hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Szia hát szerintem ennyit nem de nem akartam bele beszélni bocs. 25ért lehet kapni 4új barum gumit ebben a méretben. Acélfelni darabja egy matyikirály. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 25ért lehet kapni 4új barum gumit ebben a méretben. Acélfelni darabja egy matyikirály. :icon4: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1468066587.html 6rongy 4db felni :D noname gumi meg nem sokat ér rajta szvsz hiába jó a mélység olcsón adható el max. Ez van a használt felét éri az újnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1468066587.html 6rongy 4db felni :D noname gumi meg nem sokat ér rajta szvsz hiába jó a mélység olcsón adható el max. Ez van a használt felét éri az újnak. Tavaly a 42fokban 60ért eladtam egy kétéves mobilklímát , (metroban 65ért adták). :icon4: Mákom volt. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Tavaly a 42fokban 60ért eladtam egy kétéves mobilklímát , (metroban 65ért adták). :icon4: Mákom volt. :icon4: Az se volt bal###### aki megvette ;) 60 ezeréknél már 15őt is szívesen kiadok az újra + a garancia ;), nem hogy 5 ezret ;) De térjünk vissza a corsa vonalra ;) kedves maki. :lol: Tegyél fel képeket a kis corsádról :lol: Most megnéznék egy kéket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Minden passzol, csak tudni kell, hogy hogyan :D Miért ne lenne egyszerűbb és olcsóbb? Mászkál már jópár ilyen nagymotoros Corsa itthon, csak el kell fogadni, hohy nem lehet 100e-ből megcsinálni és nem tudja mindenki magának otthon befaragni. :icon4: Ezért kell a trükköket ismerni vagy ismerni olyat, aki ismeri! ;) Háhá akkor én vagyok a te embered lesz egy eladó C14SE motorom 1.4 82LE amúgy azonosan fogyasztanak, a 60LE C14NZ és a 82LE C14SE ugyan annyi a 16 szelepes X14XE többet eszik kicsit, a C14SE 7-8LE és jól is megy és nincs EGR szelep meg mindenféle idiótaság :icon4: Bontottam 1 kocsit azt így lesz motor, amúgy én ha taposom neki akkor eszik 7-8L-t kb normális tempó melett fix 7L. Mondjuk papírokat, nem tudok adni hozzá de kb ugyan úgy néz ki a 2 motor és én a helyedbe 1.2 biztosítást fizetnék rá annyi, hogy a motorszámot ki kell venni ennyi. ;) X14XE az 90paci. ;) Városban 10 liter ha vered neki, országúton 7l körül kijön 100-as tempóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Ezért kell a trükköket ismerni vagy ismerni olyat, aki ismeri! ;) X14XE az 90paci. ;) Városban 10 liter ha vered neki, országúton 7l körül kijön 100-as tempóval. Tudom, hogy 90 paci de nem írtam, sehol se hány LE :D amúgy mind szarul eszik városba. Mondjuk a 16V többet eszik bárki mondhat bármit mint a 8v-nál ugyanis a többlet teljesítménynek valamiből elő kell állnia :icon4: az 1.2 16vnek se mondanám jónak a 7L fogyasztását :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Az se volt bal###### aki megvette :icon4: 60 ezeréknél már 15őt is szívesen kiadok az újra + a garancia :icon4:, nem hogy 5 ezret ;) De térjünk vissza a corsa vonalra ;) kedves maki. ;) Tegyél fel képeket a kis corsádról ;) Most megnéznék egy kéket :D Bazz a slagg színe is passzol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Slag kék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Slag kék! :D Az opelfórumban is tetszik a színvilág,a kék szín itt is jelen van,de a Face is nagyon elegáns,visszafogott dizájn. Amitől hányok az például a kárvájling weboldala.....pfffej... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Bazz a slagg színe is passzol. :icon4: Jó ez a paripa csak a lyukas ülés támlákra vegyél valami huzatot és akkor telinek tűnik az nagyon gáz :icon4: Ez ami ocsmány csúnya a corsán meg a 2-3 ágú kormány tökmindegy, hogy GSI vagy mi ritka csúnya. A fogása az jó meg jobb mint a 2 ágú. Amúgy eladó a GSI kormány is ;) Ha kell valakinek ! Jó áron ;) dudával és átvezetővel! Így néz ki: ez csak a kinézete :D 3ért vihető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Még mindig a legjobb kormány! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Még mindig a legjobb kormány! :icon4: Nekem OMP van, szerintem az a király, de azért a Sparco-ra sem mondanék nemet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Nekem OMP van, szerintem az a király, de azért a Sparco-ra sem mondanék nemet. :D Én nem kinézetre mentem, amikor választottam(gondolom azért te sem), a fogása számított és még a corsa előtt jóval már ilyet vettem az astrába is. De kinek pap, kinek a paplan. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Én nem kinézetre mentem, amikor választottam(gondolom azért te sem), a fogása számított és még a corsa előtt jóval már ilyet vettem az astrába is. De kinek pap, kinek a paplan. :icon4: Hát előbb kéne ilyen GSI kormány mint ezek a gagyi tuning szarok tiszta csúnyák. De ez a GSI se szép akkor már a 2 új légzsákos valamelyike de én 4 ágú parti vagyok még mindig :D Szeretem alul is fogni a kormányt nem csak BMW stílusba ;) Nem szeretem se a rallyt, se a homasitát kormányokat meg a tuning, a fast and furious-t szeretem de abba se a kormányokat. ;) Egy kormány az ne egy vasdarab legyen hanem bőr és kormány alakú ennyi. Ha gagyi kormányozni akar az ember gokartozik :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Vajon az 5 ajtós B corzinak a két hátsó ajtó külső kilincse, megegyezik a 3 ajtós első külső kilincsével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Na elvonult a kis corsa a szerelőhöz, felkészülni a műszakira. Hálistennek szombaton Pestről hazafele jövet, kilyukadt a kipufogóm is szerintem, mert nagyon sportos hangja lett (bár így se volt csöndes) Most Anyámék F Astráját hajtom, hát ég és föld a corsámhoz képest, ha szabad ilyet mondani! Azon is most volt egy kisebb motorgenerál, 1.4-es 90 lovas, de olyan halk a motor, hogy semmit nem hallani mikor megy, nagyon jól szedi a lábát is. A corsa meg kb. 10x hangosabb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Tudom, hogy 90 paci de nem írtam, sehol se hány LE :icon4: amúgy mind szarul eszik városba. Mondjuk a 16V többet eszik bárki mondhat bármit mint a 8v-nál ugyanis a többlet teljesítménynek valamiből elő kell állnia :icon4: az 1.2 16vnek se mondanám jónak a 7L fogyasztását ;) akkor nekem biztos valami baj van az autómmal.. ;) városba benzin 7.5 ,lpg 8.5 (klímával 9) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Háhá akkor én vagyok a te embered lesz egy eladó C14SE motorom 1.4 82LE amúgy azonosan fogyasztanak, a 60LE C14NZ és a 82LE C14SE ugyan annyi a 16 szelepes X14XE többet eszik kicsit, a C14SE 7-8LE és jól is megy és nincs EGR szelep meg mindenféle idiótaság :D Bontottam 1 kocsit azt így lesz motor, amúgy én ha taposom neki akkor eszik 7-8L-t kb normális tempó melett fix 7L. Mondjuk papírokat, nem tudok adni hozzá de kb ugyan úgy néz ki a 2 motor és én a helyedbe 1.2 biztosítást fizetnék rá annyi, hogy a motorszámot ki kell venni ennyi. :icon4: Privátba írnál árat? Bár még néhány hónap mire lesz rá befektethető pénzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 akkor nekem biztos valami baj van az autómmal.. :icon4: városba benzin 7.5 ,lpg 8.5 (klímával 9) :D Jó de te sem a bazilika körül keringsz egész nap, gondolom. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Na ma nekifogtam megcsinálni a bajuszkapcsolókat, hosszú órák tervezése után nekiálltam esztergálni, remélem holnap sikerül befejeznem az egyiket. Ha kész, teszek fel képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Jó de te sem a bazilika körül keringsz egész nap, gondolom. :D nem...Zuglóból Mátyásföldre.. 10km melóba meg vissza.. de egyébként keveset eszik .. 6.5 volt az alja városba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Na ma nekifogtam megcsinálni a bajuszkapcsolókat, hosszú órák tervezése után nekiálltam esztergálni, remélem holnap sikerül befejeznem az egyiket. Ha kész, teszek fel képet. mi a terv?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A C12NZ a legutolsó mérés-számítás alapján 5-6 liter a fogyasztása vegyesben, a nem egészen 45 lóerőhöz. Előzni esélytelen ezzel a teljesítménnyel, pedig néha kell, pláne, hogy a 2-es úton ingázom. Sok autós meg külterületen is 50-60km/h-val megy! Ne ezért kellene erősebb moci, alacsony fogyasztással mert helyettem senki nem fizeti ki a benzint. Ezért érdeklődöm valami kompromisszumos megoldáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 mi a terv?? Lecserélem a gyári bajuszkapcsolókat saját készítésű rozsdamentesre, mint a sebváltó gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A C12NZ a legutolsó mérés-számítás alapján 5-6 liter a fogyasztása vegyesben, a nem egészen 45 lóerőhöz. Előzni esélytelen ezzel a teljesítménnyel, pedig néha kell, pláne, hogy a 2-es úton ingázom. Sok autós meg külterületen is 50-60km/h-val megy! Ne ezért kellene erősebb moci, alacsony fogyasztással mert helyettem senki nem fizeti ki a benzint. Ezért érdeklődöm valami kompromisszumos megoldáson. A régi 2 esen? Vác és pest között? Honnan jársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts