Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Kis combo :D Nem kis átalakítás és munka :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Kedves hakapeszi barátom. Magyar videókat hoztam neked :D - itt a srác még el is szúrta. ráadásul elég gáz végülis 0-180 30mp. :P valakinek 0-100 20mp. :P http://www.youtube.com/user/MrKey1983#p/u/6/yFq_DZS0emY - szerintem tök egyértelmű http://www.youtube.com/user/MrKey1983#p/u/4/UdWoweqhlMo - kis móka mivel tudjuk szarul megy az NE. :D Nagyon gáz undorítóan szar ez a motor. :D whehhee alig megy vánszorog na mindegy. :D Na az ilyen emberektől mentsen meg minket a jóisten. Az hogy xenon van benne az egy dolog, de hogy én az osramokkal többet látok tompítottnál mint ez refin az is bizti. Hogy a pélóba mer ezekkel 100 fölé menni egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Na az ilyen emberektől mentsen meg minket a jóisten. Az hogy xenon van benne az egy dolog, de hogy én az osramokkal többet látok tompítottnál mint ez refin az is bizti. Hogy a pélóba mer ezekkel 100 fölé menni egyáltalán? Ja szerintem is gáz de nem is emiatt linkeltem. :D Nekem bosch égőim vannak sima és 100x jobb a világításom mint neki xenonnal kb. :P Van 1-2 elvetemült állat nem kell csodálkozni. :P Amúgy nálam már eleve a kocsi színe elárulja a piros, hogy valami gond van. Sose vennék piros kocsit csávóként elég vicc. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Na az ilyen emberektől mentsen meg minket a jóisten. Az hogy xenon van benne az egy dolog, de hogy én az osramokkal többet látok tompítottnál mint ez refin az is bizti. Hogy a pélóba mer ezekkel 100 fölé menni egyáltalán? Érdekes az egyszer biztos :D Egy normálisabb izzóval tényleg jobban járt volna. Nem cseszegetik a rend őrei és többet is lát az útból :P Nem is tudom melyik a jobb, ez vagy amikor egyszerűen a paraszt kivakítja a szemed a sz@rul beállított tesco xenonjával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Na az ilyen emberektől mentsen meg minket a jóisten. Az hogy xenon van benne az egy dolog, de hogy én az osramokkal többet látok tompítottnál mint ez refin az is bizti. Hogy a pélóba mer ezekkel 100 fölé menni egyáltalán? Múltkor vezettem egy c vekit 2.2dti. A xenonnal kajak semmit nem láttam. Mentem országúton vagy 70-80at. A6-nak 3éves xenon izzói vannak,de a corsának jobb tompítottja van. Nem szeretem a xenont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Ha jól értem amire gondolsz akkor abból az egyik vékony cső a pótlevegő (elölről nézve a jobb oldali ha jól emlékszem), a másik bal oldali pedig lemegy a légszűrőhöz és rácsatlakozik a zsalu húzogatóra (nem tudom pontosan mi a neve) :D Ezeken érdemes megnézni a vákuumot egy mérővel, tized bárokat kell mérni rajta, a zsalus résznél pedig a motor melegtől függően csökkennie kell a vákuumnak! Nálam például ez is közrejátszott a rángatózásban alapjáraton, ami azóta minimálisra csökkent (tankszellőztető doboz :D) Remélem jól írtam, ha nem majd kijavítanak :P Köszi a választ, sokat segített! :P Ma szereztem hozzá a leömlőhöz azt a bádog (Hőfogót) ami egy csővel kapcsolódik a légszűrő házához. Mert nem volt benne. :D Így tényleg nem dadog szinte semmit miután beáll az alapjárat 480 környékére. Köszönöm a segítségeteket. Mára jóéjt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Múltkor vezettem egy c vekit 2.2dti. A xenonnal kajak semmit nem láttam. Mentem országúton vagy 70-80at. A6-nak 3éves xenon izzói vannak,de a corsának jobb tompítottja van. Nem szeretem a xenont. Én amióta betettem a síküveges lámpát előtte is zsír új lámpa volt benne sose volt gondom, de most a tuning lámpával kb 3x vagy 5x jobb lett mindenki dicséri, hogy rohadt jól világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Ja szerintem is gáz de nem is emiatt linkeltem. :P Nekem bosch égőim vannak sima és 100x jobb a világításom mint neki xenonnal kb. :P Van 1-2 elvetemült állat nem kell csodálkozni. :D Amúgy nálam már eleve a kocsi színe elárulja a piros, hogy valami gond van. Sose vennék piros kocsit csávóként elég vicc. :D Bár a lényegen nem változtat de nem narancssárga? És még a rendszámát sem takarta ki a lúzer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Bár a lényegen nem változtat de nem narancssárga? És még a rendszámát sem takarta ki a lúzer :D Nem tudom a lényeg, hogy csúnya szín. Amúgy meg gondolhatod kit érdekel a rendszáma senki nem foglalkozik ezekkel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Én amióta betettem a síküveges lámpát előtte is zsír új lámpa volt benne sose volt gondom, de most a tuning lámpával kb 3x vagy 5x jobb lett mindenki dicséri, hogy rohadt jól világít. Haver is lecserélte az első lámpáit síküvegesre. Tényleg sokkal jobban világít, és jobban is mutat. Hasznos tuning :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Haver is lecserélte az első lámpáit síküvegesre. Tényleg sokkal jobban világít, és jobban is mutat. Hasznos tuning :D Jobban hát és 100x jobban is néz ki mint a gyári. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Belső világítás meg sima szürke.:D Köszi! Ha esetleg ránéznél a linkre, meg tudnád mondani melyik kimenetet kell kötni a belső világításra? Egyáltalán van-e olyan kimenete? http://www.kephost.com/view3.php?filename=...hyop1gc3q9k.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Milyen hengerfejtömítést érdemes venni? Eléggé nyomja az olajat, ezért cserélni kell. Kb átlagosan milyen árban cserélnek ki egy ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Köszi! Ha esetleg ránéznél a linkre, meg tudnád mondani melyik kimenetet kell kötni a belső világításra? Egyáltalán van-e olyan kimenete? http://www.kephost.com/view3.php?filename=...hyop1gc3q9k.jpg Bocs de ebből semmit nem látok, amúgy Negatívot kell rá kötni negative door trigger asszem így szokták írni. Ráadásul a lényeg sincs rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Milyen hengerfejtömítést érdemes venni? Eléggé nyomja az olajat, ezért cserélni kell. Kb átlagosan milyen árban cserélnek ki egy ilyet? Jó minőségűt, kva drágán csinálják:) én kb előbb cserélnék motort mint rákölteni egy csomót azt semmivel nem vagy előrébb. :D Tudom tudom csak a motorcserével tudok jönni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Jó minőségűt, kva drágán csinálják:) én kb előbb cserélnék motort mint rákölteni egy csomót azt semmivel nem vagy előrébb. :P Tudom tudom csak a motorcserével tudok jönni. :D Ezt gondoltam :D Viszont ez a lehetőség egyenlőre kilőve :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Milyen hengerfejtömítést érdemes venni? Eléggé nyomja az olajat, ezért cserélni kell. Kb átlagosan milyen árban cserélnek ki egy ilyet? Reinz. Ha már le van szedve a hf illik felújíttatni. Nekem 30ba fájt tokkal-vonóval. De most gyűrűztettem, csapágysort cseréltünk,aztán hosszú alapjárat után tolja pár mp-ig a kék füstöt,tehát a mostani tökéletes kompresszió miatt kiderült,hogy nem sikerült valami túl jól a HF felújításnál. Én valamelyik szelepszár-szimeringre tippelek az csinál ilyet ha rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Bocs de ebből semmit nem látok, amúgy Negatívot kell rá kötni negative door trigger asszem így szokták írni. Ráadásul a lényeg sincs rajta. :D Ez esetleg: dome light transistor gnd output? És szürke is! Nem tudtam hogy nem lehet nagyítani, elnézést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Reinz. Ha már le van szedve a hf illik felújíttatni. Nekem 30ba fájt tokkal-vonóval. Amúgy mit takar a felújítás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Amúgy mit takar a felújítás ? minden tömítés, szimering, szelepfészek marás,síkba köszörülés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 minden tömítés, szimering, szelepfészek marás,síkba köszörülés. Akkor tényleg érdemes megcsináltatni mert nem egy fiatal db :D Akkor körbekérdezek egy pár szerelőt mert nem akarom, hogy durván lerántsanak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Akkor tényleg érdemes megcsináltatni mert nem egy fiatal db :P Akkor körbekérdezek egy pár szerelőt mert nem akarom, hogy durván lerántsanak :P Végülis megéri XD 40ért adtam el az se motort XD Sehol nem folyt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Végülis megéri XD 40ért adtam el az se motort XD Sehol nem folyt. :D Tudom, ezt már írtad egy párszor :P Aki megvette jó vételt csinált. Bár akkor is kellett volna költeni pluszba még rá mire berakják és ténylegesen fut. Ez van, nekem most az a lényeg, hogy az legyen jó ami van Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Végülis megéri XD 40ért adtam el az se motort XD Sehol nem folyt. :D Semmi nem garantálja,hogy nem eszik 1tank benzinhez 1liter olajat. Nekem is sikerült olyat vennem,füst volt 5e-6e körül,de gondoltam csak sokat állt ami akár igaz is lehet,mert a sokáig nem használt motorok tényleg füstölnek az elején. Ha szerencséd van elmúlik ha nincs akkor nem. :P Szépen járt,semmi különös,de 500km után elfogyott a nívó. :P Ezt még a hetente 4-5 motort összerakó ember sem látja amikor megveszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Semmi nem garantálja,hogy nem eszik 1tank benzinhez 1liter olajat. Nekem is sikerült olyat vennem,füst volt 5e-6e körül,de gondoltam csak sokat állt ami akár igaz is lehet,mert a sokáig nem használt motorok tényleg füstölnek az elején. Szépen járt,semmi különös,de 500km után elfogyott a nívó. :P Ez sajna benne van akármelyik motorban, ezért rizikós a dolog. Persze lehet kifogod és örülsz mint majom a farkának :D Nem egyszer megfordult már a fejemben, hogy motorcsere de mindig pont az ilyenek miatt nem mentem bele. Mire kicseréltetném stb majdnem hogy veszek egy másik corsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts