J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 http://kepfeltoltes.hu/111129/alapj_rati_w...ltoltes.hu_.jpg Hmm.. Érdekes dolgok. Amúgy több képet is nézve, valóban kellene O-gyűrűnek lennie, ahogy írod. Nekem, most érződnek át azok is így egy pár km, után, h néha volt olyan rántás, rángatás aminek nem tudtam az okát, bár a gyertya is oka volt, de volt olyan nem szűnő érdekes dolog, naah azt most éreztem. A hirtelen fordulat leesés is csinál egy rántáshoz hasonló dolgot. Most éreztem többször is. Úgy leszünk a legjobba, ha cserélem! Viszont a motor is néha remeg, és néha 3 hengerezett is.. Szal ez az alapjárati állító szelepecske is tehet ezekről a hibákról. Jó tudni ilyeneket is. Ez a 28mm szerintem az ajánlott maximum, ugyanis fizikailag több is lehet, élő példa az enyém. Amúgy Johnny, ha lesz időd akkor nincs kedved átküldeni azt a Corsás leírást, amiről beszéltetek az a tizenvalány oldalas pdf. Előre is Köszönöm! UI: Ha valakit érdekel, Corsa és Tigra robbantott ábrák, csak az a baj, h orosz... :lol: http://frso.frsoft.homeip.net/cat/index.ph...p;client=dr2000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Sziasztok! A motor kiszerelés amiről korábban írtam vasárnap lesz. De technikai segítség az még nincs. :lol: Jobb hátsó keréknél komplett fékrendszert akartam cserélni, de ott akadtam el, hogy a munkahengerről nem tudom lecsavarni a fékcsövet. Az anya le van kopva, be is van rohadva. Plusz a légtelenítő csavar is bele van törve! És persze levegős a rendszer. A neten még sehol nem találtam ilyen fékcsövet, mindenhol a gumit árulják. Nincs valakinek ötlete a roncsolásmentes leszerelésre? Vagy elfekvőben ilyen fém fékcsöve? Köszi! Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Sziasztok! A motor kiszerelés amiről korábban írtam vasárnap lesz. De technikai segítség az még nincs. :lol: Jobb hátsó keréknél komplett fékrendszert akartam cserélni, de ott akadtam el, hogy a munkahengerről nem tudom lecsavarni a fékcsövet. Az anya le van kopva, be is van rohadva. Plusz a légtelenítő csavar is bele van törve! És persze levegős a rendszer. A neten még sehol nem találtam ilyen fékcsövet, mindenhol a gumit árulják. Nincs valakinek ötlete a roncsolásmentes leszerelésre? Vagy elfekvőben ilyen fém fékcsöve? Köszi! Gyuri Én maszeknál gyártattam fékcsöveket hozzá, de készen is lehet venni autósboltban. Hosszúság és a hollander mérete a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Kaptam reléket, de nem tudom, h milyenek. Valaki nem tud segíteni, h hogy határozzam meg? 1.GM Hella 90 240 665 (alján 3 láb 31b/30/15) 2.GM HElla 940 004-03 2(4)x21W+0...5W12V (alján 3 láb 49/49a/31) 3. Hella 03 440 489 (alján 4 láb 85/86/87/30)--->De ez gondolom AC relé, szinte biztos. Viszont valaki tudja, h az első kettő az mi, v hol tom megnézni? //Google hiába a barátom, most szmétkedik :lol: // Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Én maszeknál gyártattam fékcsöveket hozzá, de készen is lehet venni autósboltban. Hosszúság és a hollander mérete a lényeg. De gondolom a cső egyenes. És nekem kell meghajtogatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 De gondolom a cső egyenes. És nekem kell meghajtogatni? Nem! Majd magától a helyére ugrik. :lol: Rézcsőről beszélünk, könnyen hajlítható! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Sziasztok! A motor kiszerelés amiről korábban írtam vasárnap lesz. De technikai segítség az még nincs. :lol: Jobb hátsó keréknél komplett fékrendszert akartam cserélni, de ott akadtam el, hogy a munkahengerről nem tudom lecsavarni a fékcsövet. Az anya le van kopva, be is van rohadva. Plusz a légtelenítő csavar is bele van törve! És persze levegős a rendszer. A neten még sehol nem találtam ilyen fékcsövet, mindenhol a gumit árulják. Nincs valakinek ötlete a roncsolásmentes leszerelésre? Vagy elfekvőben ilyen fém fékcsöve? Köszi! Gyuri ők legyártanak fémből is mindent, általában ATE fém fékcsöveket vesznek tőlünk és abból csinálják http://fekcentrum.hu/fooldal.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 ők legyártanak fémből is mindent, általában ATE fém fékcsöveket vesznek tőlünk és abból csinálják http://fekcentrum.hu/fooldal.php Megnézem köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Kaptam reléket, de nem tudom, h milyenek. Valaki nem tud segíteni, h hogy határozzam meg? 1.GM Hella 90 240 665 (alján 3 láb 31b/30/15) 2.GM HElla 940 004-03 2(4)x21W+0...5W12V (alján 3 láb 49/49a/31) 3. Hella 03 440 489 (alján 4 láb 85/86/87/30)--->De ez gondolom AC relé, szinte biztos. Viszont valaki tudja, h az első kettő az mi, v hol tom megnézni? //Google hiába a barátom, most szmétkedik :lol: // Elvileg a biztosíték tábla fedél belső oldalán van infó melyik, mit kapcsol. Nem néztem még tüzetesen, de lehet, hogy különböznek a lábak pozíciói, és így mindegyiknek meg van a saját helye. Nézd meg az a biztos! Vagy a szervíz könyv utolsó fejezeteiben van az elektromosság, lehet, hogy ott kitérnek a típus jelzésre is. Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Na sikerült befejeznem a riasztómat, végre működik rendesen, most még tesztelgetem mit tud :lol: Egy kis érdekességet a Corsa B-seknek! Hogyan bontsunk falat egy Corsa-val ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Na sikerült befejeznem a riasztómat, végre működik rendesen, most még tesztelgetem mit tud ;) Egy kis érdekességet a Corsa B-seknek! Hogyan bontsunk falat egy Corsa-val :) Én csak a szegény autót sajnálom.... Jó a felnije, meg oldalán a műanyag díszcsík. Meg szegény ponyvás verda... :lol: Azt tudják mondani, h "a qrwa".. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 előtt,http://www.youtube.com/watch?v=Hj6vuOH9PE0. (-1mp-et sikerült javítani ugyanaz a sík út,ugyanaz a gumi,felni stb...) Az alapjáratom meg lement 600-ra és sokkal szebben jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 előtt,http://www.youtube.com/watch?v=Hj6vuOH9PE0. (-1mp-et sikerült javítani ugyanaz a sík út,ugyanaz a gumi,felni stb...) Az alapjáratom meg lement 600-ra és sokkal szebben jár. Mit csináltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Hali!!! A fék munkahengert úgy is le lehet szedni, ha a csavarját kiveszed, a hollandert megfogod egy erős fogóval és a munkahengert tekered le a csőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Mit csináltál? Anyós oldalon a lábtérnél matattam egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Anyós oldalon a lábtérnél matattam egy kicsit. Melyiket is kell elvágni? piros, fekete?, PIROS, FEKETE? BUMMMMMMMMM!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Melyiket is kell elvágni? piros, fekete?, PIROS, FEKETE? BUMMMMMMMMM!!! :lol: Bummmm nem volt.. ;) Hacsaknem a kipufogó 120nál és azért nem ment tovább :) Anyós oldalon a lábtérnél matattam egy kicsit. Érdekel a téma... :) Ne fojtsd el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Hali!!! A fék munkahengert úgy is le lehet szedni, ha a csavarját kiveszed, a hollandert megfogod egy erős fogóval és a munkahengert tekered le a csőről. Szia! Nem merek jobban hozzányulni, mert, ha elmegy a fék nem lesz autó! Most nincs sok kedvem motorra ülni hetekig. Ráadásul a fékmunkahengerből folyik az olaj. Meg vannak az újak, de nem tudom lebontani őket. Majd valahonnan szerzek fékcsövet, aztán szétbombázom. A dob, a csapágy, a fékpofa már új. Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 halika. Corsa B. jobb oldala kopog,és ha kis repedés van az úton akkor is hallom a kopogást. Gömbfej csere és Kormány összekötő csere meg volt. lengés csillapítókat be mérettettem azok jók. Ötleteket kérhetnék?? 4 szerelő mind mást mondott,bassz-----meg. és nincs eredmény. és Ki ....ottul idegesít,nem élvezetes a menet vele.... Köszi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ati87 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a hátsó ablakmosóig nem jut el a folyadék. Az első működik, és ha bekapcsolom a hátsót, a mosófolyadék szivattyúja működik, csak a folyadék nem jut hátra. Valószínűleg a cső van megtörve vagy lyukas, esetleg lecsúszott valahonnan. 2000-es B Corsa-ról van szó (5 ajtós). Valaki tudja merre megy a mosófolyadék csöve hátra? Esetleg műszaki rajz van-e hozzá? Találkoztatok-e hasonló problémával? Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a hátsó ablakmosóig nem jut el a folyadék. Az első működik, és ha bekapcsolom a hátsót, a mosófolyadék szivattyúja működik, csak a folyadék nem jut hátra. Valószínűleg a cső van megtörve vagy lyukas, esetleg lecsúszott valahonnan. 2000-es B Corsa-ról van szó (5 ajtós). Valaki tudja merre megy a mosófolyadék csöve hátra? Esetleg műszaki rajz van-e hozzá? Találkoztatok-e hasonló problémával? Előre is köszi a válaszokat! Nezd meg, hogy nincs lecsuszva a hatrameno cso a szivattyurol? Ha nincs akkor hatul a csomagtartot nyisd fel es bal felol van egy gumitomlo. Valoszinuleg ott van megtorve a cso. Amikor hagyod h spriccoljon hatra, akkor nem folyik valahol az ablakmoso viz? Hagyjad h menjen egy kicsit tobbet. Ha megvan torve a cso akkor kell szivarogjon az ablakmoso a toresnel. Esetleg el igy fagyhatott:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a hátsó ablakmosóig nem jut el a folyadék. Az első működik, és ha bekapcsolom a hátsót, a mosófolyadék szivattyúja működik, csak a folyadék nem jut hátra. Valószínűleg a cső van megtörve vagy lyukas, esetleg lecsúszott valahonnan. 2000-es B Corsa-ról van szó (5 ajtós). Valaki tudja merre megy a mosófolyadék csöve hátra? Esetleg műszaki rajz van-e hozzá? Találkoztatok-e hasonló problémával? Előre is köszi a válaszokat! Igen. Nekem u.ez a probléma, csak nekem kifolyik a hátsó ajtó 2 oldalán lévő kifolyó lyukakon. Én nem bírtam eddig kifeszegetni a fújókát sem, pedig leírták már, h h kell... De nem egyszerű.. Letörni, meg kiszakítani sem akarom.. Egyenlőre idő és erő hiányában jó az nekem.... Ha megvan torve a cso akkor kell szivarogjon az ablakmoso a toresnel. Nekem pl. jelentkezik az ajtóban van valami gebasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 halika. Corsa B. jobb oldala kopog,és ha kis repedés van az úton akkor is hallom a kopogást. Gömbfej csere és Kormány összekötő csere meg volt. lengés csillapítókat be mérettettem azok jók. Ötleteket kérhetnék?? 4 szerelő mind mást mondott,bassz-----meg. és nincs eredmény. és Ki ....ottul idegesít,nem élvezetes a menet vele.... Köszi... :lol: Esetleg törött rugó? Olyan sok dolog nincs ott.Szám szerint két darab szilent meg kettő a stabrúdban ha nem 1.2es,mert abban az sincs. Talpas gömbfej,toronyszilent,kerékagycsapágy és ennyi. A szerelőket akik ebben a Nasa műhold szintű futőműben nem tudják megtalálni a hibát innen üdvözlöm. Az utolsó szokott zörögni, a szilentek inkább nyikorognak. A kerékagyat meg úgy lehet tesztelni,hogy megemelve negyedikben felpörgetni,aztán üresbe lökni,motor leállít. Ha búg,akkor ott a hiba. A többi lötyögést meg szintén emelőn kereket mozgatva,lengőkart feszegetve lehet megtalálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts