hajdugabords Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Helo mindenki. Lenne egy kérdésem. A fűtés és hűtés ventilátor csak 4-es fokozatban megy. A másik 3 0. Mi lehet a gondja? Mit kell javítani? cserélni? Kezd zavarni hogy folyton csak 4-esbe megy . Kicsit hangos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Helo mindenki. Lenne egy kérdésem. A fűtés és hűtés ventilátor csak 4-es fokozatban megy. A másik 3 0. Mi lehet a gondja? Mit kell javítani? cserélni? Kezd zavarni hogy folyton csak 4-esbe megy . Kicsit hangos. Valószínű hogy az előtét-ellenállásod halt be.. Bár nekem nem Corsam van, de ugyanezzel a problémával szenvedtem én is s nekem ezt mondták, hogy ez a bibi.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Valószínű hogy az előtét-ellenállásod halt be.. Bár nekem nem Corsam van, de ugyanezzel a problémával szenvedtem én is s nekem ezt mondták, hogy ez a bibi.. :D :) az lesz az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Valószínű hogy az előtét-ellenállásod halt be.. Bár nekem nem Corsam van, de ugyanezzel a problémával szenvedtem én is s nekem ezt mondták, hogy ez a bibi.. :D :) Köszi a gyors választ. Akkor csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Köszi a gyors választ. Akkor csere. dörti most bont két corsát is,sztem neki lesz ilyen ha bontottat akarsz és ha megverjük max 3ezerért talán oda is adja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 :) Help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! szeretném ma bekötni az elektromos ablakot ! Megoldodtam, ha már senki nem kötött, lletve nem válaszolt. A F Astra gyik-es leírásban a kábel színei megegyeznek! Remélem nem lesz vele baj, mert hogy soha többet nem szeretném szétszedni az elektromos ablakemelőt, amilyen szívás volt beteeni! (10 óra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 dörti most bont két corsát is,sztem neki lesz ilyen ha bontottat akarsz és ha megverjük max 3ezerért talán oda is adja :D Az nagyon jó lenne. Viszem a FA testápolómat :) Dörti, akad nálad ilyesmi???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Az nagyon jó lenne. Viszem a FA testápolómat :) Dörti, akad nálad ilyesmi???? Az egész kocsiból mindent elhoztam csak azt nem meg a fűtés boxot nem volt már időm rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Dörti! A bontás alatt álló corsákban milyen színű kárpit van? engem fekete érdekelne és 3 ajtóshoz kellene, elsősorban a két hátsó oldalsókárpit, de természetesen minden csak megegyezés kérdése! xDD üdv: Gábor ui: és ha esetleg joy akkor a piros kapcsolók is jöhetnek! (amennyiben piros) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Az egész kocsiból mindent elhoztam csak azt nem meg a fűtés boxot nem volt már időm rá Ez szörnyű. Pont a legfontosabb dolgok maradtak ott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Ez szörnyű. Pont a legfontosabb dolgok maradtak ott. :) mondom hogy verés lesz a vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 mondom hogy verés lesz a vége :) Akkor esetleg valaki másnak elfekvőben Corsa B fűtés előtét ellenállás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Dörti! A bontás alatt álló corsákban milyen színű kárpit van? engem fekete érdekelne és 3 ajtóshoz kellene, elsősorban a két hátsó oldalsókárpit, de természetesen minden csak megegyezés kérdése! xDD üdv: Gábor ui: és ha esetleg joy akkor a piros kapcsolók is jöhetnek! (amennyiben piros) 2 hátsó kárpit fekete de a baloldalin van 2 lyuk asszem a barom belecsavart fa csavart de majd megnézem mennyire gáz, a kapcsoló joy zöld Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Akkor esetleg valaki másnak elfekvőben Corsa B fűtés előtét ellenállás? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1470372896.html esetleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 2 hátsó kárpit fekete de a baloldalin van 2 lyuk asszem a barom belecsavart fa csavart de majd megnézem mennyire gáz, a kapcsoló joy zöld oks, ha esetleg egy képet is dobnál róla azt megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 tátáááám: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu és akkor jön a nap kérdése: lecseréltük a kerekeket, és olyan mintha kapott volt egy szervót is az autó,sokkal könnyebb tekerni pedig 1centivel szélesebb elvileg a kerék?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 tátáááám: és akkor jön a nap kérdése: lecseréltük a kerekeket, és olyan mintha kapott volt egy szervót is az autó,sokkal könnyebb tekerni pedig 1centivel szélesebb elvileg a kerék?! :) Jól néz ki, bár én biztos kisebb gumit raktam volna rá. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Jól néz ki, bár én biztos kisebb gumit raktam volna rá. :D :) ha azt a "bár"-t és az utána következőket nem írtad volna,még akár kedvelnélek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Nahát még ilyet a kis moti hogy védi magát azzal hogy állítólag nem ő volt ott adásvételkor hanem a haverja meg a haverjával is beszéltem pedig egyáltalán nem így van.Hihetetlen ez az ember már nagyon tököm tele van vele.És képes még mindig hazudni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Nahát még ilyet a kis moti hogy védi magát azzal hogy állítólag nem ő volt ott adásvételkor hanem a haverja meg a haverjával is beszéltem pedig egyáltalán nem így van.Hihetetlen ez az ember már nagyon tököm tele van vele.És képes még mindig hazudni! Nem olvastad a "Moti story board"-ot? Tiszta Krimi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Nem olvastad a "Moti story board"-ot? Tiszta Krimi. Na látod azt még nem hol találom?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Na látod azt még nem hol találom?? nézz vissza kb 100-200hozzászólásnyival...2hónapig itt nyüglődött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 ha azt a "bár"-t és az utána következőket nem írtad volna,még akár kedvelnélek is :D Jobb ez így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 sokkal könnyebb tekerni pedig 1centivel szélesebb elvileg a kerék?! :) jobb a gumi akkor könyebb tekerni elvileg am éret mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 jobb a gumi akkor könyebb tekerni elvileg am éret mind1. Te amúgy érted amit írsz? Az más kérdés, hogy értelme se sok van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts