Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

http://racing-bazar.hu/alkatresz/klima-fut...egyutt_szettben Tekintve, hogy neked nem kell a kormánymű és pár alkatrész ha mindent oda adok kb 50be jó fej voltam :icon4: Kábelköteg, hűtő klíma kompresszor és ezek eléggé sokat érnek :D Én még 2 éve vettem 45ért csak a szervó cuccait csak akkor még full hülye voltam ehhez akkor kezdtem :icon4:

ok,legyen 50 beszereléssel együtt ;)

Megosztás:

ok,legyen 50 beszereléssel együtt ;)

Hát figy a beszerelés megoldható mert ugye neked a kormánymű is bent van kb 2en mi betudjuk tenni csak a bakodat nem tudom milyen meg, hogy átvariálható e le kéne informálni demót :D Egyedül a kábelköteg lehet para :icon4: a többi ha van helye neki megoldható. De amúgy a bakot is letudjuk szedni a corsáról, csak nem tudom, hogy lehet össze tenni a nagy blokkoddal. Ha sima 1.4 lenne nem lenne para vagy 1.6 :icon4:

Megosztás:

inkább veszek egy fastrát :icon4:

Jól megy :D mondjuk már akkor eléggé limitált szériás corsád lenne 2.0 szervó klíma :icon4: már csak a bőr kéne ;) Amúgy nekem is szopás lesz ez a szevó így majd valami olyan C20XE kell keresnem ami már hosszbordás volt és akkor nem lenne ekkora szopás ez a meló ;) Amúgy van 1 sejtésem, hogy a nagy blokkod miatt nem megoldható azt átalakítása hosszbordásra ;)

Megosztás:

Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához?

Gyári a legjobb, ha lecseréld valami másra szarabb lesz a vétel :D bár biztos van jó antenna csak nem az 1500FTos gondolom.

Megosztás:

Gyári a legjobb, ha lecseréld valami másra szarabb lesz a vétel :D bár biztos van jó antenna csak nem az 1500FTos gondolom.

Én sem a tesco gizdaságos "tuning" antennára gondoltam. Láttam a neten sparco antennákat, jól néznek ki, csak hogy milyen minősége lehet azt ne tudom. Most inkább az izgat, hogy hogy fogom beszerelni, illetve a régit ki.

Megosztás:

Én sem a tesco gizdaságos "tuning" antennára gondoltam. Láttam a neten sparco antennákat, jól néznek ki, csak hogy milyen minősége lehet azt ne tudom. Most inkább az izgat, hogy hogy fogom beszerelni, illetve a régit ki.

Szerintem bontsd le a tetőkárpitot és akkor már elektromost tegyél be :D Én is agyaltam, hogy felteszek egy ilyen "CÁPÁT" mondjuk én nem hallgatok rádiót így nem érdekelne :icon4:

Megosztás:

Szerintem bontsd le a tetőkárpitot és akkor már elektromost tegyél be :D Én is agyaltam, hogy felteszek egy ilyen "CÁPÁT" mondjuk én nem hallgatok rádiót így nem érdekelne :icon4:

A cápa nekem valahogy nem jön be de EZ pl nagyon bejön. Illetve még EZ. És szerintem a feketén jól is mutana, meg a belsőt is króm-rozsdamentes-fekete kombinációra akarom csinálni.

Megosztás:

Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához?

A kárpít lebontása egyszerű. Leszeded a kapaszkodókat, a napellenzőket, kiszeded a belső világítást, az oszlopok takaróműanyagjainak a felső csavarjait kicsavargatod és ennyi. Meg lehet annyira hajlítani őket h szépen ki tudd húzni a kárpítot. Ja és az se baj amikor kiszeded akkor van ott egy segítség :D

Megosztás:

A kárpít lebontása egyszerű. Leszeded a kapaszkodókat, a napellenzőket, kiszeded a belső világítást, az oszlopok takaróműanyagjainak a felső csavarjait kicsavargatod és ennyi. Meg lehet annyira hajlítani őket h szépen ki tudd húzni a kárpítot. Ja és az se baj amikor kiszeded akkor van ott egy segítség :D

Köszi a segítséget, ha megveszem az antennát neki is ugrok. Remélem minél hamarabb sikerül.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.