dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Én a saab műszeregységéről és annak ergonómiájáról beszéltem, nem a luxuscuccokról és a hibákról... Átrakható, de sok meló. Külső féltengelycsuklók cseréje, főfékmunkahenger, ABS kocka, fékcsövek stb. Ez olyan mint a klíma: utólag kínlódjon vele akinek 2 anyja van. Nem tudja kijelezni literre pontosan hány liter van benne. Elég nehéz lenne megoldani, hogy halál pontosan bármivel is kitudd jelezni hány liter van benne, max közelítőleg lehetne. Áhh köszi. Igen jók a saab belsők is. Áhááá akkor nem mondott hülyeséget a srác. Minden cucc meglenne mert benne van a verdába csak ennyit szopni vele :icon4: Jaj de a féltengelyt azt majd cserélni kell a nagyobb motor miatt akkor cserélni kell a csuklót is gondolom így ugyan úgy szart se érne az ABS ha jól gondolom. Vagy a nagyobb motorral és féltengelyel is tudom használni mert akkor megérné nekem a szenvedést ha persze egyáltalán ér valamit egy 17 éves ABS :icon4: Ahh ha nem tudja kijelezni akkor nem érdekel :D Nem kell, hogy full pontosan kiírja közelítő érték is jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Amúgy vélemény a gombról? Nekem volt fém váltógombom, úgyhogy praktikus oldalról közelítem meg a kérdést: az enyém télen hozzáfagyott a kezemhez, nyáron meg odasült a tenyerem. Neked nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nekem volt fém váltógombom, úgyhogy praktikus oldalról közelítem meg a kérdést: az enyém télen hozzáfagyott a kezemhez, nyáron meg odasült a tenyerem. Neked nem? Nekem is a cégesbe és folyamat kilazult a csavar meg szar is volt szerintem simán jó a gyári nem a kocka alakú nekem még a kinézete is tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nekem is a cégesbe és folyamat kilazult a csavar meg szar is volt szerintem simán jó a gyári nem a kocka alakú nekem még a kinézete is tetszik :D A helyesírásra figyelj légy szíves! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 A helyesírásra figyelj légy szíves! :icon4: Okés! Akkor ha majd nagyobb motorom lesz a külső csuklókat megtarthatóm az ABS miatt vagy kuka?:D Magyarul ha veszem a fáradtságot és vissza tetetem majd az ABS-t a kocsimba akkor motor cserélnél lesz e problémám vele? Köszöntem szépen! Bocs de ehhez nagyon de nagyon nem értek! Mert ha nem megoldható akkor inkább eladom a cuccait. Nem csalunk.... http://www.kephost.com/images4/2011/7/24/e...olyzsnv2p3w.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Okés! Akkor ha majd nagyobb motorom lesz a külső csuklókat megtarthatóm az ABS miatt vagy kuka?:D Magyarul ha veszem a fáradtságot és vissza tetetem majd az ABS-t a kocsimba akkor motor cserélnél lesz e problémám vele? Köszöntem szépen! Bocs de ehhez nagyon de nagyon nem értek! Mert ha nem megoldható akkor inkább eladom a cuccait. Fordulj Demóhoz a kérdéseiddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Fordulj Demóhoz a kérdéseiddel. Uhh ez jó 5let majd előkeresem a számát már leírta valahol úgy is fel kéne hívnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 SAAB az más világ. belevilágít a középső tükörbe a mögötted lévő máris sötétebbek lesznek a tükröt meg van olyan verda amibe 2db GPS jeladót tesznek ha ellopnák meg ilyen beteg dolgok. Fullos bőr belsők meg minden turbós motorok. A szervizbe meg ilyen 1 milliós számlák szoktak lenni. Barátom a szervizbe dolgozik ő szokta szerelni a corsát ha nagyobb meló van olyanokat szokott mesélni áhh. Tehát az ABS átrakható? Valami csuklókat kormányművet és féltengelyt nem kell cserélni? Mert akkor nem érdekel a téma :D Sőt egyáltalán ér valamit a B corsa ABS-e? :icon4: MID kitudja írni hány Liter van a tankba mondjuk így, hogy 15L van még benne. Mert akkor tényleg be kell szereznem. 1000 éve erre vágyok, hogy kiírja digitálisan a kocsi hány L van a tankba nem is érdekelne a benzin mutató :icon4: Ez azért nem saab tulajdonság ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Nem csalunk.... http://www.kephost.com/images4/2011/7/24/e...olyzsnv2p3w.jpg EPIC!!!! :icon4: :D Ahol a füst,ott az erő. :icon4: Mekkora flash nyomni egy kövéret aztán nem elég,hogy csúnyán ellépsz még nem is látnak semmit. ;) Nekem az ilyen belső tetszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Beültetsz valakit, aki a lábával felhúzza a kuplung pedált. Ekkor meglazul a bowden annyira, hogy tudj tekerni a végén található csavaron. Ha befelé tekered jobban kiemel, ha kifelé, akkor kevésbé. Mégegyszer: ha befelé tekered fentebb fog, ha kintebb, akkor lentebb. :icon4: Az ideális fogási pont: beteszed egyesbe, gáz nélkül óvatosan emeled a kuplungpedált és kb a padlótól 2cm-re kezd fogni. Kb ez a gyári beállítás, de izlés szerint is lehet, kinek mi a kényelmes. :icon4: Örülj neki, hogy nem hidraulikus a kuplung és nem autómata a beállító része. :D Köszönöm JOhnny-nak! Beállítottam a kuplungot, kb. 3 perc volt. A pedált asztalos szorítóval rögzítettem. A pedál az alsó 2-3cm-nél kazd fogni, menet közben még nem próbáltam. A beállító csavar végén még 10mm hosszú menet van. Valószínüleg hamarosan csereérett a kuplungtárcsa. Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Köszönöm JOhnny-nak! Beállítottam a kuplungot, kb. 3 perc volt. A pedált asztalos szorítóval rögzítettem. A pedál az alsó 2-3cm-nél kazd fogni, menet közben még nem próbáltam. A beállító csavar végén még 10mm hosszú menet van. Valószínüleg hamarosan csereérett a kuplungtárcsa. Gyuri :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 sziasztok Lenne egy kérdésem!!!! Szerintetek egy 100cm x 45cm x 20cm es doboz még elmegy sima standard csomagként a postán nincs 20kg se!!!????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 sziasztok Lenne egy kérdésem!!!! Szerintetek egy 100cm x 45cm x 20cm es doboz még elmegy sima standard csomagként a postán nincs 20kg se!!!????? Startban biztos elmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 sziasztok Lenne egy kérdésem!!!! Szerintetek egy 100cm x 45cm x 20cm es doboz még elmegy sima standard csomagként a postán nincs 20kg se!!!????? Tuti elmegy, én már adtam fel hasonló méretű csomagot! (talán még kicsivel több is volt mint 20kg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Kéne nekem GSI ülés jó állapotban értelmesen áron :D de hát sehol se találok nevetséges. HÓHÓ lehet lesz remélem mákom lesz :icon4: Találtam 1et véletlen nem sokára egyeztetünk mikor mehetnék érte :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Kéne nekem GSI ülés jó állapotban értelmesen áron :D de hát sehol se találok nevetséges. HÓHÓ lehet lesz remélem mákom lesz :icon4: Találtam 1et véletlen nem sokára egyeztetünk mikor mehetnék érte :icon4: Ez gyors volt ;) Ilyen nem lenne jó ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Ez gyors volt :D Ilyen nem lenne jó ? :icon4: http://kepfeltoltes.hu/110724/buy_187865_w...ltoltes.hu_.jpg áhh nem nem tetszik remélem eltudom hozni annyiért amit kiírt érte a csávó! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Na Dörti! Kérdés! :icon4: Milyen probléma látható a képen? :D B Corsa C20XE átalakítás....csak egy probléma a sok közül, amivel te is fogsz találkozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 http://i28.photobucket.com/albums/c224/1li...orsa20xe006.jpg Na Dörti! Kérdés! ;) Milyen probléma látható a képen? :D B Corsa C20XE átalakítás....csak egy probléma a sok közül, amivel te is fogsz találkozni.... Ott a hiba ;) Mintha a csatlakozási pontok nem stímmelnének :icon4: Vagy nem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 http://i28.photobucket.com/albums/c224/1li...orsa20xe006.jpg Na Dörti! Kérdés! :icon4: Milyen probléma látható a képen? :D B Corsa C20XE átalakítás....csak egy probléma a sok közül, amivel te is fogsz találkozni.... Hát ha jól látom a fékcső túl közel van. De még mindig nem vagyok autó szerelő, de amúgy nekem csak lehet C20NE lesz, bár ami miatt most vakarom a fejem az, hogy tudnék és példányt rá csak ezt a szervó dolgot, hogy tudják összehozni, hogy az nekem maradjon mert ha nem akkor a motor se kell :icon4: Meg azon agyaltam, hogy a C20XE 2x annyiba kerül és ha valami meghal rajta nem lesz olcsó móka. Használt dolgoknál meg jobb félni mint megijedni. Reggel megyek a GSI ülésekért alig várom már ;) Ja igen és én ezen nem akarok átesni, mert szeretném beszereltetni valaki olyannal aki ért is hozzá és lehet demó segítségét fogom kérni persze nem ingyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Hát ha jól látom a fékcső túl közel van. De még mindig nem vagyok autó szerelő, de amúgy nekem csak lehet C20NE lesz, bár ami miatt most vakarom a fejem az, hogy tudnék és példányt rá csak ezt a szervó dolgot, hogy tudják összehozni, hogy az nekem maradjon mert ha nem akkor a motor se kell :D Meg azon agyaltam, hogy a C20XE 2x annyiba kerül és ha valami meghal rajta nem lesz olcsó móka. Használt dolgoknál meg jobb félni mint megijedni. Reggel megyek a GSI ülésekért alig várom már :icon4: Ja igen és én ezen nem akarok átesni, mert szeretném beszereltetni valaki olyannal aki ért is hozzá és lehet demó segítségét fogom kérni persze nem ingyen :icon4: Jutottál vmire a tiddel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Nagyon hideg... Segítek kicsit: fütőradiátor kivezetések vs manifold doboz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Nagyon hideg... Segítek kicsit: fütőradiátor kivezetések vs manifold doboz... :D Aha, amit demó is áthegesztett a fűtőradiátor csöveit arrébb kell tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Jutottál vmire a tiddel kapcsolatban? Egész pontosan arra jutottam a TID-el kapcsolatban, hogy reggel óta festjük unokatesóm szobáit szóval semmire sajna :/ De amint lesz időm komolyan megnézem :D kibontva kivan itthon van minden csak meg kéne nézni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts