétszer meg gondolom hova állok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MImre Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Motorkód? 8v vagy 16V? Nem csak emiatt fogyaszthat sokat az autó. Kb. 200 hibalehetőség van. Mit tapasztalsz? Hol használod városban? Mennyi az a sok? Nekem ha olyan kedvem van akkor 6500nál váltok mégsem fogyaszt sokat. x14xe folyamatosan karbantartott most volt teljes nagy vizsgálaton javításon. olajcsere,vezérlés,termosztát,13' új gumik, főleg város használom 9-10-11L néha 12 lambdaszonda is jó, kimért lett azis hibakod nincs tökélets, csak sokat eszik. sportosan vezetek, de mostanában probálok sporolni, de nem lesz sokkal kevesebb a fogyasztas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Én is társasházban élek.. kétszer meg gondolom hova állok :D Nekem is volt már, hogy 15 percet azon variáltam, hogy hova álljak. Igazából én a bevásárlós parkolóban is 1 elvet alkalmazok. Kva drága kocsik mellé parkolok mindig. 1, Azért mert féltik. 2, Meg zsebből kifizetik a kocsi árát. :lol: Szóval most ezt az elvet használom már elég régóta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MImre Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Ez relatív mi a sok. Valószínűleg városban nem fog ilyen 5-6 litereket enni. Meg nézd meg a gyári adatot. 1.2esnek 8,6 liter a gyári adat városba :lol: valaki tudja hol a legoptimalisabb valtani? ki akarom probalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 x14xe folyamatosan karbantartott most volt teljes nagy vizsgálaton javításon. olajcsere,vezérlés,termosztát,13' új gumik, főleg város használom 9-10-11L néha 12 lambdaszonda is jó, kimért lett azis hibakod nincs tökélets, csak sokat eszik. sportosan vezetek, de mostanában probálok sporolni, de nem lesz sokkal kevesebb a fogyasztas. Ilyen a város főleg ha sokat állsz. Meg a hideg.... X14XE sosem volt spórolós motor. Szerintem nincs hiba nálad. :lol: Nekem is evett már 12L-t hóba jégben mínuszba mentem melózni a hungárián és környékén. Akkor majdnem felgyújtottam 1x 16 Szelepes motornál nálad legalább 3000nél válts. Pörgetni kell mert azok feljebb kezdenek élni szerintem a 2000 váltás ne nagyon erőltesd. Ha teheted vidd ki valahova és taposd ki a belét. Kicsit jót tenne neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MImre Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Ilyen a város főleg ha sokat állsz. Meg a hideg.... X14XE sosem volt spórolós motor. Szerintem nincs hiba nálad. :lol: Nekem is evett már 12L-t hóba jégben mínuszba mentem melózni a hungárián és környékén. Akkor majdnem felgyújtottam 1x 16 Szelepes motornál nálad legalább 3000nél válts. Pörgetni kell mert azok feljebb kezdenek élni szerintem a 2000 váltás ne nagyon erőltesd. Ha teheted vidd ki valahova és taposd ki a belét. Kicsit jót tenne neki. :D van másik corsa az asszonynak, az is 1.4 de nem tudom a motorszámát, az nem 16v az is sokat eszik. ott mi a jó fordulat? az is jó állapotu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Nekem is volt már, hogy 15 percet azon variáltam, hogy hova álljak. Igazából én a bevásárlós parkolóban is 1 elvet alkalmazok. Kva drága kocsik mellé parkolok mindig. 1, Azért mert féltik. 2, Meg zsebből kifizetik a kocsi árát. :lol: Szóval most ezt az elvet használom már elég régóta. Én meg minél meszebb. Nem érdekel ha gyalogolnom kell 10 méterrel többet, de nekem ne baccák össze. Ígyis van már egy hadisérüklés jobb oldalt valaki rávágta az ajtót és kicsit behullámosodott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 van másik corsa az asszonynak, az is 1.4 de nem tudom a motorszámát, az nem 16v az is sokat eszik. ott mi a jó fordulat? az is jó állapotu Szerintem egy benzines autó főleg ami nem mai darab az nem fog keveset enni városban. Ajánlom figyelmedbe a VW Lupo 3L. Az 3 liter eszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MImre Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 van másik corsa az asszonynak, az is 1.4 de nem tudom a motorszámát, az nem 16v az is sokat eszik. ott mi a jó fordulat? az is jó állapotu asszonyén talán nem jó a termosztát, túlhűtött. Most aarra nincs pénz megcsinálni. Mondták tegyek elé valamilyen kemény lapot, de nem papírt. valakinek bevált ez ideiglenes megoldásként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Én meg minél meszebb. Nem érdekel ha gyalogolnom kell 10 méterrel többet, de nekem ne baccák össze. Ígyis van már egy hadisérüklés jobb oldalt valaki rávágta az ajtót és kicsit behullámosodott... Én a legmesszebb mert lusták és az 1es verzió a fenti. Engem sosem érdekelt ha sétálni kell, úgy is kocsival megyek mindenhova belefér kis sétálás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 van másik corsa az asszonynak, az is 1.4 de nem tudom a motorszámát, az nem 16v az is sokat eszik. ott mi a jó fordulat? az is jó állapotu Hát azt 2000-2500 De igazából ezeket érzésre kell vezetni. Ettől minimális a fogyasztás különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MImre Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Hát azt 2000-2500 De igazából ezeket érzésre kell vezetni. Ettől minimális a fogyasztás különbség. asszonyban amúgy sem bízok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 asszonyban amúgy sem bízok.. Az korrekt! :lol: Nőre kocsit, pénzt nem szabad bízni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MImre Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Az korrekt! :D Nőre kocsit, pénzt nem szabad bízni :devlish: áhh sajnos a nők meg a vezetés :lol: javithato a termosztát hibán hogy a hütő elé teszek egy 30*40centis lapot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Az korrekt! :D Nőre kocsit, pénzt nem szabad bízni :devlish: Viszont kaját és felmosót meg mosógépet nyugodtan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 javithato a termosztát hibán hogy a hütő elé teszek egy 30*40centis lapot? Max a felét takard el. De inkább ne nehogy valami csoda folytán lángba boruljon a papír aztán többé nem fog sokat fogyasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Viszont kaját és felmosót meg mosógépet nyugodtan. :lol: Hát az a helyzet a mai korombeli (19-20) éves lányokra ezt sem lehet bízni.. :D Tisztelet a kivételnek!!! Egyébként, hogy lehet beállítani azt, hogy nekem is legyen kis képem ott oldalt? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Hát az a helyzet a mai korombeli (19-20) éves lányokra ezt sem lehet bízni.. :lol: Tisztelet a kivételnek!!! Akkor küld el shóóóóóóópingolni. Akkor nem kell költeni a corsára. Mert nem lesz mit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MImre Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Max a felét takard el. De inkább ne nehogy valami csoda folytán lángba boruljon a papír aztán többé nem fog sokat fogyasztani. nem papirt tennék oda és és csak a 3adát takarnám le maximum. fém,muanyag,vagy fa lapot. valahogy sporolni kelll koszonom a segitsegeteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 nem papirt tennék oda és és csak a 3adát takarnám le maximum. fém,muanyag,vagy fa lapot. valahogy sporolni kelll koszonom a segitsegeteket BKV. Bocs ezt nem tudtam kihagyni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 BKV. Bocs ezt nem tudtam kihagyni. :D Termosztát Forever! :lol: Jó ötlet, lehet én is be újítok valami ilyet még nincs cserélve a termosztát. Kipróbálom. Elérakok egy olajos képűt és padlógáz! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Termosztát Forever! :lol: Jó ötlet, lehet én is be újítok valami ilyet még nincs cserélve a termosztát. Kipróbálom. Elérakok egy olajos képűt és padlógáz! :D Na átírtad. Ez sem rossz :devlish: De én nem tennék elé ilyet mert több kárt okoz mint élvezetet :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti08 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 üdv mindenkinek! olyan problémám lenne hogy c14nz gyújtáselosztója belül olajos, ez okozhatja azt a jelenséget hogy közbe kihagy a gyújtás? meg gyorsítani akarok és megtorpan a motor. előre is köszi a válaszokat. udv:Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 üdv mindenkinek! olyan problémám lenne hogy c14nz gyújtáselosztója belül olajos, ez okozhatja azt a jelenséget hogy közbe kihagy a gyújtás? meg gyorsítani akarok és megtorpan a motor. előre is köszi a válaszokat. udv:Peti A válasz: igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti08 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Köszi a választ, még annyi hogy a rotor tengelyén szimering van vagy csak o gyűrű van? esetleg méretet tud valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts