Mc-elek Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Ma szétszettem a gépet. Hengerfej tömítés csere lett a vége.Megsíkoltuk majd megy össze. Sajnos ma nem készült el.De holnap kész lesz (remélem) Lassan megy össze,mert mindent letisztitok és áttnézek,hogy minden jó legyen. Köszi a segítséget mindenkinek aki segített. Akkor sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni hogy a biztosítéktáblámon egy pár biztosíték hiányzik, ami benne van az jó. Műszerfalvilágításom nincs egyáltalán, lehet hogy hiányzik a bizti onnan. Na itt kérnék segítséget. Nem vagyok egy műszaki zseni szóval hiába nézek kapcsolási rajzot nem nagyon igazodom ki rajta. Vajon melyik lehet a műszerfalvilágítás bizti? Vagy hogy jelölik? Remélem vki segít vagy megmutatja a helyes utat :D. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni hogy a biztosítéktáblámon egy pár biztosíték hiányzik, ami benne van az jó. Műszerfalvilágításom nincs egyáltalán, lehet hogy hiányzik a bizti onnan. Na itt kérnék segítséget. Nem vagyok egy műszaki zseni szóval hiába nézek kapcsolási rajzot nem nagyon igazodom ki rajta. Vajon melyik lehet a műszerfalvilágítás bizti? Vagy hogy jelölik? Remélem vki segít vagy megmutatja a helyes utat :). Köszi Szia! Nemrégiben megidéztem a magyar corsás könyveket, hogy valaki feltette pdf.-ben korábban (ez szép magyaros mondat), keresd meg, pár lappal hátrébb megtalálod. A harmadikban (corsa3.pdf) meglesz a 188. oldalon a biztosítékok jegyzéke, remélhetőleg egyezik a Te járgányodéval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 majd 7végén azt a progit elkérem.remélem már igy is marad az auto :D Szeva, én úgy látom mintha egybe lenne a kormányoszlop.Nincs külön alkatrészekre szedve. (0905102,vagy 0905115) Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Szeva, én úgy látom mintha egybe lenne a kormányoszlop.Nincs külön alkatrészekre szedve. (0905102) csö nem tudod belinkelni a 2csulo közti részt holnap szétszedem ha felhuzom magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 csö nem tudod belinkelni a 2csulo közti részt holnap szétszedem ha felhuzom magam Nem tudom linkelni. Sajna kimásolni se tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Nem tudom linkelni. Sajna kimásolni se tudom. Fénykép emailba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Fénykép emailba? hehe az is jo ...boriszb5@freemail.hu az sztem 2 müanyag stift lesz ami elvan törve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 hehe az is jo ...boriszb5@freemail.hu az sztem 2 müanyag stift lesz ami elvan törve elküldve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 elküldve. thx nézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 thx nézem na az 1es csuklon az a 2furat abba van valami müanyag és ott van holt játék Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 na az 1es csuklon az a 2furat abba van valami müanyag és ott van holt játék lehet 1be kell venni 1 csuklot azaz 2öt 1be?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 lehet 1be kell venni 1 csuklot azaz 2öt 1be?! nagyon úgy néz ki hogy egyben van az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 nagyon úgy néz ki hogy egyben van az egész. lehet bontoba megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 lehet bontoba megnézem az új ára eléggé veszett! Vagy valami barkács megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 az új ára eléggé veszett! Vagy valami barkács megoldás. az lesz vicc h mi van vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 az lesz vicc h mi van vele Én ezt nem tudhatom. Nem néztem meg annyira. A lambdánál forraszd le és tegyél rá zsugorcsövet,ha nem lehet bekötni a gyári aljzatba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Én ezt nem tudhatom. Nem néztem meg annyira. A lambdánál forraszd le és tegyél rá zsugorcsövet,ha nem lehet bekötni a gyári aljzatba. majd azt is megnézem már tegnap lézer blokkolot kábeleztem be már 2szer annyi kábel van benne mint gyárilag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 majd azt is megnézem már tegnap lézer blokkolot kábeleztem be már 2szer annyi kábel van benne mint gyárilag :D Akkor nem mész véletlenre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Akkor nem mész véletlenre. jo hir bontoba vettem 3ezerért és 5perc volt kicserélni nagyon okosan van kitálálva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 jo hir bontoba vettem 3ezerért és 5perc volt kicserélni nagyon okosan van kitálálva :D Reméljük, hogy tartós is lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 jo hir bontoba vettem 3ezerért és 5perc volt kicserélni nagyon okosan van kitálálva :D Mesélj,elmúlt a lógás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Mesélj,elmúlt a lógás? jaja jo minden már csak azt a csapágyat vagy mit kéne cserélni a kormánynál h ne zörögjön a kormány de majd progiba megnézzük az már nem nagy dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 jaja jo minden már csak azt a csapágyat vagy mit kéne cserélni a kormánynál h ne zörögjön a kormány de majd progiba megnézzük az már nem nagy dolog OK. Majd jelentkezz hogy jó-e a vasárnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 A mai nap egy élmény volt Vezérműszíj szakadás 110-nél. Majd bezártam a kulcsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts