hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Majd j0hnny jön és leírja extra kábel biztos, hogy kell de hát az nem tétel szerintem :D Ha van leírás biztos nem nehéz. Kell venni a MID-et és a tetejét. oks akkor varok j0hnny-ra:) amugy en vettem meg lackotol a ta-texhnix dobot es mondhatni nagyon jo vetel volt.nagyon jol nez ki es a hangja...hmmm:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Szia! Hát én nem vagyok króm párti nagyon nem szeretem a csillogást nekem jobban tetszik a gyári nem a kocka alakú hanem a kerek az is simán betehető vagy ami a Laccinak van az audi TT gomb. Nem lefikázni akartam csak nem szeretem a krómot mert mindig a homasitát juttatja eszembe. Amúgy nincs bajom a kivitelezéssel. Nem króm, rozsdamentes. Bármilyet tudok csinálni, amit esztergálni lehe. nekem ez volt megálmodva a fejemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nem króm, rozsdamentes. Bármilyet tudok csinálni, amit esztergálni lehe. nekem ez volt megálmodva a fejemben. Nekem például a fa belsők tetszenek. Na nem a műanyag utánzatú mint az astrában, hanem igazi fából. Sajnos képeket nem tudok nagy hirtelen mutatni, de biztos el tudjátok képzelni. A retró, vagy old timeres stílus szerintem jópofa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nekem például a fa belsők tetszenek. Na nem a műanyag utánzatú mint az astrában, hanem igazi fából. Sajnos képeket nem tudok nagy hirtelen mutatni, de biztos el tudjátok képzelni. A retró, vagy old timeres stílus szerintem jópofa. Amikor kis gyerek voltam nekem is tetszett azóta már nem nem tudom miért. Nekem a letisztult fekete belső tetszik 4 ágú kormánnyal és nem kerek légbeömlőkkel pl skoda fábia :D Kár hogy nem lehet belerakni a corsába :/ Mondjuk a régi kocsik közül még mindig a corsa műszerfala tetszik a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 oks akkor varok j0hnny-ra:) amugy en vettem meg lackotol a ta-texhnix dobot es mondhatni nagyon jo vetel volt.nagyon jol nez ki es a hangja...hmmm:) Nem e-bayről vettem. :D Báremlyik f astra GSi-ben megtalálható a MID, csatikkal és bajuszkapcsolóval együtt kell megvenni. Van hozzá egy leírásom, hogyan kell beépíteni, neten is megtalálható, de ha kell elküdlöm mailben. Ha értesz kicsit a villamossághoz és nem ijedsz meg a corsa gyári kábelkötegétől, akkor befogod tudni szerelni. Ja ás kell rendelni a csergőben egy gyári carphone küppelt, de ez már a legkisebb gond.Nem drága, 3E max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nem e-bayről vettem. ;) Báremlyik f astra GSi-ben megtalálható a MID, csatikkal és bajuszkapcsolóval együtt kell megvenni. Van hozzá egy leírásom, hogyan kell beépíteni, neten is megtalálható, de ha kell elküdlöm mailben. Ha értesz kicsit a villamossághoz és nem ijedsz meg a corsa gyári kábelkötegétől, akkor befogod tudni szerelni. Ja ás kell rendelni a csergőben egy gyári carphone küppelt, de ez már a legkisebb gond.Nem drága, 3E max. Hát akkor azért annyira nem minden napi. :D Gondolkodtam, hogy felhívom én a bontót, hogy tudnak e GSI üléseket corsába de nem igen látok rá esélyt :icon4: vagy ha igen mondanának egy szép összeget :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Amikor kis gyerek voltam nekem is tetszett azóta már nem nem tudom miért. Nekem a letisztult fekete belső tetszik 4 ágú kormánnyal és nem kerek légbeömlőkkel pl skoda fábia :D Kár hogy nem lehet belerakni a corsába :/ Mondjuk a régi kocsik közül még mindig a corsa műszerfala tetszik a legjobban. Valóban szép. A mütyűrös, színes, csili-vilit én sem szeretem. De elképzelhető, hogy szolíd eleganciával, némi valódi fa betéttel-elemmel hasonló egyszerű, letisztult, de mégis igényes belsőt lehetne készíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Hát akkor azért annyira nem minden napi. :D Gondolkodtam, hogy felhívom én a bontót, hogy tudnak e GSI üléseket corsába de nem igen látok rá esélyt :icon4: vagy ha igen mondanának egy szép összeget :icon4: okes utananezek akkor igy. es ennel akkor nem szamit a motorkod meg az hogy ez astrabol volt?kompatibilis a corsaval is? meg mintha neked a kozepkonzol kozepe korul helyezkedne el, nekem meg ugyebar a tetejen van ez a tid.jol lattam a kepen? ezt miert igy van nalad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Valóban szép. A mütyűrös, színes, csili-vilit én sem szeretem. De elképzelhető, hogy szolíd eleganciával, némi valódi fa betéttel-elemmel hasonló egyszerű, letisztult, de mégis igényes belsőt lehetne készíteni! Lehet! ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 okes utananezek akkor igy. es ennel akkor nem szamit a motorkod meg az hogy ez astrabol volt?kompatibilis a corsaval is? meg mintha neked a kozepkonzol kozepe korul helyezkedne el, nekem meg ugyebar a tetejen van ez a tid.jol lattam a kepen? ezt miert igy van nalad? Ha jól láttam a TID, és MID keretbe megy, úgyhogy teljesen mindegy, hogy középre, vagy felülre kerül. Vagy rosszul láttam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nem e-bayről vettem. :icon4: Báremlyik f astra GSi-ben megtalálható a MID, csatikkal és bajuszkapcsolóval együtt kell megvenni. Van hozzá egy leírásom, hogyan kell beépíteni, neten is megtalálható, de ha kell elküdlöm mailben. Ha értesz kicsit a villamossághoz és nem ijedsz meg a corsa gyári kábelkötegétől, akkor befogod tudni szerelni. Ja ás kell rendelni a csergőben egy gyári carphone küppelt, de ez már a legkisebb gond.Nem drága, 3E max. na akkor nekem soha nem lesz ilyenem :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Ha jól láttam a TID, és MID keretbe megy, úgyhogy teljesen mindegy, hogy középre, vagy felülre kerül. Vagy rosszul láttam? na igen csak a mid az mintha magasabb lenne mint a sima tid tehat vajon akkor belefer e a tid keretbe vagy csak en bonyilitom tul?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 na igen csak a mid az mintha magasabb lenne mint a sima tid tehat vajon akkor belefer e a tid keretbe vagy csak en bonyilitom tul?:D Másik tetőt kell neki venni de már fentebb le lett írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 mennyire különbözőek vagyunk,mert pl nekem a fabia belső,a fa berakás, a króm,mind mind nem tetszenek, egyedül ez a mid jó,bár nem feltétlen érzem szükségét Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 mennyire különbözőek vagyunk,mert pl nekem a fabia belső,a fa berakás, a króm,mind mind nem tetszenek, egyedül ez a mid jó,bár nem feltétlen érzem szükségét Hát igen a faberakás már nekem se, a króm se, egyedül a fabia belső :D Én annak örülnék ha ez a MID kitudná írni hány Liter van a tankba akkor azonnal kéne :icon4: Ja és ha valaki tudja, hogy lehet megoldani, hogy valaki kiírja hány Liter van a tankba az eléggé érdekelne :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Másik tetőt kell neki venni de már fentebb le lett írva. :D igen már vágom, hogy ez a gyári carphone küppel lenne az. mondom ezzel nagyon nem vagyok kepbe, de mar osszealltak az infok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nem e-bayről vettem. :D Báremlyik f astra GSi-ben megtalálható a MID, csatikkal és bajuszkapcsolóval együtt kell megvenni. Van hozzá egy leírásom, hogyan kell beépíteni, neten is megtalálható, de ha kell elküdlöm mailben. Ha értesz kicsit a villamossághoz és nem ijedsz meg a corsa gyári kábelkötegétől, akkor befogod tudni szerelni. Ja ás kell rendelni a csergőben egy gyári carphone küppelt, de ez már a legkisebb gond.Nem drága, 3E max. megkoszonnem ha atkuldened a bekotesi leirast Johnny akkor nem kene keresgelnem aztan meglatom belevagjak e a kotozesbe... ha minden jol megy mennyi ido kb egy ilyen muvelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Hmmm, lesz ABS szettem a másik corsámból valamit mondott haverom, nem elég átrakni a cuccokat, valamit a féltengelynél is meg még arra felé cserélni kell...meg hátul is a dobnál. Ez komoly? Mert gondolkozok, hogy átrakjam de így már nem igen érdekel, hogy minden szana szét kell bombázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 megkoszonnem ha atkuldened a bekotesi leirast Johnny akkor nem kene keresgelnem aztan meglatom belevagjak e a kotozesbe... ha minden jol megy mennyi ido kb egy ilyen muvelet? Nem 5 perces meló. :D Dobj egy mailcímet pü-ben és átküldöm a leírásokat hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Hmmm, lesz ABS szettem a másik corsámból valamit mondott haverom, nem elég átrakni a cuccokat, valamit a féltengelynél is meg még arra felé cserélni kell...meg hátul is a dobnál. Ez komoly? Mert gondolkozok, hogy átrakjam de így már nem igen érdekel, hogy minden szana szét kell bombázni. Az ABS jeladó gyűrűket is átkell rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Hát igen a faberakás már nekem se, a króm se, egyedül a fabia belső :D Én annak örülnék ha ez a MID kitudná írni hány Liter van a tankba akkor azonnal kéne :icon4: Ja és ha valaki tudja, hogy lehet megoldani, hogy valaki kiírja hány Liter van a tankba az eléggé érdekelne :icon4: Dobj be egy Kadett GSi digit műszeregységet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 mennyire különbözőek vagyunk,mert pl nekem a fabia belső,a fa berakás, a króm,mind mind nem tetszenek, egyedül ez a mid jó,bár nem feltétlen érzem szükségét Mind rohadt rondának tünik majd, ha beülsz egy saab volánja mögé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Mind rohadt rondának tünik majd, ha beülsz egy saab volánja mögé. :D SAAB az más világ. belevilágít a középső tükörbe a mögötted lévő máris sötétebbek lesznek a tükröt meg van olyan verda amibe 2db GPS jeladót tesznek ha ellopnák meg ilyen beteg dolgok. Fullos bőr belsők meg minden turbós motorok. A szervizbe meg ilyen 1 milliós számlák szoktak lenni. Barátom a szervizbe dolgozik ő szokta szerelni a corsát ha nagyobb meló van olyanokat szokott mesélni áhh. Tehát az ABS átrakható? Valami csuklókat kormányművet és féltengelyt nem kell cserélni? Mert akkor nem érdekel a téma :icon4: Sőt egyáltalán ér valamit a B corsa ABS-e? :icon4: MID kitudja írni hány Liter van a tankba mondjuk így, hogy 15L van még benne. Mert akkor tényleg be kell szereznem. 1000 éve erre vágyok, hogy kiírja digitálisan a kocsi hány L van a tankba nem is érdekelne a benzin mutató ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 SAAB az más világ. belevilágít a középső tükörbe a mögötted lévő máris sötétebbek lesznek a tükröt meg van olyan verda amibe 2db GPS jeladót tesznek ha ellopnák meg ilyen beteg dolgok. Fullos bőr belsők meg minden turbós motorok. A szervizbe meg ilyen 1 milliós számlák szoktak lenni. Barátom a szervizbe dolgozik ő szokta szerelni a corsát ha nagyobb meló van olyanokat szokott mesélni áhh. Tehát az ABS átrakható? Valami csuklókat kormányművet és féltengelyt nem kell cserélni? Mert akkor nem érdekel a téma :D Sőt egyáltalán ér valamit a B corsa ABS-e? :icon4: MID kitudja írni hány Liter van a tankba mondjuk így, hogy 15L van még benne. Mert akkor tényleg be kell szereznem. 1000 éve erre vágyok, hogy kiírja digitálisan a kocsi hány L van a tankba nem is érdekelne a benzin mutató :icon4: sztem minden megoldhato csak megfelelo szenzor kerdese szerintem:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 SAAB az más világ. belevilágít a középső tükörbe a mögötted lévő máris sötétebbek lesznek a tükröt meg van olyan verda amibe 2db GPS jeladót tesznek ha ellopnák meg ilyen beteg dolgok. Fullos bőr belsők meg minden turbós motorok. A szervizbe meg ilyen 1 milliós számlák szoktak lenni. Barátom a szervizbe dolgozik ő szokta szerelni a corsát ha nagyobb meló van olyanokat szokott mesélni áhh. Tehát az ABS átrakható? Valami csuklókat kormányművet és féltengelyt nem kell cserélni? Mert akkor nem érdekel a téma :D Sőt egyáltalán ér valamit a B corsa ABS-e? :icon4: MID kitudja írni hány Liter van a tankba mondjuk így, hogy 15L van még benne. Mert akkor tényleg be kell szereznem. 1000 éve erre vágyok, hogy kiírja digitálisan a kocsi hány L van a tankba nem is érdekelne a benzin mutató :icon4: Én a saab műszeregységéről és annak ergonómiájáról beszéltem, nem a luxuscuccokról és a hibákról... Átrakható, de sok meló. Külső féltengelycsuklók cseréje, főfékmunkahenger, ABS kocka, fékcsövek stb. Ez olyan mint a klíma: utólag kínlódjon vele akinek 2 anyja van. Nem tudja kijelezni literre pontosan hány liter van benne. Elég nehéz lenne megoldani, hogy halál pontosan bármivel is kitudd jelezni hány liter van benne, max közelítőleg lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts