borisz Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 A mai nap egy élmény volt Vezérműszíj szakadás 110-nél. Majd bezártam a kulcsot. ugye ilyenkor nem szabad röhögni :D kulcs bezárás ako jo mikor nincs még kilincs se jártam igy hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ugye ilyenkor nem szabad röhögni :) kulcs bezárás ako jo mikor nincs még kilincs se jártam igy hehe De lehet csak halkan. Már doktorbácsinál van,holnap kiderül mennyire büdös a szar. A másik élmény a 140km vontatás esőben,hidegben,lemerült aksival. Na meg fékezni rásegítő nélkül. Ez a szopás nem a vasgyár.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Hú az aztán kellemetlen lehetett. Meg szabad kérdezni hány km volt a szíjban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Hú az aztán kellemetlen lehetett. Meg szabad kérdezni hány km volt a szíjban? 15e volt benne........Nem is értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 A mai nap egy élmény volt Vezérműszíj szakadás 110-nél. Majd bezártam a kulcsot. :D :) [nem talál szavakat] Voltam már megközelítőleg hasonló helyzetben, idegbaj határán... Próbáltam magamra ráerőltetni, hogy mennyivel jobb így, mintha valakit elütök, vagy nem sikerül megállnom, vagy bárkinek valami baja esik. Bánja a fene a vasdarabot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 :D :) [nem talál szavakat] Voltam már megközelítőleg hasonló helyzetben, idegbaj határán... Próbáltam magamra ráerőltetni, hogy mennyivel jobb így, mintha valakit elütök, vagy nem sikerül megállnom, vagy bárkinek valami baja esik. Bánja a fene a vasdarabot... ez így van,senki nem volt a közelembe. Nem volt baleset veszély,legrosszabb estben motorcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoper Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sziasztok Ha valaki tudna segíteni!!!!!!!!!! Javítási kézikönyvet keresek, de nem könyű Esetleg ha valaki tudja honnan lehetne letőlteni!!!???? Köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sziasztok Ha valaki tudna segíteni!!!!!!!!!! Javítási kézikönyvet keresek, de nem könyű Esetleg ha valaki tudja honnan lehetne letőlteni!!!???? Köszönöm előre is. 67. oldal ebben a fórumban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ez így van,senki nem volt a közelembe. Nem volt baleset veszély,legrosszabb estben motorcsere. kész van már? én megcsináltam lambda kábelt de sztem müanyag ház se szigeteli jobban.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy corsa b fékpedál felett van egy "dugóféle" ami elméletileg össze van kötve a féklámpákkal. Na nekem ez van tropára menve és azért nincs féklámpám. Ennek az alkatrésznek mi a neve és esetleg ha vki tudná hogy hol lehet ilyet beszerezni azt megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 kész van már? én megcsináltam lambda kábelt de sztem müanyag ház se szigeteli jobban.... :D Ügyes vagy. Nincs kész. Vezérműszíj,feszítőgörgő,8 hidro,4+4 szelep, tömítések,ékszíj,szimering. Már csak ezeket kell megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Ügyes vagy. Nincs kész. Vezérműszíj,feszítőgörgő,8 hidro,4+4 szelep, tömítések,ékszíj,szimering. Már csak ezeket kell megvenni. ajaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ajaj Eléggé szar a helyzet ......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy corsa b fékpedál felett van egy "dugóféle" ami elméletileg össze van kötve a féklámpákkal. Na nekem ez van tropára menve és azért nincs féklámpám. Ennek az alkatrésznek mi a neve és esetleg ha vki tudná hogy hol lehet ilyet beszerezni azt megköszönném. Hali!!! Szerintem az alkatrész neve féklámpa kapcsoló. http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=1471 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Hali!!! Valaki nem tud egy bontott jobb első ajtót három ajtós B corsihoz? Pici pénzért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 1 érdekes kérdés, gyárilag nem fordulatszám mérős km óra (spirálos) helyére ha szerzek fordulatszám mérőset akkor azt hogy lehet életre is kelteni mármint meg lehet e egyáltalán oldani hogy az utánna működjön is ? C 14 NZ motoros Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 kucu32: köszönöm a segítséget, meg is rendeltem. Black: A kérdésedre a válasz ,hogy meg lehet oldani, egy kicsit visszább kell olvasni ezen a fórumon és ott elég hosszann megmondják hogy mi a varázsa a dolognak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 kucu32: köszönöm a segítséget, meg is rendeltem. Black: A kérdésedre a válasz ,hogy meg lehet oldani, egy kicsit visszább kell olvasni ezen a fórumon és ott elég hosszann megmondják hogy mi a varázsa a dolognak Hát visszaolvastam találtam is pár hsz-t amiben szó esik a dologról, de semmi konkrétum csak foszlányok, jó lenne egy pár konkrét tény hova és mi kell, pontos lessz e, szal tényleg érdemes beszereznem egy for.szám-os órát mert utánna könnyen összehozható vagy nem érdemes vele foglakozni mert nem működik tökéletesen vagy drága összehozni, szal valami konkrét infó kéne. Előre is köszönöm a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Hát visszaolvastam találtam is pár hsz-t amiben szó esik a dologról, de semmi konkrétum csak foszlányok, jó lenne egy pár konkrét tény hova és mi kell, pontos lessz e, szal tényleg érdemes beszereznem egy for.szám-os órát mert utánna könnyen összehozható vagy nem érdemes vele foglakozni mert nem működik tökéletesen vagy drága összehozni, szal valami konkrét infó kéne. Előre is köszönöm a segitséget. Hli!!! A fordulatszámmérő bekötése az 1018-as hozzászólásban PankAtis komától szakszerűen le van írva. De az is lehet , hogy a tiedbe gyárilag be van kábelezve , akkor meg csak berakod és kész. Én ez alapján kötöttem be és minden ok vele. Kell hozzá kb 1,5 méter vezeték és egy kis ( kb 1 óra ) idő. Nekem tökéletesen működik , a vissszajelzőlámpák is jók. Próbáld meg , megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Hli!!! A fordulatszámmérő bekötése az 1018-as hozzászólásban PankAtis komától szakszerűen le van írva. De az is lehet , hogy a tiedbe gyárilag be van kábelezve , akkor meg csak berakod és kész. Én ez alapján kötöttem be és minden ok vele. Kell hozzá kb 1,5 méter vezeték és egy kis ( kb 1 óra ) idő. Nekem tökéletesen működik , a vissszajelzőlámpák is jók. Próbáld meg , megéri! Üdv! Ez a dolog engem is érdekelne! A 1018asban sztem eleve digitális óra volt, nem spirálos. Nekünk viszont spirálos van! Így is ki lehet cserélni? G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Üdv! Ez a dolog engem is érdekelne! A 1018asban sztem eleve digitális óra volt, nem spirálos. Nekünk viszont spirálos van! Így is ki lehet cserélni? G. ha jol emllékszem compibol a zöld szál ami vagy megy orához vagy csak csatlakozoba és nem tovább ako be kell huzni és 1lábra kötni de azt már nem tudom hova talán also sorba.....anyos ülésnél nézd meg mi a szitu a kábelezés terén Link to comment Megosztás: More sharing options...
PankAtis Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Üdv! Ez a dolog engem is érdekelne! A 1018asban sztem eleve digitális óra volt, nem spirálos. Nekünk viszont spirálos van! Így is ki lehet cserélni? G. Ciao! Pontosan! Az én vasamban digitális műszer volt. Bár sztem itt most azon van a hangsúly, h. milyen a lábkiosztása régi órádnak. Kapcsolási rajzokból simán kimatekolható, h. melyik kábel hova való. Aztán csak az ECU kapcsolási rajzát kell átnézni, h. honnan kell a jelet elvinni. üdv, Atis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garfield22 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ha vennék opel corsa B motort kompletten milyen áron tudok vásárolni? Van tippetek, hogy hol érdemes érdeklődni, ahol megbízható az eladó/kereskedő? Milyet érdemes venni? És milyen garanciát adnak rá álltalában? Köszönöm! Üdv G Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbahool Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! Friss Corsa 1.2i 16V X12XE tulajként lenne pár kérdésem: 1. Ha néha néha rángat a kocsi, akkor az légtömegmeérő csere lesz, vagy csak a tisztítása is elég, esetleg más? 2. Honnan tudom meg, hogy van-e benne pollenszűrő ill. ha van akkor hol találom , és ki tudom cserélni? 3. Valamint az is érdekelne, hogy a gyári 165/70R13-tól lehet-e szélesebb gumit rárakni, és ha igen akkor milyet? Köszi előre is a vaálszokat. djbahool Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 hali! szerintetek nagyjából mennyi lehet egy jobb hátsó ajtó? persze bontottan, üvegek zár kárpit stb minden nélkül egyik ismerős rácsukta az első ajtóra, elég bénén néz ki..... köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts