Jean Trevor Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Azért annyira nem vészes még :D De a jövőben előfordulhat majd. kb. 2-3 dl 1000 km-en amit megesz jelenleg, 210 ezer km van a motorban, tehát még elmegy szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Azért annyira nem vészes még :D De a jövőben előfordulhat majd. kb. 2-3 dl 1000 km-en amit megesz jelenleg, 210 ezer km van a motorban, tehát még elmegy szerintem. Ez teljesen jó szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Azért annyira nem vészes még :D De a jövőben előfordulhat majd. kb. 2-3 dl 1000 km-en amit megesz jelenleg, 210 ezer km van a motorban, tehát még elmegy szerintem. 0.7L a max. megengedett 1000km-en az olajfogyás az egy természetes dolog... csak mértéke nem mindegy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Nekem úgy rémlik a kezelési könyvből, hogy 1 literig elmehet (igaz az már elég durva ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 A régebbieket jobban kikábelezték, de ki tudja, fél perc kideríteni. Leveszed az anyósoldali küszöbburkolatot, ott lesz a lila relé mellett egy csati, vagy odáig megy a vezeték(az astrában zöld) vagy az óráig. Üdv! Leszedtem a burkolatokat ott van egy lila relé de abba csak 4 vezeték megy(85-87-88-30),és egyik sem zöld és csak bele megy ki nem jön semmi.Egyébként az ECU hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Üdv! Leszedtem a burkolatokat ott van egy lila relé de abba csak 4 vezeték megy(85-87-88-30),és egyik sem zöld és csak bele megy ki nem jön semmi.Egyébként az ECU hol van? http://www.kephost.com/images4/2011/10/16/...y230fl8b_tn.jpg http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...6_202_13804.jpg itt a helye az ecunek Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 A régebbieket jobban kikábelezték, de ki tudja, fél perc kideríteni. Leveszed az anyósoldali küszöbburkolatot, ott lesz a lila relé mellett egy csati, vagy odáig megy a vezeték(az astrában zöld) vagy az óráig. Üdv! Leszedtem a burkolatokat ott van egy lila relé de abba csak 4 vezeték megy(85-87-88-30),és egyik sem zöld és csak bele megy ki nem jön semmi.Egyébként az ECU hol van? http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...6_202_13804.jpg itt a helye az ecunek Igazából nem a lila reléről van szó, hanem a mellett található csatiról, ami látszik is Trevor képén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Igazából nem a lila reléről van szó, hanem a mellett található csatiról, ami látszik is Trevor képén. Üdv . akkor lehet nekem nincs is ECU-m? A jobb oldalon csak a lila relém van, semmi más 4 vezeték a lila relé és 4 vezeték ami kimegy a jobb oldali ajtóba.nem lehet hogy máshova szerelték be? ECU nélkül működik az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Üdv . akkor lehet nekem nincs is ECU-m? A jobb oldalon csak a lila relém van, semmi más 4 vezeték a lila relé és 4 vezeték ami kimegy a jobb oldali ajtóba.nem lehet hogy máshova szerelték be? ECU nélkül működik az autó? Nem, biztos van ECU a kocsiba, max. a kábelek mennek máshol. Általában ahogy a képen is látsik ott van közvetlenül az ajtó előtta burkolat mögött. A képen a relé fölött látható az a fekete lemez takarja, egy kicsit kilóg alóla az ezüstszínű hasáb egy csomó kábel megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Nem, biztos van ECU a kocsiba, max. a kábelek mennek máshol. Általában ahogy a képen is látsik ott van közvetlenül az ajtó előtta burkolat mögött. http://pics.coldline.hu/pics/360384-20111016-IqSGx9.jpg A képen a relé fölött látható az a fekete lemez takarja, egy kicsit kilóg alóla az ezüstszínű hasáb egy csomó kábel megy bele. Üdv! A múltkor olvastunk hiba kódot, ez ECU nélkül lehetséges? Lehet a szerelő sumákol?A kép az milyen autóban készült , az enyém 1.0 12V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Üdv! A múltkor olvastunk hiba kódot, ez ECU nélkül lehetséges? Lehet a szerelő sumákol?A kép az milyen autóban készült , az enyém 1.0 12V. Az ECU nélkül az autó sem üzemel az a motovezérlő elektronika, ez tárolja az esetleges hibakódokat is. A képen látható autó f astra 1.4 8 szelep, de sokminden ugyanott van benne mint a B Corsában, sokszor ugyanolyan moci van bennük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 X10XE-nek nem a motortérben van az ECU-ja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 X10XE-nek nem a motortérben van az ECU-ja? :D És tényleg, a cikk szerint a szívócső alatt van:Klikk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 És tényleg, a cikk szerint a szívócső alatt van:Klikk. Csak azért tünt gyanusnak, mert ez Siemens ECU és totál más a csatija...és iszonyat érzékeny a tápfeszre. Egyébként szerintem már rég meglenne, hogy van-e zöld vezetéke vagy sem, ha az órát vette volna ki. Mivel 99-es az autó így 99%, hogy nincs benne, utólag kell majd berántani, másrészt megkellene nézni, spirálos-e egyáltalán az óra maga... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Szerintem már elektromos lehet az órája. 99-ben ezeket a 1.0-sokat azzal szerelték azt hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Üdv! Igen megvan az ECU a szívó sor alatt van.Az órám tuti elektromos.(K számos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AcsFeri Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok ! Remélem jó helyen járok, szeretnék segítséget kérni egy 97-es corsa b ügyében. Arról lenne szó, hogy az autó ABS-el szerelt és a hátsó dobféknél érzékelőhibát jelez a diagnosztika. Azt sikerült kiderítenem, hogy az ABS érzékelő rossz jelet kap, mert a fogaskoszorú elhajlott, tehát nem egyenlő a távolság a fogak között. Esetleg tudja-e valaki, hogy hol tudnék ilyen koszorút venni, mert nem szeretném az egész dobféket cserélni. Az érzékelő biztosan működik, csak a dob belső részén a fogaskoszorú hajlott el.... Előre is köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Üdv! 99-es X10XE motorkódú corsámban menet közben kigyulladt a check lámpa és egyenetlenül ment a motor de nem állt le.Harmadik indításnál meg megszűnt a hiba.Próbáltam kiolvasni a hibakódot de nekem nincs 6-os pin ott.Kép hogy tudom akkor műszer nélkül kiolvasni a hibakódot. Tud valaki valami megoldást a problémámra?Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 most hétvégén kihasználva a jóidőt egy kicsit ügyködtem. Bekötöttem a tid-et, plusz kicseréltem a kormányt. A tid-el kapcsolatban vki tudna nekem segíteni ,hogy a hőfokérzékelőjét hova kell pontosan bekötni? A kábeleket behúztam a motortérbe már csak bekötésre vár. A lökhárító és a hűtő között középen van egy függőleges oszlop, esetleg arra kell felrakni? Ha igen akkor melyik felére essen? A hűtő vagy a lökös? Esetleg egy kép is segítene ha van vkinek mert neten nem találtam. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Üdv! 99-es X10XE motorkódú corsámban menet közben kigyulladt a check lámpa és egyenetlenül ment a motor de nem állt le.Harmadik indításnál meg megszűnt a hiba.Próbáltam kiolvasni a hibakódot de nekem nincs 6-os pin ott.Kép hogy tudom akkor műszer nélkül kiolvasni a hibakódot. Tud valaki valami megoldást a problémámra?Köszi Szemből a jobb felső 2 lábat kötöd össze és akkor villog ki! ________________________________________________________________________________ ________ Ha az index kapcsolóm kanyarodás után nem kattan vissza automatába, azt valahogy tudom orvosolni? Kiszedtem, majd vissza raktam és utána jelentkezett ez a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cibere11 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Szemből a jobb felső 2 lábat kötöd össze és akkor villog ki! ________________________________________________________________________________ ________ Ha az index kapcsolóm kanyarodás után nem kattan vissza automatába, azt valahogy tudom orvosolni? Kiszedtem, majd vissza raktam és utána jelentkezett ez a hiba. De nekem ott nincs csatlakozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 most hétvégén kihasználva a jóidőt egy kicsit ügyködtem. Bekötöttem a tid-et, plusz kicseréltem a kormányt. A tid-el kapcsolatban vki tudna nekem segíteni ,hogy a hőfokérzékelőjét hova kell pontosan bekötni? A kábeleket behúztam a motortérbe már csak bekötésre vár. A lökhárító és a hűtő között középen van egy függőleges oszlop, esetleg arra kell felrakni? Ha igen akkor melyik felére essen? A hűtő vagy a lökös? Esetleg egy kép is segítene ha van vkinek mert neten nem találtam. Köszi nekem a hőfokérzékelő tüskéje kifele áll, a hűtővel ellentétes irányba. Oda pattintottam be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 nekem a hőfokérzékelő tüskéje kifele áll, a hűtővel ellentétes irányba. Oda pattintottam be. Köszi a választ és a segítséget, meglesem és ha lesz időm akkor be is kötöm. Amúgy minden napra van vmi :D Most hazafele újabb meglepő jelenség: indexelek és az órán az index zöld visszajelzője folyamatosan világít, maga az index nem megy, nem is kattog. Kicsit megütögetve a műszerfal tetejét, egyből helyreáll. Ez mitől lehet? Vmi kontakt hiba, vagy vmi más? Amúgy az indexnek van reléje, ha igen akkor az hol található? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Köszi a választ és a segítséget, meglesem és ha lesz időm akkor be is kötöm. Amúgy minden napra van vmi :P Most hazafele újabb meglepő jelenség: indexelek és az órán az index zöld visszajelzője folyamatosan világít, maga az index nem megy, nem is kattog. Kicsit megütögetve a műszerfal tetejét, egyből helyreáll. Ez mitől lehet? Vmi kontakt hiba, vagy vmi más? Amúgy az indexnek van reléje, ha igen akkor az hol található? Szia. Az index relé nekem a biztosíték táblán van. 93-as Corsám van. Ha a műszercsoport nincs bent, nekem nincs index. Tudom, mert véletlenül műszer nélkül mentem bevásárolni, egyébként minden más van. Az óracsoport tetejét egy kis patent vagy pöcök rögzíti a műszerfalban, oda feltétlenül be kell akasztani, de a sarkain a csavarok sem ártanak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Szia. Az index relé nekem a biztosíték táblán van. 93-as Corsám van. Ha a műszercsoport nincs bent, nekem nincs index. Tudom, mert véletlenül műszer nélkül mentem bevásárolni, egyébként minden más van. Az óracsoport tetejét egy kis patent vagy pöcök rögzíti a műszerfalban, oda feltétlenül be kell akasztani, de a sarkain a csavarok sem ártanak. :D A műszerfal frankón a helyén van, azért furcsa nekem mert ha úgymond beakad, a zöld folyamatosan világít viszont maga az irányjelzés nem megy. Elég egy picit ráütni a műszerfal külső, felső burkolatára és egyből helyreáll. Nem tudom mi lehet már megint :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts