Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Akkor már inkább az egynégy i-t vettem volna 329ért C20NEvel bár. Megtudtam pár infót róla F13mas váltó fúrt lendkerék gyári féltengely meg ilyenek nem véletlen volt az olcsó. :lol: Már kezdem érteni Demó miért írja azt gyakran, hogy 1-2 kocsiba inkább nem ülne be amibe faragtak valamit. :lol:

A szétrobbanó lendkeréknél kevesebb ganéj dolog van ami menet közben történhet.

A kieső kerék is kezelhető! :D (tapasztalat)

Megosztás:

A hozzávalók egy normális hifihez:

Alpine Pioneer fejes

Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod.

Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek

Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol:

Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :D

de én nem akarok normálisat :lol:

jó nekem az szar mac :D

Megosztás:

A hozzávalók egy normális hifihez:

Alpine Pioneer fejes

Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod.

Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek

Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol:

Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :lol:

weumqb8sq8i5c3ufs5vk.jpg

Autós fejegység tolvajoknak üzenem, hogy mindig kiveszem az előlapot. :D:D

Megosztás:

És berakod a kesztyűtartóba :D

Sose csináltam még ilyet nem halok bele ha le kell venni és magammal vinni. Amúgy meg lopja el ablakon fólia van, a kocsiba riasztó, zár meg nincs csak kilincs :lol: így a zárat se tudja tönkre tenni. Ha valakinek megéri 3 ezer forintos cuccokat ellopni hajrá :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=9Oz18Kxhf1Q

XD

Megosztás:

ez övön aluli volt és fájt :D

Most már össze kell dobnunk ezt a klub tagsági díjat mert végünk lesz XD kiszedünk mi is pár fejegységet XDDDDDDDD a lurdytalin a mélygarázsba. :lol: Vagy leszedjük valakinek a 2 hátsó felnijét és eladjuk neki, hogy ugyan olyan mint a tied tesó nézd meg :lol: Jó lesz tartaléknak :D

http://www.youtube.com/watch?v=1EZMlCoqJx8...feature=related

Megosztás:

régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén

d6c0w90mphd0ezgh9gcb.jpg

Nekem volt ilyen is :/ ezt is imádtam :/ Csak eladtam de már megbántam kb.

Amúgy most azon kezdtem el agyalni, hogy van még 1 corsa ablaktörlő motorom és minden hozzá és csinálok belőle egykaros ablaktörlőt :lol: :lol: tuning boltbokba 50-60ért árulják ezt hátha valami mániákus megveszi :D már jól jártam :D

Megosztás:

régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén

Amikor BT-s fejet kerestem én is Pio-t nézegettem, de árban az LG fejegység jóval olcsóbb volt.

Aztán amikor megvettem jöttem rá, hogy az LG a Pio-tól vásárol, az elöző évi elektronika van benne a saját mechanikájukkal. :lol:

Megosztás:

Amikor BT-s fejet kerestem én is Pio-t nézegettem, de árban az LG fejegység jóval olcsóbb volt.

Aztán amikor megvettem jöttem rá, hogy az LG a Pio-tól vásárol, az elöző évi elektronika van benne a saját mechanikájukkal. :lol:

Hát az LG az anyag használata nem a legjobb. :lol: Amúgy nincs gond vele.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.