hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Erről regéltem nem véletlen van betéve a kép ;) Nem gyenge ami fel van vonultatva :icon4: Papucsai érnek annyit mint a 2őn corsája szorozva 3xkb ;) kis túlzással persze :icon4: Na jó, ezen tényleg szép az uszony. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Na jó, ezen tényleg szép az uszony. :D Mondtam, hogy szép elsőre látni kell utána el lehet dönteni :icon4: de én már a másikféle uszonyt is láttam, az se rossz a gyári se szebb semmivel hogy lóg az égbe valami, természetesen azzal jól jön az adás :icon4: Ezekkel nem hiszem ;) Bár elektromos cuccok hát kitudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Gugli emlékszik rá,hogy Johnny-nak volt ilyen baja. Mi volt a megoldás? :D Nem minden hibakód táblázat pontos, GM Multec esetén a 43-as hibakód EGR position fail, tehát az EGR szelep poziciója nem megfelelő, nem zár be teljesen vagy nem nyit ki. Takarítani vagy lefalazni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 A kárpít lebontása egyszerű. Leszeded a kapaszkodókat, a napellenzőket, kiszeded a belső világítást, az oszlopok takaróműanyagjainak a felső csavarjait kicsavargatod és ennyi. Meg lehet annyira hajlítani őket h szépen ki tudd húzni a kárpítot. Ja és az se baj amikor kiszeded akkor van ott egy segítség :D Anno amikor én cseréltem a gyári antenna alatt a tömítést kellett hozzá fabrikálnom egy vágott 17-es kulcsot. Iszonyat szar helyen van a csavar. Nekem az antenna fejerősítős, csak az előző tulaj nem kötötte be a tápját, ezért volt rossz a vétel. Érdemes meglesni, nem-e csak ennyi a baj és azért rossz a vétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Segítséget kérek! Megjött az új lámpa és az a csavar amivel a lámpát behuzatom annak a lámpába menő menete kevés és állandóan kijön. Kérdésem az lenne hogy ha én kétkomponensű ragasztóval betömöm a lyukat a lámpán, abba vajon tudok menetet fúrni úgy hogy az maradandó legyen? Felejtős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Segítséget kérek! Megjött az új lámpa és az a csavar amivel a lámpát behuzatom annak a lámpába menő menete kevés és állandóan kijön. Kérdésem az lenne hogy ha én kétkomponensű ragasztóval betömöm a lyukat a lámpán, abba vajon tudok menetet fúrni úgy hogy az maradandó legyen? Felejtős? esetleg nem lenne egyszerűbb hosszabb csavarral próbálkozni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 esetleg nem lenne egyszerűbb hosszabb csavarral próbálkozni ? A kérdés azt hiszem jogos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Segítséget kérek! Megjött az új lámpa és az a csavar amivel a lámpát behuzatom annak a lámpába menő menete kevés és állandóan kijön. Kérdésem az lenne hogy ha én kétkomponensű ragasztóval betömöm a lyukat a lámpán, abba vajon tudok menetet fúrni úgy hogy az maradandó legyen? Felejtős? Nekem ugyan ez volt csak nekem még szét is volt gányolva 3 csavarból 1nek volt menet magyar autószerelők, így felnyomtam SBS ragasztóval azt hello :icon4: Max majd levágom. Mondjuk nekem nem is bele kellett csavarni hanem benne volt a lámpa testbe a menetes fém és arra kellett anyát tenni. Csak mivel postán vettem az eladó elfelejtette ezt közölni hogy kivan törve mind kb. Ezért jó a gyári lámpa. :D Vesz az ember 20 ezerért 1 lámpát és 1 szart kap ezért nem adtam ki érte csak 8at asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nem minden hibakód táblázat pontos, GM Multec esetén a 43-as hibakód EGR position fail, tehát az EGR szelep poziciója nem megfelelő, nem zár be teljesen vagy nem nyit ki. Takarítani vagy lefalazni... Már többen mondjátok,hogy egr, így elhiszem. :D Tényleg mintha motorféknél gyújtaná ki a lámpát. Az enyém 96/7.havi autó,nem fogja továbbra is arcomba tolni a sárgát,ha vágok alá sörösdobozt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Már többen mondjátok,hogy egr, így elhiszem. :icon4: Tényleg mintha motorféknél gyújtaná ki a lámpát. Az enyém 96/7.havi autó,nem fogja továbbra is arcomba tolni a sárgát,ha vágok alá sörösdobozt? Attól még lesz hiba elvileg :D végleges megoldás a csere. Előtte tisztítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Már többen mondjátok,hogy egr, így elhiszem. :D Tényleg mintha motorféknél gyújtaná ki a lámpát. Az enyém 96/7.havi autó,nem fogja továbbra is arcomba tolni a sárgát,ha vágok alá sörösdobozt? Csak akkor jön elő a hiba, ha a MAP-on keresztül teszteli a szívósor tömítettségét, magyarul betud-e zárni. Ez általában hosszú motorféknél után jön elő. Hibát nem okoz, köv indításkor eltűnik a MIL lámpa. Első körben takarítsd ki nitróval. Ha csere, akkor csakis gyári, az utángyári finoman szólva is kaka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Attól még lesz hiba elvileg :icon4: végleges megoldás a csere. f@szt! Szegeden láttam a 10-es buszon,hogy valami hibajelző lámpa le volt ragasztva tapasszal a műszerfalon. Volános szerelőktől lehet tanulni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 f@szt! Szegeden láttam a 10-es buszon,hogy valami hibajelző lámpa le volt ragasztva tapasszal a műszerfalon. Volános szerelőktől lehet tanulni! :D Nem egyszerűbb az izzót kivenni? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nem egyszerűbb az izzót kivenni? :D Simán csak a plexire volt rakva. Annál semmi nem egyszerűbb. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 hogy lehet gyárilag ilyen fost kiadni? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...shopper-4955832 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 hogy lehet gyárilag ilyen fost kiadni? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...shopper-4955832 Ja ez gyári én is láttam már hát ez kell az embereknek :D ocsmány csík istenem marha csúnya. A szín is de hát ez van. Az áráról meg ne is beszéljünk :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Szalay-ék Antarája most húzott el az ablak alatt apró gázfröccsel.Meggyőző. :icon4: V8. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Mennyiért szednek ki egy hátsó ablakit és ragaszthatnak egy hátsó ajtóba? Találtam egy rozsadamentes 5 rongyért feketét szárnyal? Nem éri meg átrakatni az üveget mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v180/clawsk/CorsaGSI.jpg igen,képpel nem idézünk,de ez olyan szép felni...hopp,csak nem nekem is vmi nagyon hasonló van?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ezeken milyen küszöb van. Gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 igen,képpel nem idézünk,de ez olyan szép felni...hopp,csak nem nekem is vmi nagyon hasonló van?! :icon4: Azért linkeltem kis ízelítő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ezeken milyen küszöb van. Gyári? Elvileg gyári GSI Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Mennyiért szednek ki egy hátsó ablakit és ragaszthatnak egy hátsó ajtóba? Találtam egy rozsadamentes 5 rongyért feketét szárnyal? Nem éri meg átrakatni az üveget mi? :D Nekem anno az elsőre mondtak a legolcsóbb helyen 15k-t! Szerintem a hátsó is hasonló! De már a szárny miatt is megéri a 5 k-t! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Ezeken milyen küszöb van. Gyári? igen ezek gyári küszöbök és már nem lehet kapni,úgyhogy ha tud vki ilyet akkor nagyjából bármit megadok érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts