J0hnny Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Ja és ha az ember hangosan hallgat zenét bármerre megy tini sunák vannak :lol: Pl országúton. Nem hiszem, hogy a tini sunákat az érdekli mennyire üvölt a zene főleg nem egy b corsába mondjuk én nem így szoktam csajozni :D Visit My Website :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Visit My Website :lol: Mindenre van valami magyarázat. hehe. Ilyen lesz a tankom ha megveszem nemsokára a hammeriteot. :lol: meg a padló... meg a híd. Ezek most az új tervek. :D Az alját meg majd alvázvédőzőm újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Nem azzal van gondom,hogy 10,20,30kg-val nehezebb a kisblokknál a nagy hanem abban nem hiszek,hogy ugyanaz a 2.0 motor ugyanazzal a váltóval 200kgval könnyebb autóban überbrutál állat lesz. A veki c20ne sofőrrel,ürestank = corsa c20ne,sofőr+ két 70kg emberrel+teletank. Kis videó, hogy értsed. :lol: bár a madárnak akkora köd volt a fejébe fúúú de utálom az ilyet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Kis videó, hogy értsed. :lol: bár a madárnak akkora köd volt a fejébe fúúú de utálom az ilyet.... nem azért de... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 nem azért de... Azt a videót azért linkeltem be mert erről ment a vita azonos motorosok. Ezt a videót is láttam, amúgy 500 ezerből te ilyen corsát sose építesz. :lol: 500 ezerből jobb esetbe veszel egy jobb állapotú b corsát talán. A linken szereplő opel fényezése vagy 200 ezer. Mást még nem is vettünk figyelembe. De amúgy ezért látom értelmét én is a corsára költeni. Mert megveszel egy ilyen új szart több millióért és semmivel nem megy jobban. :lol: De engem speciel bosszantana ha vennék egy ilyen RS-t azt rám előzne egy corsa. :D AMG E55 vs Corsa A C20XE ennyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Azt a videót azért linkeltem be mert erről ment a vita azonos motorosok. Ezt a videót is láttam, amúgy 500 ezerből te ilyen corsát sose építesz. :lol: 500 ezerből jobb esetbe veszel egy jobb állapotú b corsát talán. A linken szereplő opel fényezése vagy 200 ezer. Mást még nem is vettünk figyelembe. De amúgy ezért látom értelmét én is a corsára költeni. Mert megveszel egy ilyen új szart több millióért és semmivel nem megy jobban. :lol: De engem speciel bosszantana ha vennék egy ilyen RS-t azt rám előzne egy corsa. :D AMG E55 vs Corsa A C20XE ennyi. :D Haverék építettek 240 Le-s golf II-t 400ból azóta azt az autót úgy hívják legenda! Amúgy meg pénzből nem is építesz ilyen kocsikat emberi áron, ez nagyon nagy baráti kör és sok-sok szívesség, sok doboz sör és sok év barátsága! Ha új autót veszel vagy nagyobbat mindenki, tudja hogy azért veszi mert családnak akarja és komfortos a corsa jó max két személynek meg a csomagoknak, szaladgálós autónak. Autóhifire visszatérve, mint zenei élmény, meg a corsa nem arra való. Hallottam már, renault cabasse gyári 6 hangszórós, merci gyári bose, bmw gyári hangtecnikáját. Mindenből a legjobb minőség volt. Különbséget nem nagyon éreztem az én rendszerem ami a corsaban van és a bmw-merci-renault között. holott pl a bmw rendszere 300 felett van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
enjoy Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Sziasztok nincs valakinek szüksége 2 corsa b hátsó hangszóróra? Most cseréltem le újakra és ezek is tök jó állapotban vannak még. Szóljon ha kell valakinek, árat megbeszéljük:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Sziasztok nincs valakinek szüksége 2 corsa b hátsó hangszóróra? Most cseréltem le újakra és ezek is tök jó állapotban vannak még. Szóljon ha kell valakinek, árat megbeszéljük:-) Nekem nem kell gyári, de küldhetnél linket, vagy valamit, hogy milyenre cserélted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Na hello! Ma már nem lustálkodtam, megint gondolatba tuningolok :lol: :lol: na mindegy jöjjenek a képek. Lassan ott tartunk, hogy már egy audi árát elköltöttem a corsára. :D ;) Mondjuk egyre jobban tetszik minden. Bár igazából majd amikor elkészül minden az első kulcsfordítás kárpótolni fog mindenbe abba biztos vagyok. De én legalább fel tudok mutatni dolgokat miket is cseréltem ki a corsán nem úgy mint egyesek akik csak okosítanak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Na hello! Ma már nem lustálkodtam, megint gondolatba tuningolok :lol: :lol: na mindegy jöjjenek a képek. Lassan ott tartunk, hogy már egy audi árát elköltöttem a corsára. :D ;) Mondjuk egyre jobban tetszik minden. Bár igazából majd amikor elkészül minden az első kulcsfordítás kárpótolni fog mindenbe abba biztos vagyok. De én legalább fel tudok mutatni dolgokat miket is cseréltem ki a corsán nem úgy mint egyesek akik csak okosítanak.. :D Na te mókmester. Mikor kerül a kárpit meg az ülések a kocsiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Azt a videót azért linkeltem be mert erről ment a vita azonos motorosok. Ezt a videót is láttam, amúgy 500 ezerből te ilyen corsát sose építesz. :lol: 500 ezerből jobb esetbe veszel egy jobb állapotú b corsát talán. A linken szereplő opel fényezése vagy 200 ezer. Mást még nem is vettünk figyelembe. De amúgy ezért látom értelmét én is a corsára költeni. Mert megveszel egy ilyen új szart több millióért és semmivel nem megy jobban. :lol: De engem speciel bosszantana ha vennék egy ilyen RS-t azt rám előzne egy corsa. :D AMG E55 vs Corsa A C20XE ennyi. :D lehet ez megint az öregség jele,és félreértések elkerülése végett szeretem a corsámat,de ha megtehetném én bizony vennék egy ilyen hasonló nagyobb autót: biztonságosabb? igen. Kényelmesebb? igen. Megy? megy,de itt tegyük hozzá hogy minden autónál van egy gyorsabb,és pl egy RS octaviában is elég erő van egy átlagos közlekedésre.(sőt) sztem a futóművet sem lehet összehasonlítani a két autónak. Ha tehetném megtartanám egy nagy dög mellé a corsát is hétvégi öröm-játszós autónak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 gondoltam ma lemosatom a kocsit,elmentem a szokásos mosóba ahova szoktam néha járni (imo - gépi) eddig semmi bajom nem volt vele. Ma kijöttem a mosóból, szépen le is lett mosva,elmentem egy két helyre majd mikor ránéztem a tetejére tele volt a kocsi mély karcokkal,mintha egy macska brigád szteppelt volna egész este rajta+a tükröm is úgy állt mintha le lenne törve...a fényezésen egy könnyed polír segített,a tükröt kézzel vissza tudtam pattintani,de akkor is *asszák meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 gondoltam ma lemosatom a kocsit,elmentem a szokásos mosóba ahova szoktam néha járni (imo - gépi) eddig semmi bajom nem volt vele. Ma kijöttem a mosóból, szépen le is lett mosva,elmentem egy két helyre majd mikor ránéztem a tetejére tele volt a kocsi mély karcokkal,mintha egy macska brigád szteppelt volna egész este rajta+a tükröm is úgy állt mintha le lenne törve...a fényezésen egy könnyed polír segített,a tükröt kézzel vissza tudtam pattintani,de akkor is *asszák meg :lol: Csak kézzel moss autót és szivaccsal amúgy K.O. lesz a fényezésed. Félreértés elkerülése végett én is vennék ilyen verdát, ha ennyi lém lenne természetesen nem egy RS octaviát hanem sokkal értelmesebb kocsit. Pl egy szép audit vagy mercit. A corsába meg tennék egy szerény LET-et hétvégén bohóckodni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Régen olvastam itt, hogy le lehet szedni roncsolás nélkül a hátsó támla kárpitját. Tehát ha van egy hátsó támlán leszedem róla a kárpitot másikról is leszedem át tudom tenni? Vagy ehhez kereshetek fel kárpitost? Vissza kerestem a régi hozzászólást de kicsit fura nekem azért kérdezek inkább rá még is. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Na kiszedtem vanishel a tetőkárpiton a rozsdafoltokat jó ez a szer. :lol: Hihetetlen, hogy itt már este 10 után megáll az élet én nemrég fejeztem be a tetőkárpit restaurálást. http://gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell_...1473424671.html Ez meg fäsza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
enjoy Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Nekem nem kell gyári, de küldhetnél linket, vagy valamit, hogy milyenre cserélted. Üdv Itt a link, ilyenre cseréltem. http://www.ebolt.hu/product256211_category...sugarzopar.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Üdv Itt a link, ilyenre cseréltem. http://www.ebolt.hu/product256211_category...sugarzopar.html Ez jó csak drága, ennyiből ovált lehet venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 201 EURO 25 EURO 2991 EUR Nekem ezek az árak ilyen mese árak :lol: 14"os felnire szeretnék gumit feszíteni, milyen méretet ajánlanátok? Vajon a rendőr mit szólna hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 De kihalt itt minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 201 EURO 25 EURO 2991 EUR Nekem ezek az árak ilyen mese árak :lol: 14"os felnire szeretnék gumit feszíteni, milyen méretet ajánlanátok? Vajon a rendőr mit szólna hozzá? talán mert licites? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 talán mert licites? Tisztasor a licites dolog, de akkor is..megnézed a lejáratot simán látszik, nem ez a hónap terméke amit mindenki keres és bagóért meg lehetne kapni ha tudnék e-bayolni :lol: Van itt valaki e-bay jártas egyén priviben kérdeznék ezt-azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Tisztasor a licites dolog, de akkor is..megnézed a lejáratot simán látszik, nem ez a hónap terméke amit mindenki keres és bagóért meg lehetne kapni ha tudnék e-bayolni :lol: Van itt valaki e-bay jártas egyén priviben kérdeznék ezt-azt. Ugyanaz mint a vatera csak angolul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Ugyanaz mint a vatera csak angolul. Vagy németül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 201 EURO 25 EURO 2991 EUR Nekem ezek az árak ilyen mese árak :lol: 14"os felnire szeretnék gumit feszíteni, milyen méretet ajánlanátok? Vajon a rendőr mit szólna hozzá? Mi a ráknak a gumit feszíteni? Vicc... Minden hülyeségre vevő vagy neked is el lehetne adni bármit a kocsihoz. :lol: Vegyél alá neon-t. Króm tükröt króm kilincset meg mindenféle ilyen hülyeséget. :D A rendőr semmit nem szólhat rá mert szemmel nem mondhat meg róla semmit. Ezért nem tudnak basztatni senkit se az alufelni miatt se. :D Viszont berendelhet szigorítottra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Mi a ráknak a gumit feszíteni? Vicc... Minden hülyeségre vevő vagy neked is el lehetne adni bármit a kocsihoz. :lol: Vegyél alá neon-t. Króm tükröt króm kilincset meg mindenféle ilyen hülyeséget. :lol: A rendőr semmit nem szólhat rá mert szemmel nem mondhat meg róla semmit. Ezért nem tudnak basztatni senkit se az alufelni miatt se. :D Viszont berendelhet szigorítottra. Az tényleg sokkal jobb, mintha megbaszna 3000re... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts