lackó2425 Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Én vettem mellé még1et :D A cuccok miatt abs klíma szervó 1.4 si :icon4: Azt mondtad lehet feltudod hozni az üléseket majd :icon4: De egész nap bontottam kb ;) csak az eső vissza fogott. A tükörre van valami csel amivel le lehet szedni vagy le kell vágni "középső"? ;) Laci a tetőt nehogy szétvágd és kidobd ha napfénytetős akkor el lehet adni rá lehet tenni másik kocsira. A tetősín alatt szokták kivágni és betenni a helyére. Persze felviszem ha lessz arra dolgom egyenlőre még senki olyan nem rendelt volna aki azt is kérné vigem fel!!;) A középső tökröt mivel szélvédőragasztó fogja nem tod leszedni csak a gömbfejből!!!!!Én is rajta hagytam mivel még használható az üveg valakinek csak kell!! 3 napba telt mire ennyire széttudta szedni a kocsit, az elején tök gyors volt aztán jöttek az apró nehéz dolgok jol megizzasztott.De ez már csak vashulladék!! Megyek lefekszem me hosszu volt ez a nap is csátok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Persze felviszem ha lessz arra dolgom egyenlőre még senki olyan nem rendelt volna aki azt is kérné vigem fel!!:D A középső tökröt mivel szélvédőragasztó fogja nem tod leszedni csak a gömbfejből!!!!!Én is rajta hagytam mivel még használható az üveg valakinek csak kell!! 3 napba telt mire ennyire széttudta szedni a kocsit, az elején tök gyors volt aztán jöttek az apró nehéz dolgok jol megizzasztott.De ez már csak vashulladék!! Megyek lefekszem me hosszu volt ez a nap is csátok! Hát próbáltam én úgy leszedni de féltem, hogy eltöröm akkor ki lehet pattintani a gömbfejből? Ja undorítóan sok idő szétkapni :icon4: A vashulladékokért adnak vagy 20at majd kb :icon4: Kíváncsi leszek, hogy sikerül eladnod majd és mennyi pénzed jön vissza. Bár azért vannak ott értékek. Szervó mindent külön nyomass fel szélvédőket meg mindent majd beindul a biznisz. Én is ahogy ma bontottam, látom, hogy nagyon sok érték van csak ez a retkes idő vissza fogok sokszor. Kis meleg moti. Sok szerencsét neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Az 5ös lyuk kapott egy m8-as menetet. vágtam csavart hosszabbat és boldogság lett ;) Igaz az a lámpa nem ért volna 10-13.000nél többet is biztos ritka egyszerü konstrukció gyenge anyagminőség...gyári jobb Mondtam h tök bóvli lámpák sajnos nincs benne anyag én ezért ragasztottam fel. Mondjuk nekem a fék olyan h 1kmről is látom az korrekt :D nappal. Olyan jól látszik mintha 10 méterre lenne :icon4: a tied csini csak drága :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Mondtam h tök bóvli lámpák sajnos nincs benne anyag én ezért ragasztottam fel. Mondjuk nekem a fék olyan h 1kmről is látom az korrekt :D nappal. Olyan jól látszik mintha 10 méterre lenne :icon4: a tied csini csak drága :icon4: Valóban mutatós, de mondjuk én az accord, corolla verso, swift, mazda 3, gyári lámpájához hasonlítom....azokkal dolgoztam. Szóval aki akar ilyen lámpát eladom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Én vettem mellé még1et :D A cuccok miatt abs klíma szervó 1.4 si :icon4: Azt mondtad lehet feltudod hozni az üléseket majd :icon4: De egész nap bontottam kb ;) csak az eső vissza fogott. A tükörre van valami csel amivel le lehet szedni vagy le kell vágni "középső"? ;) Laci a tetőt nehogy szétvágd és kidobd ha napfénytetős akkor el lehet adni rá lehet tenni másik kocsira. A tetősín alatt szokták kivágni és betenni a helyére. A középső tükör: egy kis fémlap fel van ragasztva a szélvédőre, és a tükröt karostól felfellé kell tolni és lejön egyben! ;) Próba után szólj és megbeszélünk egy találkozott! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Nem tudom, gondolkozott e már valaki rajta, de nekem mostanában azon jár az agyam, hogy a bajuszkapcsolókat kicsit kicsinosítom. A belső teret kezdtem el rendbe rakni, már gyártottam magamnak egy sebváltó gombot rozsdamentes acélból, és most azt gondoltam, hogy a bajuszkapcsolókat is abból megcsinálnám. Biztos láttatok már régebbi amcsi kocsiknál, krómozott kapcsolót, valami hasonlót képzelek el. Hasonlóra szeretném csinálni, mint a gyári, csak rozsdamentesből, valami szép hajlított, íves formát. Ötlet? Vélemény? hali. A váltógombról tehetnél fel képet, kíváncsi lennék hogy sikerült. Te csináltad vagy csináltattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 A középső tükör: egy kis fémlap fel van ragasztva a szélvédőre, és a tükröt karostól felfellé kell tolni és lejön egyben! :icon4: Próba után szólj és megbeszélünk egy találkozott! :D A szélvédős része nem izgat jó lenne ha csak a tükröt letudnám venni mert már elöregedett az üveg. Próba még nem tudom hogy lesz be kéne szerelni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Valóban mutatós, de mondjuk én az accord, corolla verso, swift, mazda 3, gyári lámpájához hasonlítom....azokkal dolgoztam. Szóval aki akar ilyen lámpát eladom ;) Mennyiért?:D Engem érdekel józan áron :icon4: Én a helyedbe visszavittem volna ha ennyire tré 3 napig kötelesek visszavenni. Vagy cserélhetünk valamire :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Majd, ha lesz még egy bontott Corsád Dörti, akkor engem is lehet érdekelne egy működő tid, a kiegészítőkkel együtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Majd, ha lesz még egy bontott Corsád Dörti, akkor engem is lehet érdekelne egy működő tid, a kiegészítőkkel együtt :D Hát rendben :icon4: ha bejön a számításom lesz még 1 verda simán! Esetleg más? Akad még cumó :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Nekem meg egy frankó kis leírás kellene ,hogyan lehet tid-et bekötni :D Elméletileg van vmi leírás, rajz átlagosan a corsához, hogy melyik kábel micsoda ráadásul színek is vannak mellé írva a kábeleknek (ami nem kicsit könnyíti meg a dolgom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Nekem meg egy frankó kis leírás kellene ,hogyan lehet tid-et bekötni :D Elméletileg van vmi leírás, rajz átlagosan a corsához, hogy melyik kábel micsoda ráadásul színek is vannak mellé írva a kábeleknek (ami nem kicsit könnyíti meg a dolgom) Pinout Below is the Pinout for the TID 1 - RED - Constant Live 2 - BLUE - Temperature 3 - BROWN - Ground 4 - BLUE/WHITE - Also Temperature - thermasistor connect between this and pin 2 5 - BLACK - Switched Live 6 - GREY/GREEN - Headlights - Supplies 12v when the headlights are on 7 - GREY/BLACK - Illumination wire 8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place 9 - BROWN/RED - Serial Clock - Used for data, not a time clock 10 - BROWN/GREY - Master Request - Used to tell the display the stock headunit wants to send data 11 - BROWN/BLACK - Serial Data - Used to send data to the display from the stock headunit 12 - BLUE/RED - Speed signal - Resistance varies depending on speed. Hold both buttons for several seconds to enter test mode. Display will then show the current speed Még vmi?:icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 http://img706.imageshack.us/img706/4938/tid.png Pinout Below is the Pinout for the TID 1 - RED - Constant Live 2 - BLUE - Temperature 3 - BROWN - Ground 4 - BLUE/WHITE - Also Temperature - thermasistor connect between this and pin 2 5 - BLACK - Switched Live 6 - GREY/GREEN - Headlights - Supplies 12v when the headlights are on 7 - GREY/BLACK - Illumination wire 8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place 9 - BROWN/RED - Serial Clock - Used for data, not a time clock 10 - BROWN/GREY - Master Request - Used to tell the display the stock headunit wants to send data 11 - BROWN/BLACK - Serial Data - Used to send data to the display from the stock headunit 12 - BLUE/RED - Speed signal - Resistance varies depending on speed. Hold both buttons for several seconds to enter test mode. Display will then show the current speed http://www.blauertacho.de/doc/opel/tig/mit...telkonsole5.jpg Még vmi?:D Ennyi :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Ennyi :D :icon4: Piros gyújtáskapcsoló Kék a hőmérséklet jeladó Barna test Kék-fehér a hőmérséklet jeladó másik fele asszem. Szürke zöld a tompítottét meg blankolod a kapcsolónál azt hello ennyi a feketét nem tudom kell e használni a többi idiótaság meg a fejegység cuccai :icon4: meg ilyen, hogy 50ig kiírja mennyivel mész semmi értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Nekem meg egy frankó kis leírás kellene ,hogyan lehet tid-et bekötni :D Elméletileg van vmi leírás, rajz átlagosan a corsához, hogy melyik kábel micsoda ráadásul színek is vannak mellé írva a kábeleknek (ami nem kicsit könnyíti meg a dolgom) Ha kell nekem van angol és német leírásom MID-hez is, cikkszám a carphone kuppelhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Hát rendben :D ha bejön a számításom lesz még 1 verda simán! Esetleg más? Akad még cumó :icon4: talán ez az ami a legjobban hiányzik, szeretem tudni mennyire vagyok késésben, és a mostani sufnituningóra nagyon ronda képet mutat, és sötétben nem is látszik :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 talán ez az ami a legjobban hiányzik, szeretem tudni mennyire vagyok késésben, és a mostani sufnituningóra nagyon ronda képet mutat, és sötétben nem is látszik :icon4: Jó ez a kis panel mai napig is használható én szeretem :D Több nem is kell nem érdekel fogyasztás meg ilyenek utálom az ilyen nagyon technikás dolgokat pl d corsa 3 perc mire előkeresed a motor hőmérséklet jelzőt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Azért elfogadnék egy Mid-et is :icon4: engem érdekel pl. a pillanatnyi fogyasztás is. De ez tényleg, olyan dolog, hogy egyszer ugyis beteszek végre egy tid-et. Fordulatszámmérőt is sokáig tervezgettem, aztán végül már furcsa lenne nélküle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Azért elfogadnék egy Mid-et is :icon4: engem érdekel pl. a pillanatnyi fogyasztás is. De ez tényleg, olyan dolog, hogy egyszer ugyis beteszek végre egy tid-et. Fordulatszámmérőt is sokáig tervezgettem, aztán végül már furcsa lenne nélküle :D Hát pillanatnyi fogyasztást ne lássam mert amikor taposom akkor szépeket írna :icon4: Én a régi módi dolgokat szeretem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Azért elfogadnék egy Mid-et is :icon4: engem érdekel pl. a pillanatnyi fogyasztás is. De ez tényleg, olyan dolog, hogy egyszer ugyis beteszek végre egy tid-et. Fordulatszámmérőt is sokáig tervezgettem, aztán végül már furcsa lenne nélküle :D 5-6E karral együtt egy MID. Pár vezetéket kell behúzni és bekötni. A MID-en kell pár átalakítás és kell egy kupola.(2E) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 5-6E karral együtt egy MID. Pár vezetéket kell behúzni és bekötni. A MID-en kell pár átalakítás és kell egy kupola.(2E) Az 7 + még kell a hőmérséklet szenzor :D de amúgy szép :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Ez szép és jó, kell egy ember aki be is köti, ha azt mondaná valaki nekem, hogy kompletten beszerelve 15körül megcsinálja, akkor belemennék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Ez szép és jó, kell egy ember aki be is köti, ha azt mondaná valaki nekem, hogy kompletten beszerelve 15körül megcsinálja, akkor belemennék! :D Minek kelljen, hogy bekösse valaki? :icon4: Te magad is megtudod nem nagy cucc :icon4: Le van írva minden, hogy kell J0hnny most írta, hogy neki van leírása is akkor nem téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Nemtudom :D Mert, hülye vagyok a villamossághoz, vagy pontosítsunk nem vagyok elég bátor bizonyos dolgokhoz (félek, hogy elbaszok valamit) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Nemtudom :icon4: Mert, hülye vagyok a villamossághoz, vagy pontosítsunk nem vagyok elég bátor bizonyos dolgokhoz (félek, hogy elbaszok valamit) :icon4: Valahol el kell kezdeni, de ha egyszer rájön az ember mit, hogy akkor már nem pálya. Olyan egyszerű mint a fáék :D Én is szoptam a riasztóval még is betettem, így már utólag full könnyű lenne és az ennél kb 20x nehezebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts