J0hnny Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ha meg lesz a bak amikor megérkezik, a féltengely is kész lesz ezen kívül miért kéne zaklatnom őt? Van egy oldal ahol minden le van írva. Nem károgni akarok és ne legyen igazam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 pedig azt hittem vége van :lol: szeressétek egymást :lol: de ne bokamegfogósan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Kár a fáradságért, majd te is megérted, mint már sokan akik azóta eltüntek a fórumról, hogy van egy ha úgy tetszik elit gárda ahova nem nagyon lehet beférkőzni. A Blitzen is volt olyan aki odajött beszélgetni csak úgy, vagy éppen én kezdtem valakivel csevegni, aztán meg volt olyan társaság is akik úgy néztek ránk mint egy darab kutyaszarra. A moderállás is sokszor attól függ ki írta a hsz-t hiába mondják hogy nem így van. Van hogy napokon keresztül maradnak büntetlenül a képpel idézések(én pölö 10% büntit kaptam érte, mégsem nyekegtem senkinek) aztán meg egy ly-j elirásért szólnak rá az emberre. Ez van , ha megszokod, maradsz, ha nem mész a süllyesztőbe. Én is csak pár emberért maradtam még, nameg azért fejben szerelő létemre, néha tudok segíteni olyanoknak akiket a nagyok le sem szarnak. Hát ez van. Ez a saját véleményem , meglátásom a fórumról nem vitaindító hsz-nek szántam, és nem is fogok ezekről vitázni senkivel. Te egy csodabogár vagy a fórumon és ez így is van jól. Novy volt még hasonló, amíg aktív volt... Néha saját magadból csinálsz bohócot, de nekem ne mond, hogy nem élvezed... :lol: Más a világlátásod, más emberekkel érzed jól magad! Ettől még nem kell állandóan ezen sírni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Általában az ilyen dolog szokott átalakulni életbe barátsággá. Sőt én akikkel egyből haverkodtam azokba általában mindig csalódtam. Akikkel meg nehezebben alakult ki a haverság barátság mindig tartósabb. Hát akkor tessék lejönni kecskemétre és ott mindenkivel lehet majd kezet rázni és meghajtani a corsát pálya körülmények között! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nem károgni akarok és ne legyen igazam... :lol: Ha megjön a bak, kész lesz a féltengely, a szervó tartót sikerül volunak megcsináltatni és segít nekem is szerezni. Akkor már csak kisebb problémák lehetnek. Olyan emberrel fogom beszerelni aki már több opel motort ki-be szerelt és több opelt bontott is már el darabokra. Sőt ővé volt a motor igazából szóval mindent tud róla. Semmilyen célom nincs folyamat a demót zaklatni majd. Arról nem is beszélve, hogy a komplett kocsi itthon van szóval nem kell alkatrészekért rohangálni és még van egy corsa is komplett itthon, vectra és calibra alkatrészek. Ráadásul van 40% kedvezményem is minden új alkatrészre. Nyilván nem a haverommal fogunk leállni motort beépíteni akinek van fél éve jogsija. :lol: Ezért próbálom előre beszerezni az összes alkatrészt ami kell, hogy ne ott kelljen majd fogni a fejünket. http://www.corsa-novatuning.nl/uk/PartsB8v.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Hát akkor tessék lejönni kecskemétre és ott mindenkivel lehet majd kezet rázni és meghajtani a corsát pálya körülmények között! :lol: Egyszer ha lesz alkalmam meg fogom tenni. De most egyenlőre a kocsi is építése előttem van, bontunk is folyamat közbe, melózni. A csajommal is kell foglalkozni. Szóval vannak az embernek teendői :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Semmilyen célom nincs folyamat a demót zaklatni majd. http://www.corsa-novatuning.nl/uk/PartsB8v.htm Nem fogja zaklatásnak venni, ha te is úgy állsz hozzá... :lol: Csak pár probléma, ami hirtelen beugrik a kis pirosra emlékezve: fűtéscsövek,hátsómotortartó,elektronika bekötése, hűtő, venti, stb stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nem fogja zaklatásnak venni, ha te is úgy állsz hozzá... :D Csak pár probléma, ami hirtelen beugrik a kis pirosra emlékezve: fűtéscsövek,hátsómotortartó,elektronika bekötése, hűtőradiátor, venti, stb stb.... A hátsó motortartót meg kell hosszabbítani 12mmel ezt az infót már beszereztem. :lol: Eletronika le van írva. De ezeket amúgy a srác vágja mert már mondta előre ezeket, hogy érdekes lesz :lol: a hűtőt még nem találtuk, ki hogy lecseréljük e a motorhoz tartózóéra meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 A hátsó motortartót meg kell hosszabbítani 12mmel ezt az infót már beszereztem. :lol: Eletronika le van írva. De ezeket amúgy a srác vágja mert már mondta előre ezeket, hogy érdekes lesz :lol: ...és ahogy az lenni szokott Murphy nem fog aludni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ...és ahogy az lenni szokott Murphy nem fog aludni... Azt tuti :lol: Lesz szívás szépen :lol: gyűjtögetem az infókat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ...és ahogy az lenni szokott Murphy nem fog aludni... és Murphy fedőneve flex és hegesztőgép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 és Murphy fedőneve flex és hegesztőgép :lol: Kis és nagy kalapács :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Szerintem az a te nyomorod,hogy többnek akarod láttatni az autódat,mint ami. Az ilyen összkép mindig vicces a számomra. lekszuszlámpa...tényleg audi fénycsíkot nem akarsz? Nem reagálok inkább semmit. Elraktároztalak magamban valaminek és kész. innentől a te hsz-eidet nem olvasom, legalább rendbe lesz a vérnyomásom. Ezért szoktam le a híradóról is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 na mi újság mókolós? Mit kreáltál megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ma beszéltem hifi bóttal... hanszoló csere lesz az ajtóba és hátsó ajtóba is rakok... a lényeg .. kérdem hogy mac vagy clarion ?? a bótós egyértelmű mac-t javasolta... mac ládám van ... az nagyon tuti... vélemény valakinek? én nagy mac ellenes voltam,csak a drágább márkákat kedveltem,persze soha nem volt mac-om...majd betették az első szettet,és wow.majd vettem mac erősítőt és mélynyomót rákötöttem az első szettre az erősítőt meg a mélyet is és überwow..két éve nyúzom ezt az összeállítást és nem akarok váltani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 én nagy mac ellenes voltam,csak a drágább márkákat kedveltem,persze soha nem volt mac-om...majd betették az első szettet,és wow.majd vettem mac erősítőt és mélynyomót rákötöttem az első szettre az erősítőt meg a mélyet is és überwow..két éve nyúzom ezt az összeállítást és nem akarok váltani :lol: nekem ez van: és ez is olyan wow.os :lol: http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...io%20SX%20108BP http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...%20%DAjdons%E1g! http://www.clarion.com/us/en/products/2010...9392720921.html és maxi elégedett vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 nekem ez van: és ez is olyan wow.os ;) http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...io%20SX%20108BP http://www.autohifiakcio.hu/index.php?P=1&...%20%DAjdons%E1g! http://www.clarion.com/us/en/products/2010...9392720921.html és maxi elégedett vagyok :lol: egyébként nagyon nagy pozitív csalódás volt számomra ez a mac-márka (nem meggy-márka - szójáték - értitek :lol: ) hú de sz*r volt ez,olyan l'art pour l'art-os volt :D :P bocs mindenkitől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 :lol: egyébként nagyon nagy pozitív csalódás volt számomra ez a mac-márka (nem meggy-márka - szójáték - értitek :lol: ) hú de sz*r volt ez,olyan l'art pour l'art-os volt :D ;) bocs mindenkitől :D Most akkor megy vagy nem megy? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Most akkor megy vagy nem megy? :lol: neki is mélyláda feltöltős a moci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 én nagy mac ellenes voltam,csak a drágább márkákat kedveltem,persze soha nem volt mac-om...majd betették az első szettet,és wow.majd vettem mac erősítőt és mélynyomót rákötöttem az első szettre az erősítőt meg a mélyet is és überwow..két éve nyúzom ezt az összeállítást és nem akarok váltani :lol: Nekem is van 2db MAC erősítőm. De azért vannak szebben szóló márkák is. :lol: Nem lefikázni akartam egy MAC egy SAL és MNChez képest profi hangtechnika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 na mi újság mókolós? Mit kreáltál megint? Ma csak akartam de nagyon meleg volt így nem csináltam most semmit. Viszont te felraktad már a jelet? Meg a pollenszűrőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ilyet se láttam még :lol: Hajdugabor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Örök kedvenc corsicalet ritka jól tolja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Pont középen jön átt az utastérben ugye a váltóbot meghosszabbítása, és a váltó mögött-felett helyezkedik el a rész amiben a stift van. Ha valaki megmozgatja a kart miközben nézed egyből átlátod azokat a pontokat ahol mozog-csuklik-kopik a váltókulissza. Ha veszel új stiftet, akkor is érdemes beállítani a kulsszát, mert lehet hogy valaki már állított rajta a kopott stiftel. Köszönöm a leírást, így már könnyebb lesz eligazodni rajta. Beszerzem a szükséges alkatrészeket és nekiállok :lol: Amúgy Mc'Elek féle Mac vs Clarion kérdésre azt mondanám, hogy ez is attól függ , hogy mennyit szeretnél rákölteni :lol: Nekem Mac cumó van kocsiban és igazából meg vagyok vele elégedve, haver clarionra esküszik bár hozzáteszem neki azért elég elborult gondolkodása van :D Mindenből felsőkategória, persze ,hogy szebben szól ;) Én maradnék a a mac -nél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Ma csak akartam de nagyon meleg volt így nem csináltam most semmit. Viszont te felraktad már a jelet? Meg a pollenszűrőt? Ja, bent és fent van minden. Hát jó lenne ha már ott tartanék amilyen képet belinkeltél. Rohadt jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts