Technodome Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Mondjuk nekem ez tetszik :) Kadett gsi kormány Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Akkor marad a radikális módszer :) Ez a bontós vagy a fekete corsád ? Múltkor szét kellett szednem a fűtéskonzolt mert a hátuljánál hiányzott 1-2 csavart fogó/szorító kis fémdarab. Ismerőstől kaptam, mondom szétszedem. Nem is volt vele gond simán jött, simán vissza is ment. Mikor végeztem akkor jött a feketeleves. Ahol a fejegység van a bal felső sarka marhára eláll, nem vízszintesen áll hanem lejt az egész :D Mondhatni gyönyörű :D Ez nem az enyém csak linkeltem a képet valakié innen a fórumból talán VZolié :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 http://www.oktuning.hu/pics/corsa_fekete_kormany.jpg Mondjuk nekem ez tetszik :) Kadett gsi kormány Hát ennél mennyivel szebb az én lufis meg calibra kormányom :D Egyedül a GSI felírat jó benne :D Mi tegnap vettük le a corsám kormányát pont kicserélni a calibráéra és kapot pár pofont és már ugrott is le. :D De ha gondolod gyere el vedd meg a kormányt és feltesszük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Hát ennél mennyivel szebb az én lufis meg calibra kormányom :) Egyedül a GSI felírat jó benne :D Mi tegnap vettük le a corsám kormányát pont kicserélni a calibráéra és kapot pár pofont és már ugrott is le. :D De ha gondolod gyere el vedd meg a kormányt és feltesszük :D Méretileg ugyan akkora a gsi mint a sima ugye, csak az ágak száma más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Méretileg ugyan akkora a gsi mint a sima ugye, csak az ágak száma más? Nem hiszem, mert vastag jó a fogása az ágak száma más de a csúnya gyárinál 100x jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Nem hiszem, mert vastag jó a fogása az ágak száma más de a csúnya gyárinál 100x jobb :) Mondjuk annál tényleg jobb :D Nagyon gondolkozom ,h milyenre cseréljem a lufis corsa kormány illetve a gsi is tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Mondjuk annál tényleg jobb :D Nagyon gondolkozom ,h milyenre cseréljem a lufis corsa kormány illetve a gsi is tetszik :) Lufisra semmi képpen mert vagy csinálni kell valami egyedi átvezetést, vagy ki kell cserélni a kormányoszlopot lufisra. Vagy nem lesz index visszacsapás + duda eladom a lufis kormányt is. Csak elsőre meg kell csinálni ezt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ez érdekes... :) Érted: nekem volt az astrán ilyen, volt rajta sima astra kormány is és most Corsa GSi van rajta...akkor a corsában valami nem olyan... :D Amúgy neked bejön ez a malomkerék feeling? :D Amúgy asconára is jó a kormány is vectára is gondolom ezért jó astrára is de a corsára nem :D vicc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Na most megyek mert bontás van még mára :) Ha valaki tud valami 5letet a kormányra, hogy oldható meg kérem jelezze! Ma Lesz kiszedve a C20NE majd írok a súlyáról is, hogy kb mennyivel nehezebb. csáó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Na most megyek mert bontás van még mára :) Ha valaki tud valami 5letet a kormányra, hogy oldható meg kérem jelezze! Ma Lesz kiszedve a C20NE majd írok a súlyáról is, hogy kb mennyivel nehezebb. csáó Majd csinálj az első kerékjáratról képet c14se vel és majd c20ne-vel is. Arra kíváncsi vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Véleményetek eme termékről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Véleményetek eme termékről? a legjobb fogyasztás csökkentő ,a jobb láb visszafogása :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Véleményetek eme termékről? Végülis többlet feszt állít elő, csak ugye ne mérje senki mert mivel nagyfrekvenciás csak oszciloszkóppal mérhető, és az erősebb szikra miatt csökken a fogyasztás? Tök logikus. :) Ennyi erővel megmókolom a fesszabályzót, hogy töltse túl a generátor az akkut. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Véleményetek eme termékről? Amióta be van kötve őzbarna az összes gyertya,régebben volt amelyik fekete volt. Az alapjárat nem annyira remegős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Amióta be van kötve őzbarna az összes gyertya,régebben volt amelyik fekete volt. Az alapjárat nem annyira remegős. Na és csökkent a fogyasztás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Na és csökkent a fogyasztás? :) 5.5ből 5.1lett. Országút, 20-25fok,nyárigumi. Ugyanaz az útvonal ugyanazzal a vezetési stílussal. Ingyen adták a lambda-tuninghoz,külön nem venném meg mert ilyen -10% az igazából forgalomban és egy autó üzemeltetésében semmit nem jelent. Gondolom te sem kezdesz hibák után kutatni ha kijön a kútnál,hogy 3-4decivel többet evett az autód. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 5.5ből 5.1lett. Országút, 20-25fok,nyárigumi. Ugyanaz az útvonal ugyanazzal a vezetési stílussal. Ingyen adták a lambda-tuninghoz,külön nem venném meg mert ilyen -10% az igazából forgalomban és egy autó üzemeltetésében semmit nem jelent. Gondolom te sem kezdesz hibák után kutatni ha kijön a kútnál,hogy 3-4decivel többet evett az autód. :) Dehogy én simán elvagyok a 7-8-literes fogyimmal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ez nem az enyém csak linkeltem a képet valakié innen a fórumból talán VZolié :) Nem az enyém :D Az enyémbe nincs ledugózva az ablaktekerő helye mert gyári el.ablakos a kárpit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Nekem meg olyan kis dugó kellene, ami takarja az ablaktekerő helyét, mert az egyiket elhagytam, és így csúnya :) Hol lehet olyat kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Nekem meg olyan kis dugó kellene, ami takarja az ablaktekerő helyét, mert az egyiket elhagytam, és így csúnya :) Hol lehet olyat kapni? Vasbótban.Klikk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Vasbótban.Klikk. http://pics.coldline.hu/pics/313087-20110820-YOQiSi.jpg Milyen ötletes :) Nekem ilyen kis patentok/bolhák kellenének mert amikor hidegebb időben szedtem szét a belsejét egy pár db megadta magát. Visszapillantó belső műanyag takarójának patentjai stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Milyen ötletes :) Nekem ilyen kis patentok/bolhák kellenének mert amikor hidegebb időben szedtem szét a belsejét egy pár db megadta magát. Visszapillantó belső műanyag takarójának patentjai stb... 16.kerben van egy jó pattent bolt, vagy minta alapján, vagy típusra is adnak olyan pattentot , amilyet nem szeretnél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Csavar lelazít kerék kulccsal rábaszol a csavar köröl a kormány fémjére a kulcsal párat és már jön is csavart érdemes rajta hagyni mielőtt szájba vág :) Nekem 2 éve nem veszi vissza az indexet és nincs duda XDDDD ez a gsi. Mi már ezzel a módszerrel 3 kormányt szedtünk le :D Hasonlóképpen nézetet ki ma az enyém is az elektromos ablak bekötése közben! Illetve az új dirty féle kárpittal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 16.kerben van egy jó pattent bolt, vagy minta alapján, vagy típusra is adnak olyan pattentot , amilyet nem szeretnél! :) Köszi, rákeresek erre a boltra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ma is gondolatba tuningoltam... :D Szerintem 1 hónapon belül bent lesz aztán majd kiderül ki a virtuális tuner. :) kb. 20KG-ammal nehezebb a C20NE mint a C14SE. Ja és itthon van már a blokk. Ráadásul nekem vannak ilyen patentjaim de sose kérdeztek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts