Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Ez jó!!! Kívülről semmi nem utal rá, hogy GSi lenne. Igazi kis vadászautó :devlish: :icon13: :icon13:

régebben az ilyenekért nem olvastam a fórumot...sztem megint tartok egy hét szünetet

Én meg ezért. De már tisztázták, úgyhogy tartok egy hét szünetet :lol: :D :devlish: :D B)

Megosztás:

Hátul a csomagtérajtón az emblémás műanyagot úgy tudom kicserélni ha belűl leveszem a műanyagot és ott már meg is vannak a csavarok?

A csomagtérajtó belső felén lévő kárpitos részt kell levenned, két szélén van csavaros rögzítés ami a kalaptartót emeli (gumis stb. nem részletezem), azokat kitekered, szokás szerint torx csavaros, ezután valamelyik oldalról menetelesen elindulsz és kipattintgatod a kis műanyag patentokat, egyik jó módszer ha a két oldalon lévő lyuknál benyulsz az újaddal minél közelebb a patenthoz, nagy újadat a patent tetejére és több apró rántással (nem tudom jobban kifejezni magam :devlish:) sorra leveszed őket, ha lejött a kárpit alatta látod az ablaktörlő motort, kp zárat ha van, és a zárat, a zár körül lesz 3 db anya, na azok fogják az emblémás műanyagot, ezeket letekered, ha minden igaz 10-es kulcs kell hozzá (villás, racsnis, ami van :lol: ) kívülről leveszed a műanyagot, nem biztos hogy lejön könnyen mert fogja a kosz, ne feszegest csavarhúzóval semmiképp, inkább belül a 3 csavarvéget koppants meg, takarítsd ki alatta és fordított sorrendben játszd el az előző lépéseket!

Remélem sikerült érthetően leírnom, ha kérdés van nyugodtan írj, részletezem ha kell! :D

Megosztás:

A csomagtérajtó belső felén lévő kárpitos részt kell levenned, két szélén van csavaros rögzítés ami a kalaptartót emeli (gumis stb. nem részletezem), azokat kitekered, szokás szerint torx csavaros, ezután valamelyik oldalról menetelesen elindulsz és kipattintgatod a kis műanyag patentokat, egyik jó módszer ha a két oldalon lévő lyuknál benyulsz az újaddal minél közelebb a patenthoz, nagy újadat a patent tetejére és több apró rántással (nem tudom jobban kifejezni magam :icon13:) sorra leveszed őket, ha lejött a kárpit alatta látod az ablaktörlő motort, kp zárat ha van, és a zárat, a zár körül lesz 3 db anya, na azok fogják az emblémás műanyagot, ezeket letekered, ha minden igaz 10-es kulcs kell hozzá (villás, racsnis, ami van :lol: ) kívülről leveszed a műanyagot, nem biztos hogy lejön könnyen mert fogja a kosz, ne feszegest csavarhúzóval semmiképp, inkább belül a 3 csavarvéget koppants meg, takarítsd ki alatta és fordított sorrendben játszd el az előző lépéseket!

Remélem sikerült érthetően leírnom, ha kérdés van nyugodtan írj, részletezem ha kell! :D

Sikerült. :devlish: Azért köszi. Egyébként 8as nem 10-es de stimmelt minden amit csináltam. A régiből lelopták az emblémámat aztán azért vettem újjat de nem adták csak a műanyaggal együtt. (2000Ft bontott) Aztán lefújtam szép feketére úgy hogy most csilli villi :devlish:

Megosztás:

Sikerült. :lol: Azért köszi. Egyébként 8as nem 10-es de stimmelt minden amit csináltam. A régiből lelopták az emblémámat aztán azért vettem újjat de nem adták csak a műanyaggal együtt. (2000Ft bontott) Aztán lefújtam szép feketére úgy hogy most csilli villi :D

Gondoltam, hogy nem jó méretet írtam, már régen cseréltem :devlish: De legalább sikerült :devlish:

Megosztás:

Nyomozok továbbra is a gyorsítás közbeni gázelvétel ügyében.

Szóval hibalámpa nincs,de gyorsításkor néha random módon olyan mintha visszavenném a gázt.

Pedig koppon van. Leszabályzás előtt persze.

-fojtószelep poti negatív

-gyújtótrafó negatív

-ECU negatív

Ötlet?

Gyertyák, keverék képzés...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.