Mc-elek Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 aham a legvégén a szivocsönek És ilyen kell neked.3503ft-tól katalógusszám:1238079 Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 És ilyen kell neked.3503ft-tól katalógusszám:1238079 ez corsa motornál a gumi szivocsöbe van azt tudom csak enyém astra motor kicsit más mint corsa néztem én is elég olcso inkább cserélem te hol nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 ez corsa motornál a gumi szivocsöbe van azt tudom csak enyém astra motor kicsit más mint corsa néztem én is elég olcso inkább cserélem te hol nézted? csergő,(kedvezményes ár) kedvezmény nélkül 4671ft (delphi) vagy unix bosch 0 280 130 107 4688ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 csergő,(kedvezményes ár) kedvezmény nélkül 4671ft (delphi) vagy unix bosch 0 280 130 107 4688ft aha kösz nem tudom melyik jobb de gondolom bosch elég jo kárt biztos nem teszek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 aha kösz nem tudom melyik jobb de gondolom bosch elég jo kárt biztos nem teszek :rolleyes: Szerintem is,nekem is bosch van benne csak a vizes részen,az is ilyen árba volt,de azért próbálkozz takarítással előtte. Ha kell diagos okosság szóljál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Szerintem is,nekem is bosch van benne csak a vizes részen,az is ilyen árba volt,de azért próbálkozz takarítással előtte. Ha kell diagos okosság szóljál. okok thx! tiszta kaki volt mikor vettem motort ugyh akkor volt takaritva de nem bizalom gerjesztö... csere és max késöbb legépeljük :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Mc-elek Visszább olvastam ,hogy van kapcsolási rajzod corsákhoz. Szeretném ha átküldenéd nekem e-mailbe ha megoldható. Előre is köszönöm a segítséged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Mc-elek Visszább olvastam ,hogy van kapcsolási rajzod corsákhoz. Szeretném ha átküldenéd nekem e-mailbe ha megoldható. Előre is köszönöm a segítséged. Hahó, a 77-es lapon megidéztem a corsás magyar könyv szellemét, az utolsóban találsz kapcsirajzokat is. Persze ha van jobb, használd azt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 És ilyen kell neked.3503ft-tól katalógusszám:1238079 na most van baj az én automba más van és nem is találunk olyan aminek nyitot a belsö fele mint aképen és nem kocka csatlakozos... opel program se hozza 1re jobb. 1db szám nincs az alkatrészen csak annyi h acr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 na most van baj az én automba más van és nem is találunk olyan aminek nyitot a belsö fele mint aképen és nem kocka csatlakozos... opel program se hozza 1re jobb. 1db szám nincs az alkatrészen csak annyi h acr Bizots hogy olyan kelle bele mint ami a képen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Mc-elek Visszább olvastam ,hogy van kapcsolási rajzod corsákhoz. Szeretném ha átküldenéd nekem e-mailbe ha megoldható. Előre is köszönöm a segítséged. Milyenre gondolsz,nekem ami van az 96-ig immo nélküliek vannak,c12nz,x12sz,c14nz,c14se,c16xe,ezekhez van minden,de immo nélkül. Ha más kell azt megtudom nézni,de azok 97-08-ig csak azokat nemtom elküldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Bizots hogy olyan kelle bele mint ami a képen van? még az se jo ami a képen van mert csatlakozo azon is kocka de belsö fele az olyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 még az se jo ami a képen van mert csatlakozo azon is kocka de belsö fele az olyan csergöbe telefonon ugy kezdete nincs is a szivocsöbe semmi :rolleyes: ugyh ami kezembe van nem is létezik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 csergöbe telefonon ugy kezdete nincs is a szivocsöbe semmi :rolleyes: ugyh ami kezembe van nem is létezik Jah igen,de c14sel-be van,és kaocsolási rajz szerint is van benne (a c14se-be) Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Jah igen,de c14sel-be van,és kaocsolási rajz szerint is van benne (a c14se-be) voltam csergö-be és volt nekik ami érdekes ábrán a motor oldalán jelzi nem is értem de mind1 gyári 9pénz volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 voltam csergö-be és volt nekik ami érdekes ábrán a motor oldalán jelzi nem is értem de mind1 gyári 9pénz volt És van változás,az nem kevés a 9e,a motor oldalába?Nekem a fojtószelepház alatt van ez a hőmérséklet érzékelő.(víz hőmérsékletet mér). Mindkettő NTC típusú termisztor. Katalógus számát írd meg légyszi.Csak a kíváncsiság kedvéért.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 És van változás,az nem kevés a 9e,a motor oldalába?Nekem a fojtószelepház alatt van ez a hőmérséklet érzékelő.(víz hőmérsékletet mér). Mindkettő NTC típusú termisztor. Katalógus számát írd meg légyszi.Csak a kíváncsiság kedvéért.Köszi annyiba jobb h nem rángat be váltásnál talán simább az egész járás. amit a rajz hozott az a blok oldalán a váltonál van de az nem az ugyh hibás a progijuk.ott is van szenzor de az zárt ez megnyitot levegö szenzor 1238989 sztem ez a száma mert 3 szám van rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 annyiba jobb h nem rángat be váltásnál talán simább az egész járás. amit a rajz hozott az a blok oldalán a váltonál van de az nem az ugyh hibás a progijuk.ott is van szenzor de az zárt ez megnyitot levegö szenzor 1238989 sztem ez a száma mert 3 szám van rajta... Valóban ott van,nem is értem. 8892ft nem kevés érte. már mindegy de a patacsinál 6128ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Valóban ott van,nem is értem. 8892ft nem kevés érte. vizes cuccok olcsobbak szerencsére ami viszont jo hir hogy gm alkatrész nem utángagyi. szétkaptam még fütés kapcsolot is mert izo mind kiégett szép 1 szerkezet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 vizes cuccok olcsobbak szerencsére ami viszont jo hir hogy gm alkatrész nem utángagyi. szétkaptam még fütés kapcsolot is mert izo mind kiégett szép 1 szerkezet :rolleyes: Az jó feladat,főleg ha elsőre csinálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Az jó feladat,főleg ha elsőre csinálod. épitettem már kasznirol corsat ugyh nem ilyedek meg csak vannak dolgok amit utálok csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 épitettem már kasznirol corsat ugyh nem ilyedek meg csak vannak dolgok amit utálok csinálni Jah,elég szar csinálni. Ha legközelebb kell valami alkatrész,próbálkozz a patacsinál,mert olcsóbb bolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Jah,elég szar csinálni. Ha legközelebb kell valami alkatrész,próbálkozz a patacsinál,mert olcsóbb bolt. Visit My Website ezt is én csináltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Visit My Website ezt is én csináltam :rolleyes: Te ügyes vagy,1 piros pontot megérdemelsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Te ügyes vagy,1 piros pontot megérdemelsz. nem piros pontra ment :rolleyes: ezt is kasznirol kezdtem 2motor 3féle kaszni verzio 15 garnitura kerék 1év probálkozása meg kb 3féle futomü de soha nem volt igazi ez csak 1 vw...fospumpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts