pszaby Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 3ajtóval négy személy felejtős. Állandóan lerugdossák a műanyagot az ülés oldaláról, nem kis procedúra,amíg ki-be hajtogatják az emberek onnan magukat. A csomagtér négy személyre vetítve egy-egy hátizsák és be is telt. Ha meg mégis találsz ötajtós dízel normális corsát, azokat astra árban mérik. Én családi autónak astrát vennék. Köszi a válaszokat. Nem családi autónak kellene, de így elmondva tényleg felejtős lesz a 3ajtós pedig tetszett volna.... :D Tényleg egy 5 ajtós normális corsának annyi az ára mint egy astrának. Elég sokat lógok manapság használtautón. :D Még van más márka is amit nézegetek(saxo 1.5D :) ), de jó lenne egy opel, csak ne lennének ezek a kicsi autók ilyen drágák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Köszi a válaszokat. Nem családi autónak kellene, de így elmondva tényleg felejtős lesz a 3ajtós pedig tetszett volna.... :D Tényleg egy 5 ajtós normális corsának annyi az ára mint egy astrának. Elég sokat lógok manapság használtautón. :D Még van más márka is amit nézegetek(saxo 1.5D :) ), de jó lenne egy opel, csak ne lennének ezek a kicsi autók ilyen drágák. pl B vectrákat is nézegettem 1,7 dízel motorral,azok is olyan 500-600körül mozognak...drága kisautó ez a B corsa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 pl B vectrákat is nézegettem 1,7 dízel motorral,azok is olyan 500-600körül mozognak...drága kisautó ez a B corsa :D A piac bölcs. Ami jó, azt meg kell fizetni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 A piac bölcs. Ami jó, azt meg kell fizetni. :) főleg az 1,2-es-eket,mi?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 főleg az 1,2-es-eket,mi?! :) A lehető legolcsóbb biztosítás,súlyadót fizetem utána. Viszont sokkal jobban megy az enyém,mint az 1.2 így,tuning után. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Köszi a válaszokat. Nem családi autónak kellene, de így elmondva tényleg felejtős lesz a 3ajtós pedig tetszett volna.... :D Tényleg egy 5 ajtós normális corsának annyi az ára mint egy astrának. Elég sokat lógok manapság használtautón. :D Még van más márka is amit nézegetek(saxo 1.5D :) ), de jó lenne egy opel, csak ne lennének ezek a kicsi autók ilyen drágák. Attól függ hányszor viszel benne 4 embert. Néha az enyémben is ülünk hárman,négyen. Évente egyszer-kétszer ki lehet bírni,de rendszeresen nem a legkényelmesebb megoldás. A saxo 1.5d éhezőművész,de menetteljesítményei megegyeznek azzal,mintha megkérnéd az utasokat,hogy száljanak ki és tolják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Attól függ hányszor viszel benne 4 embert. Néha az enyémben is ülünk hárman,négyen. Évente egyszer-kétszer ki lehet bírni,de rendszeresen nem a legkényelmesebb megoldás. A saxo 1.5d éhezőművész,de menetteljesítményei megegyeznek azzal,mintha megkérnéd az utasokat,hogy száljanak ki és tolják. :D Akkor se kéne ilyen saxo meg társai ha ajándékba adnák :) Amúgy bent vannak a GSI ülések és olyan a kocsi mintha jobb lett volna a futómű nem érzem, folyamat, hogy csúszok ki lehet, hogy csak az ülés miatt hittem eddig :D érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Akkor se kéne ilyen saxo meg társai ha ajándékba adnák :) Amúgy bent vannak a GSI ülések és olyan a kocsi mintha jobb lett volna a futómű nem érzem, folyamat, hogy csúszok ki lehet, hogy csak az ülés miatt hittem eddig :D érdekes. Én olcsóbban javítottam az útfekvésen: lejjebb engedtem az ülést. :D Sokkal jobb lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Én olcsóbban javítottam az útfekvésen: lejjebb engedtem az ülést. :D Sokkal jobb lett. :D loller :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Én olcsóbban javítottam az útfekvésen: lejjebb engedtem az ülést. :) Sokkal jobb lett. :D Amúgy ezt most komolyan írtam te állat :D szerintem jobban tart az ülés így most nem érzem olyan szarnak a dolgot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Amúgy ezt most komolyan írtam te állat :D szerintem jobban tart az ülés így most nem érzem olyan szarnak a dolgot :D De én is komolyan írtam. :D Sokkal jobban érzem magam benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 De én is komolyan írtam. :D Sokkal jobban érzem magam benne. :) Enyémet alapból nem lehetett állítani csak most a GSI-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! Kicseréltem az új műszeregység háttérvilágítását. De most kivételesen az irányjelzőét is. Ami érdekes folyamatosan halványan világit. Járt már valaki hasonló cipőben? Megoldás? Cseréljem vissza izzóra? Hakapeszimaki! Privátba elküldöd a motor tuning megoldásodat? Motorkódom: C12NZ 1994 Köszi! Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! Kicseréltem az új műszeregység háttérvilágítását. De most kivételesen az irányjelzőét is. Ami érdekes folyamatosan halványan világit. Járt már valaki hasonló cipőben? Megoldás? Cseréljem vissza izzóra? Hakapeszimaki! Privátba elküldöd a motor tuning megoldásodat? Motorkódom: C12NZ 1994 Köszi! Gyuri Azt a motor tuningot felejtsd el de látom még mindig nem érted amit írunk :) nincs értelme tuningolni azt a motort megoldás ----> motorcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Helló ismét! Elérkezett az idő hogy alaposabban is körbenézzek a piacon, mert eladtam a másik autót. Szerintetek érdemes egy osztrákból behozott diesel corsát megnézni? Szinte csak ezek a normálisan felszereltek..... Konkrétan ez tetszett meg: Corsa 1.5TD Kicsit félek a 3 ajtóstól hogy pici, mert van amikor 4 személynek is kellene. Kérdés a 3 ajtósok felé, hogy hátra mennyire nehéz beszállni, és egy 185cm-es emberke mögött mekkora hely marad? Ahogy a képeken néztem az 5 ajtós hosszabb is mint ez nem? A másik az 1.5 TD motor, gondolom itt a turbó lehet macerás, meg gondolom bonyolultabb mint egy egyszerű szívó diesel. Köszöntem! Sok embernek felejtő a corsa. Néha belefér el lehet vele lenni de amúgy én hanyagolnám. Minek diesel? Olyan sokat mész? Isuzu diesel nem rossz de akkor is tök felesleges 1 magányszemélynek. Amúgy nincs semmi gond azzal a TD motorral ha nincs széthajtva meg rendesen használták akkor kimegy a világból. Én is 187cm vagyok mögém még befér egy átlag ember kényelmesen. Az 5 ajtós se sokkal másabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Azt a motor tuningot felejtsd el de látom még mindig nem érted amit írunk :) nincs értelme tuningolni azt a motort megoldás ----> motorcsere. Értem. De mégis hátha. Egyébként érzetre már az is segített, hogy az oktánszám állítót helyes pozícióba fordítottam. Jut eszembe, kellene egy 95/98-as, mert nekem 92/95-ös van, és néha tankolnék 98-ast is. Még kuplung készletet kellene cserélnem, mert totál elkopott. Még ez adhat vissza némi erőt. A kompressziós érték megegyezik a négy hengerben, 12-12 bár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Értem. De mégis hátha. Egyébként érzetre már az is segített, hogy az oktánszám állítót helyes pozícióba fordítottam. Jut eszembe, kellene egy 95/98-as, mert nekem 92/95-ös van, és néha tankolnék 98-ast is. Még kuplung készletet kellene cserélnem, mert totál elkopott. Még ez adhat vissza némi erőt. A kompressziós érték megegyezik a négy hengerben, 12-12 bár. Nekem van oktánszám állítóm 1000FTért viheted :) 95-98. Kuplung vagy 20 kedvezménnyel jó minőségű és még nincs beszerelve :D Ennyi erővel én még olcsón adom a komplett motort :D 40ért viheted mindennel együtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Attól függ hányszor viszel benne 4 embert. Néha az enyémben is ülünk hárman,négyen. Évente egyszer-kétszer ki lehet bírni,de rendszeresen nem a legkényelmesebb megoldás. A saxo 1.5d éhezőművész,de menetteljesítményei megegyeznek azzal,mintha megkérnéd az utasokat,hogy száljanak ki és tolják. :D Mindenképp kellene 5 ajtó, rájöttem közben....:) Amúgy pont ilyen éhezőművészeket keresek, azért is keresem a dieselt. Elhiszem hogy szarul megy, de valamit valamiért, szokták mondani. :D Szerintem azért egy 1000-es benzinesnél jobban megy. (vagy nem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Nekem van oktánszám állítóm 1000FTért viheted :) 95-98. Kuplung vagy 20 kedvezménnyel jó minőségű és még nincs beszerelve :D Ennyi erővel én még olcsón adom a komplett motort :D 40ért viheted mindennel együtt :D A C14SE-t? A kuplung csak tárcsa, vagy szet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 A C14SE-t? A kuplung csak tárcsa, vagy szet? A motor váltó és minden cucc ami kelleni fog a beépítéshez. Újonnan 20 ezer 40% kedvezménnyel egy jó kuplung szett és még nincs berakva ezt írtam. Tehát nem tuningolni kéne hanem megcsináltatni a kuplungot ami vagy 30, vagy motort és váltót cserélsz erre céloztam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Mindenképp kellene 5 ajtó, rájöttem közben....:) Amúgy pont ilyen éhezőművészeket keresek, azért is keresem a dieselt. Elhiszem hogy szarul megy, de valamit valamiért, szokták mondani. :D Szerintem azért egy 1000-es benzinesnél jobban megy. (vagy nem :D ) Egyformán szarok. Sőt a kis cm3 benzinesnek van egy olyan sajátossága,hogy tisztán városban, dugózással,sok hideg motorral..stb még zokszó nélkül képes 9-10litereket beverni. Cserébe még szarul is megy. Volunak is ennyit eszik a c20ne corsa,de a különbség ég és föld. Ja és a dízel csak literben mérve fogyaszt kevesebbet, ha kg-ra nézed a tüzelőanyag fogysztását,akkor kb. egál. A gázolaj 20%-al nagyobb sűrűséggel rendelkezik. De a kúton literben mérik...szóval ez csak zárójelben ment. Viszont csak akkor lehetsz biztos benne,hogy olcsóbb lesz üzemeltetni egy dízelt,ha újonnan toltad ki a szalonból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 A motor váltó és minden cucc ami kelleni fog a beépítéshez. Újonnan 20 ezer 40% kedvezménnyel egy jó kuplung szett és még nincs berakva ezt írtam. Tehát nem tuningolni kéne hanem megcsináltatni a kuplungot ami vagy 30, vagy motort és váltót cserélsz erre céloztam :) Atlagosan mennyi a fogyasztása, és maximálisan mennyit kért a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Atlagosan mennyi a fogyasztása, és maximálisan mennyit kért a motor? 7L hosszútávra városba 7-8L attól belvárosba biztos van 8-9 de ott minden kocsi zabál, még attól függ mekkora a lábad és mennyire taposod ki a belét :) ezzel arányosan nő a fogyasztás :D Télen 9-10 de hát ez minden kocsinál ugrik 1-2 L :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 7L hosszútávra városba 7-8L attól belvárosba biztos van 8-9 de ott minden kocsi zabál, még attól függ mekkora a lábad és mennyire taposod ki a belét :) ezzel arányosan nő a fogyasztás :D Télen 9-10 de hát ez minden kocsinál ugrik 1-2 L :D Nekem szeged felé M5, 120-130 oda vissza 6L. Rövid távon (7km reggel 7km délután haza) + város (zugló, Buda) 6,8-7,2L, és nincs tojás a pedál alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Nekem szeged felé M5, 120-130 oda vissza 6L. Rövid távon (7km reggel 7km délután haza) + város (zugló, Buda) 6,8-7,2L, és nincs tojás a pedál alatt :) Akkor úgy néz ki én jobban kenem neki jó én vidékre 140-170 körül megyek :D. Egyszer mentem vidékre 120nál többel nem mentem de inkább végig kevesebbel akkor alig evett 6L körül lehetett. Városba 7L körül járok de OMW 100al tolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts