dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Semmi nem garantálja,hogy nem eszik 1tank benzinhez 1liter olajat. Nekem is sikerült olyat vennem,füst volt 5e-6e körül,de gondoltam csak sokat állt ami akár igaz is lehet,mert a sokáig nem használt motorok tényleg füstölnek az elején. Ha szerencséd van elmúlik ha nincs akkor nem. :P Szépen járt,semmi különös,de 500km után elfogyott a nívó. :D Ezt még a hetente 4-5 motort összerakó ember sem látja amikor megveszi. Hát asszem te már újíttad fel és még mindig szar akkor miről beszélünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nem bántani a piros autókat :D Én mikor megvettem szinte szart se láttam tompítottal, de lecseréltem osram silverstarra, azóta nagyon tökéletes minden. 1 éve van benne, de tökéletesen világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nem bántani a piros autókat :D Én mikor megvettem szinte szart se láttam tompítottal, de lecseréltem osram silverstarra, azóta nagyon tökéletes minden. 1 éve van benne, de tökéletesen világít. Hehe. Az autó az fekete színű : PPPPPP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 enyém is ,ha ráöntik a kátrányt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Hát asszem te már újíttad fel és még mindig szar akkor miről beszélünk. :D Garanciában megoldják. De így is megy jól és szépen húz csak sok alapjárat után pár másodpercig füstöl,most sem tragédia. Venni meg nem indultam el,hogy kifogjak egy másik sz*rt. :P 20éves motorok, már rég bezúzták volna őket a gyártó szándéka szerint. :P Nagyon nehéz olyat kifogni amit beraksz és örülsz. Szerelőm is németektől,labancoktól hordja a donor asztrákat. Az én motorom egygazdás magyarországi fix 150e-t futott autóban volt,de ennyi alatt is sikerült elb*szni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Garanciában megoldják. De így is megy jól és szépen húz csak sok alapjárat után pár másodpercig füstöl,most sem tragédia. Venni meg nem indultam el,hogy kifogjak egy másik sz*rt. :P 20éves motorok, már rég bezúzták volna őket a gyártó szándéka szerint. :P Nagyon nehéz olyat kifogni amit beraksz és örülsz. Szerelőm is németektől,labancoktól hordja a donor asztrákat. Az én motorom egygazdás magyarországi fix 150e-t futott autóban volt,de ennyi alatt is sikerült elb*szni. :D Persze megértelek, engem nem izgat a felújításos téma, mert 3 motort veszek az árából persze felújítani fullosan éri meg csak szerintem, haverommal ingyen betesszük az alkatrészeket megveszem fél árba innentől kezdve tökre nem izgat. Nem gáz ha összes kell dzsuváznom a kezem. :D Meg mondjuk a bejáratás idejét se bírnám ki. Nem pálya nekem ez a tökörészés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Garanciában megoldják. De így is megy jól és szépen húz csak sok alapjárat után pár másodpercig füstöl,most sem tragédia. Venni meg nem indultam el,hogy kifogjak egy másik sz*rt. :P 20éves motorok, már rég bezúzták volna őket a gyártó szándéka szerint. :P Nagyon nehéz olyat kifogni amit beraksz és örülsz. Szerelőm is németektől,labancoktól hordja a donor asztrákat. Az én motorom egygazdás magyarországi fix 150e-t futott autóban volt,de ennyi alatt is sikerült elb*szni. :D Haka , hengerfej felújításhoz melyek azok az alkatrészek amiket előre be lehet szerezni ? Próbálok ismerőst szerezni akinek van kedvezménye és már azzal is beljebb vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Haka , hengerfej felújításhoz melyek azok az alkatrészek amiket előre be lehet szerezni ? Próbálok ismerőst szerezni akinek van kedvezménye és már azzal is beljebb vagyok. Nekem van kedvezményem :P De végül-is ezt eddig csak 110x írtam le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Ez lehet esetleg: dome light transistor gnd output? És szürke is! Nem tudtam hogy nem lehet nagyítani, elnézést! Az eredeti kép: http://www.pappbt.hu/public/leirasok/Enfor...-300N_angol.pdf Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Ez lehet esetleg: dome light transistor gnd output? És szürke is! Nem tudtam hogy nem lehet nagyítani, elnézést! Az eredeti kép: http://www.pappbt.hu/public/leirasok/Enfor...-300N_angol.pdf Köszi! A kék kábel az és a kocsidon belül a szürkére kell kötni. Az amit írsz az asszem az amivel be lehet állítani, hogy ha becsúkod az ajtót még világítson 30MP-ig a lámpa belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 A kék kábel az és a kocsidon belül a szürkére kell kötni. Az amit írsz az asszem az amivel be lehet állítani, hogy ha becsúkod az ajtót még világítson 30MP-ig a lámpa belül. Köszönöm, megpróbálom! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Haka , hengerfej felújításhoz melyek azok az alkatrészek amiket előre be lehet szerezni ? Próbálok ismerőst szerezni akinek van kedvezménye és már azzal is beljebb vagyok. Menjünk sorban: szelepfedél-tömítés,főtengely-szimering,szívó-kipufsor tömítés,szelepszár-szimmeringek,HF-tömítés. Szelepszár szimmeringekből glaser,hf tömítésből reinz ajánlott. Szóval ezekből kerüld az olcsókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Köszi Haka! Meglesem őket Dirty : honnan tudod ,hogy esetleg nem akartalak/akarlak megkérni ,h segíts a beszerzésben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Köszi Haka! Meglesem őket Dirty : honnan tudod ,hogy esetleg nem akartalak/akarlak megkérni ,h segíts a beszerzésben :P Hehe ezt félre olvastam. :P De amúgy úgy se segítek mert köcsög vagyok whehehehhe mert engem utál mindenki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Hehe ezt félre olvastam. :P De amúgy úgy se segítek mert köcsög vagyok whehehehhe mert engem utál mindenki! :D Takarodj innen! Köszönöm az egész B corsa topik nevében! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Helo Dörty. Meg akartam venni a motorvezérlőt amit mutattál. Ma jött volna a srác, hogy elhozza. Mire mindenbe megegyeztünk addigra még 5000-el felvitte az árát. Úgyhogy passzoltam a dolgot. Kamus köcsög. Amúgy erről a kábelköteg átellenőrzésről tud valaki valami okosat mondani? Kicsit félek tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Takarodj innen! Köszönöm az egész B corsa topik nevében! :D :P Ennyi :P ez megint jó volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Helo Dörty. Meg akartam venni a motorvezérlőt amit mutattál. Ma jött volna a srác, hogy elhozza. Mire mindenbe megegyeztünk addigra még 5000-el felvitte az árát. Úgyhogy passzoltam a dolgot. Kamus köcsög. Amúgy erről a kábelköteg átellenőrzésről tud valaki valami okosat mondani? Kicsit félek tőle. Az igen és mire fel vitte fel az árát? :D Az szép baleset mindig ilyen nyomorultak az emberek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Amúgy erről a kábelköteg átellenőrzésről tud valaki valami okosat mondani? Kicsit félek tőle. Miért félsz? Kibontod a köteget és végigbogarászod...mondjuk nem egy félórás munka... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Az igen és mire fel vitte fel az árát? :D Az szép baleset mindig ilyen nyomorultak az emberek. :P Nem tudom hogy gondolta. Dumálgattuk meg a dolgokat, hogy ma jön, meg kipróbáljuk aztán este mikor felmentem a vaterára hogy írjak neki, addigra 9500 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Miért félsz? Kibontod a köteget és végigbogarászod...mondjuk nem egy félórás munka... :D Mert nem tudom hogy fog visszamenni, illetve félek hogy valamit elbaltázok. Azért az elég sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Mert nem tudom hogy fog visszamenni, illetve félek hogy valamit elbaltázok. Azért az elég sok. Egyébként miért akarod kibontani? :D Corsánál nagyon ritkán fordul elő a köteghiba, inkább B veci betegség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Egyébként miért akarod kibontani? :D Corsánál nagyon ritkán fordul elő a köteghiba, inkább B veci betegség. Mert elég sok megmagyarázhatatlan hibát produkál. Sokszor bevillog a sárga lámpa. Járt már sok szerelőnél, volt már motorvezérlő csere is. Az utolsó szerelő álítólag végignézte a vezetékeket, de szerintem csak műszerrel, ha éppen akkor volt kontakt akkor ugyse találja meg a hibát. Szereném ezt is kiszűrni. Lehet nincs baja, de akkor legalább tudom, hogy ez is ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Egyébként miért akarod kibontani? :D Corsánál nagyon ritkán fordul elő a köteghiba, inkább B veci betegség. Jobb félni mint megijedni én kiszedném végig nézném aztán újra betekerném mindenhol, hogy jó legyen a burkolat azt ennyi. :P Mondjuk nekem könnyű mert így is úgy is ki jön a kocsiból az újat meg már csak megcsinálva teszem be. :P Bontottam már ki a corsa kábelkötegét annyira nem nagy cucc a motoré. Viszont a bal oldai az már nehezebb téma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Jobb félni mint megijedni én kiszedném végig nézném aztán újra betekerném mindenhol, hogy jó legyen a burkolat azt ennyi. :D Mondjuk nekem könnyű mert így is úgy is ki jön a kocsiból az újat meg már csak megcsinálva teszem be. :P Bontottam már ki a corsa kábelkötegét annyira nem nagy cucc a motoré. Viszont a bal oldai az már nehezebb téma :P Hát nekem csak ez a gondom, hogy ki is kell szedni. Nem vagyok valami tapasztalt ilyen dolgokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts