dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Azt mondja a gémkapocs,hogy "43 Primary ignition (distributor systems) High voltage". (Multec ECU) Megyek 20km-t aztán dobja a sárgát, motor működésére nem érzek hatást. Reset, aztán megint egy idő után MIL pozitív. Gugli emlékszik rá,hogy Johnny-nak volt ilyen baja. Mi volt a megoldás? :D 43mas a hibakód? Én neten mindenhol EGR-t találok meg, meg visszavezetést. 43 EGR system 43 Lineáris kipufogógáz visszavezetés rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 kis karika alpjárati. nagy karika olajgomba Köszi a választ :D Amúgy a központizár szett beszerelése még aktuális csak tolódik sajnos :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Köszi a választ :D Amúgy a központizár szett beszerelése még aktuális csak tolódik sajnos :icon4: majd szólsz :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 majd szólsz :icon4: Ha bent lesz a központi eltudom mondani, hogy kell bekötni a riasztót, hogy vezérelje meg minden így nem kell 10 ezrekért beszereltetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 inkább a gázpedált nyomjátok ,mint ezt a rizsát :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ha bent lesz a központi eltudom mondani, hogy kell bekötni a riasztót, hogy vezérelje meg minden így nem kell 10 ezrekért beszereltetni. :D Riasztó még egyenlőre várat magára mert havernak van egy fölös k.zár szettje amit mondta ,hogy odaad csak most külföldön van és jövő hónap elején jön haza. Addig sajna várnom kell, bár már úgy terveztem, hogy ilyenkorra be lesz szerelve :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ha bent lesz a központi eltudom mondani, hogy kell bekötni a riasztót, hogy vezérelje meg minden így nem kell 10 ezrekért beszereltetni. :icon4: Riasztó, illetve központiban én is tudok segíteni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Riasztó, illetve központiban én is tudok segíteni! :D Hello:) figy ha minden igaz akkor már jövő hét eleje felé tudnál jönni az ablakemelőkért :icon4: Ha a 2 gyári működik amit szereztem de hát remélem, hogy jók :icon4: Meg lesz egy csomó lomom ha kell valami majd nézünk neked ;) Tech neked meg megnézem majd a TID-et, hogy jó egy egyáltalán, mert nincs a kocsiba akksi ;) Viszont komplett szervó eladó kormányművel mindennel együtt, klíma is eladó ha tudtok olyan árat mondani amiért megváljak tőle ehhez is adok mindent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Riasztó még egyenlőre várat magára mert havernak van egy fölös k.zár szettje amit mondta ,hogy odaad csak most külföldön van és jövő hónap elején jön haza. Addig sajna várnom kell, bár már úgy terveztem, hogy ilyenkorra be lesz szerelve :icon4: most szombaton szereljük be az enyémbe a riasztót,én még soha nem csináltam ilyet de szerencsére lesz ott olyan aki igen,majd megosztom a tapasztalatokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Hello:) figy ha minden igaz akkor már jövő hét eleje felé tudnál jönni az ablakemelőkért :D Ha a 2 gyári működik amit szereztem de hát remélem, hogy jók :icon4: Meg lesz egy csomó lomom ha kell valami majd nézünk neked :icon4: Tech neked meg megnézem majd a TID-et, hogy jó egy egyáltalán, mert nincs a kocsiba akksi ;) Viszont komplett szervó eladó kormányművel mindennel együtt, klíma is eladó ha tudtok olyan árat mondani amiért megváljak tőle ehhez is adok mindent ;) vajon az enyémbe be lehet e szerelni a klímát így c20ne-vel/re/hozhezhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 vajon az enyémbe be lehet e szerelni a klímát így c20ne-vel/re/hozhezhöz? Elvileg mindbe be lehet csak a motortartó bakk legyen szervós klímás én így tudom :D De nem tudom neked milyen bak van bent :icon4: és a klíma az hosszbordás, szóval a szervód is maradhatna az valahogy össze lehet hozni én már láttam X20XEV corsán szervót hosszbordásan :icon4: Az hogy a klímát be lehet e faragni arról demót kéne megkérdezni ;) De lehet, hogy a X20XEV gyárilag ilyen hosszbordás mert C20XEbe is van olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Azt mondja a gémkapocs,hogy "43 Primary ignition (distributor systems) High voltage". (Multec ECU) Megyek 20km-t aztán dobja a sárgát, motor működésére nem érzek hatást. Reset, aztán megint egy idő után MIL pozitív. Gugli emlékszik rá,hogy Johnny-nak volt ilyen baja. Mi volt a megoldás? :D Mivel neked vákumos elvileg cső lehúz ledugóz :icon4: vagy tisztítás :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ha bent lesz a központi eltudom mondani, hogy kell bekötni a riasztót, hogy vezérelje meg minden így nem kell 10 ezrekért beszereltetni. :D Amúgy neked előbb volt benne központi mint riasztó igaz? Most nézelődtem ,hogy riasztókhoz is adnak távvezérlőt/bicskakulcsot. A 2ből lehet egyet csinálni vhogy, hogy ne kelljen majd több távirányítóval szaladgálni ? (1 ugye a központié, a másik meg amit majd ha riasztóm lesz akkor azé.) Amúgy a tiddel kapcsolatban akkor várom h mi a helyzet. Ha sikerül kiszedni úgy ,hogy a kábel használható legyen akkor annak örülnék. Láttam egy pár helyen eladót de azoknak nem volt egyáltalán kábele, így azért nehezebb a bekötés. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Amúgy neked előbb volt benne központi mint riasztó igaz? Most nézelődtem ,hogy riasztókhoz is adnak távvezérlőt/bicskakulcsot. A 2ből lehet egyet csinálni vhogy, hogy ne kelljen majd több távirányítóval szaladgálni ? (1 ugye a központié, a másik meg amit majd ha riasztóm lesz akkor azé.) Amúgy a tiddel kapcsolatban akkor várom h mi a helyzet. Ha sikerül kiszedni úgy ,hogy a kábel használható legyen akkor annak örülnék. Láttam egy pár helyen eladót de azoknak nem volt egyáltalán kábele, így azért nehezebb a bekötés. :D Igen nekem előbb volt benne de még távirányító se volt hozzá. Hát figy a bicskakulcsos vagy a riasztó távirányítójával fogod irányítani az egészet a centrálzárnak az irányításával nem kell törődni :icon4: összekötöd, hogy a riasztó vezérelje azt hello. Tidhez kábel meg nem kell hozzá csak a dugó a végén amit bele kell dugni, pozitív negatív és 1 száll a kint lévő hőmérsékletnek azt hello, fejegységre úgy se akarod kötni meg, hogy kiírja 50ig mennyivel mész kit érdekel :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 43mas a hibakód? Én neten mindenhol EGR-t találok meg, meg visszavezetést. 43 EGR system 43 Lineáris kipufogógáz visszavezetés rendszer Innen néztem mi a 43-as kód,te linkelted vagy két hete. :icon4: A bosch ECU-nál egr a 43-as úgy tudom. Mivel neked vákumos elvileg cső lehúz ledugóz :D vagy tisztítás :icon4: Elektromos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Elvileg mindbe be lehet csak a motortartó bakk legyen szervós klímás én így tudom :D De nem tudom neked milyen bak van bent :icon4: és a klíma az hosszbordás, szóval a szervód is maradhatna az valahogy össze lehet hozni én már láttam X20XEV corsán szervót hosszbordásan :icon4: Az hogy a klímát be lehet e faragni arról demót kéne megkérdezni ;) De lehet, hogy a X20XEV gyárilag ilyen hosszbordás mert C20XEbe is van olyan. http://i39.tinypic.com/9rtxzs.jpg http://i42.tinypic.com/1685u34.jpg nekem a szervóm ékszíjas lenne ha lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Igen nekem előbb volt benne de még távirányító se volt hozzá. Hát figy a bicskakulcsos vagy a riasztó távirányítójával fogod irányítani az egészet a centrálzárnak az irányításával nem kell törődni :D összekötöd, hogy a riasztó vezérelje azt hello. Tidhez kábel meg nem kell hozzá csak a dugó a végén amit bele kell dugni, pozitív negatív és 1 száll a kint lévő hőmérsékletnek azt hello, fejegységre úgy se akarod kötni meg, hogy kiírja 50ig mennyivel mész kit érdekel :icon4: "azthello" man ;) (bocs :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 nekem a szervóm ékszíjas lenne ha lenne :D Ha van hely és be lehet faragni mind2őt hosszbordásra alakítani akkor van generátorom nem tom h c14sejé jó e elvileg mind2 70 Amper hosszbordás tárcsa azt cserélheted a blokkon 1 csavar, bordás szivattyú + a klíma itt már csak azt kell tudni h befér e :icon4: és berakható-e :icon4: Még a vezérlőt is adom ami belül van a hópihés gombos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ha van hely és be lehet faragni mind2őt hosszbordásra alakítani akkor van generátorom nem tom h c14sejé jó e elvileg mind2 70 Amper hosszbordás tárcsa azt cserélheted a blokkon 1 csavar, bordás szivattyú + a klíma itt már csak azt kell tudni h befér e :D és berakható-e :icon4: Még a vezérlőt is adom ami belül van a hópihés gombos :icon4: ok,az egészet egy 20asba átveszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 ok,az egészet egy 20asba átveszem :icon4: Hogyne :DDDD szólj ha ennyiért tudsz azt én is :D annyiért még a szervó alkatrészek jönnének ki talán na jó kevesebb kicsit, a klíma meg ingyen? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Hogyne :DDDD szólj ha ennyiért tudsz azt én is :D tényleg,ha már itt tartunk mennyi ennek a reális KORREKT ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 tényleg,ha már itt tartunk mennyi ennek a reális KORREKT ára? http://racing-bazar.hu/alkatresz/klima-fut...egyutt_szettben Tekintve, hogy neked nem kell a kormánymű és pár alkatrész ha mindent oda adok kb 50be jó fej voltam :icon4: Kábelköteg, hűtő klíma kompresszor és ezek eléggé sokat érnek :D Én még 2 éve vettem 45ért csak a szervó cuccait csak akkor még full hülye voltam ehhez akkor kezdtem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 tényleg,ha már itt tartunk mennyi ennek a reális KORREKT ára? Azt hittem belököd az ingyen adod jó lesz,mert úgyis tudok ingyé csak messze van szöveget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Azt hittem belököd az ingyen adod jó lesz,mert úgyis tudok ingyé csak messze van szöveget. :icon4: loller :icon4:, ilyennek ismersz? ;) amúgy f astrához tudnék ingyen klímát,és az közel is lenne,csak f astrám nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 loller :icon4:, ilyennek ismersz? :icon4: amúgy f astrához tudnék ingyen klímát,és az közel is lenne,csak f astrám nincs :D Akkor hozd el és eladjuk valakinek ;):D és akkor lesz neked is klíma ;):D ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts