dirty-handz Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Powerbox. ennyi XDDDDDD Laci: Amennyit meg ráköltesz motor csere is kijön. Tuningnak nincs értelme motorcsere azt hello. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Rosszra asszociáltál. Te tuningboxra találtál, a powerbox, vagy airbox az nem elektronikus tuning. :) Mantzel powerbox pl... Ez viszont nem kis pénz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Mert a motorcsere az pici pénz... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Mert a motorcsere az pici pénz... :) :D Kis pénzes megoldás nincs azt parasztvakításnak hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Kis pénzes megoldás nincs azt parasztvakításnak hívják. Hamár motort cserélnék 1.9tdi már ha bele lehet faragni. Akkor már mindegy hogy azért veszik el a forgalmit hogy 2 liter benzin vagy 1.9tdi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Hamár motort cserélnék 1.9tdi már ha bele lehet faragni. Akkor már mindegy hogy azért veszik el a forgalmit hogy 2 liter benzin vagy 1.9tdi Ahha ez aztán értelmes hasonlat volt :D:D Ennyi erővel kocsit is lehet cserélni :D Mellesleg zárójelben megjegyzem a TDI se versenyzésre van. Tehát attól mert TDI lenne bent sem taposhatnád ki a belét. :) Vagyis igen max szétesne rajta minden :D Attól mert TDI van ráírva nem azt vonja magával, hogy lehet neki nyomni mint süket a csengőt. Miért vennék el a forgalmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ahha ez aztán értelmes hasonlat volt :D:D Ennyi erővel kocsit is lehet cserélni :D Mellesleg zárójelben megjegyzem a TDI se versenyzésre van. Tehát attól mert TDI lenne bent sem taposhatnád ki a belét. :) Vagyis igen max szétesne rajta minden :D Attól mert TDI van ráírva nem azt vonja magával, hogy lehet neki nyomni mint süket a csengőt. Miért vennék el a forgalmit? Szerinted fogyasztásban mit adna? Valószinü nem 8-9 litert, mert szerintem ezt a kis kasznit simán eltolja 5-el de lehet 4,5 is. kocsit meg nem cserélek nincs még1 ami így tetszik :lol: Ha téged megállít majd a kpm mondjuk nyisd ki neki a motorházat, és jé forgalmiba 1,4 kocsiba meg 2,0 akkor vajon mit fog csinálni szerinted kihív egy gyorsulásra? Esetleg berendel műszakira....Én úgy tudom hogy adócsalásnak minősül... Hétvégén voltunk horton gyorsulásin havernak 1.6 benzin van a forgalmiban a kocsiban 1.9 tádé. Éberék nagyon sasozták, de inkább a 200 lovas golf-1 et méregették keresztbe hosszába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ez viszont nem kis pénz :) Inkább érteni kell hozzá. Egy kis barkács képeséggel 10lovat lehet vele hozni és változik a dinamika is. Nem én nem értek itt semmihez,szal kussolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Inkább érteni kell hozzá. Egy kis barkács képeséggel 10lovat lehet vele hozni és változik a dinamika is. Nem én nem értek itt semmihez,szal kussolok. :D esetleg még a fokolható v.kerék.. de én se értek hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 esetleg még a fokolható v.kerék.. de én se értek hozzá :) Mantzel box replica egy lakatosnak pár óra alatt megvan. Nekem van hozzá méretezési rajzom, nem fontos ezt aluból csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Szerinted fogyasztásban mit adna? Valószinü nem 8-9 litert, mert szerintem ezt a kis kasznit simán eltolja 5-el de lehet 4,5 is. kocsit meg nem cserélek nincs még1 ami így tetszik :D Ha téged megállít majd a kpm mondjuk nyisd ki neki a motorházat, és jé forgalmiba 1,4 kocsiba meg 2,0 akkor vajon mit fog csinálni szerinted kihív egy gyorsulásra? Esetleg berendel műszakira....Én úgy tudom hogy adócsalásnak minősül... Hétvégén voltunk horton gyorsulásin havernak 1.6 benzin van a forgalmiban a kocsiban 1.9 tádé. Éberék nagyon sasozták, de inkább a 200 lovas golf-1 et méregették keresztbe hosszába. Hát 5L igen de én még 1.9 TDI corsát nem láttam :D KPM az pont csak úgy megállítgat mindenkit főleg b corsákat. Mellesleg ki lesz maratva a motorszám forgalmiba benne lesz, hogy nem olvasható azt cső. Ha meg tényleg nagy para van régi motor vissza azt hello. Majd az állam fizeti a vizsgát. Mellesleg nem fogok gyorsulásira járni :) Mindenki ettől fosik folyamat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Mantzel box replica egy lakatosnak pár óra alatt megvan. Nekem van hozzá méretezési rajzom, nem fontos ezt aluból csinálni. küldjél méretet .. rozsdamentesből jó lesz ?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 küldjél méretet .. rozsdamentesből jó lesz ?? :) :D Nem engedek a csábításnak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Nem engedek a csábításnak! :D :D attól küldhetnél ... oszt csinálok ... csak kíváncsiság kedvéért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 attól küldhetnél ... oszt csinálok ... csak kíváncsiság kedvéért :) Megkeresem aztán áttolom mailben. :D Egyébként nem rossz pénzforrás, nem olcsóság kint sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 attól küldhetnél ... oszt csinálok ... csak kíváncsiság kedvéért :) Homloklenyomatos rendelhető? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Homloklenyomatos rendelhető? :) nyasgem :D beépített kvárcórá 7 zenés :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 nyasgem :D beépített kvárcórá 7 zenés :D :D Kivehetőajtós :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Inkább érteni kell hozzá. Egy kis barkács képeséggel 10lovat lehet vele hozni és változik a dinamika is. Nem én nem értek itt semmihez,szal kussolok. :D Akko' neked mé' nincs mánn' ilyened akko'?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Akko' neked mé' nincs mánn' ilyened akko'?? :) Me kussol, látod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Akko' neked mé' nincs mánn' ilyened akko'?? :) Mert ismerve az én formámat, valami gebasz úgyis lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Mert ismerve az én formámat, valami gebasz úgyis lenne! :) vágni fúrni esztergálni tudok cnc-vel :D csak a marást kéne megoldani. Mennyire nagy melo megcsinálni szerinted? Egy ilyen home made szerkezetre befizetek megcsinálom ha valaki összerakja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Helló ismét! Elérkezett az idő hogy alaposabban is körbenézzek a piacon, mert eladtam a másik autót. Szerintetek érdemes egy osztrákból behozott diesel corsát megnézni? Szinte csak ezek a normálisan felszereltek..... Konkrétan ez tetszett meg: Corsa 1.5TD Kicsit félek a 3 ajtóstól hogy pici, mert van amikor 4 személynek is kellene. Kérdés a 3 ajtósok felé, hogy hátra mennyire nehéz beszállni, és egy 185cm-es emberke mögött mekkora hely marad? Ahogy a képeken néztem az 5 ajtós hosszabb is mint ez nem? A másik az 1.5 TD motor, gondolom itt a turbó lehet macerás, meg gondolom bonyolultabb mint egy egyszerű szívó diesel. Köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Helló ismét! Elérkezett az idő hogy alaposabban is körbenézzek a piacon, mert eladtam a másik autót. Szerintetek érdemes egy osztrákból behozott diesel corsát megnézni? Szinte csak ezek a normálisan felszereltek..... Konkrétan ez tetszett meg: Corsa 1.5TD Kicsit félek a 3 ajtóstól hogy pici, mert van amikor 4 személynek is kellene. Kérdés a 3 ajtósok felé, hogy hátra mennyire nehéz beszállni, és egy 185cm-es emberke mögött mekkora hely marad? Ahogy a képeken néztem az 5 ajtós hosszabb is mint ez nem? A másik az 1.5 TD motor, gondolom itt a turbó lehet macerás, meg gondolom bonyolultabb mint egy egyszerű szívó diesel. Köszöntem! Nekem 3ajtós van de sztem amióta megvan a kocsi ha kétszer ültek hátul...beszálni nem könnyü hátra,kiszálni még nehezebb elég magas vagyok(192cm),tehát max hátra van tolva majdnem az ülés,de sztem ha mögém egy kisebb termetű ember ül, el fog férni,bár kérdés hogy kinek mekkor a helyigénye. (ha anyuka apuka utazna hátul,inkább ne vegyél 3ajtósat :) ) Nem ismerem ezeket az 1,5TD motorokat,de a németeknél nézegetem és nevetséges hogy 3-400ezerért kapsz ilyeneket klímával majdnem full extrásan,csak neveséges hogy mire behozod legalább még ugyanannyi a reg adó + egyéb illetékek Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Helló ismét! Elérkezett az idő hogy alaposabban is körbenézzek a piacon, mert eladtam a másik autót. Szerintetek érdemes egy osztrákból behozott diesel corsát megnézni? Szinte csak ezek a normálisan felszereltek..... Konkrétan ez tetszett meg: Corsa 1.5TD Kicsit félek a 3 ajtóstól hogy pici, mert van amikor 4 személynek is kellene. Kérdés a 3 ajtósok felé, hogy hátra mennyire nehéz beszállni, és egy 185cm-es emberke mögött mekkora hely marad? Ahogy a képeken néztem az 5 ajtós hosszabb is mint ez nem? A másik az 1.5 TD motor, gondolom itt a turbó lehet macerás, meg gondolom bonyolultabb mint egy egyszerű szívó diesel. Köszöntem! 3ajtóval négy személy felejtős. Állandóan lerugdossák a műanyagot az ülés oldaláról, nem kis procedúra,amíg ki-be hajtogatják az emberek onnan magukat. A csomagtér négy személyre vetítve egy-egy hátizsák és be is telt. Ha meg mégis találsz ötajtós dízel normális corsát, azokat astra árban mérik. Én családi autónak astrát vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts