Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Kár a fáradságért, majd te is megérted, mint már sokan akik azóta eltüntek a fórumról, hogy van egy ha úgy tetszik elit gárda ahova nem nagyon lehet beférkőzni. A Blitzen is volt olyan aki odajött beszélgetni csak úgy, vagy éppen én kezdtem valakivel csevegni, aztán meg volt olyan társaság is akik úgy néztek ránk mint egy darab kutyaszarra. A moderállás is sokszor attól függ ki írta a hsz-t hiába mondják hogy nem így van. Van hogy napokon keresztül maradnak büntetlenül a képpel idézések(én pölö 10% büntit kaptam érte, mégsem nyekegtem senkinek) aztán meg egy ly-j elirásért szólnak rá az emberre. Ez van , ha megszokod, maradsz, ha nem mész a süllyesztőbe. Én is csak pár emberért maradtam még, nameg azért fejben szerelő létemre, néha tudok segíteni olyanoknak akiket a nagyok le sem szarnak. Hát ez van. Ez a saját véleményem , meglátásom a fórumról nem vitaindító hsz-nek szántam, és nem is fogok ezekről vitázni senkivel.

Te egy csodabogár vagy a fórumon és ez így is van jól. Novy volt még hasonló, amíg aktív volt...

Néha saját magadból csinálsz bohócot, de nekem ne mond, hogy nem élvezed... :lol:

Más a világlátásod, más emberekkel érzed jól magad!

Ettől még nem kell állandóan ezen sírni... :lol:

Megosztás:

Általában az ilyen dolog szokott átalakulni életbe barátsággá. Sőt én akikkel egyből haverkodtam azokba általában mindig csalódtam. Akikkel meg nehezebben alakult ki a haverság barátság mindig tartósabb.

Hát akkor tessék lejönni kecskemétre és ott mindenkivel lehet majd kezet rázni és meghajtani a corsát pálya körülmények között! :lol:

Megosztás:

Nem károgni akarok és ne legyen igazam... :lol:

Ha megjön a bak, kész lesz a féltengely, a szervó tartót sikerül volunak megcsináltatni és segít nekem is szerezni. Akkor már csak kisebb problémák lehetnek. Olyan emberrel fogom beszerelni aki már több opel motort ki-be szerelt és több opelt bontott is már el darabokra. Sőt ővé volt a motor igazából szóval mindent tud róla. Semmilyen célom nincs folyamat a demót zaklatni majd. Arról nem is beszélve, hogy a komplett kocsi itthon van szóval nem kell alkatrészekért rohangálni és még van egy corsa is komplett itthon, vectra és calibra alkatrészek. Ráadásul van 40% kedvezményem is minden új alkatrészre. Nyilván nem a haverommal fogunk leállni motort beépíteni akinek van fél éve jogsija. :lol: Ezért próbálom előre beszerezni az összes alkatrészt ami kell, hogy ne ott kelljen majd fogni a fejünket.

http://www.corsa-novatuning.nl/uk/PartsB8v.htm

Megosztás:

Hát akkor tessék lejönni kecskemétre és ott mindenkivel lehet majd kezet rázni és meghajtani a corsát pálya körülmények között! :lol:

Egyszer ha lesz alkalmam meg fogom tenni. De most egyenlőre a kocsi is építése előttem van, bontunk is folyamat közbe, melózni. A csajommal is kell foglalkozni. Szóval vannak az embernek teendői :lol:

Megosztás:

Nem fogja zaklatásnak venni, ha te is úgy állsz hozzá... :D

Csak pár probléma, ami hirtelen beugrik a kis pirosra emlékezve:

fűtéscsövek,hátsómotortartó,elektronika bekötése, hűtőradiátor, venti, stb stb....

A hátsó motortartót meg kell hosszabbítani 12mmel ezt az infót már beszereztem. :lol: Eletronika le van írva. De ezeket amúgy a srác vágja mert már mondta előre ezeket, hogy érdekes lesz :lol: a hűtőt még nem találtuk, ki hogy lecseréljük e a motorhoz tartózóéra meg ilyenek.

Megosztás:

Szerintem az a te nyomorod,hogy többnek akarod láttatni az autódat,mint ami.

Az ilyen összkép mindig vicces a számomra. lekszuszlámpa...tényleg audi fénycsíkot nem akarsz?

Nem reagálok inkább semmit. Elraktároztalak magamban valaminek és kész. innentől a te hsz-eidet nem olvasom, legalább rendbe lesz a vérnyomásom. Ezért szoktam le a híradóról is.

Megosztás:

ma beszéltem hifi bóttal...

hanszoló csere lesz az ajtóba és hátsó ajtóba is rakok...

a lényeg ..

kérdem hogy mac vagy clarion ??

a bótós egyértelmű mac-t javasolta...

mac ládám van ... az nagyon tuti...

vélemény valakinek?

én nagy mac ellenes voltam,csak a drágább márkákat kedveltem,persze soha nem volt mac-om...majd betették az első szettet,és wow.majd vettem mac erősítőt és mélynyomót rákötöttem az első szettre az erősítőt meg a mélyet is és überwow..két éve nyúzom ezt az összeállítást és nem akarok váltani :lol:

Megosztás:

én nagy mac ellenes voltam,csak a drágább márkákat kedveltem,persze soha nem volt mac-om...majd betették az első szettet,és wow.majd vettem mac erősítőt és mélynyomót rákötöttem az első szettre az erősítőt meg a mélyet is és überwow..két éve nyúzom ezt az összeállítást és nem akarok váltani :lol:

nekem ez van:

és ez is olyan wow.os :lol:

http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...io%20SX%20108BP

http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...%20%DAjdons%E1g!

http://www.clarion.com/us/en/products/2010...9392720921.html

és maxi elégedett vagyok

Megosztás:

:lol:

egyébként nagyon nagy pozitív csalódás volt számomra ez a mac-márka (nem meggy-márka - szójáték - értitek :lol: ) hú de sz*r volt ez,olyan l'art pour l'art-os volt :D :P bocs mindenkitől :D

Megosztás:

Nekem is van 2db MAC erősítőm. De azért vannak szebben szóló márkák is. :lol: Nem lefikázni akartam egy MAC egy SAL és MNChez képest profi hangtechnika.

Megosztás:

Pont középen jön átt az utastérben ugye a váltóbot meghosszabbítása, és a váltó mögött-felett helyezkedik el a rész amiben a stift van. Ha valaki megmozgatja a kart miközben nézed egyből átlátod azokat a pontokat ahol mozog-csuklik-kopik a váltókulissza. Ha veszel új stiftet, akkor is érdemes beállítani a kulsszát, mert lehet hogy valaki már állított rajta a kopott stiftel.

Köszönöm a leírást, így már könnyebb lesz eligazodni rajta. Beszerzem a szükséges alkatrészeket és nekiállok :lol:

Amúgy Mc'Elek féle Mac vs Clarion kérdésre azt mondanám, hogy ez is attól függ , hogy mennyit szeretnél rákölteni :lol:

Nekem Mac cumó van kocsiban és igazából meg vagyok vele elégedve, haver clarionra esküszik bár hozzáteszem neki azért elég elborult gondolkodása van :D Mindenből felsőkategória, persze ,hogy szebben szól ;)

Én maradnék a a mac -nél :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.