Jean Trevor Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 remélem nem robbanok fel vele együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 remélem nem robbanok fel vele együtt :lol: Nem kell beszarni, nem robban az olyan könnyen. :D Mondjuk közben ne cigizz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Azt sejtettem :lol: De remélem nem fog spriccelni mindenhova a benzin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Azt sejtettem :lol: De remélem nem fog spriccelni mindenhova a benzin :lol: Semmi ilyen nincs szóval nem kell parázni. Kupak le csavarhúzó kalapács kombóval leszeded a fém fedelet és már bent is vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Na majd rákukkantok mit rejt a hátsó ülés :lol: Köszi a tanácsokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Na majd rákukkantok mit rejt a hátsó ülés :lol: Köszi a tanácsokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Segíthetnétek rajtam kicsit. A történet, vettem ugye a gyári corsa A gsi alufelniét. Elmentem gumishoz és szomorúan tapasztaltam, hogy a féknyereg beleér a felnibe. Nyomtávszélesítő kéne csak kérdés hány mm széles kellene ezt hogy tudnám megmérni mégis igazából szerintem 7mm elégnek tünhet, ebben az esetben a csavarok elég hosszúak lennének amik most vannak vagy azt is vennem kéne hosszabbat? Esetleg kisebb féknyereg van-e? Lehet-e kapni? Esetleg van valakinek nyomtávszélesítőről valami rajza, vagy valami alapján le tudnám gyártatni? Milyen fék? A 236-os hűtöttre felmegy még az a felni, de a 256-ra nem. Az a legszűkebben méretezett 14-es alufelni, amivel eddig találkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Áh jól indul a nap :lol: nekem is be kell nézzek a hátsó ülés alá sajnos , benzin szivattyú hibára tippelek mert kontaktnál nem hallom a szokásos kis búgó hangot természetesen a kocsi sem indul :S (benya van benne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Sziasztok! Szeretném távirányítani a meglevő központi zárat szeretett corsánkban, már eléggé kikopott a zárbetét, nem akarok másik kulcsot! Sajnos sokat van nyitva-zárva naponta. Vettem is egy riasztót használtan, azt szeretném belerakni, de csak a központi zárat vezérelné, riasztó részét nem használnám. Valaki kötött már be ilyesmit? Meg van a rajz hogy hova kell kötni a központi zár vezetékeit a riasztón, csak állítólag a vezérlő egységet kellene megkeresni. Azt én nem találtam, ebben kérném a segítségeteket. Köszi: Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Sziasztok! Szeretném távirányítani a meglevő központi zárat szeretett corsánkban, már eléggé kikopott a zárbetét, nem akarok másik kulcsot! Sajnos sokat van nyitva-zárva naponta. Vettem is egy riasztót használtan, azt szeretném belerakni, de csak a központi zárat vezérelné, riasztó részét nem használnám. Valaki kötött már be ilyesmit? Meg van a rajz hogy hova kell kötni a központi zár vezetékeit a riasztón, csak állítólag a vezérlő egységet kellene megkeresni. Azt én nem találtam, ebben kérném a segítségeteket. Köszi: Peti Hát erről sokat tudnék mesélni. Pár hete átestem ezen én is. Milyen kocsi? évjárat, gyári központis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Hát erről sokat tudnék mesélni. Pár hete átestem ezen én is. Milyen kocsi? évjárat, gyári központis? Szia! Gyári központis,(úgy tudom), 96-os, 5-ajtós corsa b 1.5td. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Szia! Gyári központis,(úgy tudom), 96-os, 5-ajtós corsa b 1.5td. Gyári központidnak nincs zárvezérlője. Az ajtóba vannak a motorok ami a vezetőoldali ülés mellett ha rángatod az ajtóban lévő szálakat akkor megtalálod a küszöb mellett valahol őket 5 szál ha jól rémlik ebből 2őre kell kötni a színeket már magam se tudom és negatív vezérlésű. Talán a piros-barna és a barna ezeket kell testre tenni és akkor nyit zár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Gyári központidnak nincs zárvezérlője. Az ajtóba vannak a motorok ami a vezetőoldali ülés mellett ha rángatod az ajtóban lévő szálakat akkor megtalálod a küszöb mellett valahol őket 5 szál ha jól rémlik ebből 2őre kell kötni a színeket már magam se tudom és negatív vezérlésű. Talán a piros-barna és a barna ezeket kell testre tenni és akkor nyit zár. Így vezérli az összeset? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Gyári központidnak nincs zárvezérlője. Az ajtóba vannak a motorok ami a vezetőoldali ülés mellett ha rángatod az ajtóban lévő szálakat akkor megtalálod a küszöb mellett valahol őket 5 szál ha jól rémlik ebből 2őre kell kötni a színeket már magam se tudom és negatív vezérlésű. Talán a piros-barna és a barna ezeket kell testre tenni és akkor nyit zár. A számból vetted ki a szót Dörty :lol: Igen, arról vezérli, ugyanis ha lenyomod az egyik gombot valamelyik ajtón akkor zárja az összeset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ki próbáltam Ez alapján a hibakód kiolvasást de csak folyamatosan a 12-est adja be (kb 10 szer ez ment egymás után) pedig 4 napja felvillant a motorchek lámpa, tuti annak köszönhető a mai nem beindulás is. Automatikusan törölte volna a hibakódot vagy szerintetek miért csak a 12-est dobja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A számból vetted ki a szót Dörty :lol: Igen, arról vezérli, ugyanis ha lenyomod az egyik gombot valamelyik ajtón akkor zárja az összeset. Öröm a köbön! :D Akkor végtelenül egyszerűnek tűnik az egész! Rá kell kötni a megfelelő vezetékeket a risztó megfelelő csatijaira, plusz a 12v, és a test és múködik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Öröm a köbön! :lol: Akkor végtelenül egyszerűnek tűnik az egész! Rá kell kötni a megfelelő vezetékeket a risztó megfelelő csatijaira, plusz a 12v, és a test és múködik? :lol: Ahogy mondod, de azért ez jó játék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Gyári központidnak nincs zárvezérlője. Az ajtóba vannak a motorok ami a vezetőoldali ülés mellett ha rángatod az ajtóban lévő szálakat akkor megtalálod a küszöb mellett valahol őket 5 szál ha jól rémlik ebből 2őre kell kötni a színeket már magam se tudom és negatív vezérlésű. Talán a piros-barna és a barna ezeket kell testre tenni és akkor nyit zár. A színek amiket írtál azok kb. jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ahogy mondod, de azért ez jó játék. Igen, azért még eltelik pár óra mire ebből lesz valami! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A színek amiket írtál azok kb. jók? Az enyémen ezek voltak a színek, dörtyvel csináltuk. De ha rám hallgatsz, akkor leellenőrzöd, mert kitudja, lehet nálad más vezérli. Bár nekem 1.4 benzin 1996-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A színek amiket írtál azok kb. jók? Az enyémen ezek voltak a színek, dörtyvel csináltuk. De ha rám hallgatsz, akkor leellenőrzöd, mert kitudja, lehet nálad más vezérli. Bár nekem 1.4 benzin 1996-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Az enyémen ezek voltak a színek, dörtyvel csináltuk. De ha rám hallgatsz, akkor leellenőrzöd, mert kitudja, lehet nálad más vezérli. Bár nekem 1.4 benzin 1996-os. Akkor bal1 ajtókárpit leemel! A leszedés sok bolhatörést eredményezhet? Egyébként van valami furmány benne? Még nem jártam benne, de érik már mert nyöszörög az ablak(vagy valami) amikor a két végállás közben van. Köszönöm a segítségeteket, így már én is neki merek állni a megvalósításhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Akkor bal1 ajtókárpit leemel! A leszedés sok bolhatörést eredményezhet? Egyébként van valami furmány benne? Még nem jártam benne, de érik már mert nyöszörög az ablak(vagy valami) amikor a két végállás közben van. Köszönöm a segítségeteket, így már én is neki merek állni a megvalósításhoz! :lol: Ja, bal kárpit és a küszöb is, mert inkább ott kösd rá a kábelokat. A kárpitot levenni csak azért kell, mert ott tudod megnézni melyik kábel mihez megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Akkor bal1 ajtókárpit leemel! A leszedés sok bolhatörést eredményezhet? Egyébként van valami furmány benne? Még nem jártam benne, de érik már mert nyöszörög az ablak(vagy valami) amikor a két végállás közben van. Köszönöm a segítségeteket, így már én is neki merek állni a megvalósításhoz! :lol: Bal ajtókárpit leszed nincsenek bolhák csavarok vannak. Viszont ha nem elektromos ablakos akkor szopás. Aztán alul az ajtóba megy 5 kábel de érdemes lebontani a küszöböket is és megnézni nincs e utángyártott vezérlő. Aztán az 5 kábelből barna barna pirost kell használni amint írtam negatív vezérlésű tehát így kell rákötni a riasztód. De én nem az ajtóba kötném rá ha rángatod az átvezetőnél megtalálod belül és ott kötném rá de ha megvágod a barna barna-piros kábel tetejét és le testeled őket akkor nyitni zárni fog innentől már gyerek játék. A riasztó doboznak adni kell 12V meg testet, aztán negatív triggerel bekötni a riasztódat, egy szálat a barnára 1 szálat a barna pirosra 2 szálat testre 2 meg üresen marad asszem. Utána még jön a játék az indexek a szürke-fekete és a zöld fekete a küszöbbe ha jól rémlik, és a belső világítás meg a szürke a kábelkötegbe ami negatív vezérlésű tehát negatívot kell rá kötni. Aztán be kell kötni még a gyújtást ami a vastag fekete a gyújtáskapcsolónál. Meg még ezt azt ilyen játék ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsalino Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Bal ajtókárpit leszed nincsenek bolhák csavarok vannak. Viszont ha nem elektromos ablakos akkor szopás. Aztán alul az ajtóba megy 5 kábel de érdemes lebontani a küszöböket is és megnézni nincs e utángyártott vezérlő. Aztán az 5 kábelből barna barna pirost kell használni amint írtam negatív vezérlésű tehát így kell rákötni a riasztód. De én nem az ajtóba kötném rá ha rángatod az átvezetőnél megtalálod belül és ott kötném rá de ha megvágod a barna barna-piros kábel tetejét és le testeled őket akkor nyitni zárni fog innentől már gyerek játék. A riasztó doboznak adni kell 12V meg testet, aztán negatív triggerel bekötni a riasztódat, egy szálat a barnára 1 szálat a barna pirosra 2 szálat testre 2 meg üresen marad asszem. Utána még jön a játék az indexek a szürke-fekete és a zöld fekete a küszöbbe ha jól rémlik, és a belső világítás meg a szürke a kábelkötegbe ami negatív vezérlésű tehát negatívot kell rá kötni. Aztán be kell kötni még a gyújtást ami a vastag fekete a gyújtáskapcsolónál. Meg még ezt azt ilyen játék ez. igen értem köszönöm! Én nem akarok minden félét villogtatni stb., elég hangosan működik, a fülem meg jó! :lol: Gondolom a villogók, meg a beltéri vil. nem feltétele a működésnek? Esetleg így illik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts