Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

1.5 TD T4EC1 motorba víz került, 1-es hajtókar és dugó K.O. minden más szerencsére oké. Szereztem új hajtókart dugóval, betettük motor elforog, látszólag minden stimmel. Az új vezérműszíjat úgy állítottuk ahogy a régit, de lehetséges, hogy a régi már eleve elugrott 1 fogat. A vezérlés miatt kérnék segítséget, hogy a gyári állapotba hogyan kéne állítani? Elvileg az adagolónál van egy lyuk, azt lehet rögzíteni + a szelepeknél is van egy lyuk, azt is rögzítettük, de a főtengelyt hogy kell alapba beállítani?

Küldetm pü-ben egy leírást, mindent megtalálsz benne, ami kell. :)

Megosztás:

%7Boption%7Dhttp://img706.imageshack.us/img706/4938/tid.png

Pinout

Below is the Pinout for the TID

8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place

8-as lábat csapd el és lesz folyamatos dátumkijelzés.

Nem kell semmit programozni...

Köszönöm szépen a válaszokat! Meglesem azt a kábelt! :)

Megosztás:

Ismét 1 nehéz napon vagyok túl, gyárira cserélve az alapjárati motorom mert már kurvára idegesített, most ######án beállt nem libeg a mutató mondanom se kell utángyártott volt. Szomszédok segítette kiszedni a csavart kicseréltük azt szevasz. Aminek elvolt nyalva a feje... egyik felébe nagyobb a másikba kisebb szeretem az ilyen kokányolást de az én corsámon minden össze van gyányolva. Sok béna komolyan ahol a kocsihoz lehet nyúlni valami tuti elvan törve nyalva tákolva nevetséges.

GSI ülést betettem probából hát teljesen más világ abba ülni mint a gyáriba majd csak szereznem kell 1 jó kárpitost aki a 4 szélét megcsinálja, hogy ne legyen kiszakadva nincs mind kiszakadva, csak hogy egységes legyen :)

Meg lacitól is vártam a kárpitot meg az ülést de hát nem jött meg :/ Pedig már akkor kész lenne a belsőm végre :/

Esetleg ha valakit érdekel egyedi kárpit hangszóró kiemelővel asszem üvegszálból lett csináltatva ez eladó!

Valaki keresett fekete hátsó kárpitokat az is van ha érdekli még

Közbe még 1 audit is segítettem megszerelni folyamat alapjárati probléma, szereztem 40% kedvezménnyel alapjárati motort 23 ezerért audinál 58ért adták volna ugyan úgy VDO gyári made in germany. Betettük, nem volt jó, kitakarítottuk a folyószelepit ami asszem az AGR ott. Azóta úgy áll a mutató ahogy kell :D Azt hozzá teszem, hogy audi szerelők se tudták, mi a baja de hát csak ilyen okoskodok voltak csak. Folyamat nem esett vissza a fordulat kinyomott kuplungnál + klímánál libegett folyamat, akkor időnként le is esett. De orvosoltuk a problémát :D Az audi szerelők meg HÁT meg nem tudom meg ilyenek ott voltam előttem mondta majd megnézik kicserélik a computert a kocsiba meg ilyenek pfff.

hbk8j9d7d9exueqypwi3.jpg

Megosztás:

Volu kérlek mond egy összeget amiért a te féltengelyed készült vagy az a diesel vagy amiről beszéltünk mert szerintem meghalt a féltengelyem kitekert kormánynál kikanyarodok és ráz és DADADADADA a motort izomból megrángattam nem mozog tehát nem hiszem, hogy bakk. Elmehetek még így 1000KMert kb? Meg ha izomból motor fékezek akkor sincs semmi. Mert utána akkor kidobom és megy bele a 2.0 motor és az új féltengely.

Megosztás:

Na mivan egy-kettő előfizettél? :D

Bizony.

Hallod talpra állítottuk azt a 190-es kismercit amit mondtam. Csak a kis utcákban próbáltam mert még le van adva a rendszáma,de nagyon állaaattt. :D

2.0 benzines 122lovas. Nagyon szépen tol. Kilincsel előre közlekedésben is partner lenne. :lol: Olyan futóműve van,mint egy 500kg-val kikönnyített E-osztálynak. :D

190E_025_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

190E_015_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ablaktekerőt még vennem kell. :)

Megosztás:

Bizony.

Hallod talpra állítottuk azt a 190-es kismercit amit mondtam. Csak a kis utcákban próbáltam mert még le van adva a rendszáma,de nagyon állaaattt. :D

2.0 benzines 122lovas. Nagyon szépen tol. Kilincsel előre közlekedésben is partner lenne. :D Olyan futóműve van,mint egy 500kg-val kikönnyített E-osztálynak. :D

Ablaktekerőt még vennem kell. :)

kurvä szép ez a gép.

Megosztás:

kurvä szép ez a gép.

86/11 havi, rozsdát megemelve sem láttam. :)

Minden működik rajta,ilyen apróságok vannak,hogy ablaktekerő, vezetőülés deréktámasz kopott.

Végig garázsban tartott,rendszeresen karbantartott, második autónak használt.

Lehet 400-ért megválna tőle a tulajdonosa de nagyon gondolkozunk rajta,hogy hiba lenne.

Inkább eladja az A6-ot az egy jellegtelen fos ehhez képest.

Megosztás:

Dörti, ha kell tudok jó kárpitost bpn. :)

Merre felé? Köszönöm szépen és értelmes árba dolgozzon mert a 4 szélét nem csináltatnám meg 15 ezerért pl :D Csak 2 széle van kikopva gondoltam áthúzatom a 4 részt ugyan olyan szürkére és akkor jó lesz. 4 Csík oldalt gondolom értitek melyik. Sokat nem akarok rá költeni mert akkor már be is bőröztethetnem ennyi erővel.

Megosztás:

Merre felé? Köszönöm szépen és értelmes árba dolgozzon mert a 4 szélét nem csináltatnám meg 15 ezerért pl :) Csak 2 széle van kikopva gondoltam áthúzatom a 4 részt ugyan olyan szürkére és akkor jó lesz. 4 Csík oldalt gondolom értitek melyik. Sokat nem akarok rá költeni mert akkor már be is bőröztethetnem ennyi erővel.

13ban. Az árait nem tudom fejből.

Megosztás:

Volu kérlek mond egy összeget amiért a te féltengelyed készült vagy az a diesel vagy amiről beszéltünk mert szerintem meghalt a féltengelyem kitekert kormánynál kikanyarodok és ráz és DADADADADA a motort izomból megrángattam nem mozog tehát nem hiszem, hogy bakk. Elmehetek még így 1000KMert kb? Meg ha izomból motor fékezek akkor sincs semmi. Mert utána akkor kidobom és megy bele a 2.0 motor és az új féltengely.

diesel kadett csuklók,ha jól emlékszem a lényeg hogy a belső fogazása 22 legyen...de kérdezd pontosabban Demót. Árban pedig kérdezd meg a volt melóhelyedet hogy dízel e kadetthez 22es belső fogazásút váltó oldali féltengelycsuklót mennyiért tudnak szerezni

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.