J0hnny Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Köszi! Beszerzési forrást tudtok esetleg? Jaaa azt nem irtam hogy mindezt csak padlógáznál csinálja, egyébbként csak megtorpan de lámpát nem gyujt. Óvatosabb gázadásra át lehet pörgetni tiltásig :rolleyes: Tipikus lambda hiba. http://www.csergo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csopa Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Tipikus lambda hiba. http://www.csergo.hu/ Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Szia! Álmodd meg hogy mibe kerül. Minden nap megnézem a fórumot. Ide kiírhatod. Köszi. Esetleg a komplett moci is érdekelhet ha jó áron van. :rolleyes: szeva számom 30/688-40-60 beszéljünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy melyik vezeték megy a hátsó hangszórókhoz? B Corsa '96! Van esetleg valami leírás vagy rajz? Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy melyik vezeték megy a hátsó hangszórókhoz? B Corsa '96! Van esetleg valami leírás vagy rajz? Köszönöm szépen! G. [/quote Ha gyárilag kábelezett akkor:zöld+barnazöld,fehér+barnafehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Tipikus lambda hiba. http://www.csergo.hu/ nekem univerzális van benne 8e-ért, és városba 5,5 nyel (c12nz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Légtömegmérő és halodó lambda is tud ilyen jelenséget okozni,de a nem tökéletesen zárodó AGR is. Az AGR-t egy alá vágott vékony lemezzel tudod lezárni. Az astra topikban van erről külön fejezet. Sziasztok mindenkinek; nem tûntem el, csak alkatrészre várok. Emlékeztetôül: az én járgányom is a megtorpanós hibával küzd (alapjárat közelében, induláskor), illetve eléggé egyenetlen az alapjárata. AGR-szelepet tisztítottam, kicsit kormos volt, és beállt a végén. Ha lezártam egy fémlemezzel, a hiba nem tûnt el, alapjárt csúnya, stb. Az alapjárati nem gyôztött meg, úgy döntöttem, kicserélem, most épp ez a projekt van folyamatban. Vákumcsöves fújkálasra nincs reakció. :rolleyes: Arra nem tudna valaki valamit írni, hogy miért hallok az alapjárati furdulat vészes csökkenésekor a fekete mûanyag dobozból egyre hangosodó szívást/fújást? A múltkori középkonzolos égôcsere folyományaképp fent a kijelzô elkezdett villogni.... Imádom ezt az autót. <_< Szép napot mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sziasztok! Sikerült kinéznem az ecu-n a betűjelzést. Nekem XK. A többi szám nem fog kelleni, mert a bontó nagyon azokat akrta, de nekem nem olvashatók. Stefan rakott fel az ő c14nz-jéről képet, nek QF-es. Mi a különbség? Ha találok QF-est az is belemehet? Üdv: ZsöPö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sziasztok. Keresek 94es opel corsa b-hez (city) vezetőoldali ablakemelő szerkezetet (manuális-tekerőst) Bontott vagy új is érdekelne. Itt vagy a technodome@citromail.hu címre várok jelentkezőt. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sziasztok! Sikerült kinéznem az ecu-n a betűjelzést. Nekem XK. A többi szám nem fog kelleni, mert a bontó nagyon azokat akrta, de nekem nem olvashatók. Stefan rakott fel az ő c14nz-jéről képet, nek QF-es. Mi a különbség? Ha találok QF-est az is belemehet? Üdv: ZsöPö Hát akkor ez nem jött be, valószínűleg nem vagy hibás fog járni a motor. A két ecu között a különbség hogy a PA és az XK jelölésű programtároló nélküli,az QF be pedig lehet variálni hogy milyen chipet rak bele az ember.(pl plusz pacit) Én azt tanácsolom hogy olyat kell belerakni ami benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sziasztok mindenkinek; nem tûntem el, csak alkatrészre várok. Emlékeztetôül: az én járgányom is a megtorpanós hibával küzd (alapjárat közelében, induláskor), illetve eléggé egyenetlen az alapjárata. AGR-szelepet tisztítottam, kicsit kormos volt, és beállt a végén. Ha lezártam egy fémlemezzel, a hiba nem tûnt el, alapjárt csúnya, stb. Az alapjárati nem gyôztött meg, úgy döntöttem, kicserélem, most épp ez a projekt van folyamatban. Vákumcsöves fújkálasra nincs reakció. :rolleyes: Arra nem tudna valaki valamit írni, hogy miért hallok az alapjárati furdulat vészes csökkenésekor a fekete mûanyag dobozból egyre hangosodó szívást/fújást? A múltkori középkonzolos égôcsere folyományaképp fent a kijelzô elkezdett villogni.... Imádom ezt az autót. <_< Szép napot mindenkinek! :D Egy élmény az izzó csere ,én is köpködtem rendesen. Hát én néznék lambdát is. Valami error van mert nem olvasható az írásod ,van benne valami krissz-krassz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Egy élmény az izzó csere ,én is köpködtem rendesen. Hát én néznék lambdát is. Valami error van mert nem olvasható az írásod ,van benne valami krissz-krassz. Szia! Nem a saját számítógépemmel írtam, ott volt a hiba... Remélem nem a lambdaszonda lesz, bár nem tudom az árát. Ráadásul azt olvastam, hogy kimérni sem lehet, csak műhelyben oszcilloszkóppal - kéziműszerrel vajon mi a helyzet??? És ugye eredetit kell venni, mert az utángyártott hulladék. A fogyasztásom rendben van, ezért nem hiszem első körben, hogy azzal van baj. Az ECU miatt persze minden alkatrész játszik... Különös volt, hogy amikor visszatettem az előző tulajnál kicsúszott olajgomba vezetékét, hirtelen megjavult az autó. Fals javulás volt, de mégis érdekes. Ez a szívó-szürcsögő-fújó hang a legérdekesebb.... :rolleyes: No, ha lesz alapjárati motor a jövő héten, új játék indul... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Szia! Nem a saját számítógépemmel írtam, ott volt a hiba... Remélem nem a lambdaszonda lesz, bár nem tudom az árát. Ráadásul azt olvastam, hogy kimérni sem lehet, csak műhelyben oszcilloszkóppal - kéziműszerrel vajon mi a helyzet??? És ugye eredetit kell venni, mert az utángyártott hulladék. A fogyasztásom rendben van, ezért nem hiszem első körben, hogy azzal van baj. Az ECU miatt persze minden alkatrész játszik... Különös volt, hogy amikor visszatettem az előző tulajnál kicsúszott olajgomba vezetékét, hirtelen megjavult az autó. Fals javulás volt, de mégis érdekes. Ez a szívó-szürcsögő-fújó hang a legérdekesebb.... :rolleyes: No, ha lesz alapjárati motor a jövő héten, új játék indul... <_< Nekem univerzális lambda van benne és teljesen jó. 8e!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Szia! Nem a saját számítógépemmel írtam, ott volt a hiba... Remélem nem a lambdaszonda lesz, bár nem tudom az árát. Ráadásul azt olvastam, hogy kimérni sem lehet, csak műhelyben oszcilloszkóppal - kéziműszerrel vajon mi a helyzet??? És ugye eredetit kell venni, mert az utángyártott hulladék. A fogyasztásom rendben van, ezért nem hiszem első körben, hogy azzal van baj. Az ECU miatt persze minden alkatrész játszik... Különös volt, hogy amikor visszatettem az előző tulajnál kicsúszott olajgomba vezetékét, hirtelen megjavult az autó. Fals javulás volt, de mégis érdekes. Ez a szívó-szürcsögő-fújó hang a legérdekesebb.... :rolleyes: No, ha lesz alapjárati motor a jövő héten, új játék indul... <_< Honnan veszel alapjáratit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Honnan veszel alapjáratit? Hű, tényleg, írtad is, ez igen jó hír :rolleyes: . Az alapjárati Debrecenből jön, utángyártott, kb. nyolcezer forintért. Remélem nem bóvli <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Hű, tényleg, írtad is, ez igen jó hír :rolleyes: . Az alapjárati Debrecenből jön, utángyártott, kb. nyolcezer forintért. Remélem nem bóvli <_< én gyárit tudok ennyiért...már mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 én gyárit tudok ennyiért...már mindegy Nem mondod komolyan..... negyedáron tudod a gyárit?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Nem mondod komolyan..... negyedáron tudod a gyárit?? :rolleyes: http://www.baro-ker.hu/index.php?cPath=36&...t=2a&page=2 x12sz van neked ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 http://www.baro-ker.hu/index.php?cPath=36&...t=2a&page=2 x12sz van neked ugye? Igen, X12SZ... megnéztem a linket. Az ár kitűnő, sajnálom, hogy nem tőlük rendeltem! Viszont ez nem lesz gyári, megmondom, hogy honnan látom: az eredeti alapjárati motoron a tengely vége merőlegesre esztergálva (előttem van az asztalon), ezeken a képeken pedig csúcsosra, pont olyanra, mint az utángyártottak (és amit nekem vettek, képen láttam). Plusz az ára pont annak megfelelő, pontosabban alatta van. (Nem akarok mindentudó szerepében tetszelegni, ha valaki jobban tudja, okítson ki!!) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Igen, X12SZ... megnéztem a linket. Az ár kitűnő, sajnálom, hogy nem tőlük rendeltem! Viszont ez nem lesz gyári, megmondom, hogy honnan látom: az eredeti alapjárati motoron a tengely vége merőlegesre esztergálva (előttem van az asztalon), ezeken a képeken pedig csúcsosra, pont olyanra, mint az utángyártottak (és amit nekem vettek, képen láttam). Plusz az ára pont annak megfelelő, pontosabban alatta van. (Nem akarok mindentudó szerepében tetszelegni, ha valaki jobban tudja, okítson ki!!) :rolleyes: Párperc és megnézem......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Igen, X12SZ... megnéztem a linket. Az ár kitűnő, sajnálom, hogy nem tőlük rendeltem! Viszont ez nem lesz gyári, megmondom, hogy honnan látom: az eredeti alapjárati motoron a tengely vége merőlegesre esztergálva (előttem van az asztalon), ezeken a képeken pedig csúcsosra, pont olyanra, mint az utángyártottak (és amit nekem vettek, képen láttam). Plusz az ára pont annak megfelelő, pontosabban alatta van. (Nem akarok mindentudó szerepében tetszelegni, ha valaki jobban tudja, okítson ki!!) :rolleyes: Tehát. Arra gondolsz hogy hegyesre van esztergálva vagy le van csapva hegye? Mert az epc szerint le van csapva (én úgy látom). Másrészt vettem én is utángyártott akármit és nem állt be az alapjárat, talán ez volt Borisznál is. Találtam egy másik rajzot ott meg hegyes,szerintem tök mindegy a kúpnak a szöge ugyan az. Most a ami benne van az mükszik és a linkelt boltba vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Tehát. Arra gondolsz hogy hegyesre van esztergálva vagy le van csapva hegye? Mert az epc szerint le van csapva (én úgy látom). Másrészt vettem én is utángyártott akármit és nem állt be az alapjárat, talán ez volt Borisznál is. Nos, az X12SZ valóban lecsapott, ez igaz. (Valamiért a másik két motor képét néztem meg, ezt nem, azok csúcsosak.) Az ára akkor is gyanús, de annak örülök, ha Nektek jó lett, bárhogy is van. És akkor már csak azt remélem, hogy az enyém jó lesz. Vajon miért nem lett jó az utángyártott... Hmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Nos, az X12SZ valóban lecsapott, ez igaz. (Valamiért a másik két motor képét néztem meg, ezt nem, azok csúcsosak.) Az ára akkor is gyanús, de annak örülök, ha Nektek jó lett, bárhogy is van. És akkor már csak azt remélem, hogy az enyém jó lesz. Vajon miért nem lett jó az utángyártott... Hmm. Passz,3e-t forgott és nem történt semmi. Van valami szám vagy felirat az alapjáratin ami előtedd van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Passz,3e-t forgott és nem történt semmi. Van valami szám vagy felirat az alapjáratin ami előtedd van ? Bíztató. Mondjuk hidegindításkor az enyém is fordul hármat, de utána be is indul. Szám van rajta, azon kívül, hogy mexikói; 59524 C2364= Valami ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Bíztató. Mondjuk hidegindításkor az enyém is fordul hármat, de utána be is indul. Szám van rajta, azon kívül, hogy mexikói; 59524 C2364= Valami ilyesmi. Hát ebből nem derül ki semmi,csak annyi hogy a linkelt boltba is mexikói. Egyébként a gyári szám:817254 (katalógus szám) , 17112027 (alakatrész szám) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts