dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Hát igen, jó buli volt. Az a sok rohadt csavar. :) Köszi, vigyázok rá. Hát mondjuk ja tényleg dicséret illetné azt aki kitalálta ezeket és ilyen korrekt helyekre rakta oda, hogy még krovával se lehet kitekerni :D. Anélkül neki se állnék :D
hajdugabords Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Hát mondjuk ja tényleg dicséret illetné azt aki kitalálta ezeket és ilyen korrekt helyekre rakta oda, hogy még krovával se lehet kitekerni :). Anélkül neki se állnék :D Hát ja. Még jó hogy van szerszámod dögivel. Mindegy, lényeg, hogy megy a fűtés venti. Már csak a klímát kéne feltöltetni. Illetve kideríteni, hol ereszt.
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Mondtam hogy le kell venni a váltót azt mondta neki nem kell mert úgy is kitudja cserélni. :) Ha szerelők azt mondják, hogy le kell venni a váltót akkor van benne valami. Megoldható nélküle is, csak mint a példa mutatja szerszám kérdése.
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoldható nélküle is, csak mint a példa mutatja szerszám kérdése. Igen csak le van írva amikor megrendeli az ember, hogy speciális szerszámok kellenek hozzá, akkor ha neki esik otthon akkor miért lepődik meg ezen? :D Direkt van ez így kitalálva, hogy nem otthon cserélgessék az emberek :)
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Hát ja. Még jó hogy van szerszámod dögivel. Mindegy, lényeg, hogy megy a fűtés venti. Már csak a klímát kéne feltöltetni. Illetve kideríteni, hol ereszt. Hát szerszám muszáj mert anélkül nem lehet dolgozni. Klímát meg a szakember nézze meg aki tölti fel simán meg tudják mondani csak keresni kell egy olcsó jól dolgozó klímást :)
Mc-elek Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Úgy értem magadnak... :D itt lenne a lehetőség ,de jövő hét az megint 70órás munkahét lesz (5nap alatt) :) se időm se energiám :D
Bernardo Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok! Kb 6 napja nem inditottam be a kis corsat, ma mikor inditom teker teker de semmi. Masodik kulcsra aztan nagy nehezen beindult. Igaz sose szokott pocre indulni, 1-2 teker es az akkuja se uj, de ilyen meg nem volt. Aztan mikor kijottunk az aruhazbol, es inditom akkor indult mint regen. Mitol csinalhatta ezt? A heten keszulok egy kis kiruccanasra (kb 500 km osszesen) es nem szeretnek valahol uton maradni.
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok! Kb 6 napja nem inditottam be a kis corsat, ma mikor inditom teker teker de semmi. Masodik kulcsra aztan nagy nehezen beindult. Igaz sose szokott pocre indulni, 1-2 teker es az akkuja se uj, de ilyen meg nem volt. Aztan mikor kijottunk az aruhazbol, es inditom akkor indult mint regen. Mitol csinalhatta ezt? A heten keszulok egy kis kiruccanasra (kb 500 km osszesen) es nem szeretnek valahol uton maradni. Cseréld ki az akksit :) valami 66AH vagy 72AH és nem lesz ilyen gondod :D kicsit nem érdemes venni. :D Vagyis ezen nincs értelme spórolni szerintem. Én 17 körül tudok 74est Bannert :D szerintem boltba is annyi egy mezei aksi.
Bernardo Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Cseréld ki az akksit :) valami 66AH vagy 72AH és nem lesz ilyen gondod :D kicsit nem érdemes venni. :D Vagyis ezen nincs értelme spórolni szerintem. Én 17 körül tudok 74est Bannert :D szerintem boltba is annyi egy mezei aksi. Nem hinnem, hogy aksi problema lenne, mert hajtotta a motort, csak epp nem indult be. Igaz, en irtam egy kicsit megtevesztoen, amikor az akkura is utaltam. Szerintem, valami mas a ludas!
hakapeszimaki Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Hát ja. Még jó hogy van szerszámod dögivel. Mindegy, lényeg, hogy megy a fűtés venti. Már csak a klímát kéne feltöltetni. Illetve kideríteni, hol ereszt. 14sz-d van,nem? Akkor vagy az autó vagy a klíma megy. :)
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 14sz-d van,nem? Akkor vagy az autó vagy a klíma megy. :) Igen az van neki miért kéne mennie bármelyiknek is? A kocsi szép állapotú a klíma meg javítható 1 cső szét van neki barmolva szerintem ott megy el a dolog. Meg hát kit érdekel ha nem lesz klíma ez van végső esetben de szerintem javítható! Amúgy meg nem sokáig lesz 14SZ mert remélem megveszi tőlem az SI átalakításos cuccokat :D:P
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Nem hinnem, hogy aksi problema lenne, mert hajtotta a motort, csak epp nem indult be. Igaz, en irtam egy kicsit megtevesztoen, amikor az akkura is utaltam. Szerintem, valami mas a ludas! Elejtette a benzint az üacsőből, kellet neki egy kis idő míg helyreállt a nyomás és a mennyiség is a rendszerben.
hajdugabords Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 14sz-d van,nem? Akkor vagy az autó vagy a klíma megy. :) Megy az együtt is, csak egy nagyon ügyes "szak"ember szétbarmolta a klíma csövét. Szerintem a jövő hónapba megnézetem és meg is csináltatom.
Bernardo Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Elejtette a benzint az üacsőből, kellet neki egy kis idő míg helyreállt a nyomás és a mennyiség is a rendszerben. Koszi a valaszt. Akkor ezek szerint ettol nem kell megijedni, szokott neha ilyeneket csinalni a corsa?
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Koszi a valaszt. Akkor ezek szerint ettol nem kell megijedni, szokott neha ilyeneket csinalni a corsa? Ha már van benne kilométer ilyenektől nem kell megijedni. :)
Jean Trevor Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Úgy érzem, hogy biztos cserés lesz ez a hőmérő, ami most van a kocsiban. Néha megjavul és normálisan mér, de aztán megint kaka :) jelenleg, előbb voltam lent a kocsinál 45 fokot mutat (ami a jelenlegi duplája ) próbáltam azt a módszert is, hogy 5-6 sec-re belemártom, forrásban levő vízbe, de nem használt.
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Úgy érzem, hogy biztos cserés lesz ez a hőmérő, ami most van a kocsiban. Néha megjavul és normálisan mér, de aztán megint kaka :D jelenleg, előbb voltam lent a kocsinál 45 fokot mutat (ami a jelenlegi duplája ) próbáltam azt a módszert is, hogy 5-6 sec-re belemártom, forrásban levő vízbe, de nem használt. Az durva. Én amikor próbáltam jó volt :) De hát sajnos ilyenek ezek a gyári hibás cuccok :D vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem 20 évre tervezték. Nekem is esett már át cserén csak az enyém -- ennyit mutatott azt csókolom XD Nem kéne megnézni újra a forrasztásokat? Lehet az egyik nem sikerült jól!
Jean Trevor Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Most az egész át lett forrasztva pénteken, autóvillamossági műhelyben. A többi tökéletesen működik, minden be lett kötve mintha gyárilag ott lenne, és mostmár nem világít éjszaka a szemembe, valamint gyújtás nélkül kialszik :).
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Most az egész át lett forrasztva pénteken, autóvillamossági műhelyben. A többi tökéletesen működik, minden be lett kötve mintha gyárilag ott lenne, és mostmár nem világít éjszaka a szemembe, valamint gyújtás nélkül kialszik :). Mondtam, h elvolt kötve valami :D
Jean Trevor Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Ja nem kicsit volt elkötve :) Mindent rákapcsoltak az elakadásjelzőre, onnan volt mindenfajta áram, a világítás részt, meg a biztitáblától, így már ######a volt minden.
elke Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok! Egy 1997-es 1.0, 3 hengeres corsa-m van. 2 kulccsal használjuk az autót már 2 éve, azaz én a rendes kulcsot, a barátnőm pedig a tartalékot. Múlt vasárnap a tartalék kulccsal először elindult, majd megállás után újraindításkor nem akart elindulni csak nagyon nehezen. Először azt hittem, hogy a "dadogás" miatt valami benzin gond lehet. Ezután egy hétig csak én mászkáltam a kocsival és minden jól ment egészen máig, amikor megint beindult a tartalék kulccsal és a megállás utáni beindításkor megint az egy héttel ezelőtti tünetek voltak, csak most nem 5 perc után indult be, hanem negyed óra után. Egész délután "szarakodtunk" a kocsival. Egyik kulccsal sem indult be. Leszedtük az akksiról, rádió kód vissza és ezután sem ment. Beletörődtem, hogy holnap BKV lesz, de este adtam még 1 esélyt a kocsinak és pöccre indult. Annyit még hozzátennék a dologhoz, hogy a barátnőm több kulccsal együtt használta a kocsikulcsot. Szerintetek mi lehet a baja? -Gyújtáskapcsoló? -Immobiliser? -Egyéb elektromos gond? -Valamilyen kábelszakadás? Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Kösz előre is! Üdv.
hakapeszimaki Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok! Egy 1997-es 1.0, 3 hengeres corsa-m van. 2 kulccsal használjuk az autót már 2 éve, azaz én a rendes kulcsot, a barátnőm pedig a tartalékot. Múlt vasárnap a tartalék kulccsal először elindult, majd megállás után újraindításkor nem akart elindulni csak nagyon nehezen. Először azt hittem, hogy a "dadogás" miatt valami benzin gond lehet. Ezután egy hétig csak én mászkáltam a kocsival és minden jól ment egészen máig, amikor megint beindult a tartalék kulccsal és a megállás utáni beindításkor megint az egy héttel ezelőtti tünetek voltak, csak most nem 5 perc után indult be, hanem negyed óra után. Egész délután "szarakodtunk" a kocsival. Egyik kulccsal sem indult be. Leszedtük az akksiról, rádió kód vissza és ezután sem ment. Beletörődtem, hogy holnap BKV lesz, de este adtam még 1 esélyt a kocsinak és pöccre indult. Annyit még hozzátennék a dologhoz, hogy a barátnőm több kulccsal együtt használta a kocsikulcsot. Szerintetek mi lehet a baja? -Gyújtáskapcsoló? -Immobiliser? -Egyéb elektromos gond? -Valamilyen kábelszakadás? Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Kösz előre is! Üdv. Immo. Szinte biztos,az alapján amit leírtál. Egyik kulcs mindig legyen a kesztyűtartóban,volt már rá példa,hogy úgy simán vette az immo chip jelét. Vagy jobb autóvillamosságis kiköti az immo-t.
elke Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Immo. Szinte biztos,az alapján amit leírtál. Egyik kulcs mindig legyen a kesztyűtartóban,volt már rá példa,hogy úgy simán vette az immo chip jelét. Vagy jobb autóvillamosságis kiköti az immo-t. Köszi a választ! Az egyik tippem az, hogy az egyik lakáskulcs, amivel együtt volt egy karikán a tartalék slusszkulcs is, szerintem mágneses (már, ha létezik ilyen), ami behülyítette a chip-et. Csak furcsa, hogy 2 évig semmi ilyen jellegű gond nem volt...
tgabika76 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Immo. Szinte biztos,az alapján amit leírtál. Egyik kulcs mindig legyen a kesztyűtartóban,volt már rá példa,hogy úgy simán vette az immo chip jelét. A kesztyűtartóban hiába van transzponderes pótkulcs, az nem segít. Sikeres indításhoz az immokarikához sokkal közelebb (néhány centire) kell lennie a jeladónak, ezért is van az hogy pageres riasztó szerelésekor (amelyik tudja a távindítást) valahova a gyújtáskapcsoló közvetlen közelébe kell elhelyezni az immo transzponderét.
Mc-elek Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 imo probléma csak akkor van ha gyújtás ráadása után VILLOG a sárga gonosz ... :)
Recommended Posts