Stefan Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...16v_gsi-5335214 ettől valami occóbb jó lenne :D Ez jó!!! Kívülről semmi nem utal rá, hogy GSi lenne. Igazi kis vadászautó :devlish: :icon13: :icon13: régebben az ilyenekért nem olvastam a fórumot...sztem megint tartok egy hét szünetet Én meg ezért. De már tisztázták, úgyhogy tartok egy hét szünetet :lol: :D :devlish: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 TID -->es kérdés. A két gomb egyszerre megnyomásával mutatja a km/h-t... Viszont csak a pillanatjit mutatja. Azt nem lehet megoldani, h írja is ki folyamatosan? pl.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 TID -->es kérdés. A két gomb egyszerre megnyomásával mutatja a km/h-t... Viszont csak a pillanatjit mutatja. Azt nem lehet megoldani, h írja is ki folyamatosan? pl.: Ha tudsz EPROM-ot írni, akkor simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Műszerfalizzót nehéz kicserélni? Vagy menjek vele autószerelőhöz? :lol: Valakinek nincs eladó sorba egy Opel Corsa B 1.2 benzin C12NZ lambdaszondája vagy alapjárati motorja? Mindkettő van. Lambda gyári bontott 4e Alapjárati meg legyen 3e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Ha tudsz EPROM-ot írni, akkor simán. Értem... Ilyen ezek szerint akkor nem található meg elérhető otthoni közelségben..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Ha tudsz EPROM-ot írni, akkor simán. Akkor inkább előgyújtás-táblát meg befecskendezés-időket írogatnék az ECU-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Akkor inkább előgyújtás-táblát meg befecskendezés-időket írogatnék az ECU-ban. Na jó... nem élegedetlenkedek. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Hátul a csomagtérajtón az emblémás műanyagot úgy tudom kicserélni ha belűl leveszem a műanyagot és ott már meg is vannak a csavarok? Le kell szedni a kis ajtó kárpitot ami szintén bolhás tehát törik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Le kell szedni a kis ajtó kárpitot ami szintén bolhás tehát törik.... Akkor vennem kell bolhákat is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Mindkettő van. Lambda gyári bontott 4e Alapjárati meg legyen 3e. Írtam személyesbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Akkor vennem kell bolhákat is? :lol: Ha ügyes vagy természetesen nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Hátul a csomagtérajtón az emblémás műanyagot úgy tudom kicserélni ha belűl leveszem a műanyagot és ott már meg is vannak a csavarok? A csomagtérajtó belső felén lévő kárpitos részt kell levenned, két szélén van csavaros rögzítés ami a kalaptartót emeli (gumis stb. nem részletezem), azokat kitekered, szokás szerint torx csavaros, ezután valamelyik oldalról menetelesen elindulsz és kipattintgatod a kis műanyag patentokat, egyik jó módszer ha a két oldalon lévő lyuknál benyulsz az újaddal minél közelebb a patenthoz, nagy újadat a patent tetejére és több apró rántással (nem tudom jobban kifejezni magam :devlish:) sorra leveszed őket, ha lejött a kárpit alatta látod az ablaktörlő motort, kp zárat ha van, és a zárat, a zár körül lesz 3 db anya, na azok fogják az emblémás műanyagot, ezeket letekered, ha minden igaz 10-es kulcs kell hozzá (villás, racsnis, ami van :lol: ) kívülről leveszed a műanyagot, nem biztos hogy lejön könnyen mert fogja a kosz, ne feszegest csavarhúzóval semmiképp, inkább belül a 3 csavarvéget koppants meg, takarítsd ki alatta és fordított sorrendben játszd el az előző lépéseket! Remélem sikerült érthetően leírnom, ha kérdés van nyugodtan írj, részletezem ha kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Üdv! Az elektromos ford. számmérőt lehet-e kalibrálni, mert csal.Ha igen akkor hogy? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Sikerült cserélnem úgy hogy a bolhák nem törtek. Csak óvatosan kikell pattintatni a helyükről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Üdv! Az elektromos ford. számmérőt lehet-e kalibrálni, mert csal.Ha igen akkor hogy? Köszi Arrébb teszed a mutatót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 A csomagtérajtó belső felén lévő kárpitos részt kell levenned, két szélén van csavaros rögzítés ami a kalaptartót emeli (gumis stb. nem részletezem), azokat kitekered, szokás szerint torx csavaros, ezután valamelyik oldalról menetelesen elindulsz és kipattintgatod a kis műanyag patentokat, egyik jó módszer ha a két oldalon lévő lyuknál benyulsz az újaddal minél közelebb a patenthoz, nagy újadat a patent tetejére és több apró rántással (nem tudom jobban kifejezni magam :icon13:) sorra leveszed őket, ha lejött a kárpit alatta látod az ablaktörlő motort, kp zárat ha van, és a zárat, a zár körül lesz 3 db anya, na azok fogják az emblémás műanyagot, ezeket letekered, ha minden igaz 10-es kulcs kell hozzá (villás, racsnis, ami van :lol: ) kívülről leveszed a műanyagot, nem biztos hogy lejön könnyen mert fogja a kosz, ne feszegest csavarhúzóval semmiképp, inkább belül a 3 csavarvéget koppants meg, takarítsd ki alatta és fordított sorrendben játszd el az előző lépéseket! Remélem sikerült érthetően leírnom, ha kérdés van nyugodtan írj, részletezem ha kell! :D Sikerült. :devlish: Azért köszi. Egyébként 8as nem 10-es de stimmelt minden amit csináltam. A régiből lelopták az emblémámat aztán azért vettem újjat de nem adták csak a műanyaggal együtt. (2000Ft bontott) Aztán lefújtam szép feketére úgy hogy most csilli villi :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Nyomozok továbbra is a gyorsítás közbeni gázelvétel ügyében. Szóval hibalámpa nincs,de gyorsításkor néha random módon olyan mintha visszavenném a gázt. Pedig koppon van. Leszabályzás előtt persze. -fojtószelep poti negatív -gyújtótrafó negatív -ECU negatív Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Sikerült. :lol: Azért köszi. Egyébként 8as nem 10-es de stimmelt minden amit csináltam. A régiből lelopták az emblémámat aztán azért vettem újjat de nem adták csak a műanyaggal együtt. (2000Ft bontott) Aztán lefújtam szép feketére úgy hogy most csilli villi :D Gondoltam, hogy nem jó méretet írtam, már régen cseréltem :devlish: De legalább sikerült :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Nyomozok továbbra is a gyorsítás közbeni gázelvétel ügyében. Szóval hibalámpa nincs,de gyorsításkor néha random módon olyan mintha visszavenném a gázt. Pedig koppon van. Leszabályzás előtt persze. -fojtószelep poti negatív -gyújtótrafó negatív -ECU negatív Ötlet? Gyertyák, keverék képzés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Gyertyák, keverék képzés... Új GM kétpólusúak. C18nz injektor számát ha megtalálnám belepróbálnék egy olyat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Új GM kétpólusúak. C18nz injektor számát ha megtalálnám belepróbálnék egy olyat. Mennyi üzemanyagot adsz neki? Nem lehet, hogy már túl sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Mennyi üzemanyagot adsz neki? Nem lehet, hogy már túl sok? Ha kikapcsolom a vems-et,tehát fix 1-es lambdával megy,akkor is csinálja. Szerintem injektorfej. Benyaszűrő 1éves,nem hiszem,hogy a prémiumbenya koszos lenne. A benzinpumpa szintén 1 éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Ha kikapcsolom a vems-et,tehát fix 1-es lambdával megy,akkor is csinálja. Szerintem injektorfej. Benyaszűrő 1éves,nem hiszem,hogy a prémiumbenya koszos lenne. A benzinpumpa szintén 1 éves. Akkor vagy a porlasztási kép szar, vagy a gyújtással van valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Arrébb teszed a mutatót. Oké. És ezt hogy gondoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve December29, 2011 Megoszt Elküldve December29, 2011 Sziasztok4 94-es 3 ajtós B Corsába való jó állapotú belső kárpitot keresek, ajtókra, és hátsó kasznira. Ha tud valaki olyat ami bontódik érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts