Volu Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Volu! Itt a lehetőség http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c....php?list=inbox hehe ha lenne egy felesleges millióm,belevágnék, ha lenne felesleges 2millám,akkor g astra coupet vennék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Fiúk ha kell valami b-s corsához szóljatok nyugottan mert nem mindig nézem a fórumra írtakat, irjatok privit,azt2 helyen is látom!!!Van minden ami csak kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Fiúk ha kell valami b-s corsához szóljatok nyugottan mert nem mindig nézem a fórumra írtakat, irjatok privit,azt2 helyen is látom!!!Van minden ami csak kell! :D Csak szét kell dikházni!! :) Hogy a nagyoktól idézzek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Eladó a TID kijelzőm Jean Treavor :) Kijelző a teteje csatlakozók + a hőmérséklet jeladó! Ha érdekel írj privit! Más is írhat! Ha érdekli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ja olyan új tágulási tartályt szedtem le a kocsiról, hogy megirigyelnétek ti takarító művészek :D Hófehér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ja olyan új tágulási tartályt szedtem le a kocsiról, hogy megirigyelnétek ti takarító művészek :D Hófehér :) ha leírnám mennyiért szereztem új még hófehérebb tágulási tartályt,elsírnád magad...annyiért a csavarhúzót nem vennéd a kezedbe hogy leszedd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Eladó a TID kijelzőm Jean Treavor :) Kijelző a teteje csatlakozók + a hőmérséklet jeladó! Ha érdekel írj privit! Más is írhat! Ha érdekli! szerk ment a priv Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 ha leírnám mennyiért szereztem új még hófehérebb tágulási tartályt,elsírnád magad...annyiért a csavarhúzót nem vennéd a kezedbe hogy leszedd :) Hát én a tartályt egész pontosan 1 perc alatt szedtem le kb szóval ingyen volt és gyors volt :D nem hinném, hogy te ennél olcsóbban szerezted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Hát én a tartályt egész pontosan 1 perc alatt szedtem le kb szóval ingyen volt és gyors volt :) nem hinném, hogy te ennél olcsóbban szerezted :D nem az a kérdés hogy hány perc alatt szedted le hanem az hogy mennyiért adod ezt a szinte új tartályt...de megint nem írom mennyit érhet,nem akarom rontani a boltod :D amúgy kezd ez a topic egy bolhapiacra hasonlítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 nem az a kérdés hogy hány perc alatt szedted le hanem az hogy mennyiért adod ezt a szinte új tartályt...de megint nem írom mennyit érhet,nem akarom rontani a boltod :D amúgy kezd ez a topic egy bolhapiacra hasonlítani.... Ja nem adom el, majd beteszem a corsába nemsokára :) Elég szép lesz a móka csak azért osztottam meg veletek mert mindig ez a téma, hogy tiszta kell, hogy legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 És ha én nem a dátumot akarom látni a TID-en, hanem hogy "WELCOME in HEAVEN" ahhoz melyik kábelt kell elvágni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 És ha én nem a dátumot akarom látni a TID-en, hanem hogy "WELCOME in HEAVEN" ahhoz melyik kábelt kell elvágni? Elől felpattintod a motorháztetőt bal oldalon a rács alatt van az akksi és a +ra menő szálat kell átvágni! Akkor ez a felírat lesz :) Kellenek a hátsó ajtó csillapítói akkor vagy nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Elől felpattintod a motorháztetőt bal oldalon a rács alatt van az akksi és a +ra menő szálat kell átvágni! Akkor ez a felírat lesz :) Kellenek a hátsó ajtó csillapítói akkor vagy nem? :D rád várok hogy mondj rá árat :D meg ha szépen kiemeli hogy ne kéne :D a mostani is megfogja ha felemelem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 rád várok hogy mondj rá árat :) meg ha szépen kiemeli hogy ne kéne :D a mostani is megfogja ha felemelem. :D Szépen kiemeli bár csak ablak nélküli ajtón tudtam kipróbálni hát nem tudom hogy az mekkora súly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Szépen kiemeli bár csak ablak nélküli ajtón tudtam kipróbálni hát nem tudom hogy az mekkora súly :) hátsó szárny volt fent mert állítólag is számít de amint hazakerülök kb pénteken megmérem nyitva zárva Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 hátsó szárny volt fent mert állítólag is számít de amint hazakerülök kb pénteken megmérem nyitva zárva Tök8 a szárny én utólag tettem fel a szárnyat még is működik a cucc! De komolyan kifogom szedni az enyémből a saját verdámból beteszem ha már ezen múlik :) De ha jó kötelező megvenned :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Mai szösszenet Eladó győrben 7éve 1 tulajnál lévő opel astra, mely kedvező 1400ccm-es biztosítással rendelkezik, nem gyári gsi, tehát 5 ajtós, ahogy a képeken is látszik, renszeresen karbantartva, alukerékkel, zenével, +4db felnireszerelt téligumival eladó. Megbízható erős motorral. 620.000Ft-os irányáron eladó, ill, ha hifi zene+sokküllős alukerék nem kell, akkor 540.000Ft. minimális alku lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Véleményetek szerint a fogyasztés megtartva, lehet-e valami pozitív eredményt kicsikarni a C12NZ (1994) motorból, HA a hengerfej tömítésen változtatunk? A kompjúter tudja korrigálni a változást a lambda szonda segítségével? Vagy megéri inkább hengerfejet cserélni kompjúterrel együtt? Ui.:Van valakinek elfekvőben használt de még jó kuplung tárcsája ami eladó sorba kerülhet? Köszi: Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Véleményetek szerint a fogyasztés megtartva, lehet-e valami pozitív eredményt kicsikarni a C12NZ (1994) motorból, HA a hengerfej tömítésen változtatunk? A kompjúter tudja korrigálni a változást a lambda szonda segítségével? Vagy megéri inkább hengerfejet cserélni kompjúterrel együtt? Ui.:Van valakinek elfekvőben használt de még jó kuplung tárcsája ami eladó sorba kerülhet? Köszi: Gyuri Tuningolni akarod? Mert akkor felejtsd el. :) Van kuplung tárcsám és eladó 1.4si motor váltóval mindennel :D csak be kell tenni :D a tuning és fogyasztás megtartása sose fog együtt létre jönni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Tuningolni akarod? Mert akkor felejtsd el. :) Van kuplung tárcsám és eladó 1.4si motor váltóval mindennel :D csak be kell tenni :D Nem érdemes így tuningolni? Privátba küldenél valami "baráti" árat? Nemrég után-állítottam a kuplungot, de már nagyon nincs tovább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Nem érdemes így tuningolni? Privátba küldenél valami "baráti" árat? Nemrég után-állítottam a kuplungot, de már nagyon nincs tovább! Értelmetlen tuningolni egy 1.2est :) nagyobb motort kell tenni bele ennyi. Asszem árat már írtam mindennel együtt 50 motor váltó kábelköteg és minden cucc ami kell hozzá. Van hozzá szervó is ha az egészet egybe megveszed még adok kedvezményt is :D 1.4 SI 82LE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 ahogy érzed :) Ma megrendeltem a megfelelo tipusu Bosch szondat es egy ora mulva mar a kezemben is volt. Kb 12 ezer ft-ba kerult, egyszeru sarga dobozban bosch felirattal es csatlakozoval:D. Kupakot leveve rola mintha egy kicsit egett lenne a feje (gondolom azert mert gyartas utan tesztelik), de a meneten es az anyan semmi nyoma kopasnak, valamint a menetes reszen rajta van a szurke paszta. Szerelo csak jovo het kozepen er ra, addig varok turelmesen es remelem meglesz az eredmenye:) Koszonom mindenki segitseget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Ma megrendeltem a megfelelo tipusu Bosch szondat es egy ora mulva mar a kezemben is volt. Kb 12 ezer ft-ba kerult, egyszeru sarga dobozban bosch felirattal es csatlakozoval:D. Kupakot leveve rola mintha egy kicsit egett lenne a feje (gondolom azert mert gyartas utan tesztelik), de a meneten es az anyan semmi nyoma kopasnak, valamint a menetes reszen rajta van a szurke paszta. Szerelo csak jovo het kozepen er ra, addig varok turelmesen es remelem meglesz az eredmenye:) Koszonom mindenki segitseget! Van otthon villáskulcs készleted? Mert simán kitudod magad is cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Van otthon villáskulcs készleted? Mert simán kitudod magad is cserélni... Villaskulcs meg kerulne, de nem ferek hozza. Gondolom ott meg egy par dolgot le kellene kotni, arrol nem is beszelve, hogy szerintem olyan konnyen nem adna meg magat ugy ra van sulve. Amugy is a generatorom fesz szabalyzojat ki kell csereltessem es igy egy kalap alatt kicsereltetnem a szondat is. Bar kivancsiva tettel, mit kellene leszereljek ahhoz, hogy hozzaferjek a lambdahoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PROKINCS Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 1.5 TD T4EC1 motorba víz került, 1-es hajtókar és dugó K.O. minden más szerencsére oké. Szereztem új hajtókart dugóval, betettük motor elforog, látszólag minden stimmel. Az új vezérműszíjat úgy állítottuk ahogy a régit, de lehetséges, hogy a régi már eleve elugrott 1 fogat. A vezérlés miatt kérnék segítséget, hogy a gyári állapotba hogyan kéne állítani? Elvileg az adagolónál van egy lyuk, azt lehet rögzíteni + a szelepeknél is van egy lyuk, azt is rögzítettük, de a főtengelyt hogy kell alapba beállítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts