J0hnny Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 1.5 TD T4EC1 motorba víz került, 1-es hajtókar és dugó K.O. minden más szerencsére oké. Szereztem új hajtókart dugóval, betettük motor elforog, látszólag minden stimmel. Az új vezérműszíjat úgy állítottuk ahogy a régit, de lehetséges, hogy a régi már eleve elugrott 1 fogat. A vezérlés miatt kérnék segítséget, hogy a gyári állapotba hogyan kéne állítani? Elvileg az adagolónál van egy lyuk, azt lehet rögzíteni + a szelepeknél is van egy lyuk, azt is rögzítettük, de a főtengelyt hogy kell alapba beállítani? Küldetm pü-ben egy leírást, mindent megtalálsz benne, ami kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 http://img706.imageshack.us/img706/4938/tid.png Pinout Below is the Pinout for the TID 8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place 8-as lábat csapd el és lesz folyamatos dátumkijelzés. Nem kell semmit programozni... Köszönöm szépen a válaszokat! Meglesem azt a kábelt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Igazi szerelő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Még ilyet posta felujítás alatt és csak levelet lehet feladatni a postással semmi csomag max majd ha végeznek,ennyit a faluról!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Ezért jó nagyvárosban lakni, ahol este 8-kor is feladod a csomagod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Igazi szerelő? :D http://kep.index.hu/1/0/181/1815/18151/181...519a7289_wm.jpg Ebben mi olyan meglepő? :) Tudod hogy tud fájni az ember dereka, amikor ott hajolgat órákig? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Ezért jó nagyvárosban lakni, ahol este 8-kor is feladod a csomagod :) hát,qrva jó pesten lakni, a sok bunkó arrogáns sznob kivagyaság emberrel együtt lakni a szmogban a tömegben a koszban az állandó rohanásban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 hát,qrva jó pesten lakni, a sok bunkó arrogáns sznob kivagyaság emberrel együtt lakni a szmogban a tömegben a koszban az állandó rohanásban.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Ismét 1 nehéz napon vagyok túl, gyárira cserélve az alapjárati motorom mert már kurvára idegesített, most ######án beállt nem libeg a mutató mondanom se kell utángyártott volt. Szomszédok segítette kiszedni a csavart kicseréltük azt szevasz. Aminek elvolt nyalva a feje... egyik felébe nagyobb a másikba kisebb szeretem az ilyen kokányolást de az én corsámon minden össze van gyányolva. Sok béna komolyan ahol a kocsihoz lehet nyúlni valami tuti elvan törve nyalva tákolva nevetséges. GSI ülést betettem probából hát teljesen más világ abba ülni mint a gyáriba majd csak szereznem kell 1 jó kárpitost aki a 4 szélét megcsinálja, hogy ne legyen kiszakadva nincs mind kiszakadva, csak hogy egységes legyen :) Meg lacitól is vártam a kárpitot meg az ülést de hát nem jött meg :/ Pedig már akkor kész lenne a belsőm végre :/ Esetleg ha valakit érdekel egyedi kárpit hangszóró kiemelővel asszem üvegszálból lett csináltatva ez eladó! Valaki keresett fekete hátsó kárpitokat az is van ha érdekli még Közbe még 1 audit is segítettem megszerelni folyamat alapjárati probléma, szereztem 40% kedvezménnyel alapjárati motort 23 ezerért audinál 58ért adták volna ugyan úgy VDO gyári made in germany. Betettük, nem volt jó, kitakarítottuk a folyószelepit ami asszem az AGR ott. Azóta úgy áll a mutató ahogy kell :D Azt hozzá teszem, hogy audi szerelők se tudták, mi a baja de hát csak ilyen okoskodok voltak csak. Folyamat nem esett vissza a fordulat kinyomott kuplungnál + klímánál libegett folyamat, akkor időnként le is esett. De orvosoltuk a problémát :D Az audi szerelők meg HÁT meg nem tudom meg ilyenek ott voltam előttem mondta majd megnézik kicserélik a computert a kocsiba meg ilyenek pfff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Ezért jó nagyvárosban lakni, ahol este 8-kor is feladod a csomagod :) Szöged nem nagyváros. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Szöged nem nagyváros. :) Na mivan egy-kettő előfizettél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Volu kérlek mond egy összeget amiért a te féltengelyed készült vagy az a diesel vagy amiről beszéltünk mert szerintem meghalt a féltengelyem kitekert kormánynál kikanyarodok és ráz és DADADADADA a motort izomból megrángattam nem mozog tehát nem hiszem, hogy bakk. Elmehetek még így 1000KMert kb? Meg ha izomból motor fékezek akkor sincs semmi. Mert utána akkor kidobom és megy bele a 2.0 motor és az új féltengely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Na mivan egy-kettő előfizettél? :D Bizony. Hallod talpra állítottuk azt a 190-es kismercit amit mondtam. Csak a kis utcákban próbáltam mert még le van adva a rendszáma,de nagyon állaaattt. :D 2.0 benzines 122lovas. Nagyon szépen tol. Kilincsel előre közlekedésben is partner lenne. :lol: Olyan futóműve van,mint egy 500kg-val kikönnyített E-osztálynak. :D Ablaktekerőt még vennem kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 jéééé ,makesz klubtag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Bizony. Hallod talpra állítottuk azt a 190-es kismercit amit mondtam. Csak a kis utcákban próbáltam mert még le van adva a rendszáma,de nagyon állaaattt. :D 2.0 benzines 122lovas. Nagyon szépen tol. Kilincsel előre közlekedésben is partner lenne. :D Olyan futóműve van,mint egy 500kg-val kikönnyített E-osztálynak. :D Ablaktekerőt még vennem kell. :) kurvä szép ez a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Szöged nem nagyváros. :) Országhoz képest nagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 kurvä szép ez a gép. 86/11 havi, rozsdát megemelve sem láttam. :) Minden működik rajta,ilyen apróságok vannak,hogy ablaktekerő, vezetőülés deréktámasz kopott. Végig garázsban tartott,rendszeresen karbantartott, második autónak használt. Lehet 400-ért megválna tőle a tulajdonosa de nagyon gondolkozunk rajta,hogy hiba lenne. Inkább eladja az A6-ot az egy jellegtelen fos ehhez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Dörti, ha kell tudok jó kárpitost bpn. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Dörti, ha kell tudok jó kárpitost bpn. :) Merre felé? Köszönöm szépen és értelmes árba dolgozzon mert a 4 szélét nem csináltatnám meg 15 ezerért pl :D Csak 2 széle van kikopva gondoltam áthúzatom a 4 részt ugyan olyan szürkére és akkor jó lesz. 4 Csík oldalt gondolom értitek melyik. Sokat nem akarok rá költeni mert akkor már be is bőröztethetnem ennyi erővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Dörti, ha kell tudok jó kárpitost bpn. :) ha jó kárpitos akkor engem is érdekelne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Merre felé? Köszönöm szépen és értelmes árba dolgozzon mert a 4 szélét nem csináltatnám meg 15 ezerért pl :) Csak 2 széle van kikopva gondoltam áthúzatom a 4 részt ugyan olyan szürkére és akkor jó lesz. 4 Csík oldalt gondolom értitek melyik. Sokat nem akarok rá költeni mert akkor már be is bőröztethetnem ennyi erővel. 13ban. Az árait nem tudom fejből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 ezt a tünet nálam :/ Gondolom a szürke rész is cserélhető vagy rávarrható. Természetesen igényesen végig kicserélve mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Volu kérlek mond egy összeget amiért a te féltengelyed készült vagy az a diesel vagy amiről beszéltünk mert szerintem meghalt a féltengelyem kitekert kormánynál kikanyarodok és ráz és DADADADADA a motort izomból megrángattam nem mozog tehát nem hiszem, hogy bakk. Elmehetek még így 1000KMert kb? Meg ha izomból motor fékezek akkor sincs semmi. Mert utána akkor kidobom és megy bele a 2.0 motor és az új féltengely. diesel kadett csuklók,ha jól emlékszem a lényeg hogy a belső fogazása 22 legyen...de kérdezd pontosabban Demót. Árban pedig kérdezd meg a volt melóhelyedet hogy dízel e kadetthez 22es belső fogazásút váltó oldali féltengelycsuklót mennyiért tudnak szerezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 13ban. Az árait nem tudom fejből. na de hun? magán háznál pepecsel a srác v cég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Mondjuk azért gondold újra azt az összeget amit kitaláltál. 3750ért szétbontani, kiszabni az anyagot, anyagár, összevarrni, összerakni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts