Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Abba semmi poén nincs jobb basztatni a másikat, meg jobb leszólni és hangoztatni, hogy mindenhez jobban ért. Meg, hogy klubtag ezért bármit meg lehet tenni. Sokkal könnyebb a másik munkáját lefikázni meg interneten menőzni, hogy ki mihez ért. Ha itt valaki nem klubtag automatikusan már nem ember :lol:

Azért ez elég erős sarkítás.

Inkább azt kellene figyelembe venni, kinek mennyi tapasztalata van és hogy mit is tett valójában a klubért.

Azért arra kiváncsi lennék, hogy egy interkatív élő meet során vajon hasonló ívű lenne-e a beszélgetés... :lol: :D

Mert pl itt lévő tagok között, mint TGabi, MC-Donát, SpZoli, Demó Peti (és még sorolhatnám) olyan szintű barátságok köttetek egy élő meeting (évzáró,tisza-tó stb)során, ami után akár hajnal 2-kor is felmerem hívni, ha bajom van, mert tudom, hogy számíthatok rá.

Nekem ezt jelenti a fórum és ezért is fizettem be a tagságot, pedig volt olyan időszak, amikor én is azt mondtam, mint dirty, hogy nem látom értelmét a fizetésnek.

Aztán Anti mondott olyanokat, hogy elgondolkozván rajta rájöttem, hogy nincs az a pénzmag, ami azt vissza tudná adni, amit én itt kaptam.

Szal szerintem, aki új tag, az igenis hunyászkodjon meg és tartsa azt tiszeletben, ha valaki már régóta itt van. Nem kell az "öregek" seggét nyalni, de legyen benne egy minimális tisztelet feléjük. :D

Megosztás:

ma beszéltem hifi bóttal...

hanszoló csere lesz az ajtóba és hátsó ajtóba is rakok...

a lényeg ..

kérdem hogy mac vagy clarion ??

a bótós egyértelmű mac-t javasolta...

mac ládám van ... az nagyon tuti...

vélemény valakinek?

Szerintem ez izlés kérdése, ha neked az tetszik, hát told bele és döngesd! :lol:

Megosztás:

Ja és csak a kétkedők kedvéért: a háttérben zajlik egy fejlesztés, ha a fórum motor is engedi, a vendégek csak bizonyos számú hozzászólást eszközölhetnek majd naponta.

A törlés, bannolás és hasonló szankciók mindenkire egyaránt vonatkoznak, függetlenül attól, hogy tag vagy sem. :lol:

Megosztás:

ma beszéltem hifi bóttal...

hanszoló csere lesz az ajtóba és hátsó ajtóba is rakok...

a lényeg ..

kérdem hogy mac vagy clarion ??

a bótós egyértelmű mac-t javasolta...

mac ládám van ... az nagyon tuti...

vélemény valakinek?

Inkább alpine, JBL, hertz valami ilyesmit tegyél be rockfordfosgate. Ezek is elérhető áruak.

Megosztás:

Azért ez elég erős sarkítás.

Inkább azt kellene figyelembe venni, kinek mennyi tapasztalata van és hogy mit is tett valójában a klubért.

Azért arra kiváncsi lennék, hogy egy interkatív élő meet során vajon hasonló ívű lenne-e a beszélgetés... :lol: :D

Mert pl itt lévő tagok között, mint TGabi, MC-Donát, SpZoli, Demó Peti (és még sorolhatnám) olyan szintű barátságok köttetek egy élő meeting (évzáró,tisza-tó stb)során, ami után akár hajnal 2-kor is felmerem hívni, ha bajom van, mert tudom, hogy számíthatok rá.

Nekem ezt jelenti a fórum és ezért is fizettem be a tagságot, pedig volt olyan időszak, amikor én is azt mondtam, mint dirty, hogy nem látom értelmét a fizetésnek.

Aztán Anti mondott olyanokat, hogy elgondolkozván rajta rájöttem, hogy nincs az a pénzmag, ami azt vissza tudná adni, amit én itt kaptam.

Szal szerintem, aki új tag, az igenis hunyászkodjon meg és tartsa azt tiszeletben, ha valaki már régóta itt van. Nem kell az "öregek" seggét nyalni, de legyen benne egy minimális tisztelet feléjük. :D

Nekem ezzel semmi bajom nincs ebben teljesen igazad van. Én is kaptam már sok mindent itt. Igen tiszteletben kell tartani az öregeket is evvel is minden rendben. De nekik ugyan így tiszteletben kell tartani engem, ugyanis semmit nem tettem ellenetek én erről beszéltem. :lol: Attól mert tietek az oldal meg ti befizettek X összeget szerintem semmi nem jogosít fel, hogy leugassatok engem amíg nem voltam veletek paraszt. De igazából ez illem nem is tagság függő. Pl a mai hakapeszi vs Volu sztori is ugyan ez.

Megosztás:

linket lécci

ez kb 28e mindennel együtt .. és fejről akarom hajtani

clarion fz 709 van benne

Neeee fejről ne hajtsd inkább vegyél egy 4 csatornás erősítőt tegyél be előre 2 hangszórót + a ládát! Fejről semmit nem szabad hajtani.

http://www.argep.hu/trend/JBLG/Jbl-gt-5.html

JBL GT5-652

Onnan nekem ez van de a media marktba is lehet még elvileg ilyet venni 12K körül van.

Hertz, alpine, Fusion, rockfordfosgate, jbl :lol: A mac se rossz de ezek jobbak.

Megosztás:

Az új hátsó lámpáid mennek a nagyon szép váltógombodhoz!

Olyan igazi igénytelen homasitás feeling.

Csirkehálót el ne felejtsd!

Meg mit akartál? Indexkart esztergálni? :lol: Olyan szép lesz az autód,hogy a karácsonyfa Szenteste kutyaf*asza hozzá képest. :lol:

Én legalább saját kezűleg csinálok mindent a kocsin. Nem megyek be egy boltba és anyuciék pénzén veszek 10 méter led izzót a kocsi alá.Az meg hogy neked nem tetszik baromira nem izgat. Akinek számít a véleménye annak tetszett. magyarul nem érdekel a nyomorod.

Megosztás:

Neeee fejről ne hajtsd inkább vegyél egy 4 csatornás erősítőt tegyél be előre 2 hangszórót + a ládát! Fejről semmit nem szabad hajtani.

nem akarok még egy erősítőt 40-50e, 15e kábelt, és 40-50e hangszórót

egyébként most is jó ,mert a gyári szórók egész jók ,csak 20/40W

nem akarok 130dB :lol:

Megosztás:

Nekem ezzel semmi bajom nincs ebben teljesen igazad van. Én is kaptam már sok mindent itt. Igen tiszteletben kell tartani az öregeket is evvel is minden rendben. De nekik ugyan így tiszteletben kell tartani engem, ugyanis semmit nem tettem ellenetek én erről beszéltem. ;) Attól mert tietek az oldal meg ti befizettek X összeget szerintem semmi nem jogosít fel, hogy leugassatok engem amíg nem voltam veletek paraszt. De igazából ez illem nem is tagság függő. Pl a mai hakapeszi vs Volu sztori is ugyan ez.

Ebben igazad van. Csak azok, akik már végigszopták azt, ami előtt most te állsz, azok véleményére, ne adj isten beugatásaira muszáj lesz adnod.

Gondolj majd arra, amit írtam, mikor majd Demót hívogatod esténkét... :lol: Mi is ezt tettük anno, mert ő volt a fertőzést behozó és terjesztő "nemnóóómálliss"! :lol:

Azt pedig, hogy az "öregek" nehez tűrik a pontatlan tanácsok osztogatását...szempont kérdése, hogy irritáló vagy kötözködés... :D

Az biztos, hogy amíg én itt vagyok (még akkor is ha engem is irritál néha az ingyenszervízesek jelenléte, felbukkanása) a pontatlan és "valahololvastamolyatakiolvasottróla" tanácsok osztogatását erőssen szűrni fogom... :D

Megosztás:

nem akarok még egy erősítőt 40-50e, 15e kábelt, és 40-50e hangszórót

egyébként most is jó ,mert a gyári szórók egész jók ,csak 20/40W

nem akarok 130dB :lol:

Egy erősítő kb 15-20 ami már jobb ha 2őt akarsz használni kb kell venni fél méter kábelt. :lol: Hidd el erősítőről minden szebben szól.

Megosztás:

Ebben igazad van. Csak azok, akik már végigszopták azt, ami előtt most te állsz, azok véleményére, ne adj isten beugatásaira muszáj lesz adnod.

Gondolj majd arra, amit írtam, mikor majd Demót hívogatod esténkét... :lol: Mi is ezt tettük anno, mert ő volt a fertőzést behozó és terjesztő "nemnóóómálliss"! :lol:

Azt pedig, hogy az "öregek" nehez tűrik a pontatlan tanácsok osztogatását...szempont kérdése, hogy irritáló vagy kötözködés... :D

Az biztos, hogy amíg én itt vagyok (még akkor is ha engem is irritál néha az ingyenszervízesek jelenléte, felbukkanása) a pontatlan és "valahololvastamolyatakiolvasottróla" tanácsok osztogatását erőssen szűrni fogom... :D

Ez mind jogos de attól még nem kell nyomatni a másiknak, hogy menjé' aludni, meg, hogy ezt nem írhatod meg azt. Szerintem ha valakihez normálisan szólnak úgy is megérti tehát ha normálisan szólnak hozzám simán megértem.

Megosztás:

Ha nem élősködő az ember,akkor elviszi Demjén Úrnak és kifizeti a munkáját.

Én vagy nem zaklatnám vagy fizetnék neki.

Dehát én elég paraszt vagyok azt mondják.

Megosztás:

Képzeld el én se zaklattam demót mert nekem is kellemetlen őt keresni minden szarral. Ő maga kérte ki az A corsa topicba, hogy már ezer éve mondja, hogy hívjam fel és nem tettem eddig meg azért amit írtam is. Most hívtam fel de most vásárolok is tőle.

Megosztás:

Ez mind jogos de attól még nem kell nyomatni a másiknak, hogy menjé' aludni, meg, hogy ezt nem írhatod meg azt. Szerintem ha valakihez normálisan szólnak úgy is megérti tehát ha normálisan szólnak hozzám simán megértem.

Kár a fáradságért, majd te is megérted, mint már sokan akik azóta eltüntek a fórumról, hogy van egy ha úgy tetszik elit gárda ahova nem nagyon lehet beférkőzni. A Blitzen is volt olyan aki odajött beszélgetni csak úgy, vagy éppen én kezdtem valakivel csevegni, aztán meg volt olyan társaság is akik úgy néztek ránk mint egy darab kutyaszarra. A moderállás is sokszor attól függ ki írta a hsz-t hiába mondják hogy nem így van. Van hogy napokon keresztül maradnak büntetlenül a képpel idézések(én pölö 10% büntit kaptam érte, mégsem nyekegtem senkinek) aztán meg egy ly-j elirásért szólnak rá az emberre. Ez van , ha megszokod, maradsz, ha nem mész a süllyesztőbe. Én is csak pár emberért maradtam még, nameg azért fejben szerelő létemre, néha tudok segíteni olyanoknak akiket a nagyok le sem szarnak. Hát ez van. Ez a saját véleményem , meglátásom a fórumról nem vitaindító hsz-nek szántam, és nem is fogok ezekről vitázni senkivel.

Megosztás:

Én legalább saját kezűleg csinálok mindent a kocsin. Nem megyek be egy boltba és anyuciék pénzén veszek 10 méter led izzót a kocsi alá.Az meg hogy neked nem tetszik baromira nem izgat. Akinek számít a véleménye annak tetszett. magyarul nem érdekel a nyomorod.

Szerintem az a te nyomorod,hogy többnek akarod láttatni az autódat,mint ami.

Az ilyen összkép mindig vicces a számomra. lekszuszlámpa...tényleg audi fénycsíkot nem akarsz?

Megosztás:

Semmi élősködés nem volt benne, amikor mi megismertük Demót.

Közös szerelések, bontások, főzések, stb során kialakult egy olyan barátság köztünk, ami alapján bármelyik fél bármikor számíthat a másikra.

Ez nam mai story, leírni meg nem fogom...lusta vagyok! :lol:

Másrészt, azért Petinek több a sütnivalója annál, hogy bárkinek csak úgy kiadja a tapasztalatait...nekünk sem mondott el mindent, sok apróságra, szopásra mi jöttünk rá..és ez így volt jó! :lol:

A te bajod csak annyi, hogy még véletlenül sem tudod a másik véleményére azt mondani: hmmm,részben igazad van. :D

Megosztás:

Ha meg lesz a bak amikor megérkezik, a féltengely is kész lesz ezen kívül miért kéne zaklatnom őt? Van egy oldal ahol minden le van írva.

Megosztás:

Na!Akkor lassan talán szót is értünk egyszer! :lol:

Sokkal másabb lenne ám, ha ismernéd személyesen az általad "szeretett" személyeket... :lol:

Általában az ilyen dolog szokott átalakulni életbe barátsággá. Sőt én akikkel egyből haverkodtam azokba általában mindig csalódtam. Akikkel meg nehezebben alakult ki a haverság barátság mindig tartósabb.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.