hgabor99 Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Johnny köszönöm a sok hasznos infót és türelmet a MID-es kérdéseimmel kapcsolatban! A probléma nehezebbik felét megoldottam-cucc megrendelve mindenestül-most már csak a könnyebbik rész van vissza a bekötés!:D)))) köszi még1x mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Egész pontosan arra jutottam a TID-el kapcsolatban, hogy reggel óta festjük unokatesóm szobáit szóval semmire sajna :/ De amint lesz időm komolyan megnézem :D kibontva kivan itthon van minden csak meg kéne nézni :icon4: Oké, nem siettetni akarlak csak megkérdeztem , hogy mizu :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Oké, nem siettetni akarlak csak megkérdeztem , hogy mizu :icon4: Full nem siettetsz remélem holnap megtudom nézni mert nekem is pénz lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Johnny köszönöm a sok hasznos infót és türelmet a MID-es kérdéseimmel kapcsolatban! A probléma nehezebbik felét megoldottam-cucc megrendelve mindenestül-most már csak a könnyebbik rész van vissza a bekötés!:D)))) köszi még1x mindenkinek :icon4: Ha bármilyen kérdésed van az F astra BC topikban kapsz választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...16v_gsi-4904076 Hogy ne tuningoljunk GSI-t?! :D Bárcsak maradt volna gyári úgy még szép is :/ http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa..._akcio_-4962096 ez is no comment :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2911 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 :D Sziasztok ! Nem tudom, jó helyen járok-e, kisebb segítségre lenne szükségem egy Corsa B-vel kapcsolatban. Pár hete kitört a klímakapcsoló és sehol nem tudnak segíteni, több boltban is jártam és azt mondják ritka és próbálkozzak bontókkal.... Szeretném megkérdezni, hogy ilyen javítással hová forduljak Bp. környékén? Előre is köszönöm a segítséget: ÁcsFeri Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...16v_gsi-4904076 Hogy ne tuningoljunk GSI-t?! :D Bárcsak maradt volna gyári úgy még szép is :/ http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa..._akcio_-4962096 ez is no comment :icon4: A második még jol néz ki én azt akarom megvenni csak a festés nem kelett volna rá!!!Nekem am tetszik tetszenek a gyári lökhárítók lefestve olyan gömbölyű tőle a gép!!!:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 :D Sziasztok ! Nem tudom, jó helyen járok-e, kisebb segítségre lenne szükségem egy Corsa B-vel kapcsolatban. Pár hete kitört a klímakapcsoló és sehol nem tudnak segíteni, több boltban is jártam és azt mondják ritka és próbálkozzak bontókkal.... Szeretném megkérdezni, hogy ilyen javítással hová forduljak Bp. környékén? Előre is köszönöm a segítséget: ÁcsFeri Szerintem vegyél egy középkonzolt jobban jársz, bontóba klímásat kicsit drága lesz de jobb mint tákolgatni. De a kitört alatt nem értem mit értesz mert nekem a lámpakapcsoló van kitörve fogtam beraktam 1 fogpiszkálót és rátoltam azóta is így van és azt is kihúzni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A második még jol néz ki én azt akarom megvenni csak a festés nem kelett volna rá!!!Nekem am tetszik tetszenek a gyári lökhárítók lefestve olyan gömbölyű tőle a gép!!!:D Nincs azzal gond csak ez a lámpa a hátsó, meg az idióta motorháztetőt lerúgnám róla. Inkább gyárit tennék rá kb, meg a belső műanyagokat vissza cserélném gyárira. Mondjuk gondolom nem mondok újdonságot, hogy nem GSI lökös meg minden szét van mókolva pl a váltóbőr.... Szerintem ne vegyél ilyet, ha nem akarsz magadnak rosszat :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2911 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Szerintem vegyél egy középkonzolt jobban jársz, bontóba klímásat kicsit drága lesz de jobb mint tákolgatni. De a kitört alatt nem értem mit értesz mert nekem a lámpakapcsoló van kitörve fogtam beraktam 1 fogpiszkálót és rátoltam azóta is így van és azt is kihúzni kell. Köszi a gyors reagálást, már megpróbálok középkonzolt vadászni, tényleg nem olcsó.... Esetleg ötlet, hol kezdjem? Bp környéke A kitört alatt azt értettem, hogy a tekerő, aminek a kihúzásával kapcsolom a klímát, az egyik kihúzás közben jobban kijött, mint a normál állapota és teljesen ki tudtam venni a tekerőt ! Egy kb. 6-7 centis műanyag tengely jött vele együtt. Visszapattintva pedig nem kapcsolta le a klímát, és a hőfokot sem tudtam vele állítani. Megnéztem a műanyag tengelyt és egy darab hiányzott belőle... Nem lesz egyszerű cserélni gondolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 http://i28.photobucket.com/albums/c224/1li...orsa20xe006.jpg Na Dörti! Kérdés! :icon4: Milyen probléma látható a képen? :D B Corsa C20XE átalakítás....csak egy probléma a sok közül, amivel te is fogsz találkozni.... Egyáltalán van olyan input/output,ami stimmel a nagyblokkosításnál? ;) Nem hiszem,hogy egyszerűbb/olcsóbb feladat,mint mondjuk kispolákba 1.9tdi motort rakni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Egyáltalán van olyan input/output,ami stimmel a nagyblokkosításnál? ;) Nem hiszem,hogy egyszerűbb/olcsóbb feladat,mint mondjuk kispolákba 1.9tdi motort rakni. :icon4: Minden passzol, csak tudni kell, hogy hogyan :D Miért ne lenne egyszerűbb és olcsóbb? Mászkál már jópár ilyen nagymotoros Corsa itthon, csak el kell fogadni, hohy nem lehet 100e-ből megcsinálni és nem tudja mindenki magának otthon befaragni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Sziasztok! Tegnap írtam, hogy beállítottam a C12NZ kuplungját. Gázadás nélkül az alsó 2-3cm-nél kezd fogni. DE... menet közben a pedálút fele fölött fogja meg teljesen, és a pedál mélyebben van a féknél. Meg tudnátok mondani helyes-e a működése? A Corsa B típusnál nem tudom mi lenne a gyári, vagy a normális beállítás, (érzés). A válaszokat előre is köszönöm! Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Még valami. Valaki ismer megbízható fényezőt Budapesten, vagy észak pest megyében? Köszönöm: Gyuri Törölve, találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Csomagtér ajtóhoz gázrugót keresek. Ha valakinek van, már küldheti is postán, ha mond egy jó árat :D a lényeg hogy kitolja az ajtót....boltba 3500/db irreális Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Minden passzol, csak tudni kell, hogy hogyan :D Miért ne lenne egyszerűbb és olcsóbb? Mászkál már jópár ilyen nagymotoros Corsa itthon, csak el kell fogadni, hohy nem lehet 100e-ből megcsinálni és nem tudja mindenki magának otthon befaragni. :icon4: 100 ezerből érdekes lenne megcsinálni amikor kb annyiba kerül egy motor ;) leszervizelve! Nem tudom mennyi lehet pontosan még nem csináltam ilyet és nem is tudnék. Viszont ha az ember vesz 1 donor autót akkor szerintem olcsóbb a projekt ha van türelme árulgatni és van hozzá érzéke. Akkor azért jön vissza pénz meg ugye ha a régi motort is eltudja adni meg ha a donor autóba vannak extrák, kívül elemek. Nyilván 100 ezerből nem lesz betéve a motor ha az ember csak motort vesz :icon4: Bár számításaim szerint egy C20NE motor fele annyiba kerül a beépítés ugyan az de a motor árán lehet spórolni és az egy B corsába már elégséges utcai használatra. A fenntartása is kevesebb azért ha valami beszarik a 16V-n annak lesz ára ;) ha meg TK lesz a C20NE vesz az ember másikat kispénzé azért XE-t nehezebb szerezni és drágább is. Pont ma beszéltem 1 corsással akinek volt C20NE corsája és panaszkodott, hogy olyat ne vegyek, mert dolgozó lány szar szétesik a motortartó elkopik állandóan meg a féltengely is és azt nem lehet hozzá csináltatni dolgozó lány jól megy de szar és 10L eszik. Hát nem tudom én ebbe nem hiszek szerintem csak össze volt tákolva. Azért amit árulsz féltengely demó az elég jó lehet ;) ha a LET nem küldi szét akkor egy C20NE hol tudná? ;) A motor tartót meg nem karton lemezből kell kivágni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Csomagtér ajtóhoz gázrugót keresek. Ha valakinek van, már küldheti is postán, ha mond egy jó árat :icon4: a lényeg hogy kitolja az ajtót....boltba 3500/db irreális Nekem lehet, hogy van majd holnap megyek a kocsihoz megnézem neked :D Nincs valakinek sima mezei fekete ülés húzat? Régóta akarok ilyet de mindenhol csak gagyi mintásak vannak. Valakinek nem kell zárható kesztyűtartó kis pénzért? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Tapasztalatotok szerint az 1.4-es motorok közül melyik fogyaszt kevesebbet, normál vezetési stílus mellett? Gondoltam lecserélem a C12NZ-t, vagy csak a dugót, hengert, és a járulékait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Tapasztalatotok szerint az 1.4-es motorok közül melyik fogyaszt kevesebbet, normál vezetési stílus mellett? Gondoltam lecserélem a C12NZ-t, vagy csak a dugót, hengert, és a járulékait. Háhá akkor én vagyok a te embered lesz egy eladó C14SE motorom 1.4 82LE amúgy azonosan fogyasztanak, a 60LE C14NZ és a 82LE C14SE ugyan annyi a 16 szelepes X14XE többet eszik kicsit, a C14SE 7-8LE és jól is megy és nincs EGR szelep meg mindenféle idiótaság :D Bontottam 1 kocsit azt így lesz motor, amúgy én ha taposom neki akkor eszik 7-8L-t kb normális tempó melett fix 7L. Mondjuk papírokat, nem tudok adni hozzá de kb ugyan úgy néz ki a 2 motor és én a helyedbe 1.2 biztosítást fizetnék rá annyi, hogy a motorszámot ki kell venni ennyi. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banaszasza Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Sziasztok! 4 db opel corsa nyári gumi + felni eladó http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/szem...detes-27238759/ Köszi a figyelmet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Sziasztok! 4 db opel corsa nyári gumi + felni eladó http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/szem...detes-27238759/ Köszi a figyelmet. Kicsit drága lesz ez nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banaszasza Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Kicsit drága lesz ez nem? :D SZia! Miért szerinted mennyit ér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 SZia! Miért szerinted mennyit ér? Szia hát szerintem ennyit nem de nem akartam bele beszélni bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Tapasztalatotok szerint az 1.4-es motorok közül melyik fogyaszt kevesebbet, normál vezetési stílus mellett? Gondoltam lecserélem a C12NZ-t, vagy csak a dugót, hengert, és a járulékait. Normál vezetési stílus mellett,ugyanolyan körülmények között a c12nz-től az x16xe-ig nem igazán lehet 0.5liter/100km-nél több fogyasztáskülönbséget tapasztalni. Ugyanakkora tömeg mozgatásához ugyanannyi energia szükséges. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Normál vezetési stílus mellett,ugyanolyan körülmények között a c12nz-től az x16xe-ig nem igazán lehet 0.5liter/100km-nél több fogyasztáskülönbséget tapasztalni. Ugyanakkora tömeg mozgatásához ugyanannyi energia szükséges. :icon4: Így van. Ezért kell alapból jobb motorral venni :D úgy is restaurálni kell mindet :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts