Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/klima-fut...egyutt_szettben Tekintve, hogy neked nem kell a kormánymű és pár alkatrész ha mindent oda adok kb 50be jó fej voltam :icon4: Kábelköteg, hűtő klíma kompresszor és ezek eléggé sokat érnek :D Én még 2 éve vettem 45ért csak a szervó cuccait csak akkor még full hülye voltam ehhez akkor kezdtem :icon4: ok,legyen 50 beszereléssel együtt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 ok,legyen 50 beszereléssel együtt ;) Hát figy a beszerelés megoldható mert ugye neked a kormánymű is bent van kb 2en mi betudjuk tenni csak a bakodat nem tudom milyen meg, hogy átvariálható e le kéne informálni demót :D Egyedül a kábelköteg lehet para :icon4: a többi ha van helye neki megoldható. De amúgy a bakot is letudjuk szedni a corsáról, csak nem tudom, hogy lehet össze tenni a nagy blokkoddal. Ha sima 1.4 lenne nem lenne para vagy 1.6 :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Akkor hozd el és eladjuk valakinek :D:D és akkor lesz neked is klíma :icon4::D ennyi. inkább veszek egy fastrát :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 inkább veszek egy fastrát :icon4: Jól megy :D mondjuk már akkor eléggé limitált szériás corsád lenne 2.0 szervó klíma :icon4: már csak a bőr kéne ;) Amúgy nekem is szopás lesz ez a szevó így majd valami olyan C20XE kell keresnem ami már hosszbordás volt és akkor nem lenne ekkora szopás ez a meló ;) Amúgy van 1 sejtésem, hogy a nagy blokkod miatt nem megoldható azt átalakítása hosszbordásra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához? Gyári a legjobb, ha lecseréld valami másra szarabb lesz a vétel :D bár biztos van jó antenna csak nem az 1500FTos gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Gyári a legjobb, ha lecseréld valami másra szarabb lesz a vétel :D bár biztos van jó antenna csak nem az 1500FTos gondolom. Én sem a tesco gizdaságos "tuning" antennára gondoltam. Láttam a neten sparco antennákat, jól néznek ki, csak hogy milyen minősége lehet azt ne tudom. Most inkább az izgat, hogy hogy fogom beszerelni, illetve a régit ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Én sem a tesco gizdaságos "tuning" antennára gondoltam. Láttam a neten sparco antennákat, jól néznek ki, csak hogy milyen minősége lehet azt ne tudom. Most inkább az izgat, hogy hogy fogom beszerelni, illetve a régit ki. Szerintem bontsd le a tetőkárpitot és akkor már elektromost tegyél be :D Én is agyaltam, hogy felteszek egy ilyen "CÁPÁT" mondjuk én nem hallgatok rádiót így nem érdekelne :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Szerintem bontsd le a tetőkárpitot és akkor már elektromost tegyél be :D Én is agyaltam, hogy felteszek egy ilyen "CÁPÁT" mondjuk én nem hallgatok rádiót így nem érdekelne :icon4: A cápa nekem valahogy nem jön be de EZ pl nagyon bejön. Illetve még EZ. És szerintem a feketén jól is mutana, meg a belsőt is króm-rozsdamentes-fekete kombinációra akarom csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 A cápa nekem valahogy nem jön be de EZ pl nagyon bejön. Illetve még EZ. És szerintem a feketén jól is mutana, meg a belsőt is króm-rozsdamentes-fekete kombinációra akarom csinálni. Én már láttam B corsán 1x és ott tetszett feketén feketét alig volt észrevehető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Én már láttam B corsán 1x és ott tetszett feketén feketét alig volt észrevehető :D Ja, én is inkább a fekete felé hajlok, ez a cápauszonyosdi maradjon a bmw-seknek. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Jaj volu... látom csaptál rá tuningot.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ja, én is inkább a fekete felé hajlok, ez a cápauszonyosdi maradjon a bmw-seknek. :D A cápauszony mindenen jól áll,ugyanúgy,mint az éndzsölájsz meg a nappali ledsor és ne feledjük a lekszusz-lámpát sem. +m3 tükör is kötelező darab,hogy nagyon egyedi legyen a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Jaj volu... látom csaptál rá tuningot.. :D http://img1.classistatic.com/cps/bln/11052...31867mj_20.jpeg Jól néz ki, csak a matricák, meg az a ronda lemez felni ne lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 A cápauszony mindenen jól áll,ugyanúgy,mint az éndzsölájsz meg a nappali ledsor. Nekem se jön be az antenna de a fekete b corsán tetszett ennyi :icon4: De nem is cseréltem le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nekem se jön be az antenna de a fekete b corsán tetszett ennyi :D Biztos jól nézhetett ki. Én valahogy az enyémen nem tudom elképzelni, bár lehet azon is jól mutatna. Na de ötlet a kárpit bontásra? Mi tarthatja és hol? Nem akarom szétbarmolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Találtam most 1 olyan durva fórumot ami tele van C20XE corsákkal elég durva képek vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Találtam most 1 olyan durva fórumot ami tele van C20XE corsákkal elég durva képek vannak :D http://www.corsasport.co.uk/carimages/35/img_3661.jpg Na ez komoly kis gép. Jó lenne ha lenne pénzem az enyémet is így megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Hmmm. :D Belső se gyenge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 ilyesmik hmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Hello srácok. lenne egy kérdésem. Az antennát szeretném lecserélni a kocsin, meg már amúgy is elöregedett a tömítés alatta. Az lenne a kérdés, hogy a kárpitot a plafonon hogy kell lebontani? Illetve mi ennek a módja? Ja és valami tipp egy jó antennához? A kárpít lebontása egyszerű. Leszeded a kapaszkodókat, a napellenzőket, kiszeded a belső világítást, az oszlopok takaróműanyagjainak a felső csavarjait kicsavargatod és ennyi. Meg lehet annyira hajlítani őket h szépen ki tudd húzni a kárpítot. Ja és az se baj amikor kiszeded akkor van ott egy segítség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Komplett hatulja kéne :D ilyen lökös meg lámpa de jó lenne wá :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 A kárpít lebontása egyszerű. Leszeded a kapaszkodókat, a napellenzőket, kiszeded a belső világítást, az oszlopok takaróműanyagjainak a felső csavarjait kicsavargatod és ennyi. Meg lehet annyira hajlítani őket h szépen ki tudd húzni a kárpítot. Ja és az se baj amikor kiszeded akkor van ott egy segítség :D Köszi a segítséget, ha megveszem az antennát neki is ugrok. Remélem minél hamarabb sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 http://www.car-vs-car.de/images/autos/gale...-Corsa-mTGX.jpg Komplett hatulja kéne :D ilyen lökös meg lámpa de jó lenne wá :icon4: még a cápauszony antenna is jól áll rajta :icon4: Brutál kis gép Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 még a cápauszony antenna is jól áll rajta :D Brutál kis gép Erről regéltem nem véletlen van betéve a kép ;) Nem gyenge ami fel van vonultatva :icon4: Papucsai érnek annyit mint a 2őn corsája szorozva 3xkb ;) kis túlzással persze :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts