Pistiv Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Sokszor 48, asszondja 7.000 :lol: ;) hát ez kurv@ jó :) Ez tipikus szerelő duma! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Nagyon meghalt a fórum, mindenki szerel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 :lol: ;) :) Megnéztem már vagy 10x, de még mindig kurv@ jó... föttög, meg mén :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 van egy pótkerekem "alighasznált", szinte slick gumi és van egy jó állapotú gumim felni nélkül. Szóval én otthon valamilyen praktikával megtudom cserélni a 2gumit, hogy legyen egy normális pótkerekem, vagy csak géppel lehet gumi szervízben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 van egy pótkerekem "alighasznált", szinte slick gumi és van egy jó állapotú gumim felni nélkül. Szóval én otthon valamilyen praktikával megtudom cserélni a 2gumit, hogy legyen egy normális pótkerekem, vagy csak géppel lehet gumi szervízben? Sajnálsz erre 500, vagy 1000 Ft-ot? :lol: Meg lehet oldani, de nem érdemes. Szétcseszed a gumit. Ezen kívül, ahhoz, hogy felfújd, kompresszor fog kelleni, mert a hirtelen beáramló levegő szorítja neki a felni oldalfalának a gumi peremét. Kézi pumpával esélytelen, de egy kisebb kompresszorral is lehet, hogy az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Szasztook. Ma is takarítgattam egy kicsit - 3 órát :lol: - lassanként már látszódik a motor is. Egy kérdés viszont felmerült. A bekeretezett cső micsoda és milyen célt szolgál? Lehúztam a helyéről, belenéztem és valami fehéres hab volt benne a cső szájánál és ez még semmi, a csövön nem tudtam átfújni, annyi dzsuva (szerintem rozsda főleg) volt benne. Nagy nehezen kitisztítottam, most már át tudok fújni rajta. Néztem a számot ami rá van írva - 08-26888 GM 90 466 959 - de ez alapján nem találtam semmit a neten. Valaki, valami infó? ;) Kösziiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Szasztook. Ma is takarítgattam egy kicsit - 3 órát ;) - lassanként már látszódik a motor is. Egy kérdés viszont felmerült. A bekeretezett cső micsoda és milyen célt szolgál? Lehúztam a helyéről, belenéztem és valami fehéres hab volt benne a cső szájánál és ez még semmi, a csövön nem tudtam átfújni, annyi dzsuva (szerintem rozsda főleg) volt benne. Nagy nehezen kitisztítottam, most már át tudok fújni rajta. Néztem a számot ami rá van írva - 08-26888 GM 90 466 959 - de ez alapján nem találtam semmit a neten. Valaki, valami infó? :) Kösziiii a gyári szám alapján kartergázcső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 a gyári szám alapján kartergázcső ;) Köszi Volu :) honnan tudtad megnézni a gyári szám alapján? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Köszi Volu ;) honnan tudtad megnézni a gyári szám alapján? :lol: Amúgy az. Neked 91-es oktánszámra van állítva? :) Vagy fordított elven működik, mint az enyém? Felfelé annak kell látszódni amelyikre van állítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Amúgy az. Neked 91-es oktánszámra van állítva? :lol: Vagy fordított elven működik, mint az enyém? Felfelé annak kell látszódni amelyikre van állítva. hogymicsoda? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Azért azt a tágulási tartályt kimosnám...piszok ronda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Azért azt a tágulási tartályt kimosnám...piszok ronda. :lol: Az a sárga kupakos, ami belül piros lötyis? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Köszi Volu ;) honnan tudtad megnézni a gyári szám alapján? :lol: gyári programból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 gyári programból ;) Olyat honnan tudok keríteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Azért azt a tágulási tartályt kimosnám...piszok ronda. ;) gondoltam erre én is csak leírni nem mertem :lol: amúgy igen az amiben a piros szmötyi van az a tágulási,vagy kiegyenlítő tartály (vagy piros szmötyis tartály :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Az a sárga kupakos, ami belül piros lötyis? :lol: Hát elég olaj, rozsdás színe van. ;) Én az oktánszám állítóra gondolok. 91-es benzinnel jársz? A levegőszűrő fölött, akksi alatt egy barna színű csoda, kábel megy bele. Meg a levegőszűrő alá sem ártana még mindig egy műanyag cső.. :) Különben megy be a meleg levegő és többet eszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Olyat honnan tudok keríteni? :lol: én olyen helyen dolgozom ahol ezekhez a gyári programokhoz van hozzáférésünk...amúgy nem tudom honnan lőhetnél ilyet. De ha nagyon gyári programozni szeretnél,van itt ez http://frsoft.hu/ itt az opel progi orosz de pl a suzukit nagyon jól lehet használni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Ezeket a dolgokat ám mind mondjátok! Életem első autója, nem tudom minek, hogyan kéne kinéznie :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Ezeket a dolgokat ám mind mondjátok! Életem első autója, nem tudom minek, hogyan kéne kinéznie :lol: Szerezz egy olyan Corsás ismerőst akinek rendben van! ;) Nézegesd az autóját! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Szerezz egy olyan Corsás ismerőst akinek rendben van! ;) Nézegesd az autóját! :) Gondolkoztam, de 1 B corsás ismerősöm volt, aki elköltözött külföldre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 én olyen helyen dolgozom ahol ezekhez a gyári programokhoz van hozzáférésünk...amúgy nem tudom honnan lőhetnél ilyet. De ha nagyon gyári programozni szeretnél,van itt ez http://frsoft.hu/ itt az opel progi orosz de pl a suzukit nagyon jól lehet használni ;) huhh, na ez aztán nem egy paint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Gondolkoztam, de 1 B corsás ismerősöm volt, aki elköltözött külföldre... :lol: Tőlem egy kerülettel arrébb laksz. ;) Tudok olyan bontót is ahonnan lehetne olyan csövet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Tőlem egy kerülettel arrébb laksz. :lol: Tudok olyan bontót is ahonnan lehetne olyan csövet is. mail cím, elérhetőség, honlap - van esetleg valamijük? hálás volnék érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 mail cím, elérhetőség, honlap - van esetleg valamijük? hálás volnék érte. 1. http://opelbontottalkatresz.hu/ 2. http://opelbolt.hu/ És még van egy, de az nincs a neten. AMúgy szerintem az a legjobb bontó, ahol rohangálhatsz a robbantott autók között és nem az, amelyik: "Van tízezer." "NINCS" "Nincs, de ha lenne tízezer" És csak egy műanyag g**iről beszélünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 1. http://opelbontottalkatresz.hu/ 2. http://opelbolt.hu/ És még van egy, de az nincs a neten. AMúgy szerintem az a legjobb bontó, ahol rohangálhatsz a robbantott autók között és nem az, amelyik: "Van tízezer." "NINCS" "Nincs, de ha lenne tízezer" És csak egy műanyag g**iről beszélünk... Köszönöm :lol: annak a plusz 1-nek akkor a címét elmondod kérlek ha publikus? Én is sokkal jobban szeretek nézelődve vásárolni, minthogy elküldenek valamit, ami vagy jó vagy nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts