Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Látom van vita bőven :lol:

Nekem gyenge, hangfalaim vannak (MNC / Sal), bár azért jobb, mint a gyári volt, egy viszonylag jó fejegységgel, persze, ha majd úgy adódik anyagilag, le lesznek cserélve!

Mp3 formátummal sincsen baj, mert én töltök olyan mp3-at aminek van olyan minősége, mint a gyári cd-nek, de azért általában fizetek :D

Sokszor saját keverésű zenét hallgatok, amiben ugye a minőség rajtam függ :lol:

De, azért az biztos, hogy mp3-ban a 320 alá nem kell menni !

Megosztás:

photo-1697.jpg

Már csak a hátsó támlát kéne betennem valahogy mert ugye a GSI az lenyitható 2 darabos valaki alakított már át ilyet? :lol: Bár már gondolkodtam, rajta, hogy leszedem róla a kárpitot azt átrakatom a gyárira azt szevasz kárpitos átteszi. Mert az enyém ugye 1 darabból áll nem 2őből és már láttam 2-3 féle hátsó támlát, van amibe egybe van és lyukak vannak benne és azt kell rácsukni az enyém ilyen. Akkor van az újabb ott is még egybe van de ott az ülésből áll ki a vas az megy bele a lyukba és úgy csukható le. Van még ami 2 irányba dönthető, szóval véletlen se tudod át tenni a másikat... :lol: Mondjuk holnaptól mind3 féle lesz itthon majd ki kell jojoznom valamit. :D 3 darab háttámlám lesz és mind más és ugyan az a kocsi vicces. :D

Megosztás:

Én EZT akartam végül sikerült 23ért venni :lol: 1500 volt hozzá a kábel mert azt nem adták :D szóval aki keres talál...kispénzből olyat lehet kitépi az ablakot a verdából...csak keresni kell. vatera rulez

......

ez van most:

http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...io%20SX%20108BP

http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...%20%DAjdons%E1g!

http://www.clarion.com/us/en/products/2010...9392720921.html

megvettem a többi mac-et az ajtókba,holnap be is rakom.. :D

kis pénz :lol:

itt semmi se komoly cuc de már 130e nél tartok.... ;)

Megosztás:

ez a hifi téma vicc...csak mindenki fújja a magáét és nem érdekli hogy a másik mit mond, senki nem enged az igazából :lol:

de akkor már én is hozzászólok aztán lesz ami lesz :lol: Szóval a corsában nincs annyi anyag mint egy felsőbb kategóriás autóban,kellene jó pár 10kg bitumenlap hogy zajmentesebb legyen a belső hangzás. mp3 vs audió cd...vmivel talán jobban szól az audió,de az mp3 praktikusabb. de az esetek 80%ban vmilyen szinten lehúzott ablakkal közlekedem (és most jön a konklúzióm) akármilyen csúcs hifi legyen a kocsimban,akármilyen formátumú zenét hallgassak, a városban a külső zajok+a hangos kipuffom olyan kombinációt alkotnak hogy qrvára mindegy milyen hangcucc van a kocsidban,úgysem hallod tökéletesen a külső behatások miatt...és sztem sem lehet menet közbeni autózáskor hifi élményről beszélni...

Megosztás:

ez a hifi téma vicc...csak mindenki fújja a magáét és nem érdekli hogy a másik mit mond, senki nem enged az igazából :D

de akkor már én is hozzászólok aztán lesz ami lesz :lol: Szóval a corsában nincs annyi anyag mint egy felsőbb kategóriás autóban,kellene jó pár 10kg bitumenlap hogy zajmentesebb legyen a belső hangzás. mp3 vs audió cd...vmivel talán jobban szól az audió,de az mp3 praktikusabb. de az esetek 80%ban vmilyen szinten lehúzott ablakkal közlekedem (és most jön a konklúzióm) akármilyen csúcs hifi legyen a kocsimban,akármilyen formátumú zenét hallgassak, a városban a külső zajok+a hangos kipuffom olyan kombinációt alkotnak hogy qrvára mindegy milyen hangcucc van a kocsidban,úgysem hallod tökéletesen a külső behatások miatt...és sztem sem lehet menet közbeni autózáskor hifi élményről beszélni...

lájk

:lol:

Megosztás:

ez van most:

http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...io%20SX%20108BP

http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...%20%DAjdons%E1g!

http://www.clarion.com/us/en/products/2010...9392720921.html

megvettem a többi mac-et az ajtókba,holnap be is rakom.. :D

kis pénz :lol:

itt semmi se komoly cuc de már 130e nél tartok.... :D

Valamit nem jól csinálsz. :lol:

Megosztás:

ez a hifi téma vicc...csak mindenki fújja a magáét és nem érdekli hogy a másik mit mond, senki nem enged az igazából :lol:

Erősítőről hajtasz mindent? Van mély-ládád? Úgy néz ki akkor én vagyok bal###### de én letekert ablaknál is a zenét hallom. Szerencsére nincs brummogós kipufogom és nem is lesz soha. Sőt volt már, hogy amikor mentem vidékre 170ennel csapattam és akkor se hallottam a motort. Fentebb ugye a nagyokos magyarázott a motor hangról, hogy milyen hangos, azt utána meg okosított, hogy lehet, hogy álló motornál szépen szól. Álló motornál nem szabad zenét hallgatni ha van erősítőd de hát ennyit ért kb a témához. :D Azt sose állítottam, hogy otthoni hi-fi minőség van vagy studio. :D

De úgy is fogunk találkozni, a szervókonzol miatt meg oda adom a rácsot aztán majd megmutatom neked is. ;)

Megosztás:

ennyi az új ára

40e volt a láda+ erősítő 58 helyett

39e volt a fel 80 helyett

kábel 10e 17 helyett

a mostani szórók meg nem volt jóárasítva :lol:

Ja értelek, én nekem csak az első hangszóróim voltak újak. Full felesleges újba venni töredékéért megkapod. Műszaki cikken lehet bukni annyi pénzt mint az állat. :lol: Ezek után már le se merem írni miket vettem 130ból. :D Amúgy sokkal jobban járnál ha vennél egy 4 csatornás erősítőt ládát rákötni + a hangszórót sokkal tisztábban szól mint fejegységről arról nem is beszélve, hogy ki se tudja hajtani a fejegység.

Megosztás:

Na persze majd 170-nél nem halottál semmit az üvöltő 1.4-ből...muhahaha! :lol:

Bár diumdisuval biztos el lehet nyomni. :D

A helyesírásról annyit, hogy se hajdugaborhoz, se rinyálós zotyához nem szóltam emiatt, mivel nem velük van gond, de látom sokan szívükön viselik mások sorsát.

Másrészt!

Igen, ez egy autós fórum!

Az egyik legolvasotabb az országban és amíg én moderálom ezt a topikot és még pár másikat, addig szeretném ha nem süllyednénk az index és szarvájling fórumjainak a szintjére.

Nem az egy betűs elütésekkel van a gond, de amikor valaki a szépen kérés ellenére sem veszi a fáradtságot, hogy azt a pár árva betűt még oda tegye, hogy valami pofát is adjon a hozzászólásának és ne valamiféle odabüfögés félét posztoljon ide, akkor azért elvárom, hogy talán a 25. kérés után ne rinyáljon, hanem próbáljon meg helyesen írni.

Nem hiszem ,hogy ez olyan nagy kérés és nem magyarázkodni kellene, hogy ő ezt így szokta meg. Elég szégyen, hogy a mai oktatásban ilyet megengednek...

Szóval szépen kérem, hogy tiszteljük meg egymást és a fórum közösségét és figyeljünk erre oda! :D

U.i.: már előre látom, hogy eme hozzászólásom után sem fog senki magába szállni, inkább jön majd 5-10 magyarázkodás... :lol:

Megosztás:

Na persze majd 170-nél nem halottál semmit az üvöltő 1.4-ből...muhahaha! :lol:

Bár diumdisuval biztos el lehet nyomni. :lol:

A helyesírásról annyit, hogy se hajdugaborhoz, se rinyálós zotyához nem szóltam emiatt, mivel nem velük van gond, de látom sokan szívükön viselik mások sorsát.

Én csak poénból szórakoztam ezzel. Anyám tanárnő, kinyírna ha helytelenül írnék. :D

Megosztás:

Másrészt!

Igen, ez egy autós fórum!

Az egyik legolvasotabb az országban és amíg én moderálom ezt a topikot és még pár másikat, addig szeretném ha nem süllyednénk az index és szarvájling fórumjainak a szintjére.

Nem az egy betűs elütésekkel van a gond, de amikor valaki a szépen kérés ellenére sem veszi a fáradtságot, hogy azt a pár árva betűt még oda tegye, hogy valami pofát is adjon a hozzászólásának és ne valamiféle odabüfögés félét posztoljon ide, akkor azért elvárom, hogy talán a 25. kérés után ne rinyáljon, hanem próbáljon meg helyesen írni.

Nem hiszem ,hogy ez olyan nagy kérés és nem magyarázkodni kellene, hogy ő ezt így szokta meg. Elég szégyen, hogy a mai oktatásban ilyet megengednek...

Szóval szépen kérem, hogy tiszteljük meg egymást és a fórum közösségét és figyeljünk erre oda! :lol:

U.i.: már előre látom, hogy eme hozzászólásom után sem fog senki magába szállni, inkább jön majd 5-10 magyarázkodás... :lol:

Figyelj csak J0hnny, én úgy láttam elkezdtünk páran tök normálisam beszélgetni/vitázni a zenéről a kocsiban idejöttél megteheted persze bárki jöhet meg modi is van, gyakorlatilag kiröhögtél, lehülyéztél mindenkit, aztán mivel nem csúsztunk porba hatalmas tudásod előtt elkezdtél a helyesíráson kukacoskodni. Igen moderátor vagy itt és máshol, csak éppen itt most keménykedsz pár betűért máshol meg gyakorlatilag elzavarnak a búsba. Végülis mi bajod van velem/velünk?

Megosztás:

Erősítőről hajtasz mindent? Van mély-ládád? Úgy néz ki akkor én vagyok bal###### de én letekert ablaknál is a zenét hallom. Szerencsére nincs brummogós kipufogom és nem is lesz soha. Sőt volt már, hogy amikor mentem vidékre 170ennel csapattam és akkor se hallottam a motort. Fentebb ugye a nagyokos magyarázott a motor hangról, hogy milyen hangos, azt utána meg okosított, hogy lehet, hogy álló motornál szépen szól. Álló motornál nem szabad zenét hallgatni ha van erősítőd de hát ennyit ért kb a témához. :lol: Azt sose állítottam, hogy otthoni hi-fi minőség van vagy studio. :lol:

De úgy is fogunk találkozni, a szervókonzol miatt meg oda adom a rácsot aztán majd megmutatom neked is. :D

igen erősítőről hajtok mindent, az első szettet és a mélyet is (igen van mélyláda is) és ha felhangosítom akkor igen,el tudom nyomni a kívülről bejövő hangokat,de amit ilyenkor belülről hallok az inkább már csak zaj mintsem zene...

múltkor vittem egy fiatalabb haveromat (19éves) és ő volt az aki feltekerte oda a zenét ahova én még soha,az agyamat kivitte a mély, számomra már élvezhetetlen volt neki meg ez tetszett a legjobban...lehet már öregszem és már mást jelent számomra is a zene hallgatás

Megosztás:

múltkor vittem egy fiatalabb haveromat (19éves) és ő volt az aki feltekerte oda a zenét ahova én még soha,az agyamat kivitte a mély, számomra már élvezhetetlen volt neki meg ez tetszett a legjobban...lehet már öregszem és már mást jelent számomra is a zene hallgatás

Te is az a fajta vagy, aki lehalkítja a zenét tolatás előtt, hogy jobban lásson? :lol:

Megosztás:

Figyelj csak J0hnny, én úgy láttam elkezdtünk páran tök normálisam beszélgetni/vitázni a zenéről a kocsiban idejöttél megteheted persze bárki jöhet meg modi is van, gyakorlatilag kiröhögtél, lehülyéztél mindenkit, aztán mivel nem csúsztunk porba hatalmas tudásod előtt elkezdtél a helyesíráson kukacoskodni. Igen moderátor vagy itt és máshol, csak éppen itt most keménykedsz pár betűért máshol meg gyakorlatilag elzavarnak a búsba. Végülis mi bajod van velem/velünk?

Egyrészt én nem nevezném ezt normális beszélgetésnek, inkább mindenki a maga igazát fújta.

Másrészt kezd elegem lenni a kisebbségi komplexusodból. Azt hiszem magad is belátod, hogy sokszor csináltál magadból bohócot, ne rajtam verd el a port emiatt. :lol:

Nem hiszem, hogy én lettem volna az, aki szívta a véred. (kipuff,féltengely story pl.)

A te és más helyesírásával semmi gond nem volt, de dirtynek már sokszor szóltam, hogy kicsit jobban figyeljen oda.

Miért kell mindent magadra venni?

Ha netán még erről a témáról van kedved vitázni/csevegni folytassuk pü-ben, telón vagy gyere köv hétvégén kecskemétre a pályanapra és személyesen is szivesen csevegek veled erről. :lol:

Megosztás:

Egyrészt én nem nevezném ezt normális beszélgetésnek, inkább mindenki a maga igazát fújta.

Másrészt kezd elegem lenni a kisebbségi komplexusodból. Azt hiszem magad is belátod, hogy sokszor csináltál magadból bohócot, ne rajtam verd el a port emiatt. :lol:

Nem hiszem, hogy én lettem volna az, aki szívta a véred. (kipuff,féltengely story pl.)

A te és más helyesírásával semmi gond nem volt, de dirtynek már sokszor szóltam, hogy kicsit jobban figyeljen oda.

Miért kell mindent magadra venni?

Ha netán még erről a témáról van kedved vitázni/csevegni folytassuk pü-ben, telón vagy gyere köv hétvégén kecskemétre a pályanapra és személyesen is szivesen csevegek veled erről. :lol:

Nem viselkedhet minden ember úgy hogy neked tetszen, azt hogy mindenki a maga igazát fújja tudtommal nem tiltja a fórum szabályzata.Hááát én meg ilyen vagyok, vagy megszoksz, vagy kidobsz.

Megosztás:

igen erősítőről hajtok mindent, az első szettet és a mélyet is (igen van mélyláda is) és ha felhangosítom akkor igen,el tudom nyomni a kívülről bejövő hangokat,de amit ilyenkor belülről hallok az inkább már csak zaj mintsem zene...

Hehe, mindenki másképp szereti a dolgokat ha ez nem így lenne elég unalmas lenne minden. De már ez az öregség jele :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.