dirty-handz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Az tényleg sokkal jobb, mintha megbaszna 3000re... :lol: Hehe nem kell ilyen szär feszített gumikat tenni a kocsira és akkor nem lesz ilyen gond. Amúgy se erre tervezték. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Hehe nem kell ilyen szär feszített gumikat tenni a kocsira és akkor nem lesz ilyen gond. Amúgy se erre tervezték. :lol: Amúgy sem te kocsikáznál vele....szóval, ha a kérdésre nem tudsz értelmes választ adni. Pénzt nem adsz a projektre. Akkor ha jól gondolom, ez a hozzászólásod is egy OFF. Köszönöm a segítséged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Amúgy sem te kocsikáznál vele....szóval, ha a kérdésre nem tudsz értelmes választ adni. Pénzt nem adsz a projektre. Akkor ha jól gondolom, ez a hozzászólásod is egy OFF. Köszönöm a segítséged. Ez egy nyílt fórum amúgy meg válaszoltam. Nem árt néha tudni használni ahova irkálsz. Lásd pl fórum, ebay... Ha nem tetszik a reakció ez van. :lol: Mit is szoktak írni a klubtagok? Ja igen ez nem ingyen szerviz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ez egy nyílt fórum amúgy meg válaszoltam. Nem árt néha tudni használni ahova irkálsz. Lásd pl fórum, ebay... Ha nem tetszik a reakció ez van. :lol: Mit is szoktak írni a klubtagok? Ja igen ez nem ingyen szerviz. :lol: Útbaigazítást kértem nálam jártasabb embertől, nem motorcserét. Nem tudom, felénk a kettő nem ugyanaz. Lehet arra felétek, már a kedves szóért is fizetni kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Na már megint megy az adok-kapok. Dörty, milyen kilincset vettél a kocsidra? Honnan szerezted? Én nem találok hasonlót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Hehe nem kell ilyen szär feszített gumikat tenni a kocsira és akkor nem lesz ilyen gond. Amúgy se erre tervezték. :lol: Mert ugye milyen jól néz ki 5colon a 205 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Na már megint megy az adok-kapok. Dörty, milyen kilincset vettél a kocsidra? Honnan szerezted? Én nem találok hasonlót. 1500 lesz Gábor. :DDDDDD Amúgy Astra F hátsó kilincs zárnélküli és már az új faceliftes mert a régin csak egy egyenes csíkot látsz. De sok már modellt ezzel szereltek. Amúgy tényleg 1500ért vettem darabját. :lol: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1473432139.html http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1473432138.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Mert ugye milyen jól néz ki 5colon a 205 :lol: Csodálatosan szép szebbet még életembe soha nem láttam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Útbaigazítást kértem nálam jártasabb embertől, nem motorcserét. Nem tudom, felénk a kettő nem ugyanaz. Lehet arra felétek, már a kedves szóért is fizetni kell.... Leírtam feljebb, hogy nem nagyon tudnak mit kezdeni vele a rendőrök, de csak vissza kell olvasni. Amúgy meg ha használnád a keresőt akkor megtaláltad már, hogy írogattak erről erre céloztam. Ráadásul van gumi felni topic is. Nem lefikázni akartalak csak közölni akartam, hogy egy nagy hülyeség és minek ilyet tenni a kocsidra amikor gondolom nap mint nap használod. Nem szeretnél balhét a rendőrökkel se. Idézek kicsit neked. Attól mert valaki kitalálta ezt és kb kiállításokra jár vele nem kell egyből lemajmolni. erre gondoltam. IDÉZET(GombiTomi @ 2006. 03. 31, 03:03 PM) Akkor szerinted az a feszített gumi, ami az előző oldalon van, nem túl biztonságos? ________________________________________________________________________________ VÁLASZ: Szerintem nem biztonságos. Persze ha kifejezetten ilyen célra készített a gumi (bizos van ilyen arany árban) akkor talán az elszállás esélye kisebb de garantáltan hamar leamortizálódik a felni és a gumi (patka,kátyú). Én amúgy sem vagyok a túl széles gumik híve hiszen mindennapos használatra van az autóm és ha esik az eső akkor igen veszélyes tud lenni a széles papucs. De opel16V aki versenyzik ő is a 195-öst szokta ajnlani mint ideális méret F astrához. Most biztos lesznek ellenérvek Na majd hétfőn megnézem. Jó hétvégét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Dörti azt mondod az autónak oooo van az elején... Az első futóműre annyi lengőkart raktak,hogy Hátra már semmi nem maradt. Azért a felső-közép kategóriában kicsit böszme igénytelenség a merev híd. Fékcsövek nettó életveszély volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Dörti azt mondod az autónak oooo van az elején... Az első futóműre annyi lengőkart raktak,hogy Hátra már semmi nem maradt. Azért a felső-közép kategóriában kicsit böszme igénytelenség a merev híd. Fékcsövek nettó életveszély volt. Hehe mi bajod van ezzel? Gondolom nem egy mai tervezésű kocsi és így is megfelelt a célnak. Az meg, hogy ilyen a fékcső az nem hiszem, hogy az autó hibája. :lol: Amúgy meg neked miért van mindennel mindig valami bajod? Szar a C20XE szar a C20NE, szar az opel, szar, az audi. Neked mi jó ember? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Hehe mi bajod van ezzel? Gondolom nem egy mai tervezésű kocsi és így is megfelelt a célnak. Az meg, hogy ilyen a fékcső az nem hiszem, hogy az autó hibája. :lol: Amúgy meg neked miért van mindennel mindig valami bajod? Szar a C20XE szar a C20NE, szar az opel, szar, az audi. Neked mi jó ember? :D 2002-es A6. Próbáltam sok autót, mindig az a vége,hogy a csillagos márka a legjobb. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Elárulom neked, hogy igen, mp3-ról megy és vannak olyan tömörítési szabványok mp3-hoz is, ami megközelití, mondom: megközelití az audió CD minőségét. Alapjába véve az autóba épített hifi egy baromság, mivel maga a kasztni nem egy olyan közeg, ahova tényleg Hi-fi-t lehetne építeni. Nálad az a lényeg, hogy a sarkon is jól hallják a kis luvnyák ha jösz, nekem meg az, hogy az egész tartományban élvezhető legyen a zene. Mindkettőtök óriási baromságokat mond, de nem baj, szeretem nézni, ahogy civakodtok! :lol: A hét végén nem olvastam, de erről van szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 2002-es A6. Próbáltam sok autót, mindig az a vége,hogy a csillagos márka a legjobb. :lol: :lol: A csillag felé bármikor hajlok én is :D de a karikákra se sértődnék meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 A csillag felé bármikor hajlok én is :lol: de a karikákra se sértődnék meg. :lol: Qrva messze van a karika a csillagtól. Árban viszont nem. Tehát csillag. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Qrva messze van a karika a csillagtól. Árban viszont nem. Tehát csillag. :lol: Oké nekem bármelyik jöhet de hagyjuk a témát mert ma is ki lesz törölve 10 hozzászólás mint tegnap. :lol: Ez corsa b topic.. Aztán hallgathatom mekkora köcsög vagyok privibe :D Meg hogy szívesen kitöröl az opelfórumról :D Arról nem beszélve, hogy ő magyaráz a helyesírásra azt tegnap kijavítottam, ahogy ő szokott engem éjjel nappal azt inkább törölte a hozzászólásokat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Oké nekem bármelyik jöhet de hagyjuk a témát mert ma is ki lesz törölve 10 hozzászólás mint tegnap. :lol: Ez corsa b topic.. Aztán hallgathatom mekkora köcsög vagyok privibe :lol: Meg hogy szívesen kitöröl az opelfórumról :D Arról nem beszélve, hogy ő magyaráz a helyesírásra azt tegnap kijavítottam, ahogy ő szokott engem éjjel nappal azt inkább törölte a hozzászólásokat. :D Igazából szinte minden meg lett már tárgyalva itt a corsa topikban,ami corsával kapcsolatos. Tehát minden hsz off innentől. ;) A nap végén a MODERÁTOR ÚR törölheti az összes az napi hsz-t. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Igazából szinte minden meg lett már tárgyalva itt a corsa topikban,ami corsával kapcsolatos. Tehát minden hsz off innentől. :lol: A nap végén a MODERÁTOR ÚR törölheti az összes az napi hsz-t. :lol: Kb. Azt se értem miért nem lehet egyéb csevegést csinálni és akkor nem menne folyamat a magyarázás. De hát tudjuk én semmihez se értek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Kb. Azt se értem miért nem lehet egyéb csevegést csinálni és akkor nem menne folyamat a magyarázás. De hát tudjuk én semmihez se értek. :lol: Problem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Problem? Na ######a, köszi haka. :lol: Végre lesz egy topic ahol lehet nyomatni a sok hülyeséget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...to.hifi-4988740 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...to.hifi-4988740 Komolyan mondom ez nekem tetszik :lol: Láttam már egy párszor élőbe is, komoly kis gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Nekem is tetszik, egyedül talán ez a hátsó lökös ami zavar, de egyébként szép tényleg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Nekem is tetszik, egyedül talán ez a hátsó lökös ami zavar, de egyébként szép tényleg! :lol: Igen, kicsit necces a mindennapi használata a spoilerek miatt bár nem hiszem ,hogy nem áll más a garázsban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Igen, kicsit necces a mindennapi használata a spoilerek miatt bár nem hiszem ,hogy nem áll más a garázsban :lol: Nekem nem tetszik nem tudom nem nagy szám. :lol: Inkább csak azt látom, mennyi lé lett elverve rá. D: Ennyi léből szebbet és gyorsabbat lehet építeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts