hakapeszimaki Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Akkor már inkább az egynégy i-t vettem volna 329ért C20NEvel bár. Megtudtam pár infót róla F13mas váltó fúrt lendkerék gyári féltengely meg ilyenek nem véletlen volt az olcsó. :lol: Már kezdem érteni Demó miért írja azt gyakran, hogy 1-2 kocsiba inkább nem ülne be amibe faragtak valamit. :lol: A szétrobbanó lendkeréknél kevesebb ganéj dolog van ami menet közben történhet. A kieső kerék is kezelhető! :D (tapasztalat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 te meg ne itt irogassá vazee, adjá egy sört az asztal alól! :lol: :lol: :D eljön annak is az ideje :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 A hozzávalók egy normális hifihez: Alpine Pioneer fejes Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod. Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol: Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :D de én nem akarok normálisat :lol: jó nekem az szar mac :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 A szétrobbanó lendkeréknél kevesebb ganéj dolog van ami menet közben történhet. A kieső kerék is kezelhető! :lol: (tapasztalat) Meg lehet valamit úgy is csinálni, hogy ne kelljen folyamat parázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 A hozzávalók egy normális hifihez: Alpine Pioneer fejes Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod. Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol: Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :lol: Autós fejegység tolvajoknak üzenem, hogy mindig kiveszem az előlapot. :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 És berakod a kesztyűtartóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 És berakod a kesztyűtartóba :D Sose csináltam még ilyet nem halok bele ha le kell venni és magammal vinni. Amúgy meg lopja el ablakon fólia van, a kocsiba riasztó, zár meg nincs csak kilincs :lol: így a zárat se tudja tönkre tenni. Ha valakinek megéri 3 ezer forintos cuccokat ellopni hajrá :lol: http://www.youtube.com/watch?v=9Oz18Kxhf1Q XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 beszólsz vazze :D majd ha klubbtagleszel :lol: :lol: ez övön aluli volt és fájt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 majd ha megborotválkozik szépen :lol: te meg ne itt irogassá vazee, adjá egy sört az asztal alól! :lol: :D :D na már Te is beszósz? vigyázz mert chewbakka haragja utolér ;) amúgy Ti egymás mellett ültök és számítógépen kommunikáltok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 ez övön aluli volt és fájt :D Most már össze kell dobnunk ezt a klub tagsági díjat mert végünk lesz XD kiszedünk mi is pár fejegységet XDDDDDDDD a lurdytalin a mélygarázsba. :lol: Vagy leszedjük valakinek a 2 hátsó felnijét és eladjuk neki, hogy ugyan olyan mint a tied tesó nézd meg :lol: Jó lesz tartaléknak :D http://www.youtube.com/watch?v=1EZMlCoqJx8...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/8/25/w...8i5c3ufs5vk.jpg Autós fejegység tolvajoknak üzenem, hogy mindig kiveszem az előlapot. :lol::D hasonló volt az enyém is csak kicsit okosabb verzió,imádtam...egyszer hagytam az anyós ülés alatt az előlapot,fel is törték el is vitték...azóta cipelem magammal a pakkot Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 hasonló volt az enyém is csak kicsit okosabb verzió,imádtam...egyszer hagytam az anyós ülés alatt az előlapot,fel is törték el is vitték...azóta cipelem magammal a pakkot Volt rajta 4 pár rca kimenet?:lol: Bluetooth-os volt? Azok az újabbak de mind 2 rcas. :lol: Legjobb én is imádom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Volt rajta 4 pár rca kimenet?:lol: Bluetooth-os volt? Azok az újabbak de mind 2 rcas. :lol: Legjobb én is imádom. régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén Nekem volt ilyen is :/ ezt is imádtam :/ Csak eladtam de már megbántam kb. Amúgy most azon kezdtem el agyalni, hogy van még 1 corsa ablaktörlő motorom és minden hozzá és csinálok belőle egykaros ablaktörlőt :lol: :lol: tuning boltbokba 50-60ért árulják ezt hátha valami mániákus megveszi :D már jól jártam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Kisgyerek tudja mi a jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Rég hallottam ezt a zenét, de jót röhögök rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Miért nem bannolod? :lol: Amiért téged sem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén Amikor BT-s fejet kerestem én is Pio-t nézegettem, de árban az LG fejegység jóval olcsóbb volt. Aztán amikor megvettem jöttem rá, hogy az LG a Pio-tól vásárol, az elöző évi elektronika van benne a saját mechanikájukkal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Amikor BT-s fejet kerestem én is Pio-t nézegettem, de árban az LG fejegység jóval olcsóbb volt. Aztán amikor megvettem jöttem rá, hogy az LG a Pio-tól vásárol, az elöző évi elektronika van benne a saját mechanikájukkal. :lol: Hát az LG az anyag használata nem a legjobb. :lol: Amúgy nincs gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 nájsz. Ez nem is rossz 5let. Lehet beteg vagyok de kimondottan tetszik. van pár darab gondolom így átépíthető. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Nekem is BT-s fejegységem van, én megvagyok pl. elégedve vele. Főleg, hogy ezelőtt egy LG-m volt, és mint minden LG termék amit veszek, beszart 1 év 1 hónaposan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Úgy kéne, hogy tigra eleje 3 ajtós b corsára hátulra meg 5 ajtós b corsa csomiajtóját + lámpáit áthackelni durva lenne. :lol: így. bár elég perverz lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Hogy milyen rohadt ronda az a gyári ablaktörlő... :lol: A tigra lökösön már én is agyaltam, vajon mennyire passzolna a sima corsa cuccokhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Hogy milyen rohadt ronda az a gyári ablaktörlő... :lol: A tigra lökösön már én is agyaltam, vajon mennyire passzolna a sima corsa cuccokhoz... Itt a válasz :lol: amúgy melyik ablaktörlőre gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Itt a válasz :lol: amúgy melyik ablaktörlőre gondolsz? :lol: A hátsóra... A tigra elemek nem jönnek be a B formához, én csak a lökösön agyaltam, hogy rámenne-e és hogy állna rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts