Volu Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Hát az LG az anyag használata nem a legjobb. :lol: Amúgy nincs gond vele. ebben egyet értek,lehet h az LG technikája jó,de az anyaghasználata miatt nekem olyan kínai gagyi ócó feelingje van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 ez övön aluli volt és fájt :D :lol: érezd a cinizmust :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 :lol: érezd a cinizmust :lol: hát hogyne..köv fizunál klubtag leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 hát hogyne..köv fizunál klubtag leszek :lol: Hamar feladtad. :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Hamar feladtad. :lol::D én szeretném támogatni ezt a klubot és fórumot (nyalinyalinyali :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 én szeretném támogatni ezt a klubot és fórumot (nyalinyalinyali :D :lol: ) Már csak a volu@opelclub.hu email cím miatt is mi? :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Már csak a volu@opelclub.hu email cím miatt is mi? :lol::D húú,ilyet is kapna az ember? máris utalok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 húú,ilyet is kapna az ember? máris utalok :lol: Igen igen ha 5 ezrest fizeted be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 de én nem akarok normálisat :lol: jó nekem az szar mac :lol: Én EZT akartam végül sikerült 23ért venni :D 1500 volt hozzá a kábel mert azt nem adták :D szóval aki keres talál...kispénzből olyat lehet kitépi az ablakot a verdából...csak keresni kell. vatera rulez Motoros előlapos okosságot, egérmozit ne vegyél (MNC ethernal nekem volt minősége közel vana 0-hoz cserébe csiri vili). Átvezetőkábeles lesz kb 2 év után sima bukó és kész, párja nincs nem romlik el. Haveromank valami cd lejátszó 5-6 éves clarion van, veri minőségben a alpine-t és akkor még a nakamichiről nem is szóltam. Hamár minőségről és zenei élményről akarunk beszélni a legfontosabb hogy mp3-at NEM HALLGATUNK ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Én EZT akartam végül sikerült 23ért venni :lol: 1500 volt hozzá a kábel mert azt nem adták :lol: szóval aki keres talál...kispénzből olyat lehet kitépi az ablakot a verdából...csak keresni kell. vatera rulez Motoros előlapos okosságot, egérmozit ne vegyél (MNC ethernal nekem volt minősége közel vana 0-hoz cserébe csiri vili). Átvezetőkábeles lesz kb 2 év után sima bukó és kész, párja nincs nem romlik el. Haveromank valami cd lejátszó 5-6 éves clarion van, veri minőségben a alpine-t és akkor még a nakamichiről nem is szóltam. Hamár minőségről és zenei élményről akarunk beszélni a legfontosabb hogy mp3-at NEM HALLGATUNK :D Mp3 az egy vicc. Berakom és folyamat recseg az egész szarul szól halk minden baja van. Ellenben berakok egy audi CD-t kristálytiszta és olyan bässzus van, hogy kiveri a szélvédőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Mp3 az egy vicc. Berakom és folyamat recseg az egész szarul szól halk minden baja van. Ellenben berakok egy audi CD-t kristálytiszta és olyan bässzus van, hogy kiveri a szélvédőt. :lol: köszönöm :lol: egyről beszélünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Én EZT akartam végül sikerült 23ért venni :lol: 1500 volt hozzá a kábel mert azt nem adták :lol: szóval aki keres talál...kispénzből olyat lehet kitépi az ablakot a verdából...csak keresni kell. vatera rulez Motoros előlapos okosságot, egérmozit ne vegyél (MNC ethernal nekem volt minősége közel vana 0-hoz cserébe csiri vili). Átvezetőkábeles lesz kb 2 év után sima bukó és kész, párja nincs nem romlik el. Haveromank valami cd lejátszó 5-6 éves clarion van, veri minőségben a alpine-t és akkor még a nakamichiről nem is szóltam. Hamár minőségről és zenei élményről akarunk beszélni a legfontosabb hogy mp3-at NEM HALLGATUNK :D Hehe, bocs de B Corsában tökmind1 milyen hangrendszered van és pláne tökmind1 milyen forrást használsz, legfeljebb 50ig lehet/érdemes zenét hallgatni benne...bár a tuctuctuccot akár még 100nál is hallani, de a részleteket biztos hogy nem hallod ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Hehe, bocs de B Corsában tökmind1 milyen hangrendszered van és pláne tökmind1 milyen forrást használsz, legfeljebb 50ig lehet/érdemes zenét hallgatni benne...bár a tuctuctuccot akár még 100nál is hallani, de a részleteket biztos hogy nem hallod ki. Miért is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Miért is? :lol: Mert zajos...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Mert zajos...:lol: Zajos? 100-nál simán lehet beszélgetni anyuék x12xe-jében, ahogy az enyémben is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Zajos? 100-nál simán lehet beszélgetni anyuék x12xe-jében, ahogy az enyémben is... Itt minőségi zenehallgatásról volt szó, nem arról hogy lehet-e beszélgetni. 75dB alapzaj mellett mi értelme minőségről beszélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Itt minőségi zenehallgatásról volt szó, nem arról hogy lehet-e beszélgetni. 75dB alapzaj mellett mi értelme minőségről beszélni? Aha értem, én mindkét kocsiban gyári rádiót szoktam hallgatni. Azt a minőséget én még élvezhetőnek tartom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Aha értem, én mindkét kocsiban gyári rádiót szoktam hallgatni. Azt a minőséget én még élvezhetőnek tartom. Nem erről van szó, elprüntyög a gyári rádió ha feltekered de a tanult Corsás kollégák itt arról értekeztek, hogy nem hallgatnak mp3mat, csak audio CD-t mer az a tutti. Ez már alapból hülyeség, mert van szar audio CD és magas minőségü mp3 és audio CDnél magasabb minőségü számítógépes formátumok (ma már semelyik rádióstúdió nem dolgozik audio CD-ről). De itt csak annyit akartam mondani hogy menet közben B Corsában ember nem mondja meg, hogy CD vagy MP3 szól-e, mert nem az a kimondott süketszoba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Hehe, bocs de B Corsában tökmind1 milyen hangrendszered van és pláne tökmind1 milyen forrást használsz, legfeljebb 50ig lehet/érdemes zenét hallgatni benne...bár a tuctuctuccot akár még 100nál is hallani, de a részleteket biztos hogy nem hallod ki. Érdekes dolgokat beszélsz, innen látszik, hogy neked nincs ilyen rendszered és fogalmad sincs miről beszélsz. Pont a corsába van értelme zenét építeni mert brutálisan jól szól. Merci Bmw audiba ami halkabb nem szeretek építeni rendszereket mert sose lesz jó. Berakod a mélyládát a csomagtartóba azt nem is hallod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Nem erről van szó, elprüntyög a gyári rádió ha feltekered de a tanult Corsás kollégák itt arról értekeztek, hogy nem hallgatnak mp3mat, csak audio CD-t mer az a tutti. Ez már alapból hülyeség, mert van szar audio CD és magas minőségü mp3 és audio CDnél magasabb minőségü számítógépes formátumok (ma már semelyik rádióstúdió nem dolgozik audio CD-ről). De itt csak annyit akartam mondani hogy menet közben B Corsában ember nem mondja meg, hogy CD vagy MP3 szól-e, mert nem az a kimondott süketszoba. Ez ismét nagy marhaság volt. Nem használok gyári rádiót minden erősítőről megy és nem olcsó cuccok. Pont a jó rendszernél hallható, hogy 300FT-ot nem ér az MP3 mert okádék a minősége. Az, hogy te egy 200ftos fejegységeden és 300FTos hangszórókkal beraksz mp3at azon semmit nem hallasz. Igen létezik FLAC-nak becézik és ezt szoktam átírni audio CD-be. :lol: Ja és addig amíg nincs kiépítve a corsába rendszered szerintem ne nyilváníts véleményt arról, hogy mi szól. :lol: Ja és ha zenét hallgatok, még nagy fordulaton se hallom a motort. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Érdekes dolgokat beszélsz, innen látszik, hogy neked nincs ilyen rendszered és fogalmad sincs miről beszélsz. Pont a corsába van értelme zenét építeni mert brutálisan jól szól. Merci Bmw audiba ami halkabb nem szeretek építeni rendszereket mert sose lesz jó. Berakod a mélyládát a csomagtartóba azt nem is hallod. Muszáj folyamatosan kiröhögtetned magad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Ez ismét nagy marhaság volt. Nem használok gyári rádiót minden erősítőről megy és nem olcsó cuccok. Pont a jó rendszernél hallható, hogy 300FT-ot nem ér az MP3 mert okádék a minősége. Az, hogy te egy 200ftos fejegységen és 300FTos hangszóróknál beraksz mp3at azon semmit nem hallasz. Igen létezik FLAC-nak becézik és ezt szoktam átírni audio CD-be. :lol: Ja és addig amíg nincs kiépítve a corsába rendszered szerintem ne nyilváníts véleményt arról, hogy mi szól. :lol: Mint már említettem, 75 dB alapzaj nem az a tipikus stúdió. A többi bullshit, álló helyzetben biztos szépen szól, csak a nappali álló helyzetben kényelmesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Muszáj folyamatosan kiröhögtetned magad? Egyenlőre ott tartunk, hogy te nem tudod miről beszélsz, a gyári fejegységeddel a corsába az 1.0 visítógéppel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Mint már említettem, 75 dB alapzaj nem az a tipikus stúdió. A többi bullshit, álló helyzetben biztos szépen szól, csak a nappali álló helyzetben kényelmesebb. Mi köze van autónak a studiohoz? Whehehe ez már megint értelmes hozzászólás. Te már hallottál olyan autót aminek nincs alapzaja? Igen majd lesz egyszer az elektromos autók. :lol: De azoknak is van. Atyaég. Minőségi zenehallgatás nem csak azt jelenti, hogy beteszel otthon egy 8 ezer éves CD-t azt meghallgatod a 18ik szimfóniát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 De itt csak annyit akartam mondani hogy menet közben B Corsában ember nem mondja meg, hogy CD vagy MP3 szól-e, mert nem az a kimondott süketszoba. Ja mondjuk ebben van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts