dirty-handz Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Te amúgy érted amit írsz? Az más kérdés, hogy értelme se sok van... Mit nem érthető ezen*******? Ha jobb állapotú a gumi könnyebb tekerni. Ja tudom te mindent jobban tudsz .:) Látom neked mindenbe bele kell kötnöd ********? Mindenkivel értelmesen elbeszélek kivétel veled és a **** haveroddal. ******* Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Mit nem érthető ezen *****? Ha jobb állapotú a gumi könnyebb tekerni. Ja tudom te mindent jobban tudsz .:) Látom neked mindenbe bele kell kötnöd *****? Mindenkivel értelmesen elbeszélek kivétel veled és a ***** haveroddal. ****** 1. Tanulj meg írni. 2. Ne személyeskedj. 3. Vegyél vissza az arcból. 4. Ha szélesebb, nem könnyebb. 5. Ez egy klub fórum, ha valami nem tetszik el lehet takarodni. 6. Az nem az én bajom, hogy mindent kötekedésnek veszel. 7. A gagyi haverom moderátor ezen a fórumon, valószínűleg okkal kapta. 8. Elég sok gagyi haverom van. 9. Ne sértegess a cigányozásoddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 píísssz van srácok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 tátáááám: szép vas ... de cseréld ki hátul a felíratott 1.2-re ,meg tüntesd el a gsi felíratott :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 szép vas ... de cseréld ki hátul a felíratott 1.2-re ,meg tüntesd el a gsi felíratott :D :D sokan ezt mondják,de számomra az a felirat is hozzá tartozik, nem szoktam nagyon "sztrítrészerkedni" így nem akarok senkit megtéveszteni egy 1,2es felirattal :D ja és pííísz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 sokan ezt mondják,de számomra az a felirat is hozzá tartozik, nem szoktam nagyon "sztrítrészerkedni" így nem akarok senkit megtéveszteni egy 1,2es felirattal :D ja és pííísz :) Ez most 195/50 ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Ez most 195/50 ugye? úgy bizony..miért,lenne hozzá ócó gummid? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 úgy bizony..miért,lenne hozzá ócó gummid? :) Negative. Csak olyan ballonosnak tűnik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 sokan ezt mondják,de számomra az a felirat is hozzá tartozik, nem szoktam nagyon "sztrítrészerkedni" így nem akarok senkit megtéveszteni egy 1,2es felirattal :D ja és pííísz :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Negative. Csak olyan ballonosnak tűnik. :D na elmész te a ballonosssal :D ...a 14es kerekek a 185/60-al,na azok ballonosak voltak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 na elmész te a ballonosssal :D ...a 14es kerekek a 185/60-al,na azok ballonosak voltak :) Jóóó, néha a sajátom is ballonosnak tűnik. :D Ilyenkor előveszem a pótkereket, és megnyugszom, hogy még mindig beteg vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Jóóó, néha a sajátom is ballonosnak tűnik. :) Ilyenkor előveszem a pótkereket, és megnyugszom, hogy még mindig beteg vagyok. :D ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 tátáááám: és akkor jön a nap kérdése: lecseréltük a kerekeket, és olyan mintha kapott volt egy szervót is az autó,sokkal könnyebb tekerni pedig 1centivel szélesebb elvileg a kerék?! :) Zsír lett. :D Neked elöl mekkora csücs van bent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Zsír lett. :D Neked elöl mekkora csücs van bent? köszönöm! :) elöl 60as,hátul 40es,de azt néztem mintha pont erre találták volna ki...ha hátul is 60as lenne az ültetés az úgy nagyon határ eset lenne,vszínüleg bele érne a gyári ívekbe,vagy ha nem is akkor pár kiló (max egy sovány ember hátra) és akkor érne bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 köszönöm! :) elöl 60as,hátul 40es,de azt néztem mintha pont erre találták volna ki...ha hátul is 60as lenne az ültetés az úgy nagyon határ eset lenne,vszínüleg bele érne a gyári ívekbe,vagy ha nem is akkor pár kiló (max egy sovány ember hátra) és akkor érne bele A hátsó ívvel én is bajban vagyok... :D Túl puha a hátulja, és könnyen takar a felniből az ív, az meg nem jó a köv projekthez. :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 vagy ha nem is akkor pár kiló (max egy sovány ember hátra) és akkor érne bele ne személyeskegyéééé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 ne személyeskegyéééé :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 amúgy most nézem Johnny meg az én avataromat egymás alatt, a képek alapján mintha tázsvírek volnánk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Sziasztok! Bontóban még nem találtam az öt ajtóshoz, a bal hátsó ajtó, ablak melletti kis háromszögéhez a bepattintós műanyagot. Ha esetleg valakinél akadna belőle........ Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Ez szörnyű. Pont a legfontosabb dolgok maradtak ott. :D Szia! Úgy néz ki még is eltudom hozni neked az fűtéshez tartozó előtét ellenállást néztem neten ilyen 5 ezer forintos tétel hmmm.. Ha érdekel viheted majd :) 2 ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Szia! Úgy néz ki még is eltudom hozni neked az fűtéshez tartozó előtét ellenállást néztem neten ilyen 5 ezer forintos tétel hmmm.. Ha érdekel viheted majd :) 2 ezerért. Hmm... Ez jól hangzik. És nem is kellet hozzá FA testápoló :D nagyon köszi. Kell a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Hmm... Ez jól hangzik. És nem is kellet hozzá FA testápoló :) nagyon köszi. Kell a cucc. Rendben akkor csütörtökön megyek érte, ha itthon van írok privátot neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Rendben akkor csütörtökön megyek érte, ha itthon van írok privátot neked! Dörti nekem meg akkor írj privátot ha lefényképezted a kárpitot:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Dörti nekem meg akkor írj privátot ha lefényképezted a kárpitot:)) Előszedtem neked ma nem fényképeztem mert eléggé le van harcolva itt ott megszakítva az anyag, egyik oldalon 2 fa csavar bele tekerve nincs eltörve de nem valami szép gondolom így nem is kéne. Viszont nekem ha Lackó elküldi a kárpitokat lesz 2 DB hátsó fekete kárpitom + 2DB fekete első egyedi azt eladhatom ha érdekel. Persze ehhez küldenie kéne a srácnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Előszedtem neked ma nem fényképeztem mert eléggé le van harcolva itt ott megszakítva az anyag, egyik oldalon 2 fa csavar bele tekerve nincs eltörve de nem valami szép gondolom így nem is kéne. Viszont nekem ha Lackó elküldi a kárpitokat lesz 2 DB hátsó fekete kárpitom + 2DB fekete első egyedi azt eladhatom ha érdekel. Persze ehhez küldenie kéne a srácnak! :) okés, érdekel! mond neki, hogy annak kéne aki a kipufogót megvette tőle!! PP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts