Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Minden nap elmegyek szinte egy kék színű mellett. Volt időm nézegetni. Hát corsának trampli,kombinak meg kicsi. Kb. 10 centivel hosszabb a csomagtartó,ugyanolyan széles persze. Ötajtósnak ledöntöd az üléseit, szinte ugyanakkora rakteret kapsz. Hát, azért van az több is mint 10 centi, szerintem. Valami olyasmi lehet arányaiban, mint a Skoda Fabia kombi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 nekem még mindig nagy szerelem ez :lol: csak azért nem vettem ilyet,mert ha belém jönnek hátulról... Csaba barátom apósának van egy ilyenje (Isuzu szívó 1.7D), Losival szeregettük anno. Mókás kis gép, nekem tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 nekem még mindig nagy szerelem ez :lol: csak azért nem vettem ilyet,mert ha belém jönnek hátulról... Egy vagyon lehet szerezni hozzá lökhárítót ;) A hátsó ajtó az így szemre egyezik az 5 ajtós sima ferde hátúval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Hát, azért van az több is mint 10 centi, szerintem. Valami olyasmi lehet arányaiban, mint a Skoda Fabia kombi. ...és a csomagtér alatt 2 óriási rekesz van, síkban van a padló a lehajtott ülésekkel. ;) Egy vagyon lehet szerezni hozzá lökhárítót :lol: A hátsó ajtó az így szemre egyezik az 5 ajtós sima ferde hátúval. Braziliából Ebay-en keresztül minden megvehető hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Braziliából Ebay-en keresztül minden megvehető hozzá. :lol: Brazíliában, meg Mexikóban más márkanév alatt futnak (nem Vauxhall), csak most nem jut eszembe, min. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Brazíliában, meg Mexikóban más márkanév alatt futnak (nem Vauxhall), csak most nem jut eszembe, min. Holden Barina Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Csaba barátom apósának van egy ilyenje (Isuzu szívó 1.7D), Losival szeregettük anno. Mókás kis gép, nekem tetszett. mekkora gáztartály fér bele ;) :) ,nem a dieselbe.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ha jól csinálod minden müködik. Neked működik?Hogy csináltad?Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Neked működik?Hogy csináltad?Köszi Ha az etanolos átlakító nem szólna közbe, akkor pontosan mérne. Amúgy működik és a két szép kezemmel csináltam. :lol: Holden Barina Ausztráliában, Latin Amerikában Chevrolet Corsa néven futott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Itt Szegeden is fut 2 belőle, mindkettő 1.7 isuzu. Én teljesen meglennék vele elégedve, mert szeretem a kombikat, és corsával párosítva jó lett volna, ha európai piacra is jobban nyomják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Köszönöm mindenkinek aki írt a riasztóval kapcsolatban, közben megoldottam a corsa könyvel és a saját kötési leírásával, holnap fejezem be teljesen! :lol: Ez a kijelző átkapcsolás engem is érdekelne, ha valaoi részletezné azt megköszönném! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Itt Szegeden is fut 2 belőle, mindkettő 1.7 isuzu. Én teljesen meglennék vele elégedve, mert szeretem a kombikat, és corsával párosítva jó lett volna, ha európai piacra is jobban nyomják :lol: Lehet beférne még hátulra 2 ülés, és lenne 7 személyes Corsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ausztráliában, Latin Amerikában Chevrolet Corsa néven futott. Köszi, az etanolos infókat! Huhh ezek a Holden Barina meg Chevrolet Corsa.. Baromi érdekes, meg amiket feldob erre a képtalálatok közt! :lol: Amúgy már csak az egyedisége miatt is kellene Corsa, sedan v kombiből. ;) Vauxhall jellel. :) Amúgy azt a fránya TID-et próbáltam km/h mutatására, de... nem ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Köszi, az etanolos infókat! Huhh ezek a Holden Barina meg Chevrolet Corsa.. Baromi érdekes, meg amiket feldob erre a képtalálatok közt! :lol: Amúgy már csak az egyedisége miatt is kellene Corsa, sedan v kombiből. ;) Vauxhall jellel. :) Amúgy azt a fránya TID-et próbáltam km/h mutatására, de... nem ment... Két gombot kell egyszerre megnyomni, persze ha egyáltalán be van kötve az a kábel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Két gombot kell egyszerre megnyomni, persze ha egyáltalán be van kötve az a kábel :lol: Nyomtam.. aztán az időt állítom el vele:) Nem tom, h be van-e kötve... am hol tom leellenőrizni a kábelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 12 -es pinen nézd meg kék/piros kábel be van e kötve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 12 -es pinen nézd meg kék/piros kábel be van e kötve :lol: ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Sziasztok! A TID kábelét hová kössem az autóban, hogy írja a sebességet? A zöld fordulatszámhoz? Vettem egy pár GSI ülést az öt ajtósomba! Sikerült "befaragni"! Néhány napja írtam a C14Nz motorral kapcsolatban. Megvenném, (ha még megvan) de kellene valaki aki tapasztalt és tudna segíteni kivenni az autóból. Nincs műhely, nincs tető. Kint áll az autó a szabad ég alatt. Nincs motor kiemelő sem. Váltóval elvileg lefelé lehet kiszedni, de váltó nélkül megy felfelé is nem? Sörrel vagy viszont segítséggel tudom meghálálni, ha valaki el tudna jönni segíteni!! A válaszokat előre is köszönöm! Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Pinout Below is the Pinout for the TID 1 - RED - Constant Live 2 - BLUE - Temperature 3 - BROWN - Ground 4 - BLUE/WHITE - Also Temperature - thermasistor connect between this and pin 2 5 - BLACK - Switched Live 6 - GREY/GREEN - Headlights - Supplies 12v when the headlights are on 7 - GREY/BLACK - Illumination wire 8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place 9 - BROWN/RED - Serial Clock - Used for data, not a time clock 10 - BROWN/GREY - Master Request - Used to tell the display the stock headunit wants to send data 11 - BROWN/BLACK - Serial Data - Used to send data to the display from the stock headunit 12 - BLUE/RED - Speed signal - Resistance varies depending on speed. Hold both buttons for several seconds to enter test mode. Display will then show the current speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 http://img706.imageshack.us/img706/4938/tid.png Pinout Below is the Pinout for the TID 1 - RED - Constant Live 2 - BLUE - Temperature 3 - BROWN - Ground 4 - BLUE/WHITE - Also Temperature - thermasistor connect between this and pin 2 5 - BLACK - Switched Live 6 - GREY/GREEN - Headlights - Supplies 12v when the headlights are on 7 - GREY/BLACK - Illumination wire 8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place 9 - BROWN/RED - Serial Clock - Used for data, not a time clock 10 - BROWN/GREY - Master Request - Used to tell the display the stock headunit wants to send data 11 - BROWN/BLACK - Serial Data - Used to send data to the display from the stock headunit 12 - BLUE/RED - Speed signal - Resistance varies depending on speed. Hold both buttons for several seconds to enter test mode. Display will then show the current speed Ezt a részét köszönöm! Utólag szereltem be az autóba, mert gyárilag nem volt. Spirálos a sebesség mérőm, tehát nem valószínű, hogy ez működni fog nálam . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Ezt a részét köszönöm! Utólag szereltem be az autóba, mert gyárilag nem volt. Spirálos a sebesség mérőm, tehát nem valószínű, hogy ez működni fog nálam . Vagy a műszerfal mögött vagy az ECU-nál megtalálod a sebesség jelet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Sziasztok! '99es Corsa x10xe-be kéne akksi, nincs gépkönyvem, szerintetek milyet vegyek milyen árban? Ok, a milyet azt megnézhetem az autóban de most nem a motorházban vagyok...:lol: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Sziasztok! '99es Corsa x10xe-be kéne akksi, nincs gépkönyvem, szerintetek milyet vegyek milyen árban? Ok, a milyet azt megnézhetem az autóban de most nem a motorházban vagyok...;) Köszi. Amekkora van benne :lol: Bemész egy szaküzletbe, aztán kicserélik neked. Ezen kívül még megmérik a tölsét is, és ha szar, akkor tudod, hogy nem, vagy nem csak az akkumlátor rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Amekkora van benne :lol: Bemész egy szaküzletbe, aztán kicserélik neked. Ezen kívül még megmérik a tölsét is, és ha szar, akkor tudod, hogy nem, vagy nem csak az akkumlátor rossz. Mér mi a tököm más lenne rossz? Ez egy doxa, legalábbis eddig 'avvót....;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Mér mi a tököm más lenne rossz? Ez egy doxa, legalábbis eddig 'avvót....;) mondjuk generátor? amúgy ilyen 45 és 55Ah akksik jók bele sima jobb pozitivos, nálunk 10500 bruttóban a 45ös, 12375 az 55ös, sztem ilyen árakon lehet máshol is kapni kivétel az ilyen bannereket mert azok aranyárban vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts