Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 nem piros pontra ment :rolleyes: ezt is kasznirol kezdtem 2motor 3féle kaszni verzio 15 garnitura kerék 1év probálkozása meg kb 3féle futomü de soha nem volt igazi ez csak 1 vw...fospumpa Hát ez Te mondtad,én mertem ilyen véleményt mondani a vw-ről,de egyébként szerintem se jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Hát ez Te mondtad,én mertem ilyen vélemény mondani a vw-ről,de egyébként szerintem nem jók. konszernes mind fos :rolleyes: audi vw 1forma kaki ha ezt mind 1 mantába ölöm most boldog ember lennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 konszernes mind fos :rolleyes: audi vw 1forma kaki ha ezt mind 1 mantába ölöm most boldog ember lennék Ó igen, akkor nem is mesélek a kolega fabia-ról, meg a másik cordoba-ról. Konkrétak. Van probléma gazdagon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csopa Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Az utángyártott lambda hozhat ilyen hibát.Gyárit kellett volna venni,esetleg Bosch-t. Próbáld még az ECU resetet,akksi sarukat le 24órára. Másrészt érdemes lenne benzinnyomást méretni,nem-e az AC kezd haldoklani. Hali mindenkinek!! Jó lett a kocsim!!! <_< Stori: KI KELLETT PUCOLNI A LÉGTÖMEGMÉRŐT!! Helyette én kicseréltem a lambda szondát is :rolleyes: 20e ft minusz. Viszont ma reggel produkált egy újabb furcsaságot. Alapjáraton gurultam amikor egyszer csak motor leáll alapjárat off. ujraindítás után alapjárat ingadozik, fordulaton megy a gép! kb. 1-2 km után lámpa elalszik alapjárat ok! Minden rendben működik! Na ez mi a ..... lehet? Előjön legközelebb is szerintetek vagy csak egyszeri elmebaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Hali mindenkinek!! Jó lett a kocsim!!! :D Stori: KI KELLETT PUCOLNI A LÉGTÖMEGMÉRŐT!! Helyette én kicseréltem a lambda szondát is :rolleyes: 20e ft minusz. Viszont ma reggel produkált egy újabb furcsaságot. Alapjáraton gurultam amikor egyszer csak motor leáll alapjárat off. ujraindítás után alapjárat ingadozik, fordulaton megy a gép! kb. 1-2 km után lámpa elalszik alapjárat ok! Minden rendben működik! Na ez mi a ..... lehet? Előjön legközelebb is szerintetek vagy csak egyszeri elmebaj? Gratulálok! <_< (Esetleg nekem is az lenne a hiba az alapjárati megtorpanásnál? No nézzünk csak utána...) A régi lambdát esetleg hirdesd meg, vagy tedd el, hátha jó lesz még valamikor. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csopa Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Gratulálok! :rolleyes: (Esetleg nekem is az lenne a hiba az alapjárati megtorpanásnál? No nézzünk csak utána...) A régi lambdát esetleg hirdesd meg, vagy tedd el, hátha jó lesz még valamikor. <_< Próbáld ki! Kiveszed és féktisztítóval kipucolod és ennyi! Nálam bevált! ;-) Másik problémára valakinek van ötlete? Már ha ez egyáltalán még előfordul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Próbáld ki! Kiveszed és féktisztítóval kipucolod és ennyi! Nálam bevált! ;-) Másik problémára valakinek van ötlete? Már ha ez egyáltalán még előfordul. Khm... Ennyi lenne, ha tudnám, hogy hol és mit keressek :rolleyes: . A mit-re nagyjából választ adott a net, hengeres fekete izét kell keresnem. Nem találtam, egyedül a légszűrőházban van valami hasonló, de az inkább termosztát lesz. Amúgy az most (4 fok, hideg motor) félállásban van, szerintem nem teljesen jól működik. Majd egyszer leellenőrzöm üzemmeleg motornál is. Tehát... hol keressem??? Most mennem kell, csak holnap leszek, de epekedve várom a megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Alapjárati helye! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 És ilyen tisztának kell lennie a kúpjának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csopa Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 És ilyen tisztának kell lennie a kúpjának! Jhonny ez nekem szólt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Jhonny ez nekem szólt? Nem.Képpel ne idézz pls! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csopa Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Nem.Képpel ne idézz pls! BocsBocs :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Sziasztok, a TID kijelzőn hogy lehet váltogatni az "adatok" közt?? Ha lenyomva tartom a 2 gombot egyszerre akkor átvált, de vissza is ugrik 1-2mp után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Ez sem túl sűrű darab... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 J0hnny, hálásan köszönöm az alapjáratiról a képet (feteszem nekem szólt <_< ), csak nem ez volt a kérdés, hanem a légtömeg-mérő. Ha másnak szólt, akkor én bocs', viszont ha be tudnád nyilazni a légtömeg-mérőt, annak igazán örülnék! Előres is köszi (bárkinek)!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 J0hnny, hálásan köszönöm az alapjáratiról a képet (feteszem nekem szólt <_< ), csak nem ez volt a kérdés, hanem a légtömeg-mérő. Ha másnak szólt, akkor én bocs', viszont ha be tudnád nyilazni a légtömeg-mérőt, annak igazán örülnék! Előres is köszi (bárkinek)!! :rolleyes: Z-kbe (központi injektoros) van egyáltalán légtömegmérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Z-kbe (központi injektoros) van egyáltalán légtömegmérő? Ez a kérdés bennem is felmerült <_< Esetleg nincs, mert a könyvekben nem találtam utalást rá. Ezek szerint az is megvan, hogy miért. :rolleyes: (Végre egy jó hír...) Közben eszembe jutott, hogy ugye hengerfejes volt az előző tulajnál, és annál a hengernél (úgy tudom, típushiba) a gyertya is rozsdás volt beülről. A lambdát levettem ugyan, de sokat nem sikerült tisztítanom rajta, mert egy lemezhajtogatásos fém burokban van benne a lényeg. Lehet, hogy arra is rozsda-réteg került? Talán meg kellene fürdetnem rozsdaoldóban. Nem fog az ártani neki? És ha lehet még egy kérdésem: nem kellene-e a számítógépnek észrevennie, amikor széthúzom a lambda csatlakozóját? Mert nálam nem történt semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Z-kbe (központi injektoros) van egyáltalán légtömegmérő? Nem MAP szenzor van benne? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Ez a kérdés bennem is felmerült <_< Esetleg nincs, mert a könyvekben nem találtam utalást rá. Ezek szerint az is megvan, hogy miért. :rolleyes: (Végre egy jó hír...) Közben eszembe jutott, hogy ugye hengerfejes volt az előző tulajnál, és annál a hengernél (úgy tudom, típushiba) a gyertya is rozsdás volt beülről. A lambdát levettem ugyan, de sokat nem sikerült tisztítanom rajta, mert egy lemezhajtogatásos fém burokban van benne a lényeg. Lehet, hogy arra is rozsda-réteg került? Talán meg kellene fürdetnem rozsdaoldóban. Nem fog az ártani neki? És ha lehet még egy kérdésem: nem kellene-e a számítógépnek észrevennie, amikor széthúzom a lambda csatlakozóját? Mert nálam nem történt semmi. hello tyhmä Giraffe Az x12sz motorvezérlését a következő alkatrészek befolyásolják: alapjárati motor impulzus szenzor lambdaszonda MAP szenzor potenciométer kipufogógáz visszavezető szelep(AGR vagy EGR)sose tudom kipufogó visszavezető erősítő kopogásszignál szűrője kopogásszabályozás-szenzor hűtőközeg hőmérséklet érzékelő üzemanyagszivattyú reléje befecskendező szelep tanklégtelenítés-mágnesszelep gyújtótekercs-direktgyújtás És mindezeket vezérli és szabályozza a vezérlőkészülék(MULTEC,ECU vagy ki hogy hívja) Azt hiszem ennyi,ha nem akkor javítsatok ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Nem MAP szenzor van benne? :rolleyes: Na, akkor mégsem vagyok még teljesen hülye <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 hello tyhmä Giraffe Az x12sz motorvezérlését a következő alkatrészek befolyásolják: És mindezeket vezérli és szabályozza a vezérlőkészülék(MULTEC,ECU vagy ki hogy hívja) Azt hiszem ennyi,ha nem akkor javítsatok ki. még jo h nem sok a hiba lehetöség :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 még jo h nem sok a hiba lehetöség :rolleyes: Nálad minden rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Nálad minden rendben? sajnos nem idönként elgyengül ugyh vagy lambda vagy simán szarok a gyertya kábelek de a durva az h kb 7körül eszik azon nagyon baráti mert nem vagyok 1 finomkodos tipus :rolleyes: de igazi opel szépen indul és van egyenletes alapjárat is jár neki a fejsimi ja és dobtam be 1 kartelgáz lecsapatot igy sztem meguszom az fojtoszelep takaritgatást már fogja is a vizes ganét amit nyomna ba a kis km miatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 sajnos nem idönként elgyengül ugyh vagy lambda vagy simán szarok a gyertya kábelek de a durva az h kb 7körül eszik azon nagyon baráti mert nem vagyok 1 finomkodos tipus :rolleyes: de igazi opel szépen indul és van egyenletes alapjárat is jár neki a fejsimi ja és dobtam be 1 kartelgáz lecsapatot igy sztem meguszom az fojtoszelep takaritgatást már fogja is a vizes ganét amit nyomna ba a kis km miatt.. Találkát össze hozhatnánk?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Találkát össze hozhatnánk?! mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts