Jean Trevor Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Nem castrol olaj véletlen? hát nekem most ugye kezd csereérett lenni, és a castrolból nem volt gond kb. 5000 km-ig, de most a végén elkezdte eszegetni már ugy kb. 4 dl/1000 km Következő olajcserénél biztos nem ez kerül be. Metabondról van véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 nekem nem fogy az olaj.. és gm dexos 2 használok pedig gázzal járok, igaz 60ekm van benne nem neked van x10xe? Nem, nem castrol, hanem Mobil1. A motor pedig C14SE. Igy nagyon nem kell olajat cserelni, mert 10ezer km-ig biztos kicserelodik a 4L olaj:P mert megeszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Nem, nem castrol, hanem Mobil1. A motor pedig C14SE. Igy nagyon nem kell olajat cserelni, mert 10ezer km-ig biztos kicserelodik a 4L olaj:P mert megeszi. Nekem is eszi az SE :D mondjuk már annyira nem érdekel. Nekem csörög is még ráadásul. Eddig 98-100asnál nem csörgött most már annál is szokott. Szerintem nemsokára szétesik. :P Ilyen kokányul csinálták meg bár így is kibírt lassan már több mint 2 évet nálam és mindig beindult. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ertem. Akkor megnyugodhatok. Viszont a motor csipegeti az olajat. Olajcsere ota kb 3000km-t mentem vele es mar beletoltottem 1L olajat es most megint illene 1L bele. Szerintetek ez meg belefer? A tietek mennyit eszik? C12NZ Opelkám 5000km-en evett fél litert, de van egy kis szimmering szivárgásom is váltó oldalon. Szoval alig eszik valamit. Castrol 10w40 olaj van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Kedves hakapeszi barátom. Magyar videókat hoztam neked :D - itt a srác még el is szúrta. ráadásul elég gáz végülis 0-180 30mp. :P valakinek 0-100 20mp. :P http://www.youtube.com/user/MrKey1983#p/u/6/yFq_DZS0emY - szerintem tök egyértelmű http://www.youtube.com/user/MrKey1983#p/u/4/UdWoweqhlMo - kis móka mivel tudjuk szarul megy az NE. :D Nagyon gáz undorítóan szar ez a motor. :D whehhee alig megy vánszorog na mindegy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nekem is eszi az SE :D mondjuk már annyira nem érdekel. Nekem csörög is még ráadásul. Eddig 98-100asnál nem csörgött most már annál is szokott. Szerintem nemsokára szétesik. :P Ilyen kokányul csinálták meg bár így is kibírt lassan már több mint 2 évet nálam és mindig beindult. :P A dugattyúk csörögnek benne. Régebben megfőzték és összeugrottak a gyűrűk. Itt kb. 9.1mp a 0-100 Én annyit mondtam. Most hogy fel van újítva a blokk így 12mp alá beférek,majd lemérem a teljesítményét padon is,hogy mennyit sikerült hozni a 128nm és 71lovon. Se szívósorral lenne olyan 110ló,akkor olyan 10mp lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 A dugattyúk csörögnek benne. Régebben megfőzték és összeugrottak a gyűrűk. Itt kb. 9.1mp a 0-100 Én annyit mondtam. Most hogy fel van újítva a blokk így 12mp alá beférek,majd lemérem a teljesítményét padon is,hogy mennyit sikerült hozni a 128nm és 71lovon. Se szívósorral lenne olyan 110ló,akkor olyan 10mp lenne. Úgy 9.1 hogy elbaszta a srác de látszik is még csak kipörög mint az állat és esik vissza a mutató. Meg mintha már nem lenne a toppon ez a blokk :D Radásul nem egyedül ül a kocsiba. :P 1 személy LPG. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 http://www.corsasport.co.uk/board/viewthre...9921&page=1 Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a corsa építést ez se gyenge. :D 5 csavaros felni blablabla. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Úgy 9.1 hogy elbaszta a srác de látszik is még csak kipörög mint az állat és esik vissza a mutató. Meg mintha már nem lenne a toppon ez a blokk :D Radásul nem egyedül ül a kocsiba. :P 1 személy LPG. Igen ez a baj,hogy végig kipörög a második is. Ha meg nem nyomod akkor rosszabb lesz a végeredmény. Ez ilyen játék. :P Az LPG-s c20ne meg powered by lejtő. Vagy ha nem akkor induljon gyorsuláson,mert 5 és fél 0-100 idővel verné vagy szorongatná a Demó corsáját nagyjából. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Igen ez a baj,hogy végig kipörög a második is. Ha meg nem nyomod akkor rosszabb lesz a végeredmény. Ez ilyen játék. :P Az LPG-s c20ne meg powered by lejtő. Vagy ha nem akkor induljon gyorsuláson,mert 5 és fél 0-100 idővel verné a Demó corsáját nagyjából. :P Én többet számoltam. De mindegy ezek a netes videók csak ilyen behatárolásra jók max. :D Demó 4mp 0-100 az egy OMG kategória. :D 5ikben :D bár ez a légszűrő hang. XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Az LPG-s c20ne meg powered by lejtő. most nem azééé.. mentél már lpg-s autóval... mondjuk negyedik generációs rendszerrel.. mert talán van 2% teljesítmény csökkenés,vagy annyi se ... amit nem venni észre csak padon..., én gazdaságosságra megyek :D majd szóljatok ha 16ft/km megcsináltok :P én se veszek észre semmit ,pedig nekem v-pover racing van benne ... mert megérdemli :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 most nem azééé.. mentél már lpg-s autóval... mondjuk negyedik generációs rendszerrel.. mert talán van 2% teljesítmény csökkenés,vagy annyi se ... amit nem venni észre csak padon..., én gazdaságosságra megyek :D majd szóljatok ha 16ft/km megcsináltok :P én se veszek észre semmit ,pedig nekem v-pover racing van benne ... mert megérdemli :P Jó az én is agyaltam rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 most nem azééé.. mentél már lpg-s autóval... mondjuk negyedik generációs rendszerrel.. mert talán van 2% teljesítmény csökkenés,vagy annyi se ... amit nem venni észre csak padon..., én gazdaságosságra megyek :D majd szóljatok ha 16ft/km megcsináltok :P én se veszek észre semmit ,pedig nekem v-pover racing van benne ... mert megérdemli :P Mentem lpg-s autóval. 2.8 sorhatot etettünk vele, az csak sima reduktoros volt bekötve a légtömegmérő után,de azzal is elég jól ment. :D Nem azt mondtam,hogy sz*rul megy mert LPG csak az 5mp 0-100 at enyhe szakadékban lehet megcsinálni vele arra gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Mentem lpg-s autóval. 2.8 sorhatot etettünk vele, az csak sima reduktoros volt bekötve a légtömegmérő után,de azzal is elég jól ment. :D Nem azt mondtam,hogy sz*rul megy mert LPG csak az 5mp 0-100 at enyhe szakadékban lehet megcsinálni vele arra gondoltam. :P Én úgy néztem, hogy 2MPnél indul el kb és 100 felé menjen a mutató mert ugy is csalnak azok ugy kb 8MP sztem az reális. http://www.migweb.co.uk/forums/projects-re...st-project.html itt a kék corsa projekt is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Én úgy néztem, hogy 2MPnél indul el kb és 100 felé menjen a mutató mert ugy is csalnak azok ugy kb 8MP sztem az reális. 2-3mp-nél indul,de 8mp-nél 105-t mutat az óra. Amúgy meg lehet otthon házilag is elég pontosan mérni a gyorsulást. Meg kell nézni gps-szel hol van a 100km/h pontosan. Majd felveszed kamerával és a gumi nyikkanásánál indul,majd ahol 100nál van a gps szerint. Videó szerkesztő programmal kikockázod,hogy század mp pontosan hol nyikkan és hol van a száz. Szerintem tizedre pontosan az lesz,mint a gyorsulásmérős. Persze csak ha 100nál már nem pörög ki a kerék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 2-3mp-nél indul,de 8mp-nél 105-t mutat az óra. Amúgy meg lehet otthon házilag is elég pontosan mérni a gyorsulást. Meg kell nézni gps-szel hol van a 100km/h pontosan. Majd felveszed kamerával és a gumi nyikkanásánál indul,majd ahol 100nál van a gps szerint. Videó szerkesztő programmal kikockázod,hogy század mp pontosan hol nyikkan és hol van a száz. Szerintem tizedre pontosan az lesz,mint a gyorsulásmérős. Persze csak ha 100nál már nem pörög ki a kerék. :D Legalább 7KM/h órát csal az óra szerintem. :P szóval ez nincs 5mp akárhogy nézem se. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Legalább 7KM/h órát csal az óra szerintem. :D szóval ez nincs 5mp akárhogy nézem se. :P Hát ja,majdnem 110-nél van a 100. :P Nálunk 8-2=6, 8-3=5 (2,3mp között indul) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Hát ja,majdnem 110-nél van a 100. :D Mondjuk nekem a fordulatszámmérős az 70nél kb 69et mutat 175 65 R14 gumikkal szerintem az órát is cserélték anno, mert nem hiszem, hogy volt fordulatszámmérős benne, és a gumi se váltóméret. :P A GSI órát még nem néztem milyen majd ránézek de az már tuti fog csalni. :P kevesebb a W száma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nem azt mondtam,hogy sz*rul megy mert LPG csak az 5mp 0-100 at enyhe szakadékban lehet megcsinálni vele arra gondoltam. :P igen azaz bizonyos 2% :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
xantos Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sziasztok! B Corsa összerakás után, hengerfej stb., a generátor csak 11.9 tölt ez normális? Mi lehet, valami nem került vissza a generátorra, feszültséget rajta nem tudok mérni, de a blokkon bárhol igen. Tapasztalata van valakinek, hogy keressem a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sziasztok! B Corsa összerakás után, hengerfej stb., a generátor csak 11.9 tölt ez normális? Mi lehet, valami nem került vissza a generátorra, feszültséget rajta nem tudok mérni, de a blokkon bárhol igen. Tapasztalata van valakinek, hogy keressem a hibát? Cseréld ki a generátor testkábelét nekem volt ez gond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 igen azaz bizonyos 2% :D Te menjél innen,mert itt békorzások vannak! :D Köszönöm az egész B corsa topik nevében!! :P :P (fórum celebektől tanultam,hogy így kell tolni és csak vicceltem természetesen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Te menjél innen,mert itt békorzások vannak! :D Köszönöm az egész B corsa topik nevében!! :P :P (fórum celebektől tanultam,hogy így kell tolni és csak vicceltem természetesen) LÁJK! +1! Ez mindent vert. Majdnem leestem az ágyról nevetés közben. :D Hát igen mit várna az ember tőlük. :D Azt hozzá kellett volna tenni, hogy most facebookon kell beszélgetnünk mert kisajátítottad a topic-unkat. :D Ide csak mi írhatunk whehehehehhehe. Meg, hogy nem veszed észre, hogy téged mindenki utál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Te menjél innen,mert itt békorzások vannak! :D Köszönöm az egész B corsa topik nevében!! :P :P (fórum celebektől tanultam,hogy így kell tolni és csak vicceltem természetesen) ne szójjáá be more :D :D jah köcsög excorsa-s vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts