Pistiv Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nem mondod hogy vettél ilyen sz@rt :) Ezek akkora átverések, alapból semmi értelműk és a legtöbbnek még alapja sincsen! :lol: Nem.. nem.. nem... :P Én nem vettem! Mondom, h az autóban találtam a benzin csövön rajta! ;) Gondolom az előző tulaj! Na most már, h tudom, h miaz mindjárt kevesebbet fogyaszt az autóm! :lol: Szerintem add el inkább a francba, mert csak a súlyától többet fogyaszt az autó :) De a "PETROL BOOSTER erős mágneses tere hatására az üzemanyag-molekulák, gázmolekulák sokkal apróbb cseppekre bomlanak fel, így tökéletesebb lesz az égés." XD ui: Sőőőt már jobban is megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Elment a középső óráról minden kijelzés, rádióm is, műszerfalvilágításom is !!!! Biztosíték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nem.. nem.. nem... :) Én nem vettem! Mondom, h az autóban találtam a benzin csövön rajta! :lol: Gondolom az előző tulaj! Na most már, h tudom, h miaz mindjárt kevesebbet fogyaszt az autóm! :) Hála isten, hülye aki ilyenre költ :P Inkább betankolom az árát ;) De a "PETROL BOOSTER erős mágneses tere hatására az üzemanyag-molekulák, gázmolekulák sokkal apróbb cseppekre bomlanak fel, így tökéletesebb lesz az égés." XD Na persze, elszorítom a benzincsövet egy kicsit máris kevesebbet eszik, ez kb ennyit takar! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nem.. nem.. nem... :) Én nem vettem! Mondom, h az autóban találtam a benzin csövön rajta! ;) Gondolom az előző tulaj! Na most már, h tudom, h miaz mindjárt kevesebbet fogyaszt az autóm! :) De a "PETROL BOOSTER erős mágneses tere hatására az üzemanyag-molekulák, gázmolekulák sokkal apróbb cseppekre bomlanak fel, így tökéletesebb lesz az égés." XD ui: Sőőőt már jobban is megy! Ismerősöm felszerelt egy ilyet,nyaralás előtt. Több autóval mentek,fogyasztásversenyt is csináltak. Megnyerte. (éjszaka,miközben a többiek aludtak, belecsusszant egy kannával a tankba :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ismerősöm felszerelt egy ilyet,nyaralás előtt. Több autóval mentek,fogyasztásversenyt is csináltak. Megnyerte. (éjszaka,miközben a többiek aludtak, belecsusszant egy kannával a tankba :lol: ) Ügyes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Hali. Nekem van egy '93-as Corsa B Citym C12NZ motorral, és a karburátornál furcsa sziszegő hangja van és az alapjárat is ugrál, mi lehet a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Hali. Nekem van egy '93-as Corsa B Citym C12NZ motorral, és a karburátornál furcsa sziszegő hangja van és az alapjárat is ugrál, mi lehet a probléma? Falsot szív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Falsot szív. És, hogy lehet ezt megcsinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 És, hogy lehet ezt megcsinálni? Féktisztító, beindít és fújni ahol hallod a sziszegést. Ha ott megugrik az alapjárat, ott a lyuk. Tömítéscsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Féktisztító, beindít és fújni ahol hallod a sziszegést. Ha ott megugrik az alapjárat, ott a lyuk. Tömítéscsere. Köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Köszi szépen. Hali!!! A "karburátornál" hátulra bemegy két kis vékony cső. Azoknak a végén van 1-1 kis gumi pipa. Na az szokott eltörni és ott szív be levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Haligali! Köszönöm ám a tanácsokat, olvasom a fórumot csak nem nagyon jut időm meló mellett...holnap megnézi szaki a kocsit, remélem megtalálja a hiba forrását és meg is oldja, mert kicsit már unom, hogy jó autót vettem és mégse jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Hali!!! A "karburátornál" hátulra bemegy két kis vékony cső. Azoknak a végén van 1-1 kis gumi pipa. Na az szokott eltörni és ott szív be levegőt. Köszi, megyek meglesem mi a helyzet. Egyébként, a vákuumcső nincs a helyén, ez okozhatja esetleg? Vagy annak milyen hatása van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Köszi, megyek meglesem mi a helyzet. Egyébként, a vákuumcső nincs a helyén, ez okozhatja esetleg? Vagy annak milyen hatása van? Pontosan az általad leírt hatása van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Bent a két állítható KONI hátul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ismerősöm felszerelt egy ilyet,nyaralás előtt. Több autóval mentek,fogyasztásversenyt is csináltak. Megnyerte. (éjszaka,miközben a többiek aludtak, belecsusszant egy kannával a tankba :lol: ) Ez nagyon jó! ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Pontosan az általad leírt hatása van. Akkor jó, már néztem minden mi lehet, nem bírtam rájönni, ezer köszönet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Jó reggelt! Meg lett húzva az ékszíj, most jónak tűnik...reméljük az is marad. VISZONT, töltök fel egy képet, tudtok-e nekem abban segíteni, hogy találjak ilyen alkatrészt: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu a piros keretes rész számít, ott lóg az a gumi cső, és a bordó keretes részhez kéne mennie elvben, csak hát hiányzik onnan 1-2 dolog, meg a cső is rövid. Tudtok nekem ebbe segíteni? Valakinek eladó oda való darabja van-e. :lol: köszii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sikerült letörni, elszakadt a bowden is, szóval most nem tudom felnyitni a motorháztetőt. Tippek-trükkök, hogy tudnám felnyitni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 http://kepfeltoltes.hu/111121/F_nyk_pek_ww...ltoltes.hu_.jpg Sikerült letörni, elszakadt a bowden is, szóval most nem tudom felnyitni a motorháztetőt. Tippek-trükkök, hogy tudnám felnyitni? Én úgy nyitom most ki a motorháztetőt, hogy lenyomom a szürke műanyag rácsot a kocsi elejénél, benyúlok és a kezemmel húzom el azt a rögzítő kampót. Próbáld meg, hátha így menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Én úgy nyitom most ki a motorháztetőt, hogy lenyomom a szürke műanyag rácsot a kocsi elejénél, benyúlok és a kezemmel húzom el azt a rögzítő kampót. Próbáld meg, hátha így menni fog. Na, ez megvolt, nincs elöl rács, így könnyen be tudtam nyúlni, 1 órán keresztül próbálkoztam, de ez a cucc, ami letört, ebbe akadt bele a bowden, ez közvetlenül letört és csak 1 kis darab maradt meg rajta. (Lökdöstem csavarhúzóval, meg se moccant, kézzel meg se tudom fogni) Ha valaki letudja, akkor lefényképezné nekem azt a részt, ami fogja a motorháztetőt (amit húz a bowden), hogy hogy is néz ki. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Na, ez megvolt, nincs elöl rács, így könnyen be tudtam nyúlni, 1 órán keresztül próbálkoztam, de ez a cucc, ami letört, ebbe akadt bele a bowden, ez közvetlenül letört és csak 1 kis darab maradt meg rajta. (Lökdöstem csavarhúzóval, meg se moccant, kézzel meg se tudom fogni) Ha valaki letudja, akkor lefényképezné nekem azt a részt, ami fogja a motorháztetőt (amit húz a bowden), hogy hogy is néz ki. Köszi A zárhíd alá nyúljál be, ahova a motorháztető akad be, ott kell a rugót jobbra tolni, vagy legalább azt, ami megmaradt belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Benjamin Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 A zárhíd alá nyúljál be, ahova a motorháztető akad be, ott kell a rugót jobbra tolni, vagy legalább azt, ami megmaradt belőle. Ha teljesen letört, akkor mit lehet vele kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ha teljesen letört, akkor mit lehet vele kezdeni? Ha a hűtőmaszkod nincs fent, akkor könnyen kilehet akasztani. Ha fent van kicsit macerásabb, alulról kellene benyúlni és a rugó szárát megtolni, ami a mocitetőtartót rögzíti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Most nemreg inditom az autot, hidegben eleg nehezen, de beindult es olyan furcsan szolt es remegett mint egy diesel, s szinte le is fulladt. Adtam egy kicsi gazt es utana sem szunt meg. Aztan kialtam a parkolobol es minden rendben volt. Mitol csinalhatta ezt? Nem ment egyik henger, es magatol helyrejott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts