dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 ez már kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 A motor szépen szólna ha nem lenne ez a csapágykopás hang, bebúgás. Lehet-e csapágyaztatni a generátort, megéri-e vagy vegyek egy másikat? Attól függ milyen generátor van néked...Delcohoz olcsó minden, érdemes felújítani, Bosch-hoz már drágábba a cucc, de nem hiszem, hogy a csapágyak drágák lennének. Bontottal az a gond, hogy nem látsz bele, lutri, bár ha jó áron jutsz hozzá lehet ok a dolog. Én a Delco-t 8E-ből újítottam fel, két csapágy, szíjtárcsa és kefék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Attól függ milyen generátor van néked...Delcohoz olcsó minden, érdemes felújítani, Bosch-hoz már drágábba a cucc, de nem hiszem, hogy a csapágyak drágák lennének. Bontottal az a gond, hogy nem látsz bele, lutri, bár ha jó áron jutsz hozzá lehet ok a dolog. Én a Delco-t 8E-ből újítottam fel, két csapágy, szíjtárcsa és kefék. Ezzel megint az a gond, hogy nem mindenki áll le otthon generátorokat szerelni felújításra meg olyan számokat mondanak, hogy azt köszi :D Ráadásul normális eladók adnak kipróbálási gari vagy bontók azok még 3 napot is. De ha szar is akkor is a felújítás árából vesz még 3 másikat az ember. :P Én pl a bosch 70 amperes generátorom oda adtam az embernek, hogy itt van csak vigyed már innen legyen helyem. Az meg úgy örült neki mint az állat. :P Aki meg vette a motort annak meg a váltót adtam oda annak is fülig ért a szája. :D 5 ezer forintos tételek na bumm. :D Csak magyarországon divat elkérni irreális árakat használt cuccokért bontóba 16 ezer egy önindító vicces. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 a 4mm-resre gondolsz? Lehetséges, 2 db gumicső csatlakozik rá. Képen mutatom. http://kepfeltoltes.hu/110923/K_p01402_www...ltoltes.hu_.jpg Csak nem tudom hogy mi az az alkatrész mögötte és hogy mi a szerepe mondjuk az alapjáratnál mert néha csúnyán leesik 350-400 környékére aztán felugrik 1700-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Attól függ milyen generátor van néked...Delcohoz olcsó minden, érdemes felújítani, Bosch-hoz már drágábba a cucc, de nem hiszem, hogy a csapágyak drágák lennének. Bontottal az a gond, hogy nem látsz bele, lutri, bár ha jó áron jutsz hozzá lehet ok a dolog. Én a Delco-t 8E-ből újítottam fel, két csapágy, szíjtárcsa és kefék. Delco, de már 3x volt fesszabályzó hibás és most a csapágyak. Gondolom az erősítő nyírhatta ki a fesszabályzót + akksit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Lehetséges, 2 db gumicső csatlakozik rá. Képen mutatom. http://kepfeltoltes.hu/110923/K_p01402_www...ltoltes.hu_.jpg Csak nem tudom hogy mi az az alkatrész mögötte és hogy mi a szerepe mondjuk az alapjáratnál mert néha csúnyán leesik 350-400 környékére aztán felugrik 1700-ig. Az alapjárathoz szerintem nem sok köze van, esetleg annyi ha ki van repedve/lecsúszva akkor fals levegőt kap a moci. Amúgy a tankszellőztetéshez mennek vákumcsövek, meg(nálam) légszűrőházhoz szabályozni a hideg/meleg levegő szívását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Kicsit megcsutakoltam a corsát, csak most ébredtem rá, hogy egyre hamarabb sötétedik, így csak a mosás + üveg volt meg Ja üveghez vettem a turtle wax-nak az üveg polirját, nagyon szépek lettek az ablakok, holnap kiderül napsütésben is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Az alapjárathoz szerintem nem sok köze van, esetleg annyi ha ki van repedve/lecsúszva akkor fals levegőt kap a moci. Amúgy a tankszellőztetéshez mennek vákumcsövek, meg(nálam) légszűrőházhoz szabályozni a hideg/meleg levegő szívását. Egyik a légszűrő házba megy, a másik visszafordul az injektor alá az alapjárati motor környékére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Na a változaosság kedvéért ma megint sárgalámpáztam. Kivillogtattam a kódot 1503 Immobiliser control unit. Ehhez szóljatok valamit. Valaki tudna valami érdemlegeset ehhez hozzászólni? illetve ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Valaki tudna valami érdemlegeset ehhez hozzászólni? illetve ötlet? gyári kulcs vagy bicska ?? valszeg nem látta chip-et a vevő Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 gyári kulcs vagy bicska ?? valszeg nem látta chip-et a vevő Bicska. Amikor nem látja a chipet, akkor nem áll le a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Bicska. Amikor nem látja a chipet, akkor nem áll le a motor? ha jár a motor akkor már nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 90 foknál kicsit többre kell beállnia a hőfoknak hosszútávon. Ha nem éri el,akkor rossz a termosztátod,ami káros a motor működésére,mivel sohasem megy üzem meleg állapotban. Főleg télen gáz,mert ilyenkor alig mozdul ki a mutató,tehát olyan 15fokkal alacsonyabb hőmérsékleten üzemel mint ahogy kellene, szóval a motor kopása nagyobb lesz. A mutató mozog a b corsákban, f-astrákban,talán a g-astrákban is. Aztán leszoktak róla és úgy van megcsinálva az óra,hogy 90fokra van szegezve akkor is ha már 100fokos,mert sokan vitték vissza az autójukat,hogy mozog a hőmérő benne,mi lehet a baja? :D Legújabb autókban meg már hőmérő sincs,mert azt mondja a gyári ember,hogy az illesztések annyira pontosak és olyan jó ötvözetekből van a motor,hogy nincs rá szükség. Pirosra tekert hőfoktól mit szeretnél,hogy csináljon? :P Egyébként csak egy lemezt mozgatsz a tekerővel,hogy átkeringesse a radiátoron a levegőt vagy ne. :P A fűtőradiátor olyan meleg mint a motor mindig. Ez a motorhomersekletes dolog engem is erdekelne. Normalisan hova kellene bealljon a mutato es mennyi ido utan? (pl varosban, de nem araszolgatva) Esetleg hogy lehet pontosan letesztelni a termosztatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 ha jár a motor akkor már nem Értem, akkor valahogy rögzítem azt arohadt chipet a kulcsházban, mert állítólag van hely kialakítva neki, de gyakorlatilag egy 10x5-7 mm-es lyukba kell bedobni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ez a motorhomersekletes dolog engem is erdekelne. Normalisan hova kellene bealljon a mutato es mennyi ido utan? (pl varosban, de nem araszolgatva) Esetleg hogy lehet pontosan letesztelni a termosztatot? pl hideg indítás után 2 perccel meleg a hűtő ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Értem, akkor valahogy rögzítem azt arohadt chipet a kulcsházban, mert állítólag van hely kialakítva neki, de gyakorlatilag egy 10x5-7 mm-es lyukba kell bedobni. gondolom akkor láttad hogy a gyári kulcsban elég fixen áll :D támaszd ki valamivel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 gondolom akkor láttad hogy a gyári kulcsban elég fixen áll :P támaszd ki valamivel.. Az közrejátszhat, hogy kicsit mozog a szár környékén? Bár biztos ne tesz jót neki. Bár őszintén ez most a legkisebb baja a kocsinak. Hengerfej tömítés, olaj keveredik a vízzel, eszi az olajat, kopog a motor.....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 pl hideg indítás után 2 perccel meleg a hűtő ... Ezt a modszert probaltam, beinditottam es neztem a hutore meno slagokat, de kb 5 percnel hamarabb nem melegedett a huto. Tehat elvileg akkor jo a termosztat, viszont a mutato nem all be kozepre, hanem ugy 90 korul. Ha jol emlekszem egy beosztast mozdul ki, miutan beinditom a motort. De nem valahol kozepen, 95 korul kellene legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Az közrejátszhat, hogy kicsit mozog a szár környékén? Bár biztos ne tesz jót neki. Bár őszintén ez most a legkisebb baja a kocsinak. Hengerfej tömítés, olaj keveredik a vízzel, eszi az olajat, kopog a motor.....:D nem apró problémák :P biztos hogy nem jó neki hogy mozog Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ezt a modszert probaltam, beinditottam es neztem a hutore meno slagokat, de kb 5 percnel hamarabb nem melegedett a huto. Tehat elvileg akkor jo a termosztat, viszont a mutato nem all be kozepre, hanem ugy 90 korul. Ha jol emlekszem egy beosztast mozdul ki, miutan beinditom a motort. De nem valahol kozepen, 95 korul kellene legyen? A mutatós nézegetést felejtsd el pontatlan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 nem apró problémák :D biztos hogy nem jó neki hogy mozog Hát a jövő héten fogok neki a javításoknak. Lehet hengerfej csere is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ezt a modszert probaltam, beinditottam es neztem a hutore meno slagokat, de kb 5 percnel hamarabb nem melegedett a huto. Tehat elvileg akkor jo a termosztat, viszont a mutato nem all be kozepre, hanem ugy 90 korul. Ha jol emlekszem egy beosztast mozdul ki, miutan beinditom a motort. De nem valahol kozepen, 95 korul kellene legyen? 92 fok az üzem meleg motor. a műszer általában keveset mutat. azaz tájékoztató jelegű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 92 fok az üzem meleg motor. a műszer általában keveset mutat. azaz tájékoztató jelegű :D Ertem. Akkor megnyugodhatok. Viszont a motor csipegeti az olajat. Olajcsere ota kb 3000km-t mentem vele es mar beletoltottem 1L olajat es most megint illene 1L bele. Szerintetek ez meg belefer? A tietek mennyit eszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ertem. Akkor megnyugodhatok. Viszont a motor csipegeti az olajat. Olajcsere ota kb 3000km-t mentem vele es mar beletoltottem 1L olajat es most megint illene 1L bele. Szerintetek ez meg belefer? A tietek mennyit eszik? Nem castrol olaj véletlen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Ertem. Akkor megnyugodhatok. Viszont a motor csipegeti az olajat. Olajcsere ota kb 3000km-t mentem vele es mar beletoltottem 1L olajat es most megint illene 1L bele. Szerintetek ez meg belefer? A tietek mennyit eszik? nekem nem fogy az olaj.. és gm dexos 2 használok pedig gázzal járok, igaz 60ekm van benne nem neked van x10xe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts