Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Hehe nem kell ilyen szär feszített gumikat tenni a kocsira és akkor nem lesz ilyen gond. Amúgy se erre tervezték. :lol:

Amúgy sem te kocsikáznál vele....szóval, ha a kérdésre nem tudsz értelmes választ adni. Pénzt nem adsz a projektre. Akkor ha jól gondolom, ez a hozzászólásod is egy OFF. Köszönöm a segítséged.

Megosztás:

Amúgy sem te kocsikáznál vele....szóval, ha a kérdésre nem tudsz értelmes választ adni. Pénzt nem adsz a projektre. Akkor ha jól gondolom, ez a hozzászólásod is egy OFF. Köszönöm a segítséged.

Ez egy nyílt fórum amúgy meg válaszoltam. Nem árt néha tudni használni ahova irkálsz. Lásd pl fórum, ebay... Ha nem tetszik a reakció ez van. :lol: Mit is szoktak írni a klubtagok? Ja igen ez nem ingyen szerviz. :lol:

Megosztás:

Ez egy nyílt fórum amúgy meg válaszoltam. Nem árt néha tudni használni ahova irkálsz. Lásd pl fórum, ebay... Ha nem tetszik a reakció ez van. :lol: Mit is szoktak írni a klubtagok? Ja igen ez nem ingyen szerviz. :lol:

Útbaigazítást kértem nálam jártasabb embertől, nem motorcserét. Nem tudom, felénk a kettő nem ugyanaz. Lehet arra felétek, már a kedves szóért is fizetni kell....

Megosztás:

Na már megint megy az adok-kapok. Dörty, milyen kilincset vettél a kocsidra? Honnan szerezted? Én nem találok hasonlót.

1500 lesz Gábor. :DDDDDD Amúgy Astra F hátsó kilincs zárnélküli és már az új faceliftes mert a régin csak egy egyenes csíkot látsz. De sok már modellt ezzel szereltek. Amúgy tényleg 1500ért vettem darabját. :lol:

http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1473432139.html

http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1473432138.html

Megosztás:

Útbaigazítást kértem nálam jártasabb embertől, nem motorcserét. Nem tudom, felénk a kettő nem ugyanaz. Lehet arra felétek, már a kedves szóért is fizetni kell....

Leírtam feljebb, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni vele a rendőrök, de csak vissza kell olvasni. Amúgy meg ha használnád a keresőt akkor megtaláltad már, hogy írogattak erről erre céloztam. Ráadásul van gumi felni topic is. Nem lefikázni akartalak csak közölni akartam, hogy egy nagy hülyeség és minek ilyet tenni a kocsidra amikor gondolom nap mint nap használod. Nem szeretnél balhét a rendőrökkel se. Idézek kicsit neked. Attól mert valaki kitalálta ezt és kb kiállításokra jár vele nem kell egyből lemajmolni. erre gondoltam.

IDÉZET(GombiTomi @ 2006. 03. 31, 03:03 PM)

Akkor szerinted az a feszített gumi, ami az előző oldalon van, nem túl biztonságos?

________________________________________________________________________________

VÁLASZ:

Szerintem nem biztonságos. Persze ha kifejezetten ilyen célra készített a gumi (bizos van ilyen arany árban) akkor talán az elszállás esélye kisebb de garantáltan hamar leamortizálódik a felni és a gumi (patka,kátyú).

Én amúgy sem vagyok a túl széles gumik híve hiszen mindennapos használatra van az autóm és ha esik az eső akkor igen veszélyes tud lenni a széles papucs.

De opel16V aki versenyzik ő is a 195-öst szokta ajnlani mint ideális méret F astrához.

Most biztos lesznek ellenérvek

Na majd hétfőn megnézem.

Jó hétvégét mindenkinek!

Megosztás:

Dörti azt mondod az autónak oooo van az elején...

Az első futóműre annyi lengőkart raktak,hogy

Hátra már semmi nem maradt. Azért a felső-közép kategóriában kicsit böszme igénytelenség a merev híd.

Fékcsövek nettó életveszély volt.

Hehe mi bajod van ezzel?

Gondolom nem egy mai tervezésű kocsi és így is megfelelt a célnak. Az meg, hogy ilyen a fékcső az nem hiszem, hogy az autó hibája. :lol: Amúgy meg neked miért van mindennel mindig valami bajod? Szar a C20XE szar a C20NE, szar az opel, szar, az audi. Neked mi jó ember? :lol:

Megosztás:

Hehe mi bajod van ezzel?

Gondolom nem egy mai tervezésű kocsi és így is megfelelt a célnak. Az meg, hogy ilyen a fékcső az nem hiszem, hogy az autó hibája. :lol: Amúgy meg neked miért van mindennel mindig valami bajod? Szar a C20XE szar a C20NE, szar az opel, szar, az audi. Neked mi jó ember? :D

2002-es A6.

Próbáltam sok autót, mindig az a vége,hogy a csillagos márka a legjobb. :D :lol:

Megosztás:

Elárulom neked, hogy igen, mp3-ról megy és vannak olyan tömörítési szabványok mp3-hoz is, ami megközelití, mondom: megközelití az audió CD minőségét.

Alapjába véve az autóba épített hifi egy baromság, mivel maga a kasztni nem egy olyan közeg, ahova tényleg Hi-fi-t lehetne építeni.

Nálad az a lényeg, hogy a sarkon is jól hallják a kis luvnyák ha jösz, nekem meg az, hogy az egész tartományban élvezhető legyen a zene.

Mindkettőtök óriási baromságokat mond, de nem baj, szeretem nézni, ahogy civakodtok! :lol:

A hét végén nem olvastam, de erről van szó!

Megosztás:

Qrva messze van a karika a csillagtól. Árban viszont nem. Tehát csillag. :lol:

Oké nekem bármelyik jöhet de hagyjuk a témát mert ma is ki lesz törölve 10 hozzászólás mint tegnap. :lol: Ez corsa b topic.. Aztán hallgathatom mekkora köcsög vagyok privibe :D Meg hogy szívesen kitöröl az opelfórumról :D Arról nem beszélve, hogy ő magyaráz a helyesírásra azt tegnap kijavítottam, ahogy ő szokott engem éjjel nappal azt inkább törölte a hozzászólásokat. ;)

Megosztás:

Oké nekem bármelyik jöhet de hagyjuk a témát mert ma is ki lesz törölve 10 hozzászólás mint tegnap. :lol: Ez corsa b topic.. Aztán hallgathatom mekkora köcsög vagyok privibe :lol: Meg hogy szívesen kitöröl az opelfórumról :D Arról nem beszélve, hogy ő magyaráz a helyesírásra azt tegnap kijavítottam, ahogy ő szokott engem éjjel nappal azt inkább törölte a hozzászólásokat. :D

Igazából szinte minden meg lett már tárgyalva itt a corsa topikban,ami corsával kapcsolatos. Tehát minden hsz off innentől. ;)

A nap végén a MODERÁTOR ÚR törölheti az összes az napi hsz-t. :P

Megosztás:

Igazából szinte minden meg lett már tárgyalva itt a corsa topikban,ami corsával kapcsolatos. Tehát minden hsz off innentől. :lol:

A nap végén a MODERÁTOR ÚR törölheti az összes az napi hsz-t. :lol:

Kb. Azt se értem miért nem lehet egyéb csevegést csinálni és akkor nem menne folyamat a magyarázás. De hát tudjuk én semmihez se értek. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.