Volu Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 visszakerestem a középkonzol izzóinak cseréjét ismét,ehune ;) http://gallery.site.hu/u/Robz/Corsa_B/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 visszakerestem a középkonzol izzóinak cseréjét ismét,ehune ;) http://gallery.site.hu/u/Robz/Corsa_B/ Mert van, aki nem lsuta használni a keresőt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Mert van, aki nem lsuta használni a keresőt... ;) Én is megtaláltam tegnap este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes szelleőző rostély olyan lazák voltak le-fel és jobbra-balra állítás irányába is, hogy ha belementem egy nagyobb gödörbe, akkor szinte az összes egyből lefelé állt ;) Na ezen sikerült segítenem ma, meg vagyok elégedve az eredménnyel ;) Olyanok lettek, mint az autó újkorában. A jobbra-balra állíást úgy sikerült megszorítanom, hogy a kis levegő terelők tengelyeit vékonyan bekentem körbe pillanatragasztóval. Abból a célból, hogy a tengely kicsit vastagabbá váljon: A le-fel állítást pedig úgy "szorítottam meg", hogy kivettem a kis gumi alátétet, ami amúgy arra szolgálna, hogy a rostély ne legyen laza bent a helyén. Ezek alá vágtam egy kis papír alátétet, majd visszament a gumi a helyére, a rostély pedig vissza az autóba. Elégedett vagyok az eredménnyel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Gondoltam, hogy ma kicserélem a szivargyújtómat. Vettem is egy másikat, régi ki ami úgy volt bekötve, hogy külön a világítás egy világításkapcsoló pozitívval, meg onnan egy testtel, valamint maga a szivargyújtó külön egy pozitívval meg testtel. Amit vettem az beépített világításos, így rákötöttem a réginek a testkábelét, meg a gyújtás 12v-ot magára a szivargyújtóra, de ami külön lámpatest van hozzá, ahhoz csak pozitív van, mert egy fémvázzal van erősítve magához a szivargyújtóhoz. A világításnak így a régi világítás pozitívját kötöttem rá. De itt jön a bibi, hogy az eszköz tökéletesen működik is, csak a világítás akkor nem világít, ha egyszerre gyújtáson van a kocsi meg fel van kapcsolva a tompított ;) Arra gondolok, hogy a világításnak is a pozitívját akkor onnan kéne vennem ahonnan a maga az eszköz is kapja. Jól gondolom e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Gondoltam, hogy ma kicserélem a szivargyújtómat. Vettem is egy másikat, régi ki ami úgy volt bekötve, hogy külön a világítás egy világításkapcsoló pozitívval, meg onnan egy testtel, valamint maga a szivargyújtó külön egy pozitívval meg testtel. Amit vettem az beépített világításos, így rákötöttem a réginek a testkábelét, meg a gyújtás 12v-ot magára a szivargyújtóra, de ami külön lámpatest van hozzá, ahhoz csak pozitív van, mert egy fémvázzal van erősítve magához a szivargyújtóhoz. A világításnak így a régi világítás pozitívját kötöttem rá. De itt jön a bibi, hogy az eszköz tökéletesen működik is, csak a világítás akkor nem világít, ha egyszerre gyújtáson van a kocsi meg fel van kapcsolva a tompított ;) Arra gondolok, hogy a világításnak is a pozitívját akkor onnan kéne vennem ahonnan a maga az eszköz is kapja. Jól gondolom e? Hali!!! Jól gondolod, de ha jól értem akkor csak akkor lesz áram a szivargyújtóban ha rajta van a gyújtás? Ha a gyújtás 12 voltját kötöd a világításra és viszel oda egy külön állandó 12v-ot? más: A szellőző rostélyok fixálása nekem összehajtogatott cigisdoboz tetejével van megoldva. ;) Tiszta gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Igen! Áram csak akkor legyen benne ha gyújtás van, most is így van. De a világítás (lehet a gyári is) az a világításkapcsolóra van kötve, tehát az gyújtástól függetlenül kap. De holnap megcsapolom a gyújtás pozitívat, és arról kap majd áramot a világítás is, elméletileg akkor nem kell hogy már bezavarodjon. Más: Anno mikor szétkaptam a középkonzolt, akkor utána nekem is nagyon gyengén álltak a rostélyok, lötyögtek stb. Aztán legutóbb rájöttem, hogy nem megfelelően raktam össze, és most már feszesen állnak mint gyárilag ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri1983 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnen kerni. Van egy 1999es Corsa 1.2 SXI 16V-m. A problemam az lenne vele, hogy olyan 80km/h korul kigyullad a motorlampa es ilyenkor nincs ero az autoban. Dombon felfele max 50km/h-t bir. Lambdaszonda most lett cserelve. Szervizben kiolvasas utan erre a problemara gyanakodtak. Ez megoldva, de a hiba meg mindig nem tunt el. Koszonom elore is az otleteket. Feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacq Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnen kerni. Van egy 1999es Corsa 1.2 SXI 16V-m. A problemam az lenne vele, hogy olyan 80km/h korul kigyullad a motorlampa es ilyenkor nincs ero az autoban. Dombon felfele max 50km/h-t bir. Lambdaszonda most lett cserelve. Szervizben kiolvasas utan erre a problemara gyanakodtak. Ez megoldva, de a hiba meg mindig nem tunt el. Koszonom elore is az otleteket. Feri Kedves Feri! Ha megvan a hibakód a gépben azt te is ki tudod olvasni (elvileg)! Sajnos ez így kevés hogy valaki bármit is mondjon rá! Támpont a hibakód kiolvasásához Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacq Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Gondoltam, hogy ma kicserélem a szivargyújtómat. Vettem is egy másikat, régi ki ami úgy volt bekötve, hogy külön a világítás egy világításkapcsoló pozitívval, meg onnan egy testtel, valamint maga a szivargyújtó külön egy pozitívval meg testtel. Amit vettem az beépített világításos, így rákötöttem a réginek a testkábelét, meg a gyújtás 12v-ot magára a szivargyújtóra, de ami külön lámpatest van hozzá, ahhoz csak pozitív van, mert egy fémvázzal van erősítve magához a szivargyújtóhoz. A világításnak így a régi világítás pozitívját kötöttem rá. De itt jön a bibi, hogy az eszköz tökéletesen működik is, csak a világítás akkor nem világít, ha egyszerre gyújtáson van a kocsi meg fel van kapcsolva a tompított :lol: Arra gondolok, hogy a világításnak is a pozitívját akkor onnan kéne vennem ahonnan a maga az eszköz is kapja. Jól gondolom e? Noh megállj csak :lol: Ha világít a tompított nincs világítás ;) Mielőtt bármit kötöznél nézd meg azt hogy a test vagy a 12V tűnik el ha világít a tompított! Meg nézd meg meg van e a 12V (13V-14,4V kb ha jár a motor) ! Ha lehet tippelnem nekem az az 5letem valamivel sorba kötötted! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Gondoltam, hogy ma kicserélem a szivargyújtómat. Vettem is egy másikat, régi ki ami úgy volt bekötve, hogy külön a világítás egy világításkapcsoló pozitívval, meg onnan egy testtel, valamint maga a szivargyújtó külön egy pozitívval meg testtel. Amit vettem az beépített világításos, így rákötöttem a réginek a testkábelét, meg a gyújtás 12v-ot magára a szivargyújtóra, de ami külön lámpatest van hozzá, ahhoz csak pozitív van, mert egy fémvázzal van erősítve magához a szivargyújtóhoz. A világításnak így a régi világítás pozitívját kötöttem rá. De itt jön a bibi, hogy az eszköz tökéletesen működik is, csak a világítás akkor nem világít, ha egyszerre gyújtáson van a kocsi meg fel van kapcsolva a tompított ;) Arra gondolok, hogy a világításnak is a pozitívját akkor onnan kéne vennem ahonnan a maga az eszköz is kapja. Jól gondolom e? Nem vagyok villamos szakember, de ez valami "híresember"-híd kapcsoláshoz hasonló feszültség kioltás ;) Szerintem kösd ki a lámpa pozitívot, és a világításának is gyújtásról adjál áramot. Vagy szüntesd meg a fémes kapcsolatot a szivargyújtó test és szivatgyújtó világítás test között, és kösd be úgy, ahogy régen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 nincs is jobb arra beállni a melóhelyre reggel,minthogy a szervó olaj csöve hozzá ér a forró leömlőhöz,az kiégeti és az olaj husss... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Nem vagyok villamos szakember, de ez valami "híresember"-híd kapcsoláshoz hasonló feszültség kioltás ;) Szerintem kösd ki a lámpa pozitívot, és a világításának is gyújtásról adjál áramot. Vagy szüntesd meg a fémes kapcsolatot a szivargyújtó test és szivatgyújtó világítás test között, és kösd be úgy, ahogy régen volt. Szerintem az első megoldás lesz, mindjárt megyek le és indulhat a buli ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Szerintem az első megoldás lesz, mindjárt megyek le és indulhat a buli ;) De lehet, hogy az is megoldás lehet, ha a szivargyújtó negatívját letesteled rendesen, mert valami test probléma áll fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 A Gyik kiemelt téma lett! Egész pofás. Köszönjük Johnny! ;) Esetleg valakinek fényképekkel illusztrált fordulatszámmérős órabeépítés folyamata megvan? Kábelbehúzgálós lenne a legjobb.Annak is ott lenne a helye a gyik-ben szvsz. Asszem Jean trevor mutogatott ilyen képeket régebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 A Gyik kiemelt téma lett! Egész pofás. Köszönjük Johnny! ;) Esetleg valakinek fényképekkel illusztrált fordulatszámmérős órabeépítés folyamata megvan? Kábelbehúzgálós lenne a legjobb.Annak is ott lenne a helye a gyik-ben szvsz. Asszem Jean trevor mutogatott ilyen képeket régebben. Hétvégén megcsinálom az első teleszkópcserés leírásom, nemsokára kormányműcseréről is lesz leírás (fényképekkel mindkettő leírás), ha gondoljátok bekerülhet ide is, elsősorban a opelmuhely.com oldalon lesz megtalálható, illetve akinek vannak leírásai bármelyik opel típushoz az ossza meg az Opel Műhelyen is! Köszönöm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Hétvégén megcsinálom az első teleszkópcserés leírásom, nemsokára kormányműcseréről is lesz leírás (fényképekkel mindkettő leírás), ha gondoljátok bekerülhet ide is, elsősorban a opelmuhely.com oldalon lesz megtalálható, illetve akinek vannak leírásai bármelyik opel típushoz az ossza meg az Opel Műhelyen is! Köszönöm! ;) Bemásolni is lusta vagy? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Bemásolni is lusta vagy? ;) Ha saját leírásomra gondolsz, nem lustaság de ha nincs rá igény nem osztom itt meg! :lol: Azért kérdeztem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri1983 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Kedves Feri! Ha megvan a hibakód a gépben azt te is ki tudod olvasni (elvileg)! Sajnos ez így kevés hogy valaki bármit is mondjon rá! Támpont a hibakód kiolvasásához Koszi! Ezt megprobalom. Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Na siker ;) Átkötöttem úgy, hogy a gyújtásról kapja mindkettő, így már ######a minden. A régi kábel ami a világításra volt gondoltam meghosszabbítom és felviszem a kesztyűtartóig, mert mióta megvettem a zárhatót, nem volt bekötve a világítása. Vettem két sarut és most már van világítás ott is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 A Gyik kiemelt téma lett! Egész pofás. Köszönjük Johnny! ;) Esetleg valakinek fényképekkel illusztrált fordulatszámmérős órabeépítés folyamata megvan? Kábelbehúzgálós lenne a legjobb.Annak is ott lenne a helye a gyik-ben szvsz. Asszem Jean trevor mutogatott ilyen képeket régebben. Nekem meg van az óraegység mögötti csatlakozóról a kép, hogy hova kell húzni a szálat, az ecu-nél meg esetleg az astra f-es kép segítség lehet, mert szinte ugyanúgy néz ki, és annyi a lényeg, hogy a zöld kábelt kell keresni, és azt felhúzni az egységig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 opelmuhely . com, főoldal,első görgetésre ezt olvasom (minden regisztráció nélkül) "dirty-handz-->Ma kicsit ráértem azt olvastam a corsa b topicot még mindig vannak beteg emberek benne. Az is érdekes mióta nem írogat j0hnnyna se nem mindig hergelni akart áhh nem. Szar alak. ;) 2 hete 5 napja" ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri1983 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Sajnos a hibakodkiolvasas nem sikerult, mert ebben 16 pin-es csati van. Amit nem mondtam, hogy ez egy Vauxhall es nem Opel. Vauxhall Corsa 1999 1.2 16V SXI. A kovetkezo amire figyelmes lettem a mai napon, hogy mikor 70-80 km/h-nal kigyullad a motorlampa es nem gyorsulna tovabb, mert lefojt en ekkor benyomom a kuplungot es felporgetem a motort a hiba megszunik. Kovetkezo gyorsitasnal megint kigyullad 70-80-nal ekkor ismet kuplung motor felporget es a hiba sehol. Erdekes... Valakinek valami tapasztalata, otlete???? Koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
steffe Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Sziasztok! Tudom nem ide kéne irni,de talán ezt sűrübben olvassátok!! Volna egy opel corsa b 1997-es,és ehhez keresnék bal eslő sárvédőt bordó szinben, aminek a kodja Z549!! Nagyon fontos volna,aki tud ilyen legyen szives emilt küldeni!! steffe@freemail.hu Ez a cimem! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Ti mekkora méretű ablaktörlő lapátokat használtok a Corsán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts