Volu Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Miért van kombid? Hogy ne kelljen eladnom, ha megkomolyodom.(megkomolyodom lol ;) :lol:) látom neked sem egyenesen arányos az eszed a hajad mennyiségével :lol: :lol: ha cserélek akkor vmi újabbat vennék,mondjuk nem 18évest hanem fiatalabbat, bár Stefan vectrája tetszene ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 látom neked sem egyenesen arányos az eszed a hajad mennyiségével ;) :lol: ha cserélek akkor vmi újabbat vennék,mondjuk nem 18évest hanem fiatalabbat, bár Stefan vectrája tetszene ;) Nyomod itt a női logikát.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! Jean Trevornak! A lambda szonda cserénél azt írja a kis könyv, hogy kicsit melegíteni kell a motort, legalább annyira, hogy még meg tudd fogni az egységet. Mert ugye melegre tágul a fém, így biztos ki lehet tekerni. Mert ha hidegen is ki tudnád tekerni a lambda szondát, akkor 900°C körül magátol kiesne. Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! Jean Trevornak! A lambda szonda cserénél azt írja a kis könyv, hogy kicsit melegíteni kell a motort, legalább annyira, hogy még meg tudd fogni az egységet. Mert ugye melegre tágul a fém, így biztos ki lehet tekerni. Mert ha hidegen is ki tudnád tekerni a lambda szondát, akkor 900°C körül magátol kiesne. Gyuri Pedig normál esetben hidegen is simán ki tudod tekerni a lambda szondát, akkor nem jön ki ha összerohad a menet de akkor sehogyan. Mondjuk a 900 fokot soknak találnám üzemi hőmérsékletnek. Ha ez az előírás akkor járatni kell úgy 20 mp-ig mert kb. annyi idő alatt lesz olyan meleg, hogy még meg tudod fogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Oké köszi ha beraktam majd jelentkezek. Üdv! Megjött és beraktuk minden működik.Már csak annyi lenne a kérdésem hogy mennyi az alapjárati fordulatszám.Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Pedig normál esetben hidegen is simán ki tudod tekerni a lambda szondát, akkor nem jön ki ha összerohad a menet de akkor sehogyan. Mondjuk a 900 fokot soknak találnám üzemi hőmérsékletnek. Ha ez az előírás akkor járatni kell úgy 20 mp-ig mert kb. annyi idő alatt lesz olyan meleg, hogy még meg tudod fogni. Oké, nincs kilencszáz fok, de sok száz. Bár volt, hogy a motoromat melegítettem, és ott már világos vörösen izzot a szimpla falú kémény. Attól lilult be, hogy 600°C fölé melegedett. Az én szondám még jó. Próbáltam kiszedni, nem erőltettem, de nem adja meg magát könnyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Üdv! Megjött és beraktuk minden működik.Már csak annyi lenne a kérdésem hogy mennyi az alapjárati fordulatszám.Kösz ~950 ford/perc az autómata szivató után. Nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Nyomod itt a női logikát.. ;) neked is csak egy jó dolog van a kocsidon: az a szőke mufflon aki támasztja a képeken ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 neked is csak egy jó dolog van a kocsidon: az a szőke mufflon aki támasztja a képeken :lol: ;) ;) :lol: még elgurulna.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! Jean Trevornak! A lambda szonda cserénél azt írja a kis könyv, hogy kicsit melegíteni kell a motort, legalább annyira, hogy még meg tudd fogni az egységet. Mert ugye melegre tágul a fém, így biztos ki lehet tekerni. Mert ha hidegen is ki tudnád tekerni a lambda szondát, akkor 900°C körül magátol kiesne. Gyuri Van direkt szondakulcs, olyan mint egy hosszított dugókulcs, csak fel van hasítva az egyik felén, hogy elférjen a kábel. Én egy sima csillagvillásslal tekertem ki hidegen másfél méteres csővel hosszabbítva. Gondoltam vagy letörik, vagy megindul...megindult. Csavarlazító ment rá bőven persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 neked is csak egy jó dolog van a kocsidon: az a szőke mufflon aki támasztja a képeken ;) az a csajé az új szerelője ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Október26, 2011 Megoszt Elküldve Október26, 2011 Köszi Gyuri! Közben én is olvastam a könyvben róla, még nem tartok a cserénél, mert azóta nem dobta fel a lámpát, addig is spórolok ;) nem feszegettem még, remélem könnyen lejön, előtte felmelegitem azért a motort, meg úgy csak könnyebb leégetni a kezemet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacq Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Üdv ;) Végre szinte minden olajszivárgást sikerült megoldani a kocsin. Márt csak az új szelepfedél tömítést kell kicserélnem (persze onnan soha nem szivárgott csak miután elhoztam a szerelőtől) Rendeletem Evering szelepfedél tömítést meg vettem azért pasztát is! Van a szelepfedélen ilyen torx fejű csavarok nem tudjátok milyen méretűt kell vennem? (x14xe) Szépen bevásároltam nah erre jött is a következő gond és még tovább ;) Az elektromos ablakot szedett szét már valaki? Leszedtem a kárpitokat de nem látom hogyan tudom szétszedni! Azon kezdtem el gondolkozni hogy leveszem az ajtót és kivágom felxel. Az ablakemelő gyári (GM) az a gond vele nem áll meg a végállásnál és kicsit elkopott a "fogasléc". (mikor fel vagy le engedem csak darája a fogaskerekeket) Meg van egy olyan érzésem hogy a két hátsó spirál rugót is ki kell cserélnem, mert ha pl.: beülnek hozzám 3 ember hátra + csomiba pár sör (kb1 3x100kg + 3 tálca sör + tele a tank) akkor a középső kipufogó dob és a föld között kemény 3 cm van. Vélemény? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Üdv ;) Végre szinte minden olajszivárgást sikerült megoldani a kocsin. Márt csak az új szelepfedél tömítést kell kicserélnem (persze onnan soha nem szivárgott csak miután elhoztam a szerelőtől) Rendeletem Evering szelepfedél tömítést meg vettem azért pasztát is! Van a szelepfedélen ilyen torx fejű csavarok nem tudjátok milyen méretűt kell vennem? (x14xe) Szépen bevásároltam nah erre jött is a következő gond és még tovább ;) Az elektromos ablakot szedett szét már valaki? Leszedtem a kárpitokat de nem látom hogyan tudom szétszedni! Azon kezdtem el gondolkozni hogy leveszem az ajtót és kivágom felxel. Az ablakemelő gyári (GM) az a gond vele nem áll meg a végállásnál és kicsit elkopott a "fogasléc". (mikor fel vagy le engedem csak darája a fogaskerekeket) Meg van egy olyan érzésem hogy a két hátsó spirál rugót is ki kell cserélnem, mert ha pl.: beülnek hozzám 3 ember hátra + csomiba pár sör (kb1 3x100kg + 3 tálca sör + tele a tank) akkor a középső kipufogó dob és a föld között kemény 3 cm van. Vélemény? :lol: Nem erre találták ki. :lol: Amit leírtál az 400kg-nál nagyobb terhelés,az enyémet forgalmi szerint 470kg-val lehet megpakolni maximum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 az a csajé az új szerelője ;) vmelyik nap is vmi értelmes barinője fb-n a motort kézimixernek nézte :lol: (perzse túloztam de nagyjából ez volt a lényeg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Tetszetős nagyblokkosítás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frenzic Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Sziasztok! Van egy 96'os corsa b 1.4 se autóm. A következő két problémával fordulok hozzátok: 1. váltóolajat szeretnék cserélni és érdeklődnék, hogy milyen váltóolaj szűrő kell az autóba, ha egyáltalán kell-e ilyen? A váltó valami japán asszem aisin, de nem vagyok benne biztos. Légy szíves írja meg nekem valaki a váltó pontos típusát. 2.mostanában szokott előfordulni, ha tolatni szeretnék, néha kigyullad a műszerfalon az "S" lámpa és villog. Sehogy nem tudom kikapcsolni. Mi lehet a probléma? Mi a megoldás? Kösz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Üdv! Kesztyűtartó világítást szeretnék bekötni.Lámpatestem van csak a kapcsoló hiányzik.Honnan tudok olyat venni.Illetve honnan tudok áramot venni.A szalonban csak kompletten lehet venni.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 vmelyik nap is vmi értelmes barinője fb-n a motort kézimixernek nézte :lol: (perzse túloztam de nagyjából ez volt a lényeg ;) fűzött blokkra kérdezett rá h ez henger? Nőből van, még jó h nem ért hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Sziasztok! Van egy 96'os corsa b 1.4 se autóm. A következő két problémával fordulok hozzátok: 1. váltóolajat szeretnék cserélni és érdeklődnék, hogy milyen váltóolaj szűrő kell az autóba, ha egyáltalán kell-e ilyen? A váltó valami japán asszem aisin, de nem vagyok benne biztos. Légy szíves írja meg nekem valaki a váltó pontos típusát. 2.mostanában szokott előfordulni, ha tolatni szeretnék, néha kigyullad a műszerfalon az "S" lámpa és villog. Sehogy nem tudom kikapcsolni. Mi lehet a probléma? Mi a megoldás? Kösz a segítséget! ez valószínű csak az én tudatlanságom,de mi az az S betű a műszerfalon? sztem én még nem is láttam ilyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 fűzött blokkra kérdezett rá h ez henger? Nőből van, még jó h nem ért hozzá. ;) inkább kérdezd meg tőle hogy miért jó hogy saját magunkról 500képet készítünk és felpakoljuk a netre? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 ez valószínű csak az én tudatlanságom,de mi az az S betű a műszerfalon? sztem én még nem is láttam ilyet ;) Automata sebességváltó hibajelzője, mi ilyet nem láthatunk ;) villogás esetén forduljon szervizhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 inkább kérdezd meg tőle hogy miért jó hogy saját magunkról 500képet készítünk és felpakoljuk a netre? ;) Szerintem erre nem fog értékelhető válasz érkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frenzic Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 ez valószínű csak az én tudatlanságom,de mi az az S betű a műszerfalon? sztem én még nem is láttam ilyet ;) Az "S" a sport fokozat jele. A váltón van egy gomb, ott tudom aktiválni. De néha mikor hátramenetbe teszem az autót kigyullad és villog. És sajnos nem tudom kikapcsolni, csak ha leveszem a gyújtást és újra indítok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 fűzött blokkra kérdezett rá h ez henger? Nőből van, még jó h nem ért hozzá. ;) bezzeg ha valami kencefice lett volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts