Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Ha száguldozni akarok ott az x5, vagy a laguna. Corza nekem olyan mint a barátnőm, előző csajom szóvá is tette hogy többet foglalkozok a kocsival mint vele :lol: kocsitaker kb 40 perc :lol: esti sex, max elő reklám alatt :D erre mondtam :D te tudsz fürdeni, téged nem kell sikálni ;) egyből nem volt kedve már aznap este :P

EZ lenne a felni, de még hezitálok hogy gumit vegyek a 15"ra vagy vegyek 14"-t

SZEREZZETEK!!! nekem gsi első lököst ha ködlámpa is lenne benne perfekt lenne, meg küszöb spoilit. Egyszerüen sehol se találok a neten.

Ha te sokat foglalkozol a corsával akkor én mennyit. Az én csajom is sír minden nő ilyen. Ja és már nekem 2 corsám van, Vectra calibra ascona cuccok, 3db motor, C14SE, C16NZ, C20NE. Múltkor a vásárlásra előkészített lét be kelett volna vásárolnom elköltöttem GSI ülésekre + riasztóra + ablaktörlőre meg ilyenek. Hazafelé már nem tudtam megvenni a cuccokat amit kellett volna. Kaptam szépen utána. GSI lökös ebay a barátod.

Megosztás:

Ha te sokat foglalkozol a corsával akkor én mennyit. Az én csajom is sír minden nő ilyen. Ja és már nekem 2 corsám van, Vectra calibra ascona cuccok, 3db motor, C14SE, C16NZ, C20NE. Múltkor a vásárlásra előkészített lét be kelett volna vásárolnom elköltöttem GSI ülésekre + riasztóra + ablaktörlőre meg ilyenek. Hazafelé már nem tudtam megvenni a cuccokat amit kellett volna. Kaptam szépen utána. GSI lökös ebay a barátod.

e-baytől max agybajt kapok, sose vettem onnan semmitse...

Megosztás:

e-baytől max agybajt kapok, sose vettem onnan semmitse...

Akkor sose lesz GSI lökösöd ugyanis GSI cuccokat senki se bont kb. :lol: Aki meg tud szerezni nem neked fog. :lol: Ha meg szereznek 100x annyiért amennyit ér. Talán szombaton meg lesz nekem is a GSI kárpit össze tehetem a kezem, hogy sikerült szerezni ilyet kb az is lehetetlen kategória. Akitől vettem a GSI üléseket annak is van GSI lököse mégse adja el pedig még a kocsiján sincsen mert majd egyszer felteszi. Pedig már mondtam neki, hogy adok neki 30at érte annyit hol ér? De még annyiért se adta el. :D

Megosztás:

Akkor sose lesz GSI lökösöd ugyanis GSI cuccokat senki se bont kb. :lol: Aki meg tud szerezni nem neked fog. :lol: Ha meg szereznek 100x annyiért amennyit ér. Talán szombaton meg lesz nekem is a GSI kárpit össze tehetem a kezem, hogy sikerült szerezni ilyet kb az is lehetetlen kategória. Akitől vettem a GSI üléseket annak is van GSI lököse mégse adja el pedig még a kocsiján sincsen mert majd egyszer felteszi. Pedig már mondtam neki, hogy adok neki 30at érte annyit hol ér? De még annyiért se adta el. :D

engem rohatdul nem zsibbaszt ez a gsi kiegészítősdi,ha egy full alap külső kinézetű b corsám lenne teljesen kiegyeznék vele,csak a felni legyen szép illetve egy pici csücs és ennyi a külső...nézd meg az enyémet,a lököst cserélni kell mert letört egy fül belül és elvileg a müanyagos nem tudja olyan erősre visszamókolni mint amilyen gyárilag,a küszöbspoilereim az időtől felhullámosodtak,és persze mással nem lehet pótolni,gyártását már abba hagyták, bontott ritka mint a fehér holló...megoldás: vagy vmi müanyag szarokat aggatok fel amelyeket legyártathatok de sosem lesz gyári és nem is lesz olyan szép...szóval ez inkább nyűg mint jó. a gsi mivoltából az autónak egyedül a jó fék és abs párost emelném ki illetve a jó üléseit,de ennyi

Megosztás:

engem rohatdul nem zsibbaszt ez a gsi kiegészítősdi,ha egy full alap külső kinézetű b corsám lenne teljesen kiegyeznék vele,csak a felni legyen szép illetve egy pici csücs és ennyi a külső...nézd meg az enyémet,a lököst cserélni kell mert letört egy fül belül és elvileg a müanyagos nem tudja olyan erősre visszamókolni mint amilyen gyárilag,a küszöbspoilereim az időtől felhullámosodtak,és persze mással nem lehet pótolni,gyártását már abba hagyták, bontott ritka mint a fehér holló...megoldás: vagy vmi müanyag szarokat aggatok fel amelyeket legyártathatok de sosem lesz gyári és nem is lesz olyan szép...szóval ez inkább nyűg mint jó. a gsi mivoltából az autónak egyedül a jó fék és abs párost emelném ki illetve a jó üléseit,de ennyi

Hozzad csak el a lököst egyszer megcsináltatom neked. Ha elvállalja a mester :lol: Olyan nincs, hogy valamit nem lehet megcsinálni.

Megosztás:

Amúgy Mc'Elek féle Mac vs Clarion kérdésre azt mondanám, hogy ez is attól függ , hogy mennyit szeretnél rákölteni :lol:

Nekem Mac cumó van kocsiban és igazából meg vagyok vele elégedve, haver clarionra esküszik bár hozzáteszem neki azért elég elborult gondolkodása van :lol: Mindenből felsőkategória, persze ,hogy szebben szól ;)

Én maradnék a a mac -nél :D

Ha rászánom magam akkor mac lesz ,jó az nekem :D

Megosztás:

Piros gsi 3kilóért...hmmm. A legrosszabbat hozza ki az emberből. :lol:

Akkor már inkább az egynégy i-t vettem volna 329ért C20NEvel bár. Megtudtam pár infót róla F13mas váltó fúrt lendkerék gyári féltengely meg ilyenek nem véletlen volt az olcsó. :lol: Már kezdem érteni Demó miért írja azt gyakran, hogy 1-2 kocsiba inkább nem ülne be amibe faragtak valamit. :D

Megosztás:

Ha rászánom magam akkor mac lesz ,jó az nekem :lol:

A hozzávalók egy normális hifihez:

Alpine Pioneer fejes

Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod.

Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek

Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol:

Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :D

Megosztás:

A hozzávalók egy normális hifihez:

Alpine Pioneer fejes

Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod.

Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek

Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol:

Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :lol:

Erről regélek már elég régóta de hát én nem értek hozzá. :D Pl arról is, hogy bűn jó hangszórót fejegységről hajtani.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.