Volu Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/klima-fut...egyutt_szettben Tekintve, hogy neked nem kell a kormánymű és pár alkatrész ha mindent oda adok kb 50be jó fej voltam :icon4: Kábelköteg, hűtő klíma kompresszor és ezek eléggé sokat érnek :D Én még 2 éve vettem 45ért csak a szervó cuccait csak akkor még full hülye voltam ehhez akkor kezdtem :icon4: ok,legyen 50 beszereléssel együtt ;)
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 ok,legyen 50 beszereléssel együtt ;) Hát figy a beszerelés megoldható mert ugye neked a kormánymű is bent van kb 2en mi betudjuk tenni csak a bakodat nem tudom milyen meg, hogy átvariálható e le kéne informálni demót :D Egyedül a kábelköteg lehet para :icon4: a többi ha van helye neki megoldható. De amúgy a bakot is letudjuk szedni a corsáról, csak nem tudom, hogy lehet össze tenni a nagy blokkoddal. Ha sima 1.4 lenne nem lenne para vagy 1.6 :icon4:
Volu Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Akkor hozd el és eladjuk valakinek :D:D és akkor lesz neked is klíma :icon4::D ennyi. inkább veszek egy fastrát :icon4:
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 inkább veszek egy fastrát :icon4: Jól megy :D mondjuk már akkor eléggé limitált szériás corsád lenne 2.0 szervó klíma :icon4: már csak a bőr kéne ;) Amúgy nekem is szopás lesz ez a szevó így majd valami olyan C20XE kell keresnem ami már hosszbordás volt és akkor nem lenne ekkora szopás ez a meló ;) Amúgy van 1 sejtésem, hogy a nagy blokkod miatt nem megoldható azt átalakítása hosszbordásra ;)
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához?
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához? Gyári a legjobb, ha lecseréld valami másra szarabb lesz a vétel :D bár biztos van jó antenna csak nem az 1500FTos gondolom.
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Gyári a legjobb, ha lecseréld valami másra szarabb lesz a vétel :D bár biztos van jó antenna csak nem az 1500FTos gondolom. Én sem a tesco gizdaságos "tuning" antennára gondoltam. Láttam a neten sparco antennákat, jól néznek ki, csak hogy milyen minősége lehet azt ne tudom. Most inkább az izgat, hogy hogy fogom beszerelni, illetve a régit ki.
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Én sem a tesco gizdaságos "tuning" antennára gondoltam. Láttam a neten sparco antennákat, jól néznek ki, csak hogy milyen minősége lehet azt ne tudom. Most inkább az izgat, hogy hogy fogom beszerelni, illetve a régit ki. Szerintem bontsd le a tetőkárpitot és akkor már elektromost tegyél be :D Én is agyaltam, hogy felteszek egy ilyen "CÁPÁT" mondjuk én nem hallgatok rádiót így nem érdekelne :icon4:
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Szerintem bontsd le a tetőkárpitot és akkor már elektromost tegyél be :D Én is agyaltam, hogy felteszek egy ilyen "CÁPÁT" mondjuk én nem hallgatok rádiót így nem érdekelne :icon4: A cápa nekem valahogy nem jön be de EZ pl nagyon bejön. Illetve még EZ. És szerintem a feketén jól is mutana, meg a belsőt is króm-rozsdamentes-fekete kombinációra akarom csinálni.
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 A cápa nekem valahogy nem jön be de EZ pl nagyon bejön. Illetve még EZ. És szerintem a feketén jól is mutana, meg a belsőt is króm-rozsdamentes-fekete kombinációra akarom csinálni. Én már láttam B corsán 1x és ott tetszett feketén feketét alig volt észrevehető :D
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Én már láttam B corsán 1x és ott tetszett feketén feketét alig volt észrevehető :D Ja, én is inkább a fekete felé hajlok, ez a cápauszonyosdi maradjon a bmw-seknek. :icon4:
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Jaj volu... látom csaptál rá tuningot.. :D
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Ja, én is inkább a fekete felé hajlok, ez a cápauszonyosdi maradjon a bmw-seknek. :D A cápauszony mindenen jól áll,ugyanúgy,mint az éndzsölájsz meg a nappali ledsor és ne feledjük a lekszusz-lámpát sem. +m3 tükör is kötelező darab,hogy nagyon egyedi legyen a verda.
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Jaj volu... látom csaptál rá tuningot.. :D http://img1.classistatic.com/cps/bln/11052...31867mj_20.jpeg Jól néz ki, csak a matricák, meg az a ronda lemez felni ne lenne.
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 A cápauszony mindenen jól áll,ugyanúgy,mint az éndzsölájsz meg a nappali ledsor. Nekem se jön be az antenna de a fekete b corsán tetszett ennyi :icon4: De nem is cseréltem le :D
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Nekem se jön be az antenna de a fekete b corsán tetszett ennyi :D Biztos jól nézhetett ki. Én valahogy az enyémen nem tudom elképzelni, bár lehet azon is jól mutatna. Na de ötlet a kárpit bontásra? Mi tarthatja és hol? Nem akarom szétbarmolni.
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Találtam most 1 olyan durva fórumot ami tele van C20XE corsákkal elég durva képek vannak :D
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Találtam most 1 olyan durva fórumot ami tele van C20XE corsákkal elég durva képek vannak :D http://www.corsasport.co.uk/carimages/35/img_3661.jpg Na ez komoly kis gép. Jó lenne ha lenne pénzem az enyémet is így megcsinálni.
Technodome Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához? A kárpít lebontása egyszerű. Leszeded a kapaszkodókat, a napellenzőket, kiszeded a belső világítást, az oszlopok takaróműanyagjainak a felső csavarjait kicsavargatod és ennyi. Meg lehet annyira hajlítani őket h szépen ki tudd húzni a kárpítot. Ja és az se baj amikor kiszeded akkor van ott egy segítség :D
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Komplett hatulja kéne :D ilyen lökös meg lámpa de jó lenne wá :icon4:
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 A kárpít lebontása egyszerű. Leszeded a kapaszkodókat, a napellenzőket, kiszeded a belső világítást, az oszlopok takaróműanyagjainak a felső csavarjait kicsavargatod és ennyi. Meg lehet annyira hajlítani őket h szépen ki tudd húzni a kárpítot. Ja és az se baj amikor kiszeded akkor van ott egy segítség :D Köszi a segítséget, ha megveszem az antennát neki is ugrok. Remélem minél hamarabb sikerül.
Technodome Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 http://www.car-vs-car.de/images/autos/gale...-Corsa-mTGX.jpg Komplett hatulja kéne :D ilyen lökös meg lámpa de jó lenne wá :icon4: még a cápauszony antenna is jól áll rajta :icon4: Brutál kis gép
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 még a cápauszony antenna is jól áll rajta :D Brutál kis gép Erről regéltem nem véletlen van betéve a kép ;) Nem gyenge ami fel van vonultatva :icon4: Papucsai érnek annyit mint a 2őn corsája szorozva 3xkb ;) kis túlzással persze :icon4:
Recommended Posts