huggybear Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Sziasztok! Megpróbáltam állítani a kéziféken, de sajnos nem sikerült! Ez a látvány fogadott, mikor alábújtam: http://kephost.hu/share-C8D5_4EEE078A.html Gondolom ezen kell állítani, csak azt nem tudom, hogy merre! Leszámoltam, a 11. kattanásnál fog a kézi! :lol: Ha tekerem az első tengely felé, vagyis mintha meghúznám a csavart, akkor már a 11.-nél sem fog. Kifele is tekertem, de semmi... Ennyire szar a kötél, vagy olyan qrwa sokat kell rajta tekerni? Köszi szépen a tippeket! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Sziasztok! Megpróbáltam állítani a kéziféken, de sajnos nem sikerült! Ez a látvány fogadott, mikor alábújtam: http://kephost.hu/share-C8D5_4EEE078A.html Gondolom ezen kell állítani, csak azt nem tudom, hogy merre! Leszámoltam, a 11. kattanásnál fog a kézi! :lol: Ha tekerem az első tengely felé, vagyis mintha meghúznám a csavart, akkor már a 11.-nél sem fog. Kifele is tekertem, de semmi... Ennyire szar a kötél, vagy olyan qrwa sokat kell rajta tekerni? Köszi szépen a tippeket! G. A hátsó fékeid mikor voltak szétszedve utoljára? Az "automata" utánállítókat megkellene első körben nézni. A kopott pofák miatt távol vannak szerintem a dobtól és hiába is állítod rá a kézi kötelét nem fog facán fogni. Szétszed, beállít, aztán kell a kézifékkel szarakodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 A hátsó fékeid mikor voltak szétszedve utoljára? Az "automata" utánállítókat megkellene első körben nézni. A kooott pofák miatt távol vannak szerintem a dobtól és hiába is állítod rá a kézi kötelét nem fog facán fogni. Szétszed, beállít, aztán kell a kézifékkel szarakodni. Kb két hónapja borítottam szét őket, akkor cseréltem munkahengert jobb hátul, és akkor pucoltam ki mindent. A beállítás úgy törénik hogy koppra csavarom az utánállítót aztán összerakom, és nyomkodom a pedált addig amíg be nem kattan a megfelelő állásba? Elég újszerűnek tűnnek a pofák... Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Kb két hónapja borítottam szét őket, akkor cseréltem munkahengert jobb hátul, és akkor pucoltam ki mindent. A beállítás úgy törénik hogy koppra csavarom az utánállítót aztán összerakom, és nyomkodom a pedált addig amíg be nem kattan a megfelelő állásba? Elég újszerűnek tűnnek a pofák... Köszi! G. Sajnos nem. Ahogy írod az lenne a gyári beállítás, de azért is írtam úgy, hogy "autómata" :lol: Én úgy lőttem be, hogy kézzel tekertem addig, amíg a dob még kényelmesen elforgott. Ott összeraktam és próba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Sajnos nem. Ahogy írod az lenne a gyári beállítás, de azért is írtam úgy, hogy "autómata" :lol: Én úgy lőttem be, hogy kézzel tekertem addig, amíg a dob még kényelmesen elforgott. Ott összeraktam és próba. Tehát akkor dob le, állító tekerget és közben a dobot rá kell próbálgatni? Amikor nem súrol akkor jó gondolom. Akkor ezt meg fogom próbálni. Köszi szépen! Aztán írom a fejleményeket. G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Tehát akkor dob le, állító tekerget és közben a dobot rá kell próbálgatni? Amikor nem súrol akkor jó gondolom. Akkor ezt meg fogom próbálni. Köszi szépen! Aztán írom a fejleményeket. G. Pontosan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Sziasztok! Ha szétszedem az alapjárati állító szelepet akkor utána bekell állítani valamit? Megtisztítottam, csak az a helyzet az alapjáratom nagyon leeset ilyen 8-900 környékére. De az a baj feljebb nem is jön. Ott lent dolgozik folyton. Mit tehetek? Vagyek újjat? köszi Hunor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Sziasztok! Ha szétszedem az alapjárati állító szelepet akkor utána bekell állítani valamit? Megtisztítottam, csak az a helyzet az alapjáratom nagyon leeset ilyen 8-900 környékére. De az a baj feljebb nem is jön. Ott lent dolgozik folyton. Mit tehetek? Vagyek újjat? köszi Hunor! Nem tudsz rajta semmit állítani és a 900-as alapjárati teljesen gyári érték. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ja értem. És akkor amikor indítok akkor, miért van az hogy ingadozik? Akkor is amikor melegen indítok, meg mikor hidegen is. Van hogy elkezd ugrálni az alapjárat. És még annyi, hogy 5000Ft-ból ilyen 100km mentem. Mik azok az okok amiket tudnátok mondani? köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Az alapjárati ingadozás lehet pl falslevegő szívástól. A túlfogyasztás lehet, rossz hőmérséklet adó, rossz MAP, rossz lambda...hirtelen ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Az alapjárati ingadozás lehet pl falslevegő szívástól. A túlfogyasztás lehet, rossz hőmérséklet adó, rossz MAP, rossz lambda...hirtelen ennyi. hát a falslevegőt meg azt rengeteg helyről szívhatja :lol: Viszont lambdát cseréltem rajta, de azzal meg az lehet a gond, hogy f astrából lett kivéve amivel 40ezer km-t mentek. Kivették mert azthitték rossz, de kiderült nem az volt a gond. Autószerelő azt mondta jó lesz az enyémbe. Kezdek erősen kételkedni.. Viszont annyit észrevettem amióta kicseréltük az autóban a vízpumpát a hőmérsékletem 80- 90 fok között van. Eddig felment 90fok-ra volt hogy főlé is mikor sokat áltam egy helyben. És az baj hogy amióta cserélve lett közelebb van a 80 fokhoz. Ezt nem értem miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 hát a falslevegőt meg azt rengeteg helyről szívhatja :lol: Viszont lambdát cseréltem rajta, de azzal meg az lehet a gond, hogy f astrából lett kivéve amivel 40ezer km-t mentek. Kivették mert azthitték rossz, de kiderült nem az volt a gond. Autószerelő azt mondta jó lesz az enyémbe. Kezdek erősen kételkedni.. Viszont annyit észrevettem amióta kciseréltük az autóban a vízpumpát a hőmérséletem 80- 90 fok között van. Közelebb a 80 fokhoz. Ezt nem értem miért. Ha egyvezetékes gyári lambda került bele, akkor jónak kell lennie, de mivel használt, nem garancia, hogy jó is. Én cserélném egy 12EFt-os Bosch lambdára. Valszeg a termosztátod is rossz, azért nem melegszik fel a motor 92fok környékére, egyébként ez is okozhat kisebb fogyasztás növekedést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ha egyvezetékes gyári lambda került bele, akkor jónak kell lennie, de mivel használt, nem garancia, hogy jó is. Én cserélném egy 12EFt-os Bosch lambdára. Valszeg a termosztátod is rossz, azért nem melegszik fel a motor 92fok környékére, egyébként ez is okozhat kisebb fogyasztás növekedést. tehát a javaslatod egy Opel Corsa B-be való Lambdaszonda, plusz egy termosztát csere? És ha a vízhőfok jeladót cserélem az ne msegít? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 tehát a javaslatod egy Opel Corsa B-be való Lambdaszonda, plusz egy termosztát csere? És ha a vízhőfok jeladót cserélem az ne msegít? köszi mondjuk a vízhőfok jeladó, meg a termosztát nem egy nagy tétel, ezeket cserélem. Meg akkor a lambdaszondát. Remélem javul valamit a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ja értem. És akkor amikor indítok akkor, miért van az hogy ingadozik? Akkor is amikor melegen indítok, meg mikor hidegen is. Van hogy elkezd ugrálni az alapjárat. És még annyi, hogy 5000Ft-ból ilyen 100km mentem. Mik azok az okok amiket tudnátok mondani? köszi :lol: Láttam c16nz astrát,ami pont ilyet csinált, ott a gyújtás-elosztófej lett a befutó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Láttam c16nz astrát,ami pont ilyet csinált, ott a gyújtás-elosztófej lett a befutó. hát viszont az a helyzet, hogy ezt is mondták, mármint hogy valami bibi lesz az elosztóval vagy a kábelekkel mert hallani a hangszórókban ilyen szikra hangot. Akkor azt is venni kell. Még jó hogy itt a karácsony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 hát viszont az a helyzet, hogy ezt is mondták, mármint hogy valami bibi lesz az elosztóval vagy a kábelekkel mert hallani a hangszórókban ilyen szikra hangot. Akkor azt is venni kell. Még jó hogy itt a karácsony :D Nem inkább egy megfelelő ember kezeibe kellene adni a verdát, mielőtt egy vagyont elköltesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Nem inkább egy megfelelő ember kezeibe kellene adni a verdát, mielőtt egy vagyont elköltesz? :lol: hát az a helyzet, hogy már lambdaszondát, gyújtáskábeleket, vízpumpa, vezérműszíj, gyertya, tömíttések... meg ilyenek cserélve lettek. Szóval ezt a 3 dolgot kicserélem és lassan egy új autóm lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Gyújtás elosztó csere pipa, vízhőmérséklet jeladó pipa :lol: Már csak a termosztát kéne de hát ahoz meg megkell bontani a kocsit... De a termosztáttal van a gáz mert a vízhőmérséklet jeladó ment mert semmi változás nem történt. ugyan úgy 83 fok környékén áll a mutató. Valaki itt Sopron környékén nem ér rá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 hát viszont az a helyzet, hogy ezt is mondták, mármint hogy valami bibi lesz az elosztóval vagy a kábelekkel mert hallani a hangszórókban ilyen szikra hangot. Akkor azt is venni kell. Még jó hogy itt a karácsony :lol: Nem azt is. Csak azt meg egy termosztátot. De van egy hibátlan 150ekm-t futott x12sz motorom computerrel,immoval az nem érdekel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Nem azt is. Csak azt meg egy termosztátot. De van egy hibátlan 150ekm-t futott x12sz motorom computerrel,immoval az nem érdekel? :D ajjj ajj :lol: -10sec? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 ajjj ajj :devlish: -10sec? :icon13: :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ajjj ajj :lol: -10sec? :D Attól nem,de majdnem új lesz,ráadásul euro2-es,tehát kék plakettes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Nem azt is. Csak azt meg egy termosztátot. De van egy hibátlan 150ekm-t futott x12sz motorom computerrel,immoval az nem érdekel? :D Hát most már ott tartok, hogy az enyém is hibátlan lesz :devlish: Szóval köszi nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Hát most már ott tartok, hogy az enyém is hibátlan lesz :devlish: Szóval köszi nem :lol: az enyém is már mondhatni"tökéletes" gyári állapotban van,de le sem merem írni mennyit költöttem rá mire eddig eljutottam :D bár egy jó 1,2es moci hátra a csomagtartóba,mindig is ez volt az álmom :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts