J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Oké. És ezt hogy gondoltad? Mennyit csal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Új GM kétpólusúak. C18nz injektor számát ha megtalálnám belepróbálnék egy olyat. van neked map benne? vagy nagyobb fordulaton nagyobb vákuum és csak akkor jelentkezik hogy valahol szelel... az hirtelen gépen kellene látni melyik érték változik meg.. hirtelen ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Mennyit csal? A motornak 950-1000 prm a mutató meg 1150-et mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 A motornak 950-1000 prm a mutató meg 1150-et mutat. ne keverjen meg az hogy mennyi a számított és mennyi a valós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 ne keverjen meg az hogy mennyi a számított és mennyi a valós. Az ECU szerint 950 a ford. számmérő meg 1150 mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Nyomozok továbbra is a gyorsítás közbeni gázelvétel ügyében. Szóval hibalámpa nincs,de gyorsításkor néha random módon olyan mintha visszavenném a gázt. Pedig koppon van. Leszabályzás előtt persze. -fojtószelep poti negatív -gyújtótrafó negatív -ECU negatív Ötlet? Egy X12SZ sosem csinál ilyet!! :DDD Szakadt hátsó szélvédő fűtőszálhoz hol lehet kapni javító készletet vagy akármit? Javítsam valami házipraktikával, vagy cseréljek szélvédőt? (bár az utóbbit nem akarom...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Az ECU szerint 950 a ford. számmérő meg 1150 mutat. nem lett rá állítva ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Egy X12SZ sosem csinál ilyet!! :DDD Szakadt hátsó szélvédő fűtőszálhoz hol lehet kapni javító készletet vagy akármit? Javítsam valami házipraktikával, vagy cseréljek szélvédőt? (bár az utóbbit nem akarom...) Itt van egy, jobb oldal alúrol a második. http://www.silverglue.hu/ragasztok.htm Meg még három. http://www.autouvegsoos.hu/futoszal.html http://www.olajshop.hu/loctite-3863-futosz...elos-szett.html http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Itt van egy, jobb oldal alúrol a második. http://www.silverglue.hu/ragasztok.htm Meg még kettő. http://www.autouvegsoos.hu/futoszal.html http://www.olajshop.hu/loctite-3863-futosz...elos-szett.html Köszi! :lol: Tudtam, h rád számíthatok! :D Nagyjából milyen árban lehet? SZERK. OKÉÉ utólag látom hozzátettél még 2 linket! Látom akkor! Azt néztem, h van, hogy 1 csík több helyen is szakadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 nem lett rá állítva ?? Mi,mire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Köszi! :lol: Tudtam, h rád számíthatok! :D Nagyjából milyen árban lehet? SZERK. OKÉÉ utólag látom hozzátettél még 2 linket! Látom akkor! Azt néztem, h van, hogy 1 csík több helyen is szakadt. Nincs mit, 500. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Mi,mire? a fordulatra , soknak tűnik a 950 alapból 900. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 a fordulatra , soknak tűnik a 950 alapból 900. Kérdésem a következő, hogyan tudom a motor valós fordulatszámát az autó fordulatszámmérőjével összehozni (az autó fordulatszámmérője a motor tényleges fordulatszámát mutassa.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Nincs mit, 500. :lol: 500-ért vannak eladó reléim! :D :devlish: Olyan, mint amilyen neked is van.. Hátha kell még.. :devlish: Kérdésem a következő, hogyan tudom a motor valós fordulatszámát az autó fordulatszámmérőjével összehozni (az autó fordulatszámmérője a motor tényleges fordulatszámát mutassa.) J0hnny leírta a választ! A mutatót leszedet és átállítód másik alap állásba. AMúgy meg honnan tudod, h mennyit pörög a motorod, h melyik a korrekt adat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Kérdésem a következő, hogyan tudom a motor valós fordulatszámát az autó fordulatszámmérőjével összehozni (az autó fordulatszámmérője a motor tényleges fordulatszámát mutassa.) csak mutató elfordításával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 500-ért vannak eladó reléim! :lol: :D Olyan, mint amilyen neked is van.. Hátha kell még.. :devlish: J0hnny leírta a választ! A mutatót leszedet és átállítód másik alap állásba. AMúgy meg honnan tudod, h mennyit pörög a motorod, h melyik a korrekt adat? A diagnosztikai műszerrel hibakódot olvastunk, illetve átnéztük az egész motort, katalizátort, stb. hogy hogysmint működik.Ekkor láttuk hogy a diag.műszer által mutatott érték nem egyezik az auto ford. számmérőjével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 csak mutató elfordításával :lol: Kösz. Majd megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Kösz. Majd megpróbálom. Itt van az írományom egy része: Neked a mutató visszahelyezésre a C-D-pontot olvasd el, csak a mutatót ahogy visszanyomod kicsitt visszább álljon akkor. Ez pepecselős meló ámmm...... http://sosemkopel.com/kilometerora/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Kösz. Majd megpróbálom. nincs más ötletem.. gépen nem lehet kalibrálni... azért kérdeztem hogy melyik fordulatot néztétek mert van több is Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 van neked map benne? vagy nagyobb fordulaton nagyobb vákuum és csak akkor jelentkezik hogy valahol szelel... az hirtelen gépen kellene látni melyik érték változik meg.. hirtelen ennyi :lol: Van MAP,de ott minél jobban nyitva a fojtószelep,annál kisebb a vákuum. Meg csak lenne valami hibalámpa. Három gyújtótrafót is megpróbáltam másik garnitúra kábellal,de ugyanez. Valamiért elfogy az üzemanyag-nyomás. A legvalószínűbb a pumpa. Holnap megkínálom egy 3baros szivattyúval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Holnap megkínálom egy 3baros szivattyúval. az maradt a régi? x16szr van most? milyen injektor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Van MAP,de ott minél jobban nyitva a fojtószelep,annál kisebb a vákuum. Meg csak lenne valami hibalámpa. Három gyújtótrafót is megpróbáltam másik garnitúra kábellal,de ugyanez. Valamiért elfogy az üzemanyag-nyomás. A legvalószínűbb a pumpa. Holnap megkínálom egy 3baros szivattyúval. Nekem is volt ilyen. Mikor gázt adtam nem húzott elért egy bizonyos szintet és elkezdett húzni nem volt gond csak az elején a gáz adásra nem reagált. A lambdaszondát cseréltük mondjuk F astrásra és jó lett. (ez is érdekes) Azóta nem csinálja. De amint látom írtad hogy átkapcsoltad, de viszont próbálj bele egy másikat. Az enyémből mikor kiszedtük olyan fekete volt meg rozsdás, hogy kuka. Szóval lehet az a baj. Eltömődik vagy ilyesmi és nem jól küldi a jelet. Bár én nem értek hozzá csak ezt hallottam :lol: Porbálj bele egy másik lámbdát, meg nézd meg milyen állípotban van a tiéd. Ha az se jó nem tudom.. Egyébként én is azt hittem gyújtáskábelek, meg elosztó vagy gyertya. Ez mind cserélve is lett de semmi :D Aztán jött a lambda és jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Itt van az írományom egy része: Neked a mutató visszahelyezésre a C-D-pontot olvasd el, csak a mutatót ahogy visszanyomod kicsitt visszább álljon akkor. Ez pepecselős meló ámmm...... http://sosemkopel.com/kilometerora/ Elég részletes leírás ez ahogy elnézem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Elég részletes leírás ez ahogy elnézem...... Nem kell neki elmerülni a részletekbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Nem kell neki elmerülni a részletekbe! :lol: Ha már csinálsz valamit akkor teljes erőbedobással nem? Én meg is hackelném az órát, hogy digitális legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts